Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Haniu,[/B] [B]i dopiero teraz mi o tym mowisz????[/B]:cool3: ;) [B]oki[/B]:diabloti: ....[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]to Maga ci nie powiedziała że to nasze hobby:razz: Miały być jakieś umorusane fotki;) [/I][/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]to Maga ci nie powiedziała że to nasze hobby:razz:[/I][/B] [I][B]Miały być jakieś umorusane fotki;)[/B][/I] [/quote] [B]no widzisz - moja kochana BYŁA sasiadka Madziunia mnie nie doinformowała.....niestety...:diabloti: nic a nic nie mowiła...cholera...:angryy: [/B] [B]a foty ..no nie wiem...ja za bardzo lubie jak jest błysk i te brudaski b szybko doprowadzam do porzadu i skladu i ladu...postaram sie..postaram...:cool3: [/B] Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]no widzisz - moja kochana BYŁA sasiadka Madziunia mnie nie doinformowała.....niestety...:diabloti: nic a nic nie mowiła...cholera...:angryy: [/B] [B]a foty ..no nie wiem...ja za bardzo lubie jak jest błysk i te brudaski b szybko doprowadzam do porzadu i skladu i ladu...postaram sie..postaram...:cool3: [/B][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]Maga cichutka jak myszka....nic a nic nie powiedziała i wpuściła cię w jaskinię lwic:razz: [/I][/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]Maga cichutka jak myszka....nic a nic nie powiedziała i wpuściła cię w jaskinię lwic:razz:[/I][/B] [/quote] [B]Widzisz Alu...cos w tym stylu...i na dodatek mnie wciągnęłoooo[/B]:diabloti: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 :p [quote name='evanescence']śliczna psinka cudna[/quote] [B]a dziękuje slicznie...owszem sliczna[/B] :p [B]taki fajny futrzaczek szkudniczek...[/B] Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Widzisz Alu...cos w tym stylu...i na dodatek mnie wciągnęłoooo[/B]:diabloti: :diabloti:[/quote][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to wciąga i uzależnia :razz:[/B][/I] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to wciąga i uzależnia :razz:[/B][/I][/quote] [B]jakos tak madrze mowisz... i sama zauważam na sobie te objawy....:cool1: [/B] Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]jakos tak madrze mowisz... i sama zauważam na sobie te objawy....:cool1: [/B][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale to wszystko do czasu ....potem już nic się nie zauważa :razz: nawet jesteś w stanie się pokłócić że wcale nie okupujesz kompa , że nie siedzisz do nocy że nie ma obiadu ...że dogo wcale ci nie zabiera czasu .........:cool3:[/I][/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale to wszystko do czasu ....potem już nic się nie zauważa :razz: nawet jesteś w stanie się pokłócić że wcale nie okupujesz kompa , że nie siedzisz do nocy że nie ma obiadu ...że dogo wcale ci nie zabiera czasu .........:cool3:[/I][/B][/quote] [B]no mam nadzieje ze na takich objawach sie nie złapie:diabloti: ani inni tez mnie nie złapia....bo kto jak nie ja zrobi obiadek mojemu skarbowi?[/B] [B]nie ma kto....:shake: [/B] [B]a i mam wade- uwilebiam porzadek i zazwyczaj psiatam i psiatam i piore i prasuje i myje podlogi etc...[/B]:loveu: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [URL]http://static.dogomania.pl/forum/customavatars/avatar19898_1.gif[/URL] Boże , CO ten piesek robi ????? Quote
Hanna R. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B][SIZE=4][COLOR=red]psiatam i psiatam[/COLOR][/SIZE] [/B][/quote] Aga ! A TO CO ???????? :crazyeye: Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]no mam nadzieje ze na takich objawach sie nie złapie:diabloti: ani inni tez mnie nie złapia....bo kto jak nie ja zrobi obiadek mojemu skarbowi?[/B] [B]nie ma kto....:shake: [/B] [B]a i mam wade- uwilebiam porzadek i zazwyczaj psiatam i psiatam i piore i prasuje i myje podlogi etc...[/B]:loveu:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja kiedyś też bardzo lubiłam sprzątać / prasować nie :shake:/ teraz też sprzątam ale nie namiętnie... A skarbuś podrośnie pamiętaj;)i zauważy że mama kompa okupuje;) [/I][/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Aga ! A TO CO ???????? :crazyeye:[/quote] [B]a to niestety....ja:evil_lol: i moje mało ulubione zajecia....:angryy: [/B] [B]ale coz...jak trzeba to trzeba..i nie ma ze boli....:crazyeye: [/B] [B]ale obiecałam sobie ze jak juz bedzie mnie na to stac...to bede miała pania do psiatania...[/B] [B]pani bedzie zadowolona , ze ma prace a ja , ze po pierwsze nie musze sprzatac a po drugie ze mam blysk w domu:klacz: :bigcool: :bigcool: [/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 [quote name='HankaRupczewska'][URL]http://static.dogomania.pl/forum/customavatars/avatar19898_1.gif[/URL] Boże , CO ten piesek robi ?????[/quote] [B]a chyba biega[/B]....:cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 [IMG]http://www.imagic.pl/files//1342/Swieta%202006/zeby.jpg[/IMG] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 [IMG]http://www.imagic.pl/files//1342/Swieta%202006/spacer1.jpg[/IMG] [IMG]http://www.imagic.pl/files//1342/Swieta%202006/spacer2.jpg[/IMG] [IMG]http://www.imagic.pl/files//1342/Swieta%202006/spacer3.jpg[/IMG]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
UTAAP Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Witamy i gratulujemy jednoczesnie :lol: utworzenia tego fascynujacego fotobloga o Twoim (niezarejestrowanym) :eviltong: domu wariatow!!! Temat jest porywajacy :biggrina: o czym swiadczy tempo wzrostu odwiedzalnosci :shiny:! Pozdrawiamy, Paulina i Gajka :mdrmed: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:multi:doczekałam fotek;)[/I][/B][/quote] [B]Alicjo,[/B] [B]ale z poprzedniego...czystego, slonecznego spaceru z dwójka dzieciakow[/B]:evil_lol: [B]błotko innym razem.....:diabloti:[/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 [quote name='UTAAP']Witamy i gratulujemy jednoczesnie :lol: utworzenia tego fascynujacego fotobloga o Twoim (niezarejestrowanym) :eviltong: domu wariatow!!! Temat jest porywajacy :biggrina: o czym swiadczy tempo wzrostu odwiedzalnosci :shiny:! Pozdrawiamy, Paulina i Gajka :mdrmed:[/quote] [B]Czesc Paulino,[/B] [B]dzieki za odwiedziny i zapraszam czesciej.....[/B] [B]buziaki...[/B] Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Alicjo,[/B] [B]ale z poprzedniego...czystego, slonecznego spaceru z dwójka dzieciakow[/B]:evil_lol: [B]błotko innym razem.....:diabloti:[/B][/quote][B][I]:cool3:no dobra zadowolę się sterylnymi fotkami ;) Ja wczoraj idąc wieczorem ...na skróty :angryy:ze spacerku władowałam się w błotko ....no i okazało się że buty mam zepsute:diabloti:bo mi przeciekły i miałam błotko wewnątrz i na zewnątrz obuwia......fajnie mi się szło . dobrze że nikt mi fot nie robił ... [/I][/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:cool3:no dobra zadowolę się sterylnymi fotkami ;)[/I][/B] [I][B]Ja wczoraj idąc wieczorem ...na skróty :angryy:ze spacerku władowałam się w błotko ....no i okazało się że buty mam zepsute:diabloti:bo mi przeciekły i miałam błotko wewnątrz i na zewnątrz obuwia......fajnie mi się szło .[/B][/I] [I][B]dobrze że nikt mi fot nie robił ...[/B][/I] [/quote] [B]widzisz widzisz.....[/B] [B]a ja najbardziej sie wciekam wtedykiedy to ja porzadnisia psiatam po swojej suni....( znaczy sie kupki) a wdeptuje w inna psia kupe..no drazni mnie to wtedy niepomiernie wrrr wrr :angryy: :angryy: :angryy: [/B] [B] to prawie tak jak to Twoje błotko tylko z dodatkowymi efektami zapachowymi....:loveu: mało przyjemnymi...[/B]:diabloti: Quote
Alicja Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]widzisz widzisz.....[/B] [B]a ja najbardziej sie wciekam wtedykiedy to ja porzadnisia psiatam po swojej suni....( znaczy sie kupki) a wdeptuje w inna psia kupe..no drazni mnie to wtedy niepomiernie wrrr wrr :angryy: :angryy: :angryy: [/B] [B] to prawie tak jak to Twoje błotko tylko z dodatkowymi efektami zapachowymi....:loveu: mało przyjemnymi...[/B]:diabloti:[/quote]:cool3:oj niestety i nam się zdaży taka wpadka ale nie mogę mieć do nikogo żalu bo to na łące bądź w lesie:razz:.....ale wściekam się jak widzę ze TO człowiecze:angryy:.....my mamy ten luxus że wychodzimy z klatki schodowej i po przejściu przez ulicę mamy nieużytki , a zresztą Ozzy preferuje wybrane miejsca w wysokich trawach na łące gdzie go nie widać :cool3:wstydliwy jest ...ale szlag mnie trafia jak widzę włascicieli maszerujących przez podwórka i to ma być niby miejsce na psie WC:diabloti: i chodzą po trawniczkach albo i gorzej pieski zalatwiają sie na chodniku ...a potem panie sprzątaczki zbieraja :diabloti:, a niestety przepisik jest ale mało kto wie że on wogóle istnieje .Poza tym naszaSM lub Policja woli zaczepić własciciela z ASTem na smychy i stwierdzić że to Pitbull i dopytywać o kaganiec ...../w miejscu gdzie ludzi 1 na godzinę sie przemieszcza/ niż wrąbać mandat brudasom.... Najfajniej jak powiedziałam o sprzataniu jednej pani co ma pseudohodowlę Yorków że powinna sprzątać jak wypuszcza swoje 5 sztuk / teraz już nie wypuszcza mają WC w domu:evil_lol:/to stwierdziła ze yorki robią fasolki / ciekawe jakby sobie przez kilka lat te fasolki zbierała jaka górka by jej wyrosła / Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:oj niestety i nam się zdaży taka wpadka ale nie mogę mieć do nikogo żalu bo to na łące bądź w lesie:razz:.....ale wściekam się jak widzę ze TO człowiecze:angryy:.....my mamy ten luxus że wychodzimy z klatki schodowej i po przejściu przez ulicę mamy nieużytki , a zresztą Ozzy preferuje wybrane miejsca w wysokich trawach na łące gdzie go nie widać :cool3:wstydliwy jest ...ale szlag mnie trafia jak widzę włascicieli maszerujących przez podwórka i to ma być niby miejsce na psie WC:diabloti: i chodzą po trawniczkach albo i gorzej pieski zalatwiają sie na chodniku ...a potem panie sprzątaczki zbieraja :diabloti:, a niestety przepisik jest ale mało kto wie że on wogóle istnieje .Poza tym naszaSM lub Policja woli zaczepić własciciela z ASTem na smychy i stwierdzić że to Pitbull i dopytywać o kaganiec ...../w miejscu gdzie ludzi 1 na godzinę sie przemieszcza/ niż wrąbać mandat brudasom.... Najfajniej jak powiedziałam o sprzataniu jednej pani co ma pseudohodowlę Yorków że powinna sprzątać jak wypuszcza swoje 5 sztuk / teraz już nie wypuszcza mają WC w domu:evil_lol:/to stwierdziła ze yorki robią fasolki / ciekawe jakby sobie przez kilka lat te fasolki zbierała jaka górka by jej wyrosła /[/quote] [B]Alu ale własnie o to chodzi....[/B] [B]moja sunia jest karmina BARFEM wiec sama surowizna i wcale sztucznego ( no chyba ze jako smakolyk na spacerze) i moja mowiac krótko robi wlasnie fasolki ale ja i tak sprzatam bo uwazam ze to tak jak po dziecku pieluche sie sprzata tak i po psie nalezy uprzatnac...najgorzej jest jak faktycznie na chodniku albo tuz przy chodniczku widnieja takie wielgachne kupska..:angryy: :angryy: :angryy: .i wtedy to juz mam piane na ustach....ale temat rzeka i nie ma co walczyc z wiatrakami , kto porzady i chce to sprzata po swoim ulubiencu...[/B] [B]i tak juz bedzie...a kto nie chce to niestety nie....[/B] Quote
Recommended Posts