Asiaczek Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Tirka rzeczywiscie pieknie"gada", i śpiewa i mruczy.... prawdziwy gadający basek:) pzdr. Quote
nadpilickiebestyjki Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 ano gada a czasem nawet nawija :) wszyscy goście są nią zachwyceni a brat co mnie odwiedza to mi ją chce zabrać :))) Quote
Asiaczek Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Ja uwielbiam, jak baski gadaja po swojemu:) pzdr. Quote
nadpilickiebestyjki Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Tirilka wreszcie przestała się gniewać na jedzenie i nabrała masy :) ale nie dziwne jak dziennie potrafi wciągnąć oprócz karmy od 0,5 do 1 kg surowego mięsa !!! oczywiście nie z miski ale karmiona z ręki z konkurencją sznaucerową w okół siebie - a jak zabraknie mięsa to futruje z misek karmę tak szybko jak umie - bo wie że brodacze mogą ją uprzedzić :D Mamy dwa małe ZWMŁ i teraz spróbujemy upolować duże - aczkolwiek łatwo nie będzie bo konkurencja spora ;) Do zobaczenia we Wrocku ;) Quote
Buszki Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 My się łatwo nie poddamy ;),ale chętnie się spotkamy :). Quote
Asiaczek Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='nadpilickiebestyjki']Tirilka wreszcie przestała się gniewać na jedzenie i nabrała masy :) ale nie dziwne jak dziennie potrafi wciągnąć oprócz karmy od 0,5 do 1 kg surowego mięsa !!! oczywiście nie z miski ale karmiona z ręki z konkurencją sznaucerową w okół siebie - a jak zabraknie mięsa to futruje z misek karmę tak szybko jak umie - bo wie że brodacze mogą ją uprzedzić :D Mamy dwa małe ZWMŁ i teraz spróbujemy upolować duże - aczkolwiek łatwo nie będzie bo konkurencja spora ;) Do zobaczenia we Wrocku ;)[/QUOTE Nic łatwo nie chce przychodzić.... Pzdr. Quote
nadpilickiebestyjki Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='Buszki']My się łatwo nie poddamy ;),ale chętnie się spotkamy :).[/QUOTE] super :) czekamy na spotkanie niecierpliwie aczkolwiek nie wiem jak to logistycznie ogarnę bo baski są w takim czasie, że jak się jeden sędzia nie pośpieszy albo nie opóźni to będę musiała się rozdwoić :P Quote
Buszki Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Może nie będzie tak źle,oby tylko ringi były blisko :). Quote
nadpilickiebestyjki Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 no i niestety nie udało mi się bo ringi nie były ani blisko ani nawet na tym samym stadionie :P dobrze, że się znalazła dobra dusza co zaprezentowała Tirilkę :) Quote
nadpilickiebestyjki Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 każda wystawa ma jakąś wadę - teraz jadę z mini do Częstochowy - i też będzie z wadą: otwarty teren a ma być zimno jak diabli :P Quote
Buszki Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Zewnętrzne wystawy o tej porze roku,to nieporozumienie.Jeszcze puchate rasy mogą sobie poradzić,ale takie jak nasze,to raczej cierpią.Moje by za skarby świata nie stanęły wyprostowane. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Wstawiam do wszystkich zaprzyjaźnionych Galerii baskowych... Sprawa pilna! [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/74845-Basenji-w-potrzebie?p=20073374#post20073374"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...4#post20073374[/URL] Pzdr. Quote
nadpilickiebestyjki Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 ale mnie tutaj nie było czasu !!! Tirka zwana od grudnia 2012 Irenką jutro ma ... plan zdjęciowy :D szczegóły niebawem :D Quote
Asiaczek Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Ooooo, gadaj nam tutaj szybciutko, o co cho....:) Pzdr. Quote
Buszki Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 To gdzie będzie można zobaczyć Irenkę?W której reklamie? Quote
jamnicze Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 I co, i co? Sygnał puściła i znowu umilkła... Quote
Recommended Posts