Jump to content
Dogomania

Jestem śliczny apetyczny goldek ...Armani mam na imię...kto mnie zna to zrozumie !!!

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no Rodzina Rodziną!!!! ekscesy ekscesami...(ech ja nie wiem jak tym Mamkom czasami odawala:eviltong:...żeby się z motyką na Słonko porywać:eviltong:....nie myślą racjonalnie, ryzyko stawiają na pierwszym miejscu,zapominają o rozsądku...a potem na Dzieci wszystko zwalają,że mają pstro w głowie:eviltong: )............

a nam tu Arnik bossski swe urody prezentuje:loveu: ech jesteśmy wniebowzięte wraz z naszymi diabelskimi serduchami (jestesmy czyli 3 rewelacyjne Babeczki:p patucha,bejbusia i mati:eviltong:)..no na to czekałyśmy..teraz nacieszyłymy oczęta i trza nynu...:)

i Mamus bosski basenik:)my dzisiaj go próbowalismy z MAuryciuszem i Herka:eviltong:

i tylko pamiętaj jedno:)ku przestrodze:eviltong:... [B]WIERNOśC MAFII TO RZECZ śWIęTA[/B] a nie szlajanie się............BO CIę WYDZIEDZICZYMY!!!!!!!!!!!!!!!:eviltong: jak tak dalej pójdzie...!!!!!!!nooo:siara:

kolorowych snów Mamusiu:buzi::oops::buzi:

:bluepaw:

Posted

acha i jeszcze jedno...to się tyczy mojej Młodszej Sostry:żADNYCH IRRACJONALYCH USPRAWIEDLIWIEN!!!!!!! (i nie zmieniaj tematu na sieciowe flirty Azulastej i Brutowskiego:eviltong:)

ZłOTA ZASADA:

tam gdzie Mama tam i jej Coreczki najukochańsze pod Słonkiem i Księzycem:loveu:
:bluepaw:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Mamcia :placz: Mamcia ratuj mnie od tej Dużej! :placz: :placz: :placz:
Paskudo Duża! :placz: Nie widziałam, ze Mamcia nas zdradza i do lasu sie umawia na serniczek, nie bylo mnie w piatek i w sobote w sieci praktycznie :placz:
Widzisz, a z nami to sie nie chce na spacerro umowic o! :evil_lol:

[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Ratować to ja mogę tylko kto mnie uratuje od najstarszego dziecka ? Dobrze ,że tylko kilka dni odpoczywała w tych Bieszczadach bo ja nawet sie boje myslec coby było jakby ze 2 tygodnie odpoczywała .......juz teraz mi tu jakiś bunt w mafii sie szykuję a pod paru tygodniach toby był zamach stanu jak nic :diabloti: [/COLOR][/B]

[quote]matinestkano Rodzina Rodziną!!!! ekscesy ekscesami...(ech ja nie wiem jak tym Mamkom czasami odawala:eviltong:...żeby się z motyką na Słonko porywać:eviltong:....nie myślą racjonalnie, ryzyko stawiają na pierwszym miejscu,zapominają o rozsądku...a potem na Dzieci wszystko zwalają,że mają pstro w głowie:eviltong: )............

i Mamus bosski basenik:smile:my dzisiaj go próbowalismy z MAuryciuszem i Herka:eviltong:

i tylko pamiętaj jedno:smile:ku przestrodze:eviltong:... [B]WIERNOśC MAFII TO RZECZ śWIęTA[/B] a nie szlajanie się............BO CIę WYDZIEDZICZYMY!!!!!!!!!!!!!!!:eviltong: jak tak dalej pójdzie...!!!!!!!nooo:siara:

kolorowych snów Mamusiu:buzi::oops::buzi:
[/quote]
[B][COLOR=darkorchid]Mamki biora przykład z dzieci i lubia czasem zaszaleć :eviltong: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]A co do wiernosci Mafii to masz jak w banku ale czasem trzeba też inne tereny rozpoznać a nie tylko Nostra Vita ;) [/COLOR][/B]

[B][COLOR=#9932cc]Super ,że sie basenik sprawdza w praniu :evil_lol: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorange]ZłOTA ZASADA:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorange]tam gdzie Mama tam i jej Coreczki najukochańsze pod Słonkiem i Księzycem:loveu:[/COLOR][/B]

[COLOR=darkorchid][B]Ta zasade muszę sobie wklepac w pamięc jak pacierz i się jej trzymac !!![/B][/COLOR]

Posted

[quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]Arnik na pszczoły to nie bardzo :diabloti: Arniś do Ewusi idzie :loveu:[/COLOR][/I][/quote]

[B][COLOR=darkorchid]A dokładnie !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]nawet mu porzadnych zdjęc nie moge zrobic bo od razu sie podnosi i idzie mnie wylizywać -model jeden :eviltong: [/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR=darkorchid]dostałam od mojego najmlodzszego utalentowanego dziecka to sobie wklejam bo piękne :loveu: [/COLOR][/B]

[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img370.imageshack.us/img370/6773/95915008co7.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/7334/77966517do2.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Dzień Dobry Ciociu Ewo :oops: :lol:

Ja tu sobie już od jakiegoś czasu galerię Arniego śledzę, i to co Wy tu bazgrolicie, ale ja dopiero teraz się odważyłam napisać. :lol: :evil_lol:

Arni śliczny Gold jest :loveu: Mm..Taki pychol, faajny mężczyzna z niego :cool3:

[url]http://images23.fotosik.pl/20/e22823ddb3f808b8.jpg[/url]

:loveu: :loveu:

Pozdrawiam,
Cambel & Megi ;)

Posted

[quote name='Cambel']Dzień Dobry Ciociu Ewo :oops: :lol:

Ja tu sobie już od jakiegoś czasu galerię Arniego śledzę, i to co Wy tu bazgrolicie, ale ja dopiero teraz się odważyłam napisać. :lol: :evil_lol:

Arni śliczny Gold jest :loveu: Mm..Taki pychol, faajny mężczyzna z niego :cool3:

[URL]http://images23.fotosik.pl/20/e22823ddb3f808b8.jpg[/URL]

:loveu: :loveu:

Pozdrawiam,
Cambel & Megi ;)[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]No gratuluję odwagi Kamilo :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]A tak serio to miło mi Cię powitać u Armaniego :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]mozesz bazgrolić i Ty ile dusza zapragnie ;) [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Ewatr'][B][COLOR=darkorchid]No gratuluję odwagi Kamilo :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorchid]A tak serio to miło mi Cię powitać u Armaniego :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=#9932cc]mozesz bazgrolić i Ty ile dusza zapragnie ;-)[/COLOR][/B][/quote][B][COLOR=#9932cc]
[/COLOR][/B][COLOR=SeaGreen]
[COLOR=Black]Dziękuję za miłe powitanie Ewuś :loveu:

Bazgrolić to ja lubię, dużo i bez sensu :evil_lol:
[/COLOR][SIZE=1][COLOR=Black]
A najbardziej to na kartce, jakieś bezkształtne kształty [moja polszczyzna-to jest poziom! ], echhh niszczę biedne drzewa.. :shake:[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][B][COLOR=#9932cc]
[/COLOR][/B]

Posted

ooo... wiesz co ewatr, ja już tutaj byłem, tylko jakoś śladu po sobie jeszcze nie zostawiłem:eviltong::diabloti:

teraz wpadam i zostawiam ślad, a nawet 4 :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw:

Piękny jest twój Armani:loveu::loveu::loveu: Śliczny golden, taki piękny poprpstu, widzę, że masz kochanego psiaka Ewo(dobrze?) :loveu::loveu:

pozdrawiam razem z Tobiaszem;)

Posted

[quote name='matusz5']ooo... wiesz co ewatr, ja już tutaj byłem, tylko jakoś śladu po sobie jeszcze nie zostawiłem:eviltong::diabloti:

teraz wpadam i zostawiam ślad, a nawet 4 :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw:

Piękny jest twój Armani:loveu::loveu::loveu: Śliczny golden, taki piękny poprpstu, widzę, że masz kochanego psiaka Ewo(dobrze?) :loveu::loveu:

pozdrawiam razem z Tobiaszem;)[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Dobrze Mateusz :loveu: ;) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]miło mi , że tym razem pozostawiliscie ślad i nawet 4 lapki Tobiaszkowe jak mniemam :eviltong: ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#9932cc]zapraszamy do odwiedzin :multi: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]Dobrze Mateusz :loveu: ;) [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]miło mi , że tym razem pozostawiliscie ślad i nawet 4 lapki Tobiaszkowe jak mniemam :eviltong: ?[/COLOR][/B]

[B][COLOR=#9932cc]zapraszamy do odwiedzin :multi: [/COLOR][/B]
[/quote]
[B]

a no pewnie,że Tobiaszkowe;) Będziemy wpadać:loveu:
[/B]

Posted

[quote name='Magdalenkl']A co tam slychac u armiego ?[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]A nie wiem bo ja w robocie siedze a on w domu :eviltong: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]A dokładnie !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]nawet mu porzadnych zdjęc nie moge zrobic bo od razu sie podnosi i idzie mnie wylizywać -model jeden :eviltong: [/COLOR][/B][/quote]

[I]No to my tam kiedyś wpadniemy z EKIPĄ i porobimy mu zdjęcia, bo tyle co tutaj Ewuś dajesz to ludzkie pojęcie przechodzi... Za mało! :evil_lol: :shake: [/I]

[quote name='ewatr']
[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/7334/77966517do2.jpg[/IMG][/URL][/quote]

[I]Na tym kwiatku są jakieś kwadraty? :-o Może to kwadratowe ORBY? :mdleje: [/I]

Posted

[quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]dostałam od mojego najmlodzszego utalentowanego dziecka to sobie wklejam bo piękne :loveu: [/COLOR][/B]
[/quote]
Zdolne dziecie ;) Piekne fotki.

[I]Jakos nie ma nowych fotek Arnisia :placz: [/I]

Posted

[quote name='psiulka'][I]No to my tam kiedyś wpadniemy z EKIPĄ i porobimy mu zdjęcia, bo tyle co tutaj Ewuś dajesz to ludzkie pojęcie przechodzi... Za mało! :evil_lol: :shake: [/I]

[I]Na tym kwiatku są jakieś kwadraty? :-o Może to kwadratowe ORBY? :mdleje: [/I][/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Moze faktycznie wpadnijecie natrzaskacie zdjęc na miesiąc z gory i wszyscy beda szczęsliwi :evil_lol: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=#9932cc]O rany Ilonko kwadratowe Orby :crazyeye: co ja najlepszego zrobiłam wlozyłam kij w mrowisko - teraz to juz przegonisz mistrza a moze nawet nowe odkrycie sie szykuje kto to wie :evil_lol: ale jak gdzies wypatrzysz trójkątne to juz sie zacznę martwić ;) [/COLOR][/B]

[quote]aaliwCytat:
Napisał [B]ewatr[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6316626#post6316626"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][B][COLOR=darkorchid]dostałam od mojego najmlodzszego utalentowanego dziecka to sobie wklejam bo piękne :loveu: [/COLOR][/B][/I]

Zdolne dziecie ;-) Piekne fotki.

[I]Jakos nie ma nowych fotek Arnisia :placz: [/I][/quote]

[B][COLOR=darkorchid]A jakże jasne ,że zdolne :loveu: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorchid]A fotki są z niedzieli :placz: ja juz nie nadążam z tym zapotrzebowaniem ......ale wybieram sie na wypoczynek to narobie tyle zdjęc Armankowi ze jeszcze w zimie letnie zdjęcia będe wstawiać :p[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='ewatr'][B][COLOR=darkorchid]Moze faktycznie wpadnijecie natrzaskacie zdjęc na miesiąc z gory i wszyscy beda szczęsliwi :evil_lol: [/COLOR][/B]

[B][COLOR=#9932cc]O rany Ilonko kwadratowe Orby :crazyeye: co ja najlepszego zrobiłam wlozyłam kij w mrowisko - teraz to juz przegonisz mistrza a moze nawet nowe odkrycie sie szykuje kto to wie :evil_lol: ale jak gdzies wypatrzysz trójkątne to juz sie zacznę martwić ;) [/COLOR][/B]
[/quote]

[I]Ty tego nie widzisz? :-o [/I]

Posted

[quote name='psiulka'][I]Ty tego nie widzisz? :-o [/I][/quote]

[B][COLOR=darkorchid]widzę i własnie to tez mnie martwi :diabloti: ;) [/COLOR][/B]

Posted

Mamcia :buzi:

[quote name='psiulka']
[I]Na tym kwiatku są jakieś kwadraty? :-o Może to kwadratowe ORBY? :mdleje: [/I][/quote]

Jaki kwiatek, jak to nie kwiatek!! :eviltong:

Mamuś - jak wrocicie z wczasow to ja wpadam połobuzować w domku u Aniego hihi :evil_lol: Koniecznie jeszcze w Twoim pokoiku, to bedziemy szaleć jak ostatnio i wzajemnie sie podrywać. :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: A aparatem w łapce oczywiscie, tak jak obiecałam :buzi:

Posted

[quote name='Cambel']Dzień dobry wieczór Ciociu Ewo i [SIZE=1]wujku [/SIZE]Armani :loveu: :evil_lol: ;);)[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]A witamy serdecznie :calus:[/COLOR][/B]

[quote]g_o_n_i_aMamcia :buzi:

Cytat:
Napisał [B]psiulka[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6322066#post6322066"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][I]Na tym kwiatku są jakieś kwadraty? :-o Może to kwadratowe ORBY? :mdleje: [/I][/I]

Jaki kwiatek, jak to nie kwiatek!! :eviltong:

Mamuś - jak wrocicie z wczasow to ja wpadam połobuzować w domku u Aniego hihi :evil_lol: Koniecznie jeszcze w Twoim pokoiku, to bedziemy szaleć jak ostatnio i wzajemnie sie podrywać. :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: A aparatem w łapce oczywiscie, tak jak obiecałam :buzi:[/quote]

[B][COLOR=darkorchid]Corcia :buzi: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]bosz dziecko Ty mnie nie strasz to to nawet nie kwiatek :oops: :eviltong: ?[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorchid]Masz nieustające zaproszenie do lobuzowania w moim pokoju a jak sie Armanik ucieszy fiu fiu :siara: :buzi: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='psiulka'][I]A ja? :( Ja też chcę do Armana i do cioci Ewy :loveu:[/I][/quote]

[B][COLOR=darkorchid]serio chcesz ?:multi: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]no miło mi niezmiernie :loveu: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]pokój wprawdzie mam niewielki i większośc Arnikowych wygłupów z Gonia odbywa sie na łożku ale pewnie sie zmiescisz :p na szczęscie jest jeszcze antresola i taras do dyspozycji [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]tak , że czuj sie zaproszona :calus: [/COLOR][/B]