Jump to content
Dogomania

Jestem śliczny apetyczny goldek ...Armani mam na imię...kto mnie zna to zrozumie !!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]serio chcesz ?:multi: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]no miło mi niezmiernie :loveu: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]pokój wprawdzie mam niewielki i większośc Arnikowych wygłupów z Gonia odbywa sie na łożku ale pewnie sie zmiescisz :p na szczęscie jest jeszcze antresola i taras do dyspozycji [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorchid]tak , że czuj sie zaproszona :calus: [/COLOR][/B][/quote]

[I]Pewnie, że chcę :multi: [/I]
[I]Zmieścimy się :loveu: [/I]
[I]Jupi :multi: [/I]

Posted

[quote name='ewatr']
[B][COLOR=darkorchid]Corcia :buzi: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]bosz dziecko Ty mnie nie strasz to to nawet nie kwiatek :oops: :eviltong: ?[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorchid]Masz nieustające zaproszenie do lobuzowania w moim pokoju a jak sie Armanik ucieszy fiu fiu :siara: :buzi: [/COLOR][/B][/quote]
Hihi :evil_lol: To moze ja nie będę mówić coz to :cool3:
Łiiii :multi: To ja czekam na Twoja zgode kiedy bede mogla wpaść jak wrocisz z wczasów.

[quote name='ewatr']
[B][COLOR=darkorchid]pokój wprawdzie mam niewielki i większośc Arnikowych wygłupów z Gonia odbywa sie na łożku ale pewnie sie zmiescisz :p na szczęscie jest jeszcze antresola i taras do dyspozycji [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorchid]tak , że czuj sie zaproszona :calus: [/COLOR][/B][/quote]
Cii Mamciu :evil_lol: Nie wygadaj wszystkim tych naszych słodkich mruczków z Armianikiem :loveu: Dla jasności - Arniś siedział na łózeczku, a gonia na podłodze i tylko sie smiala hihi :loveu: A na antresoli też łobuzowaliśmy hihi :loveu:

Posted

[quote name='Magdalenkl'][COLOR=magenta][SIZE=6]:placz::placz:JA TEŻ CHCE :placz::placz:[/SIZE][/COLOR][/quote]

[B][COLOR=darkorchid]chcieć to móc :evil_lol: nie trzeba płakac zapraszamy z Armankiem :loveu: [/COLOR][/B]

[quote]g_o_n_i_a

Łiiii :multi: To ja czekam na Twoja zgode kiedy bede mogla wpaść jak wrocisz z wczasów.

Cytat:

[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]jasne jak tylko wroce to Ci juz nie daruje i żadne wisnie , czeresnie i pozeczki :diabloti: Ci juz nie pomogą :shake: ;) [/COLOR][/B]

[quote]matusz5doberek ;-)[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]bry Mati :loveu: [/COLOR][/B]

[quote]
[B][COLOR=darkorchid]CambelKamila i Megi przyczłapały się przywitać...Dzień Dobry :oops: ;-)[/COLOR][/B]
[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]A czemu czlapiecie o 11 rano :hmmmm: zamiast biegac i radować się juz od świtu :evil_lol: :eviltong: Dzien dobry Kamilko i Megusiu :loveu: [/COLOR][/B]

Posted

Dzien Dobry Mamo :buzi:
[quote name='ewatr']
[B][COLOR=darkorchid]jasne jak tylko wroce to Ci juz nie daruje i żadne wisnie , czeresnie i pozeczki :diabloti: Ci juz nie pomogą :shake: ;) [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorchid] [/COLOR][/B][/quote]
Bardzo sie ciesze hihi :evil_lol: A do Twojego powrotu wiśnie i porzeczki muszą zniknąć (w zasadzie do tej soboty hahah :evil_lol: ) a potem już dysponuję dużą ilością czasuu :eviltong:

Posted

[quote name='Ciocia Ewa'][COLOR=DarkOrchid][B]A czemu czlapiecie o 11 rano :hmmmm: zamiast biegac i radować się juz od świtu :evil_lol: :eviltong: Dzien dobry Kamilko i Megusiu :loveu:[/B][/COLOR][/quote][COLOR=darkorchid]

[/COLOR][COLOR=Black]Nie no, my byłyśmy już o 7 na spacerze, pobiegałyśmy, a potem spowrotem do łózka [/COLOR][COLOR=Black]:evil_lol: Dopiero teraz dopełznęłyśmy do komputera [/COLOR]:eviltong:

Posted

[quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]chcieć to móc :evil_lol: nie trzeba płakac zapraszamy z Armankiem :loveu: [/COLOR][/B][/quote]

ale chyba 3 osoby i rozszalały piesek w twoim pokoju się nie zmieszczą :placz::placz:

[B][SIZE=3][COLOR=Magenta]Wiesz co tak jakoś dziś wstałam i pomyślałam ze moge upiec następny sernik :evil_lol: a żeby tobie ślinka ciekła zrobiłam obydwóm zdjęcia ;)

Zewczoraj :cool3:

[img]http://img524.imageshack.us/img524/5898/1dzienys3.jpg[/img]

[img]http://img244.imageshack.us/img244/5412/1dzien4ac9.jpg[/img]

no a to dzisiejszy świeżo przełożony :razz:

[img]http://img244.imageshack.us/img244/5236/2dzien00td7.jpg[/img]

z góry

[img]http://img172.imageshack.us/img172/8237/goraiz9.jpg[/img]

I co :eviltong: umiem robic pyszne placki ....i grac ludzom na nerwach

Ślinka Leci ?? :mad:[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Magdalenkl'][B][SIZE=3][COLOR=magenta]I co :eviltong: umiem robic pyszne placki ....i grac ludzom na nerwach [/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=3][COLOR=magenta]Ślinka Leci ?? :mad:[/COLOR][/SIZE][/B][/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Fakt jedno i drugie robisz wspaniale :diabloti: ;) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]slinka leci :eviltong: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Hihi :evil_lol: To moze ja nie będę mówić coz to :cool3:

Cii Mamciu :evil_lol: Nie wygadaj wszystkim tych naszych słodkich mruczków z Armianikiem :loveu: Dla jasności - Arniś siedział na łózeczku, a gonia na podłodze i tylko sie smiala hihi :loveu: A na antresoli też łobuzowaliśmy hihi :loveu:[/quote]

[I]Jaki Armiani? :mad: To jest Armani Goniu :shake: [/I]

Posted

bry dzień ;)

Miłej podróży życzę i spokojnego wypoczynku ;)

A w pogodę trafiliście, od soboty piękna pogoda się zrobi !! Dobry termin na urlop :p

Posted

Wypoczywajcie :evil_lol:
Ladnej pogody zyczymy :bye::bye::bye:

Duzzzzo zdjec bedzie po powrocie,prawda? :diabloti:

Magdalenkl, ale pysznosci :facelick:

Posted

[quote name='matusz5']bry dzień ;)

Miłej podróży życzę i spokojnego wypoczynku ;)

A w pogodę trafiliście, od soboty piękna pogoda się zrobi !! Dobry termin na urlop :p[/quote]
[B][COLOR=darkorchid]Witaj Mateusz :loveu: z ta pogoda to faktycznie trafilismy az za dobrze :eviltong: 36 stopni to lekka przesada ale co zrobic dobrze ze tutaj mamy basen do dyspozycji i gorskie potoki to jakos dychamy :lol: [/COLOR][/B]
[QUOTE]g_o_n_i_a[B]Mamusiu!!!![/B]
[B]Córa gonia życzy Ci wspaniałego i udanego wypoczynku w Bieszczadach. :buzi: :buzi: :buzi: :buzi:[/B]

[B]I już tęskni :placz:[/B][/QUOTE]

[B][COLOR=darkorchid]Matka wyjechala do Wierchomli toto sie miesci w Beskidach kolo Piwnicznej;) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]A jak ja tesknie .............:placz: :placz: :placz: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='psiulka'][I]Miłego wypoczynku Ciociu :loveu:[/I]

[I]Czekamy na Ciebie :loveu:[/I][/quote]

[QUOTE]CambelTo ja też się dołączam do życzeń dla Cioci Ewy :loveu:

Bezpiecznej podróży i wspaniałego wypoczynku [/QUOTE]

[B][COLOR=darkorchid]dziekuje za pamiec i zyczenia buzi dla Ilonki :calus: i Kamili :calus:[/COLOR][/B]

[QUOTE]aaliwWypoczywajcie :evil_lol:
Ladnej pogody zyczymy :bye::bye::bye:

Duzzzzo zdjec bedzie po powrocie,prawda? :diabloti:

[/QUOTE]

[B][COLOR=darkorchid]Beda zdjecia i to nawet brudasnego i przeszczesliwego Armanka :loveu: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]o rany ile on sie tu wrescie bezkarnie wytytla w potoczku i w blotku :evil_lol: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='matinestka']Mamci nie ma:( Córcie tęsknią:(............

:bluepaw:[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Ja tez za Wami tesknie :-( :-( :-( [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]i z tej tesknoty wczoraj nawet "zyciu";) zaczelam zdjecia robic !!! wprawdzie to nie waz ale zawsze robactwo :eviltong: :evil_lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]Mati :calus: :calus: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='ewatr']
[B][COLOR=darkorchid]Matka wyjechala do Wierchomli toto sie miesci w Beskidach kolo Piwnicznej;) [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorchid]A jak ja tesknie .............:placz: :placz: :placz: [/COLOR][/B][/quote]
Ooops :oops: Beskidy... No ale nie zmienia faktu, ze góry hihi :loveu: :loveu:

Mamciu, córka gonia też tęskni!! :buzi:

Posted

[quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]Ja tez za Wami tesknie :-( :-( :-( [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]i z tej tesknoty wczoraj nawet "zyciu";) zaczelam zdjecia robic !!! wprawdzie to nie waz ale zawsze robactwo :eviltong: :evil_lol: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=#9932cc]Mati :calus: :calus: [/COLOR][/B]
[/quote]

oj Mamuś Mamuś :loveu:..nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo mati ....... i jak bardzo gonia......nawet sobie nie wyobrażasz................i nie wyobrażasz sobie.....................zresztą.............:-(

czas pakować toboły........

Mamuś.........wspaniałej reszty wypoczynku....jeszcze wspanialszej niż ta pierwsza połowa....... :buzi::buzi::buzi:

ucałowania w nochal Arnika :buzi:

Twoja jedna z Wielu

mati