Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 721
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ginn,mam chętną na szczeniaka,ale nie wiem skąd.Ma dzwonić po świętach,bo nie chce zakłócać nikomu świątecznego czasu:-)
Prosi tylko o aktualne zdjęcia na maila.Skłania się do którejś suczki o wilczastym/burym umaszczeniu-takiej bez tych białych dodatków.
e-mail na pw Ci wyślę.

P.S.Pani jest z Kielc:-)

Dorobiłam szczeniakom Radom,bo nasz region,Kraków i Warszawę już miały wcześniej.

Gdyby byli chętni na zwierzaki z Warszawy,to przypominam:p
[B]28.12.11-Radom-Warszawa[/B]-50zł,jedzie pati851
[B]30.12.-Kielce-Warszawa[/B] pociągiem bladym świtem o 5rano być może by pollypolly zabrała szczeniaka (przegłodzonego z 5godz.przed wyjazdem,żeby nie było niespodzianek:diabloti:)

Czy Kacper nadal do adopcji?

Posted

[quote name='Zuzka2']Wczoraj miałam kolejnego maila o szczeniaki:-)Nie wiem skąd tym razem,więc odzew również z moruska.

Ta pani z Kielc wydaje się naprawdę sensowna:-)[/QUOTE]
Ja odpowiadam na maile, wysyłam zdjęcia ale bez efektów końcowych.:roll::roll::roll::roll:

Posted

Do mnie mailowała wczoraj ta Pani z Kielc.Ma dziś dzwonić do Ciebie Ginn.
A ten drugi mail to raczej informacyjny z godz.22wczoraj-czy ogłoszenie nadal aktualne;-)Ja się cieszę nawet z maili o te małe:-)Bo fakt,że ogłoszenie jest zauważalne spośród tylu innych to zawsze dobry znak:-)Psiaki mają swoje 5miniut-są malutkie i na razie słodkie.Byłoby super wydać je do skończenia 3miesięcy,bo potem już takie urocze nie będą...:roll:

Posted

[quote name='Zuzka2']Do mnie mailowała wczoraj ta Pani z Kielc.Ma dziś dzwonić do Ciebie Ginn.
A ten drugi mail to raczej informacyjny z godz.22wczoraj-czy ogłoszenie nadal aktualne;-)Ja się cieszę nawet z maili o te małe:-)Bo fakt,że ogłoszenie jest zauważalne spośród tylu innych to zawsze dobry znak:-)Psiaki mają swoje 5miniut-są malutkie i na razie słodkie.Byłoby super wydać je do skończenia 3miesięcy,bo potem już takie urocze nie będą...:roll:[/QUOTE]
Dokładnie tak samo Zuzka2 myślę.

Posted

[quote name='Zuzka2']A co tu tak cicho?;-)
Mam kolejnego maila o szczeniaki,ale nie wiem skąd;-)[/QUOTE]
Ano cicho - nic się nie dzieje. Jakieś rozmowy telefoniczne, wysyłanie zdjęć ale nic obiecującego.

Posted

[quote name='Zuzka2']Co słychać u szczeniąt?Tylko jeden wydany?Są jakieś rezerwacje?
Ta osoba z Sandomierza nadal chce jednego?[/QUOTE]
Osiem szczylków nadal czeka + mama.

Posted

Czy mogłabym prosić o allegro dla rodzinki? Ja sie na tym nie znam, ale moze warto by było. Jutro odswieże ogłoszenia i posiedze trochę nad nowymi. Suni z dzieciakami niczego nie brakuje?

Posted

[quote name='Ancyk']Czy mogłabym prosić o allegro dla rodzinki? Ja sie na tym nie znam, ale moze warto by było. Jutro odswieże ogłoszenia i posiedze trochę nad nowymi. Suni z dzieciakami niczego nie brakuje?[/QUOTE]
Dzięki - karma od Ciebie przyszła. Ja kupiłam jej odżywkę. Tak, że sunia kwitnie. Nie karmi szczeniąt od dość dawna i w ogóle się nimi nie interesuje. Zajęła się amorami i myślę, że niedługo chyba pójdzie na sterylkę i do adopcji. Tymczasem - ja matkuję. Szczylki cieszą się jak mnie słyszą. Mają apetyt - piją też ładnie wodę.

Bardzo, bardzo wszystkich proszę o ogłoszenia.

Posted

witam moje kochane.przepraszam ze zaniedbalam wizyty u Was na swietokrzyskich wątkach ale niestety okazalo się w Bielsku i okolicach jest bardzo duzo do zrobienia a rąk do pracy mało.zaangazowałam się tam blizej mnie,moge wiecej zdzialc,wczoraj zciągałysmy z ekspresowki potrąconego pieknego Onka.zyje jest w lecznicy narazie,.Ginn dzięki ze bylas na wątku staruszka niestety nie zdązylysmy z pomocą,uspali go:(.Moje psy mają sie fantastycznie o Taruni nie zapomnialam:)trzymam kciuki za adopcje dla szczyli.będe zaglądac do Was w miare mozliwosci.buzki w mrdeczki slodziutki,i dla Was cioteczki

Posted

[quote name='Dadziu']witam moje kochane.przepraszam ze zaniedbalam wizyty u Was na swietokrzyskich wątkach ale niestety okazalo się w Bielsku i okolicach jest bardzo duzo do zrobienia a rąk do pracy mało.zaangazowałam się tam blizej mnie,moge wiecej zdzialc,wczoraj zciągałysmy z ekspresowki potrąconego pieknego Onka.zyje jest w lecznicy narazie,.Ginn dzięki ze bylas na wątku staruszka niestety nie zdązylysmy z pomocą,uspali go:(.Moje psy mają sie fantastycznie o Taruni nie zapomnialam:)trzymam kciuki za adopcje dla szczyli.będe zaglądac do Was w miare mozliwosci.buzki w mrdeczki slodziutki,i dla Was cioteczki[/QUOTE]
Dzięki, że znalazłaś czas dla nas. Ja będę też zaglądać do Twojego nowego podopiecznego.