Pegaza Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Ty juz po operacji szybko:crazyeye: no to zdrowiej zebys skakala zaniedlugo jak kozka:cool1: Quote
Chefrenek Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Justyś wracaj do zdrowia.:kciuki::kciuki::kciuki: [SIZE=1]ps. stronka się robi.[/SIZE] Quote
dzasta Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Bardzo Wam dziękuję dziewczyny!!! Jesteście kochane!!! Ja tak tylko na sekundkę bo kolano jest w złym stanie, bardzo opuchnięte i wielkości piłki do koszykówki :( Quote
Asiaczek Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 To na razie nie pokazuj nam tego kolanka. Pokażesz nam, jak juz bedzie piękne i zgrabne...:lol: Zdrowiej! Pzdr. Quote
misiaczek Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Justyna...zdrowiej szybciutko :loveu:.Najważniejsze,ze już po operacji i że jesteś w domu. Quote
Pegaza Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Kolano bedzie zaniedlugo piekne..:cool1: a Ty korzystaj z uslug T-z bo szybko te chwile nie wroca :evil_lol:ja juz nie pamietam kiedy to moj Tz podal mi obiad czy kolacje:roll: Quote
pati1033 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 wpadlam zebys wiedziala, ze myslami jestem z Toba :) mam nadzieje, ze kolanko bardzo Ci nie dokucza... Quote
dzasta Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='Asiaczek']To na razie nie pokazuj nam tego kolanka. Pokażesz nam, jak juz bedzie piękne i zgrabne...:lol: Zdrowiej! Pzdr.[/quote] No nie jest do pokazywania to fakt :) [quote name='misiaczek']Justyna...zdrowiej szybciutko :loveu:.Najważniejsze,ze już po operacji i że jesteś w domu.[/quote] Oj tak nie ma jak w domu. Pomimo że to klinika prywatna i że standard usług wysoki i super opieka ale w domu to zawsze w domu i teraz mam pielęgniarkę i pielęgniarza co chodzą za mną krok w krok a jak zaczynają rozrabiać to kulami im pogrożę i zapada cisza i spokój :eviltong: [quote name='Pegaza']Kolano bedzie zaniedlugo piekne..:cool1: a Ty korzystaj z uslug T-z bo szybko te chwile nie wroca :evil_lol:ja juz nie pamietam kiedy to moj Tz podal mi obiad czy kolacje:roll:[/quote] Oj korzystam korzystam :eviltong: Nie powiem fajnie jest :) Ale mnie już nosi :mad: [quote name='pati1033']wpadlam zebys wiedziala, ze myslami jestem z Toba :) mam nadzieje, ze kolanko bardzo Ci nie dokucza...[/quote] Dziękuję Patrycja!!! Kolanko niestety dokucza chociaż odpukać od wczoraj wieczorem jest mała poprawa i nawet pospałam w nocy :) Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Rozumiem, że bierzesz jakies p/bólowe? Pzdr. Quote
dzasta Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Niestety Asiaczku ja jestem uczulona na większość leków w tym z przeciwbólowych przyjmuje jedynie Paracetamol, który po operacji można sobie wiadomo gdzie wsadzić :flaming::grab: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 A, nie wiedziałam... No to masz problem... pzdr. Quote
Pegaza Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dzien dobry:multi: jak tam dzis humor dopisuje? kolano mniej boli? :roll: Quote
dzasta Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Właśnie wróciłam z rehabilitacji i zmiany opatrunku i rozbolało mnie kolano i jestem zmęczona ale ogólnie chyba jest lepiej poza tym że mam gorączkę cholibcia :shake: Quote
Asiaczek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='dzasta']Właśnie wróciłam z rehabilitacji i zmiany opatrunku i rozbolało mnie kolano i jestem zmęczona ale ogólnie chyba jest lepiej poza tym że mam gorączkę cholibcia :shake:[/quote] Aj, aj, łóżeczko się kłania... Spróbuj zasnąć, sen to tez dobry środek p/bólowy... Pzdr. Quote
dzasta Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Właśnie Asiaczku mam taki niecny plan :D Quote
Asiaczek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Tez bym tak zrobiła, gdybym miała więcej czasu... Dzisiaj mam baaaardzo napięty grafik... Pzdr. Quote
Magda Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Przesyłam pozytywne i uleczające fluidy :bigcool: i kwiatki na rozweselenie :Rose: Quote
pati1033 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 bidulka :calus: no a ztym uczuleniem na srodki przeciwbolowe to juz w ogole masakra :shake: ale musi sie zaczac poprawiac w koncu - ja ciagle pozytywne mysli w Twoja strone wysylam :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Jak samopoczucie? Troszkę lepiej? Pzdr. Quote
dzasta Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Troszkę lepiej...właśnie wróciłam z rehabilitacji... umęczona jak mops i z kolanem spuchniętym na maxa...:shake: Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 oj oj, może jakiś zimny okład...? pzdr. Quote
dzasta Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 A tak okładam się lodem co dwie godziny na 15 minut :) Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='dzasta']A tak okładam się lodem co dwie godziny na 15 minut :)[/quote] Mam nadzieję, że kolano nie przeszkodzi w miłych snach...? Bo to juz za chwilę koniec dnia...:lol: pzdr. Quote
dzasta Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Też mam nadzieję ale ostatnią noc nie przespałam z powodu bólu mam nadzieję że ta już będzie lepsza... Quote
Recommended Posts