Jump to content
Dogomania

Świat wg Staffików i Yorki czyli perypetie Dżezika, Berty i Maleńkiej Gabinki :)

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bardzo Wam dziękuję dziewczyny!!! Jesteście kochane!!!
Ja tak tylko na sekundkę bo kolano jest w złym stanie, bardzo opuchnięte i wielkości piłki do koszykówki :(

Posted

Kolano bedzie zaniedlugo piekne..:cool1:
a Ty korzystaj z uslug T-z bo szybko te chwile nie wroca :evil_lol:ja juz nie pamietam kiedy to moj Tz podal mi obiad czy kolacje:roll:

Posted

[quote name='Asiaczek']To na razie nie pokazuj nam tego kolanka. Pokażesz nam, jak juz bedzie piękne i zgrabne...:lol:
Zdrowiej!

Pzdr.[/quote]

No nie jest do pokazywania to fakt :)

[quote name='misiaczek']Justyna...zdrowiej szybciutko :loveu:.Najważniejsze,ze już po operacji i że jesteś w domu.[/quote]

Oj tak nie ma jak w domu. Pomimo że to klinika prywatna i że standard usług wysoki i super opieka ale w domu to zawsze w domu i teraz mam pielęgniarkę i pielęgniarza co chodzą za mną krok w krok a jak zaczynają rozrabiać to kulami im pogrożę i zapada cisza i spokój :eviltong:

[quote name='Pegaza']Kolano bedzie zaniedlugo piekne..:cool1:
a Ty korzystaj z uslug T-z bo szybko te chwile nie wroca :evil_lol:ja juz nie pamietam kiedy to moj Tz podal mi obiad czy kolacje:roll:[/quote]

Oj korzystam korzystam :eviltong: Nie powiem fajnie jest :) Ale mnie już nosi :mad:

[quote name='pati1033']wpadlam zebys wiedziala, ze myslami jestem z Toba :)
mam nadzieje, ze kolanko bardzo Ci nie dokucza...[/quote]

Dziękuję Patrycja!!! Kolanko niestety dokucza chociaż odpukać od wczoraj wieczorem jest mała poprawa i nawet pospałam w nocy :)

Posted

Niestety Asiaczku ja jestem uczulona na większość leków w tym z przeciwbólowych przyjmuje jedynie Paracetamol, który po operacji można sobie wiadomo gdzie wsadzić :flaming::grab:

Posted

Właśnie wróciłam z rehabilitacji i zmiany opatrunku i rozbolało mnie kolano i jestem zmęczona ale ogólnie chyba jest lepiej poza tym że mam gorączkę cholibcia :shake:

Posted

[quote name='dzasta']Właśnie wróciłam z rehabilitacji i zmiany opatrunku i rozbolało mnie kolano i jestem zmęczona ale ogólnie chyba jest lepiej poza tym że mam gorączkę cholibcia :shake:[/quote]
Aj, aj, łóżeczko się kłania... Spróbuj zasnąć, sen to tez dobry środek p/bólowy...

Pzdr.

Posted

bidulka :calus:
no a ztym uczuleniem na srodki przeciwbolowe to juz w ogole masakra :shake:
ale musi sie zaczac poprawiac w koncu - ja ciagle pozytywne mysli w Twoja strone wysylam :loveu:

Posted

[quote name='dzasta']A tak okładam się lodem co dwie godziny na 15 minut :)[/quote]
Mam nadzieję, że kolano nie przeszkodzi w miłych snach...? Bo to juz za chwilę koniec dnia...:lol:

pzdr.