Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 :loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:śliczna fotka [url]http://www.imagic.pl/files//1342/Maxio/kolobrzeg2200813.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [B]Dzień dobry wszystkim......:loveu:[/B] [B]w ten piekny mocno wietrzny poranek sobotni.....[/B] [B]a na dodatek zeby bylo smieszniej to w naszej sprytnej kamienicy dzis wylaczyli ogrzewanie :mad:bo robia przylaczenie czegos tam...i w zwiazku z tym ze za oknem jest +30 wylaczyli i tak slabe ogrzewanie.:cool1:.....jest czadersko....to tak gdyby ktos nie wiedzial.....a za oknem wcale nie wieje:diabloti:[/B] [B]to z duza doza ciepla pozdrawiam,[/B] [B]Aga[/B] Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nosz to Ci zafundowali atrakcje ....bardzo nieciekawie masz wogóle z tym ogrzewaniem :shake:...mimo wszystko trzymajcie się cieplutko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']:loveu:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:loveu::loveu:śliczna fotka [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL="http://www.imagic.pl/files//1342/Maxio/kolobrzeg2200813.jpg"]http://www.imagic.pl/files//1342/Maxio/kolobrzeg2200813.jpg[/COLOR][/FONT][/B][/URL][/quote] [B]dziekuje slicznie...[/B] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]nosz to Ci zafundowali atrakcje ....bardzo nieciekawie masz wogóle z tym ogrzewaniem :shake:...mimo wszystko trzymajcie się cieplutko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B]oj Alu malo ciekawie...dogrzewamy sie farelkami bo ja lubie jak jest cieplunio,......[/B] [B]a tu taki numerek...i juz wiem ze trzeba zmienic lokum...chyba najwyzsza pora na to i musze zaczac myslec intensywnie o tym i dzialac.....[/B] [B]tez sloneczka i duzo radosci[/B] Quote
Hanna R. Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Dlaczego nie widzę ani jednego zdjęcia ??? :shake: Quote
clockwork Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cze Aguś... wpadłam po latach :multi::multi: fotecki widziałam... psa widziałam podwójnie ... musze iść do okultysty bo cos mi sie ze wzrokiem dzieje :evil_lol::evil_lol: nie fajnie że młody ferie w łóżku z gorączką :shake::shake::shake: no a tera wielka buźka i do zaś :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:berek znów ;) u nas dziś wiosna :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [U][url]http://www.imagic.pl/files//1342/Maxio/kolobrzeg2200813.jpg[/url][/U] [COLOR=DarkRed][B]super, ta fotka:multi: Cześc Agunia a ja mam wiosnę od wczoraj to na tyle pa[/B][/COLOR]:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]cze Aguś... wpadłam po latach :multi::multi: fotecki widziałam... psa widziałam podwójnie ... musze iść do okultysty bo cos mi sie ze wzrokiem dzieje :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie fajnie że młody ferie w łóżku z gorączką :shake::shake::shake:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]no a tera wielka buźka i do zaś :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B]czesc Madzik, [/B] [B]oj dawno Cie nie było ale witamy...[/B] [B]sprawdz wzrok, zeby potem nie bylo....ze znow Ci sie dwoi i troi w oczach, bo jak Klocus sprowadzi sobie panne a Ty sie nie zorientujesz to potem kochana bedzie duuuzzzoooo bobaskow.....[/B] [B]wiosenne buziaki z Warszawy:loveu::loveu:[/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi:berek znów ;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]u nas dziś wiosna :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [quote name='BeaC'][U][URL]http://www.imagic.pl/files//1342/Maxio/kolobrzeg2200813.jpg[/URL][/U] [COLOR=darkred][B]super, ta fotka:multi:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]Cześc Agunia[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]a ja mam wiosnę[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]od wczoraj[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]to na tyle[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]pa[/COLOR][/B]:loveu:[/quote] [B]czesc dziewnyny u nas tez wiosna.....[/B] [B]po burzliwo wietrznej nocy z piatku na sobote to juz jest cudnie ...[/B] [B]no po zimnej sobocie, ale dalismy rade i spokojnie jest oki....[/B] [B]wczoraj bylo bosko.,..cieplunio, sloneczko grzalo, ludzie na dworek powychodzili az milo.....[/B] [B]normalnie ....a najbardziej mnie cieszy to ze juz tak dlugo jest widno.....:loveu::loveu:[/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='HankaRupczewska']Dlaczego nie widzę ani jednego zdjęcia ??? :shake:[/quote] [B]Haniu kochana..[/B] [B]nie mam pojecia czemu nie widzisz zdjec....[/B] [B]no bardzo mnie przykro.....[/B] [B]ucałowania od Maxia...[/B] :loveu: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:WITANKO PORANNE :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi::multi:WITANKO PORANNE :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B]witanko.....[/B] [B]Aluniu wiosna idzie do nas pelnymi siedmiomilowymi krokami....[/B] [B]:loveu:[/B] Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]witanko.....[/B] [B]Aluniu wiosna idzie do nas pelnymi siedmiomilowymi krokami....[/B] [B]:loveu:[/B][/quote] [IMG]http://pic4ever.com/images/springsmile.gif[/IMG][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]noooo :multi::multi::multi: cze Agunia :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork'][IMG]http://pic4ever.com/images/springsmile.gif[/IMG][FONT=Arial][COLOR=blue][B]noooo :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]cze Agunia :multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B]Madzik...[/B] [B]dokladnie tak...slonce siedzi w oknie prawie non stop i to jest to co Tygryski lubia najbardziej.:loveu::loveu:[/B] [B]jak jest Sloneczko to az razniej sie robi......[/B] [B]Aga[/B] Quote
malawaszka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 coś to wynalazła na serwer???? ja też nie widzę :placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='malawaszka']coś to wynalazła na serwer???? ja też nie widzę :placz:[/quote] [B]no to co Wy robicie???[/B] [B]psujecie moje fotki???[/B] [B]o nie.....[/B] [B]jak to nie widac????[/B] Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Madzik...[/B] [B]dokladnie tak...slonce siedzi w oknie prawie non stop i to jest to co Tygryski lubia najbardziej.:loveu::loveu:[/B] [B]jak jest Sloneczko to az razniej sie robi......[/B] [B]Aga[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] a tego to nie wiem... siedze w murach obronnych ... hahahha a okno mam centralnie na zadaszenie i murek przy drzwiach... więc dopóki nie wyjde z budynku nie mam pojęcia jak jest na zewnątrz :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]no to co Wy robicie???[/B] [B]psujecie moje fotki???[/B] [B]o nie.....[/B] [B]jak to nie widac????[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja widze a ja widze.....:multi::multi::multi::multi: bynajmniej te które widze :roll:;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:ja też widzę ...ja też :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]a tego to nie wiem... siedze w murach obronnych ... hahahha a okno mam centralnie na zadaszenie i murek przy drzwiach... więc dopóki nie wyjde z budynku nie mam pojęcia jak jest na zewnątrz :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B]hmmm znaczy sie siedzisz w stróżówce????[/B] [B]no coz.....to wychodz na dwor...swieci piiieeekkknnne sloneczko:loveu:[/B] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]a ja widze a ja widze.....:multi::multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B]ja tez...i dlatego nie rozumiem jak mozna nie widziec:diabloti:[/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]bynajmniej te które widze :roll:;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B]dokladnie tak jak mowisz....:cool1:[/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi::multi:ja też widzę ...ja też :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B]i widzicie drogie panie....:loveu:[/B] [B]oto te dwie kobiety nic nie popsuly i wszystko widza...[/B] [B]bardzo prosze brac z nich przyklad w sprawie widzenia....[/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [B]czesc wszystkim...[/B] [B]zagladającym i niezagladajacym i tym ktorzy dopiero tu zajrza.....[/B] [B]milego, slonecznego i pieknego dnia...:loveu:[/B] Quote
BeaC Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [COLOR=DarkRed][B]witam Cie porannie, wiosennie:loveu::loveu: czemu tutaj nie ma fot???:mad::razz:[/B][/COLOR] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Jagoda*']Juz prawie weekeend:lol:.[/quote] [B]dokladnie juz prawie ....prawie.....[/B] [B]i to jest dobra wiadomosc dnia dzisiejszego:loveu:[/B] [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]witam Cie porannie, wiosennie:loveu::loveu:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]czemu tutaj nie ma fot???:mad::razz:[/COLOR][/B][/quote] [B]witaj slicznotko,[/B] [B]a co Ty tak tym kijem wyma****esz???:diabloti:[/B] [B]jaka agresywna jestes?hihihii[/B] Quote
Recommended Posts