Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lolalola']no myslalam,ze chociaz fonem sie da......[/QUOTE]

Fon zepsuty, nie działa dotykowość więc nic się nie da zrobić, można tylko patrzeć na niego
Niech mnie ktoś dobije :placz:

Posted

Cześć dziewczyny,

oj widzę, że minorowe nastroje na wątku sie zrobiły...

Ale Żuczek pewnie nic o tym nie wie. Jemu dobrze i złośliwością rzeczy martwych przejmowac się nie musi :cool1: :lol:

Posted

[quote name='basiaaap']Cześć dziewczyny,

oj widzę, że minorowe nastroje na wątku sie zrobiły...

Ale Żuczek pewnie nic o tym nie wie. Jemu dobrze i złośliwością rzeczy martwych przejmowac się nie musi :cool1: :lol:[/QUOTE]
Dudu w ogole niczym sie nie przejmuje;)
on ma swoj wlasny swiat:evil_lol:

Posted

Fonem ło takie zdjęcia wychodzą:

[IMG]http://images42.fotosik.pl/543/d45227c5cb2d84c1med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images44.fotosik.pl/370/be7555c88bfd129dmed.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='ocelot']Czy Żuczek zżera jamniorka?:)[/QUOTE]

Nee, on tylko wącha a potem chce się bawić, ale Budny Bunio leży bez ruchu bo tak go matka nauczyła:) Później wstaje, leci za Żuczkiem i znowu się wykłada. Żuczek nie ogarnia.

Posted

pierwsza fota mnie zmarwila azzzzzz!!!!ja myslalm ,ze parowka jest dead !!!!!!!!!;)!:lol:
ale to musi byc smieszne miec takie parowki lezace wszedzie z bzuskami i kopytkami do gory;)

Posted

[quote name='ocelot']Ja to bym chciała takie parówki wyściskać że hej:):)[/QUOTE]

Mogę Ci na razie któregoś pożyczyć, najlepiej dwie dzicze, różnią się stanem brzucha, jeden upaprany drugi czysty, stąd imiona. Druga różnica ujawnia się po wzięciu na ręce- Czisty Bunio liże po twarzy, a Budny Bunio z całej siły gryzie w usta, nos czy co tam dorwie.

Posted

[quote name='Neris']Mogę Ci na razie któregoś pożyczyć, najlepiej dwie dzicze, różnią się stanem brzucha, jeden upaprany drugi czysty, stąd imiona. Druga różnica ujawnia się po wzięciu na ręce- Czisty Bunio liże po twarzy, a Budny Bunio z całej siły gryzie w usta, nos czy co tam dorwie.[/QUOTE]
dawaj dwa:):):)

Posted

[quote name='Lolalola']ja chce smyjorka Budnego Bunia;)[/QUOTE]

To nie smyjorek, to gryzioł!
Najlepsza suka z miotu, też sobie wybrałaś.... chcesz coś piszczącego na przynętę dla bulbola?

Posted

[quote name='Neris']To nie smyjorek, to gryzioł!
Najlepsza suka z miotu, też sobie wybrałaś.... chcesz coś piszczącego na przynętę dla bulbola?[/QUOTE]

zeby sobie zjadl?

Posted

[quote name='ocelot']Kochane poszukajcie jak macie chwilkę jakiegos bazarku ogloszeniowego....[/QUOTE]

Aniu jeśli możecie na ogłoszenia zaczekać jeszcze z tydzień to podeślij mi wszystkie dane zrobię Żuczkowi duży pakiet :)

Posted

[quote name='Anja2201']Aniu jeśli możecie na ogłoszenia zaczekać jeszcze z tydzień to podeślij mi wszystkie dane zrobię Żuczkowi duży pakiet :)[/QUOTE]

aaaaaaa czy dla Tedisia tez mozemy zamowic?

Posted

[quote name='Lolalola']aaaaaaa czy dla Tedisia tez mozemy zamowic?[/QUOTE]

Tak :) Ale tak jak pisałam , zabiorę się za nich w przyszłym tygodniu bo muszę bazarkowe ogłoszenia skończyć najpierw.

Posted

[quote name='Anja2201']Tak :) Ale tak jak pisałam , zabiorę się za nich w przyszłym tygodniu bo muszę bazarkowe ogłoszenia skończyć najpierw.[/QUOTE]

Pewnie, że tydzień poczekamy:)