Neris Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Lolalola']no myslalam,ze chociaz fonem sie da......[/QUOTE] Fon zepsuty, nie działa dotykowość więc nic się nie da zrobić, można tylko patrzeć na niego Niech mnie ktoś dobije :placz: Quote
Lolalola Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 jesuuuuuuuu kobito:(...niech Cie ktos odczaruje i te sprzety......:( Quote
basiaaap Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Cześć dziewczyny, oj widzę, że minorowe nastroje na wątku sie zrobiły... Ale Żuczek pewnie nic o tym nie wie. Jemu dobrze i złośliwością rzeczy martwych przejmowac się nie musi :cool1: :lol: Quote
Lolalola Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='basiaaap']Cześć dziewczyny, oj widzę, że minorowe nastroje na wątku sie zrobiły... Ale Żuczek pewnie nic o tym nie wie. Jemu dobrze i złośliwością rzeczy martwych przejmowac się nie musi :cool1: :lol:[/QUOTE] Dudu w ogole niczym sie nie przejmuje;) on ma swoj wlasny swiat:evil_lol: Quote
Neris Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Fonem ło takie zdjęcia wychodzą: [IMG]http://images42.fotosik.pl/543/d45227c5cb2d84c1med.jpg[/IMG] [IMG]http://images44.fotosik.pl/370/be7555c88bfd129dmed.jpg[/IMG] Quote
Neris Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='ocelot']Czy Żuczek zżera jamniorka?:)[/QUOTE] Nee, on tylko wącha a potem chce się bawić, ale Budny Bunio leży bez ruchu bo tak go matka nauczyła:) Później wstaje, leci za Żuczkiem i znowu się wykłada. Żuczek nie ogarnia. Quote
Lolalola Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 pierwsza fota mnie zmarwila azzzzzz!!!!ja myslalm ,ze parowka jest dead !!!!!!!!!;)!:lol: ale to musi byc smieszne miec takie parowki lezace wszedzie z bzuskami i kopytkami do gory;) Quote
ocelot Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Ja to bym chciała takie parówki wyściskać że hej:):) Quote
Neris Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='ocelot']Ja to bym chciała takie parówki wyściskać że hej:):)[/QUOTE] Mogę Ci na razie któregoś pożyczyć, najlepiej dwie dzicze, różnią się stanem brzucha, jeden upaprany drugi czysty, stąd imiona. Druga różnica ujawnia się po wzięciu na ręce- Czisty Bunio liże po twarzy, a Budny Bunio z całej siły gryzie w usta, nos czy co tam dorwie. Quote
ocelot Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 [quote name='Neris']Mogę Ci na razie któregoś pożyczyć, najlepiej dwie dzicze, różnią się stanem brzucha, jeden upaprany drugi czysty, stąd imiona. Druga różnica ujawnia się po wzięciu na ręce- Czisty Bunio liże po twarzy, a Budny Bunio z całej siły gryzie w usta, nos czy co tam dorwie.[/QUOTE] dawaj dwa:):):) Quote
cancer43 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Wy się licytujcie a ja se pojadę i se ukradne Quote
Neris Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='Lolalola']ja chce smyjorka Budnego Bunia;)[/QUOTE] To nie smyjorek, to gryzioł! Najlepsza suka z miotu, też sobie wybrałaś.... chcesz coś piszczącego na przynętę dla bulbola? Quote
Lolalola Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='Neris']To nie smyjorek, to gryzioł! Najlepsza suka z miotu, też sobie wybrałaś.... chcesz coś piszczącego na przynętę dla bulbola?[/QUOTE] zeby sobie zjadl? Quote
Lolalola Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Dudu ale tu cichoooooooooooo,jak Twoje parowki;);)? Quote
ocelot Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Kochane poszukajcie jak macie chwilkę jakiegos bazarku ogloszeniowego.... Quote
Tymonka Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='ocelot']Kochane poszukajcie jak macie chwilkę jakiegos bazarku ogloszeniowego....[/QUOTE] Aniu jeśli możecie na ogłoszenia zaczekać jeszcze z tydzień to podeślij mi wszystkie dane zrobię Żuczkowi duży pakiet :) Quote
Lolalola Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='Anja2201']Aniu jeśli możecie na ogłoszenia zaczekać jeszcze z tydzień to podeślij mi wszystkie dane zrobię Żuczkowi duży pakiet :)[/QUOTE] aaaaaaa czy dla Tedisia tez mozemy zamowic? Quote
Tymonka Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='Lolalola']aaaaaaa czy dla Tedisia tez mozemy zamowic?[/QUOTE] Tak :) Ale tak jak pisałam , zabiorę się za nich w przyszłym tygodniu bo muszę bazarkowe ogłoszenia skończyć najpierw. Quote
ocelot Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name='Anja2201']Tak :) Ale tak jak pisałam , zabiorę się za nich w przyszłym tygodniu bo muszę bazarkowe ogłoszenia skończyć najpierw.[/QUOTE] Pewnie, że tydzień poczekamy:) Quote
Tymonka Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='ocelot']Pewnie, że tydzień poczekamy:)[/QUOTE] A podeślesz tekst i zdjęcia na PW , bo się pogubię , Tediego też podeślij . Quote
Lolalola Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 super,czyli czekamy na nastepny tydzien i super ogloszonka;),ktore na pewno przyniosa efekty;) Quote
Recommended Posts