Ginn Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Ancyk']Ginn będę dziś zamawiała karme dla psiaków. Masz jeszcze jakiś zapas? ok 4500 wejsc i zero telefonów. Konczy mi się wyróznienie z tablicy, które i tak nic nie daje. Moze zamiast przedłużać to wyróznienie zainwestowac w inne ogłoszenie?[/QUOTE] Mam jeszcze jakieś pół torby - bo też zamawiałam. Quote
Zuzka2 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Ancyk']Ginn będę dziś zamawiała karme dla psiaków. Masz jeszcze jakiś zapas? ok 4500 wejsc i zero telefonów. Konczy mi się wyróznienie z tablicy, które i tak nic nie daje. Moze zamiast przedłużać to wyróznienie zainwestowac w inne ogłoszenie?[/QUOTE] Wyróżniony morusek na Kraków daje fajne efekty-14dni=8zł. Quote
Ginn Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 =Zuzka2;18566935]Wyróżniony morusek na Kraków daje fajne efekty-14dni=8zł.[/QUOTE] To znaczy, że wyróznienia się skończyły? Jeśli tak to dobrze by było dać jakieś wyróżnienia - tylko jak Ci te 8 zł przesłać. Może w kopercie - jak myslisz? Quote
Ancyk Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Jak bede umiała zrobie wyróznionego moruska wieczorem. Quote
Zuzka2 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Ginn,szczeniakom się skończyły wyróżnione-zostało pełno zwykłych,a co parę dni im dorabiam tam,gdzie nie ma opcji odnawiania ogłoszeń (morusek) na te regiony,gdzie szykuje się transport w najbliższym czasie. Szczeniaki miały wyróżnioną tablicę na miesiąc.Obecnie można rzucić moruska na 14dni na Kraków,bo jadą transporty w ten i następny weekend.Na koncie zostało mi 20zł z tych pieniędzy na wyróżnione,bo kiedyś mi wpłaciłaś za dużo właśnie o 20;-) Jeśli Ancyk robi moruska,to możemy dla odmiany zrobić tablicę Kraków wyróżnienie za 7zł na tydzień.Co wybierasz? Quote
Ginn Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Zuzka2']Ginn,szczeniakom się skończyły wyróżnione-zostało pełno zwykłych,a co parę dni im dorabiam tam,gdzie nie ma opcji odnawiania ogłoszeń (morusek) na te regiony,gdzie szykuje się transport w najbliższym czasie. Szczeniaki miały wyróżnioną tablicę na miesiąc.Obecnie można rzucić moruska na 14dni na Kraków,bo jadą transporty w ten i następny weekend.Na koncie zostało mi 20zł z tych pieniędzy na wyróżnione,bo kiedyś mi wpłaciłaś za dużo właśnie o 20;-) Jeśli Ancyk robi moruska,to możemy dla odmiany zrobić tablicę Kraków wyróżnienie za 7zł na tydzień.Co wybierasz?[/QUOTE] Zrób jak uważasz - wiesz lepiej. Tylko gdy skończą się pieniądze - daj znać. Dzięki Quote
Zuzka2 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 No to wymyśliłam jeszcze inaczej i tak też zrobię;-) 3 x wyróżniona tablica tam,gdzie mamy transport w najbliższych dniach:-) Quote
Zuzka2 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 W ten weekend jadą transporty: -[B]Suchedniów-Kraków[/B] (najpewniej ndz) -[B]Kielce-Zawiercie[/B] (ndz) -[B]Starachowice-Łódź,Włocławek,Toruń,Kołobrzeg[/B] (sb wieczór). Jadą 3różne osoby. Quote
Zuzka2 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ginn,pani ze Stąporkowa chce od Ciebie kicię z białym krawacikiem-nie wiem czy już dzwoniła,ale jest zdecydowana:-) Coś ruszyło w tym kocim temacie wreszcie:mdleje::evil_lol: Z Kielc dziś została zaklepana do Krakowa (po roku) wreszcie kicia z opadniętą trzecią powieką w obu oczkach:multi:Taka fajna kicia,tyle ogłoszeń i w końcu się doczekała-trafił jej się jak wszystkim naszym niepełnosprawnym kotkom-super dom:multi: Quote
Ginn Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 No fajnie coś się z kiciami rusza. Pani ze Stąporkowa nie dzwoniła podobnie jak Pani w spr. Tajgi. Quote
Zuzka2 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ach,ci ludzie...:razz: No nic,może zadzwoni jeszcze,bo spodobały jej się 2kotki od 2osób i do tej drugiej pani od razu zadzwoniła (ale tamten już zaklepany był akurat). W każdym razie będę i tak im dorabiać ogłoszenia. A oprócz tego jednego zaklepanego na Łódź któryś się gdzieś szykuje? Quote
Ginn Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='Zuzka2']Ach,ci ludzie...:razz: No nic,może zadzwoni jeszcze,bo spodobały jej się 2kotki od 2osób i do tej drugiej pani od razu zadzwoniła (ale tamten już zaklepany był akurat). W każdym razie będę i tak im dorabiać ogłoszenia. A oprócz tego jednego zaklepanego na Łódź któryś się gdzieś szykuje?[/QUOTE] Tak - do Kielc (chyba Barwinek) drugi łaciaty kocurek. Quote
Zuzka2 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Właśnie robię zwierzynie kolejną kampanię Łódź:-) Jakbyś miała Ginn więcej chętnych na czarno-białe,to mam 2kocice (dorosłe):-) Z resztą mamy z p.Anią niemal każde umaszczenie kotów:-) Quote
Ginn Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='Zuzka2']Właśnie robię zwierzynie kolejną kampanię Łódź:-) Jakbyś miała Ginn więcej chętnych na czarno-białe,to mam 2kocice (dorosłe):-) Z resztą mamy z p.Anią niemal każde umaszczenie kotów:-)[/QUOTE] O.K. Będę pamiętała. Quote
Zuzka2 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='Ginn']O.K. Będę pamiętała.[/QUOTE] Nasza kocia baza danych;-) jest pod nr tel.698 681 714.Dzięki Ginn:-) Daj znać jak któryś kot z zaklepanych faktycznie pojedzie do domu:-) Quote
Ancyk Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 (edited) Stello, mail w sprawie Tajgi został wysłany, dodałam Ciebie 'do wiadomości" Okazało się jednak, że państwu chodzi o szczeniaczki. Edited February 8, 2012 by Ancyk Quote
Ginn Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Ancyk']Stello, mail w sprawie Tajgi został wysłany, dodałam Ciebie 'do wiadomości" Okazało się jednak, że państwu chodzi o szczeniaczki.[/QUOTE] Zgadza się Aniu im chodzi o szczylki a matka tylko do wglądu. Quote
Zuzka2 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Jak sytuacja szczeniąt? Pan z Kołobrzegu odezwał się?Są jakieś poważne rezerwacje? A ten kot,który ma jechać do Kielc to czasem nie do osób mających w domu goldena?Bo przypomniałam sobie,że wczoraj jakaś osoba z naszego regionu pisała o psolubnego kota-w domu bardzo spokojny golden.Pani napisała,że przedyskutuje temat z mężem i będzie dzwonić. Pani ze Stąporkowa odezwała się do mnie ponownie ws kici.Sprawa 45km do przejechania po kota jak zwykle w naszym regionie-nie do pokonania:cool3:Pani chce kicię,ale "z dowozem":razz:W sumie Nadja będzie jechać przez Stąporków chyba w sb,ale jakoś mi takie podejście nie pasuje. Do nas po kota przyjeżdżają z Zabrza w weekend-zaledwie 180km:razz:Sami to zaproponowali. W naszym regionie 40-50km do przejechania to jak na koniec świata:cool3: Quote
Ancyk Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Wysłałam zdjecia szczeniaków, odpowiedz otrzymałam taką: Interesują mnie psy rasowe z rodowodem. Dziękuję i przepraszam za zamieszanie :) Quote
Ginn Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Zuzka2']Jak sytuacja szczeniąt? Pan z Kołobrzegu odezwał się?Są jakieś poważne rezerwacje? A ten kot,który ma jechać do Kielc to czasem nie do osób mających w domu goldena?Bo przypomniałam sobie,że wczoraj jakaś osoba z naszego regionu pisała o psolubnego kota-w domu bardzo spokojny golden.Pani napisała,że przedyskutuje temat z mężem i będzie dzwonić. Pani ze Stąporkowa odezwała się do mnie ponownie ws kici.Sprawa 45km do przejechania po kota jak zwykle w naszym regionie-nie do pokonania:cool3:Pani chce kicię,ale "z dowozem":razz:W sumie Nadja będzie jechać przez Stąporków chyba w sb,ale jakoś mi takie podejście nie pasuje. Do nas po kota przyjeżdżają z Zabrza w weekend-zaledwie 180km:razz:Sami to zaproponowali. W naszym regionie 40-50km do przejechania to jak na koniec świata:cool3:[/QUOTE] Kocurek łaciaty jedzie w sobotę z Nadją do Łodzi. Drugi do Kielc - jesteśmy umówieni na sobotę ale nic nie wspominali o psie tylko o drugim starym kocie. Jeśli chodzi o Staporków to rzeczywiście chyba trzeba ich sobie odpuścić. Pan z Kołobrzegu przestał się odzywać więc pewno nic z tego. Quote
Zuzka2 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 (edited) [B]Dziś transport Katowice-Kielce-Katowice.[/B] Podział kosztów paliwa. tel.609559821 Edited February 9, 2012 by Zuzka2 Quote
Ancyk Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Dzwonił do mnie Pan z Wrocławia w sprawie maluchów. Przekierowałam do Ciebie Stello. Quote
Ginn Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='Ancyk']Dzwonił do mnie Pan z Wrocławia w sprawie maluchów. Przekierowałam do Ciebie Stello.[/QUOTE] Tak, dzwonił ale ostatecznie się jeszcze nie zdeklarował. Quote
Recommended Posts