Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:teściowa ...temat rzeka;)[/B][/I] Quote
Vectra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:teściowa ...temat rzeka;)[/B][/I][/quote] temat ocean :evil_lol: :evil_lol: a jakie fantazje człowiek ma :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: jak by tu pozbyć się kłopotu ;) :evil_lol: Quote
Gosia>>> Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Vectra']temat ocean :evil_lol: :evil_lol: a jakie fantazje człowiek ma :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: jak by tu pozbyć się kłopotu ;) :evil_lol:[/quote] Oj Vectra nie bądź taka, podziel się pomysłami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote=Gosia>>>;3512217]Oj Vectra nie bądź taka, podziel się pomysłami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] tak ostatnio zastanawiałam sie i nawet podzieliłam się z tym pomysłem z TZ by z tyłu na działce tuż koło zagonków teściowej wykopać sadzawke :evil_lol: i takiego malutkiego kajmana do niej wpuścić :loveu: :loveu: zgodził się na sadzawke ale na gada nie :placz::placz: bo pytał skąd tyle mięcha weżniemy by go karmić :shake: nie domyśli jakiś :evil_lol: :evil_lol: mięsa ci u nas dostatek , sam sobie by upolował :evil_lol: Quote
Gosia>>> Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Vectra']tak ostatnio zastanawiałam sie i nawet podzieliłam się z tym pomysłem z TZ by z tyłu na działce tuż koło zagonków teściowej wykopać sadzawke :evil_lol: i takiego malutkiego kajmana do niej wpuścić :loveu: :loveu: zgodził się na sadzawke ale na gada nie :placz::placz: bo pytał skąd tyle mięcha weżniemy by go karmić :shake: nie domyśli jakiś :evil_lol: :evil_lol: mięsa ci u nas dostatek , sam sobie by upolował :evil_lol:[/quote] hahahaha, tylko ja ani ogródka ani działki:placz: Może chociaż jakąś małą piranię w akwarium jej podaruję:diabloti: Quote
Vectra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote=Gosia>>>;3512577]hahahaha, tylko ja ani ogródka ani działki:placz: Może chociaż jakąś małą piranię w akwarium jej podaruję:diabloti:[/quote] no no piranie też dobry pomysł :diabloti: ja to mam bujną wybrażnie :oops: :evil_lol: :evil_lol: nie pisze publicznie bo mnie zamkną za same pomysły :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosia>>> Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Hmmmm...... coraz częściej dochodze do wniosku, że mój pies to jest niesamowity i to nie tylko w dobrym tego słowa znaczeniu;) Wychodzę dzisiaj rano z łazienki brutus siedzi w przedpokoju na szafce.... Na szafce z pięcioma szufladami. Ona ma około metra wysokości a on sobie siedział w najlepsze jakby był kotem a nie 30 kilowym psem... Poza tym dzisiaj 4 razy osikał mi stopę... Nie wiem dlaczego, poprostu podchodził i lał na nogi. Chyba chciał zwrócić na siebie uwagę, bo w ostatnich dniach jestem zajęta i nie ma ciągłych zabaw i nieustających pieszczot.... O losie, co ja się mam z tym psem:angryy: . Ponieważ dzisiaj byliśmy tylko na krótkim porannym i popołudniowym pół godzinnym spacerze to Brutus jest niewyżyty i nie mogę go opanować, więc idę w tę ciemnice i mróz, żeby pies był zadowolony... Jak nie zamarznę i mnie nie ukradną to się odezwę ale gdyby tak się stało to będzie to tylko i wyłącznie jego wina:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie, no żartuję chciało mi się ASTa to teraz mam, mogłam mopsa kupić, to bym brała pod pachę i na zakupy:diabloti: Wogóle zauważyłam, że zwykłe gonienie za patykiem albo zabawa z psami już absolutnie brutusowi nie wystarczają:shake: Poważnie zastanawiam się nad jakimś psim sportem, żeby go zameczyć raz a porządnie:diabloti: Rower odpada, bo ja masochistką nie jestem ale może by ciężary pociągał troszkę....:roll: Muszę się za szelkami porozglądac.;) Quote
madziasto4 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Cześć Gosiu bidulko :evil_lol: Brutus mi się coraz bardziej podoba :evil_lol: Próbuję go sobie wyobrazić na tej szafce :evil_lol: No leć, leć na ten spacer :lol: Jak mam zamiar tu do Was wejść, to sobie zawsze myślę 'no, ciekawe co tym razem Brutus zmalował' :lol: Wiesz, może dobry pomysł z tym sportem :) Gdyby był śnieg, to mógłby pociągać sobie jakieś dzieci z osiedla na sankach :evil_lol: Już widzę miny rodziców :evil_lol: Quote
Kitka20 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [QUOTE]Napisał [B]Gosia>>>[/B] Poza tym dzisiaj 4 razy osikał mi stopę... Nie wiem dlaczego, poprostu podchodził i lał na nogi. Chyba chciał zwrócić na siebie uwagę, bo w ostatnich dniach jestem zajęta i nie ma ciągłych zabaw i nieustających pieszczot.... O losie, co ja się mam z tym psem[/QUOTE] Gosia on znaczy teren a w tym przypadku Twoje stopy czyli Jesteś jego:diabloti: [COLOR="Yellow"]To nie jest teza to raczej taki żart:evil_lol:[/COLOR] Quote
Gosia>>> Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='madziasto4']Cześć Gosiu bidulko :evil_lol: Brutus mi się coraz bardziej podoba :evil_lol: Próbuję go sobie wyobrazić na tej szafce :evil_lol: No leć, leć na ten spacer :lol: Jak mam zamiar tu do Was wejść, to sobie zawsze myślę 'no, ciekawe co tym razem Brutus zmalował' :lol: Wiesz, może dobry pomysł z tym sportem :) Gdyby był śnieg, to mógłby pociągać sobie jakieś dzieci z osiedla na sankach :evil_lol: Już widzę miny rodziców :evil_lol:[/quote] [quote name='Kitka20']Gosia on znaczy teren a w tym przypadku Twoje stopy czyli Jesteś jego:diabloti: [COLOR=yellow]To nie jest teza to raczej taki żart:evil_lol:[/COLOR][/quote] Tego się raczej nie da wyobrazić:evil_lol: Sanki... rodzice osiedlowe dzieci na widok Brutusa raczej odciagają i dzikim galopem z przerażeniem w oczach pędzą przed siebie, wiec raczej wątpię:diabloti: A jego to ja jestem i on o tym wie, więc czemu ta mnie olewa??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [QUOTE=Gosia>>>;3546072]Tego się raczej nie da wyobrazić:evil_lol: Sanki... rodzice osiedlowe dzieci na widok Brutusa raczej odciagają i dzikim galopem z przerażeniem w oczach pędzą przed siebie, wiec raczej wątpię:diabloti: [/QUOTE] Ojej a taki fajny sport byłby dla Brutuska :shake: :evil_lol: Quote
Gosia>>> Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='madziasto4']Ojej a taki fajny sport byłby dla Brutuska :shake: :evil_lol:[/quote] O tak, a jakby się rozpędził to jeszcze by mnie o porwanie posądzili:):evil_lol: Foteczka podklejonego i umęczonego (nareszcie:)) Brutuska: [IMG]http://img461.imageshack.us/img461/8192/s5000923rx6.jpg[/IMG] Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Buhahahahaha Gosia powiem ci to tylko metrowa szafka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Lalka jak kocica po meblach chodziła :mad: z 2 metrowej szafy zdjęła karton z dokumentami i pożarła wsio :mad: to jest terier moja droga to ma śrube w odbycie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 zapomniałam dodać że Lalka miała wtedy 7 miesięcy - teraz potrafi skiknąc na 180 cm bez rozbiegu :evil_lol: Quote
Gosia>>> Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Vectra']Buhahahahaha Gosia powiem ci to tylko metrowa szafka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Lalka jak kocica po meblach chodziła :mad: z 2 metrowej szafy zdjęła karton z dokumentami i pożarła wsio :mad: to jest terier moja droga to ma śrube w odbycie :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Oj ma ma i to jaką:evil_lol: Mój wujek kiedys przyszedł do nas, ma ponad 1.90 wzrostu a brutusek bez problemu dal mu buziaka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [QUOTE=Gosia>>>;3546252]O tak, a jakby się rozpędził to jeszcze by mnie o porwanie posądzili:):evil_lol: Foteczka podklejonego i umęczonego (nareszcie:)) Brutuska: [IMG]http://img461.imageshack.us/img461/8192/s5000923rx6.jpg[/IMG][/QUOTE] Gosiu, a nie boli go jak mu odrywasz ten plasterki? Ja próbowałam z Torem wspomóc się plasterkami, ale te moje chyba jakieś extra klejące :roll: Quote
Gosia>>> Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='madziasto4']Gosiu, a nie boli go jak mu odrywasz ten plasterki? Ja próbowałam z Torem wspomóc się plasterkami, ale te moje chyba jakieś extra klejące :roll:[/quote] Nie, on jest gruboskórny:evil_lol: A pewnie niedługo sam sobie zdejmie, tak jak to było ostatnim razem:angryy: Quote
madziasto4 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [QUOTE=Gosia>>>;3547462]Nie, on jest gruboskórny:evil_lol: A pewnie niedługo sam sobie zdejmie, tak jak to było ostatnim razem:angryy:[/QUOTE] A to wszystko wyjaśnia:evil_lol: Serio potrafi sam zdjąć te plasterki? :crazyeye: Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='madziasto4']A to wszystko wyjaśnia:evil_lol: Serio potrafi sam zdjąć te plasterki? :crazyeye:[/quote] ja bym się dziwiła gdyby ich nie zdejmował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Vectra']ja bym się dziwiła gdyby ich nie zdejmował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] No w sumie :evil_lol: Quote
Gosia>>> Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Madziu a czego to on nie potrafi?:evil_lol: On jest wszechstronnie uzdolniony, takie plasterki-co to dla niego?!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: A jeszcze teraz zauważyłam: ta płaskorzeźba w tle na ostatniej fotce to dzieło wszechstronnie uzdolnionego Brutusa... Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [B][I]:shake:to ja mam jakiegoś zepsutego bullowatego:placz::placz::placz:on nie ma sruby w doopalonie Fajna fotka z plasterkami;) [/I][/B] Quote
Gosia>>> Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:shake:to ja mam jakiegoś zepsutego bullowatego:placz::placz::placz:on nie ma sruby w doopalonie[/I][/B] [I][B]Fajna fotka z plasterkami;)[/B][/I] [/quote] Oj Alu to zamień się ze mną, zamień!!!!:cool3: :cool3: :cool3: :diabloti: Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote=Gosia>>>;3549872]Oj Alu to zamień się ze mną, zamień!!!!:cool3: :cool3: :cool3: :diabloti:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale mój śpi w łóżku na poduszce;)[/I][/B] Quote
Gosia>>> Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale mój śpi w łóżku na poduszce;)[/I][/B][/quote] a mój na poduszcze i pod kołderką:evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts