paulaa. Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 A może po prostu 'wejdź'. :D My pewnie taką będziemy mieli, chociaż nadal szukam klatki. A jakie w końcu wymiary wybrałaś ? Quote
Kirinna Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='Ty$ka']"Do paki" :lol:[/QUOTE] świetne:) [quote name='paulaa.']A może po prostu 'wejdź'. :D My pewnie taką będziemy mieli, chociaż nadal szukam klatki. A jakie w końcu wymiary wybrałaś ?[/QUOTE] Wejdz używam do wchodzenia na coś 4 lapami albo na łydki i nogę albo miskę stołek:) Kupiłam czarną metalową z pet netstore . Oprócz na obóz będzie używana też w domu [quote name='unikatowydiament']głaski zasyłamy:)[/QUOTE] Przekazane Quote
Kirinna Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 zapomniałam zrobić zdj. z opona:/ dostałam klatke:) najpierw było tak [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images40.fotosik.pl/1385/fc170bd788d41e4dmed.jpg[/IMG][/URL] a później tak:) [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images40.fotosik.pl/1385/58d1f115fa7d7c39med.jpg[/IMG][/URL] Quote
Aleksa. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 duża ta klatka jakie ma wymiary i ile mniej więcej waży? :D Quote
Kirinna Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Aleksandra95']duża ta klatka jakie ma wymiary i ile mniej więcej waży? :D[/QUOTE] dosyć duża jak na mojego, ale nie nie aż tak żeby mógł spacerować dł 91, szer 58, wys 63 waga 11,5kg więc dla mnie jest do przeżycia:) Quote
Aleksa. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 aj ciężka, jakbym miała do pociągu brać..:( Quote
Kirinna Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Aleksandra95']aj ciężka, jakbym miała do pociągu brać..:([/QUOTE] do pociągu to rzeczywiście nie dobrze ja prawdopodobnie będe mieć transport, bo jak znam rodziców to nie puszczą mnie samej z psem Quote
Aleksa. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Kirinna']do pociągu to rzeczywiście nie dobrze ja prawdopodobnie będe mieć transport, bo jak znam rodziców to nie puszczą mnie samej z psem[/QUOTE] mnie też nie chcą za bardzo ale to daleko to sporo za benzynę by wyszło.:p Quote
Fides79 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [url]http://images40.fotosik.pl/1385/58d1f115fa7d7c39med.jpg[/url] haha ale mu sie spodobało :lol: Quote
Kirinna Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='deer_1987']Ale mu wygodnie :loveu:[/QUOTE] [quote name='Fides79'][url]http://images40.fotosik.pl/1385/58d1f115fa7d7c39med.jpg[/url] haha ale mu sie spodobało :lol:[/QUOTE] a jak w takim luksusie:) [quote name='Aleksandra95']mnie też nie chcą za bardzo ale to daleko to sporo za benzynę by wyszło.:p[/QUOTE] z Wa-wy chyba jest troche dalej niz z łodzi(a i tak pewnie będe jechała ok 3-4 godzin) Quote
kajkoowa Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Aleksandra95']mnie też nie chcą za bardzo ale to daleko to sporo za benzynę by wyszło.:p[/QUOTE] Haha, moi jak się dowiedzieli, że jadę pociągiem to wybuchnęli śmiechem :D Jestem ciekawa, co wymyślą z tym transportem ;) Ja pewnie kundlowi kupię największą jaką znajdę, bo on jest tak niewymiarowy, że każda ,,przyzwoita" w którąś stronę będzie zła ;) Pewnie wyjdzie na to, że kupię mu zamknięty wybieg :evil_lol: Quote
Kirinna Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='Kaja10014']Haha, moi jak się dowiedzieli, że jadę pociągiem to wybuchnęli śmiechem :D Jestem ciekawa, co wymyślą z tym transportem ;) Ja pewnie kundlowi kupię największą jaką znajdę, bo on jest tak niewymiarowy, że każda ,,przyzwoita" w którąś stronę będzie zła ;) Pewnie wyjdzie na to, że kupię mu zamknięty wybieg :evil_lol:[/QUOTE] kup mu dla leobengera ro napewno będzie dobra:) [quote name='Ty$ka']Klatka super :). Gdzie kupiłaś?[/QUOTE] Sklep pet netstore . :) Quote
Guest Dreaming Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Co za cudo i jak sie wyleguje :) Quote
paulaa. Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 super ta klatka, u mnie niestety pokój za mały na klatke jeszcze, bo też myślałam o takiej na stałe. :smile: co do dojazdu, to mama mnie wyśmiała, a tata przerażony troszke, bo wie że ze mnie sierota. ja sama sobie jeszcze nie wyobrażam 3 psów w przedziale i jak to będzie ze Scoobem.. :D Quote
Kirinna Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='Patka & Alan']Co za cudo i jak sie wyleguje :)[/QUOTE] :) [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)[/QUOTE] Czesc a u nas zimno i sniezno -deszczowo :( [quote name='paulaa.']super ta klatka, u mnie niestety pokój za mały na klatke jeszcze, bo też myślałam o takiej na stałe. :smile: co do dojazdu, to mama mnie wyśmiała, a tata przerażony troszke, bo wie że ze mnie sierota. ja sama sobie jeszcze nie wyobrażam 3 psów w przedziale i jak to będzie ze Scoobem.. :D[/QUOTE] U mnie w ostatnim wolnym miejscu się zmieściła. O to pewnie cię ktoś dowiezie ? A teraz nie wiem co robić bo dostałam się z listy rezerwowej na freexowy i nie wiem czy jechać czy nie:/ Quote
paulaa. Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 No niestety nie właśnie... Tata mnie potem zawozi na inny obóz nad morze, a na oba nie na rady.. :roll: ale prawdopodobnie jade z Olą od Dory i Agą od Etny, więc mam nadzieje, że nie będzie tak źle, bo sama bym się nie zdecydowała jechać pociągiem.. ;) Quote
Kirinna Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='paulaa.']No niestety nie właśnie... Tata mnie potem zawozi na inny obóz nad morze, a na oba nie na rady.. :roll: ale prawdopodobnie jade z Olą od Dory i Agą od Etny, więc mam nadzieje, że nie będzie tak źle, bo sama bym się nie zdecydowała jechać pociągiem.. ;)[/QUOTE] To i tak fajnie że jedziecie razem:) 2 duże psy plus jeden średni w przedziale wesoło.będziecie miały:) Mnie ktoś zawiezie prawdopodobnie tata bo o ile ja bym się nie zgubiła to Jun roznioslby cały przedział Quote
paulaa. Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Wiesz co, ja jak narazie sobie nie wyobrażam ich 3 w przedziale, to będzie jeden wielki cyrk. :D Bo to moje nie zrozumie, że nie pora na zabawy i będzie wariowało, myślałam o wsadzeniu go do klatki na ten czas, ale wątpie czy się zmieści, bo zamierzam kupić taką o wymiarach podobnych do waszej, żeby mógł się potem w pokoju swobodnie w niej rozłożyć.. Quote
Kirinna Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='paulaa.']Wiesz co, ja jak narazie sobie nie wyobrażam ich 3 w przedziale, to będzie jeden wielki cyrk. :D Bo to moje nie zrozumie, że nie pora na zabawy i będzie wariowało, myślałam o wsadzeniu go do klatki na ten czas, ale wątpie czy się zmieści, bo zamierzam kupić taką o wymiarach podobnych do waszej, żeby mógł się potem w pokoju swobodnie w niej rozłożyć..[/QUOTE] zawsze możecie jechać w przedziale dla rowerów duzo miejsca wszyscy sie zmieszczą, nawet będa mogły pobiegać;) Quote
paulaa. Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Kirinna']zawsze możecie jechać w przedziale dla rowerów duzo miejsca wszyscy sie zmieszczą, nawet będa mogły pobiegać;)[/QUOTE] Nawet nie słyszałam o czymś takim. Ale jest gdzie tam usiąść i ilu są osobowe ? Nie wiem czy ludzie byliby zachwyceni z 3 psami w przedziale. Pewnie będą omijać szerokim łukiem. :D Quote
Recommended Posts