Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przywiozłam Gimli do Lublina ok godz. 23.00. Gimli, gdy mnie zobaczył od razu rozdawał buziaczki, w samochodzie spokojny ... poprostu cudowny pies ... jak się okazało może będziemy się spotykać na spacerkach bo jesteśmy sąsiadami :)

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonia11 napisał(a):
a no i zdjęcia podrzucę oczywiście, ale najszybciej za 2 tygodnie zobaczymy się z Gimlim nosem w nos :)

W takim razie czekamy cierpliwie :)

• 2 weeks later...
Posted

U Gimliego wszystko w porządku :)
był chory po podróży i przejściach kiedy stres opadł a zaczęły się dobierać wirusy, ale po leczeniu, nic już w płuckach niepożądanego nie słychać!!!

bardzo radosny i żywy psiak, lubi się przytulać i łasić, uwielbia się bawić, ale raczej w domu bo na dworze mu za zimno ;)
bardzo radośnie reaguje na dzieci ze szkoły podstawowej, być może wychowywał się z takimi
Gimli próbuje swoich sił w domu ;D "czy można mi jeść ze stołu?" "czy dasz mi swoje jedzonko jak będę ładnie prosił" itp.
coraz śmielszy, weselszy i cięższy
wygląda na zadowolonego :)

Posted

Cieszę się, że jesteście "zadowoleni" z Gimliego :)
Nie dajcie się zwieść tym dalmacim sztuczkom :evil_lol:
Czekamy na zdjęcia!

• 2 weeks later...
Posted

o rany:) jakie cudne foty! no taki kubraczek dla dalmata na te zimy to w sam raz!! gdzie rzeście takie wynalazły? :)

a jak tam jego bark? na fotkach nie widać zadnej opuchlizny:) no i pięknie chlopak przytył:D widac ze jest szcześliwy:D i twoja mama też :D

strasznie sie ciesze ze taki fajny domek kropek ma! dzięki!::*

• 4 months later...
  • 2 weeks later...