Aleksa. Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 [quote name='Victoria']hahahaha m 42 to nazwa mocowania czy czegoś tam xd te foty były robione Heliosem 44-2[/QUOTE] Byłyśmy blisko :diabloti: Quote
Zuzia&Szanti Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 [quote name='Victoria']kurde no a Zuzia normalnie sama zmieniała kilka dni temu.. :roll: nie ma bo mój tata jest trollem :mad: -Tato moge twojego kompa zeby zrobic filmik? (moj coś niedomaga :P) -nie -dlaczego? -bo nie. to mój komputer -... a moge ten drugi? -tak, ten drugi możesz -ok, dzięki tato :) cięszę sie, ide po niego na dół i za chwilę dzwonię do taty jeszcze raz -tato, a gdzie on jest? -Nie ma buahahahahahahahahahahahhaha :diabloti:[/QUOTE] Bo Zuzia, to Zuzia hehehehehehehe :cool3: Skąd ja to znam? hmmm.... Quote
Victoria Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Kaśka, prośbę mam. Naucz się linkować se banerek hehe :diabloti: Quote
rashelek Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Pisałaś w końcu do moda o tą zmianę tytułu? Ja ze 3 dni temu i nic, nawet post nie zaakceptowany :shake: Quote
Aleksa. Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='Victoria']Kaśka, prośbę mam. Naucz się linkować se banerek hehe :diabloti:[/QUOTE] Pewnie to pisała angi :p To może wytłumacz Kasi, hmm ? :)) Quote
rashelek Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Wiem, że Angi, ale tak mi się przypomniało bo wątek podbił to może potem dostanę odpowiedź :lol: Quote
Pixeloza Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='Victoria']Kaśka, prośbę mam. Naucz się linkować se banerek hehe :diabloti:[/QUOTE] a co? Jest? JEST :evil_lol: Weź mi wytłumacz dlaczego mój pies robi półobroty w powietrzu i wyskakuje żeby złapać starą sflaczałą piłkę, a nie piękne, w miare nowe frisbee :shake: EDIT: Boże, za dużo tu Kasi :evil_lol: Muszę zmienić imię :roll: Quote
Victoria Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 [quote name='Victoria']Kaśka, prośbę mam. Naucz się linkować se banerek hehe :diabloti:[/QUOTE] NOPE. [quote name='Pixeloza']a co? Jest? JEST :evil_lol: Weź mi wytłumacz dlaczego mój pies robi półobroty w powietrzu i wyskakuje żeby złapać starą sflaczałą piłkę, a nie piękne, w miare nowe frisbee :shake:[/QUOTE] bo piłka jest fajniejsza, nie wiesz? a na talerzach sie je, a nie sie nimi rzuca :lol: [quote name='rashelek']Pisałaś w końcu do moda o tą zmianę tytułu? Ja ze 3 dni temu i nic, nawet post nie zaakceptowany :shake:[/QUOTE] a no wlasnie ja juz pisalam w 2 tematach tego dnia co sie zalilam ze sie nie chce zmienic. i tez zero odzewu i postow jak nie bylo tak nie ma.. :roll: Quote
Victoria Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 [quote name='Zuzia&Szanti']Bo Zuzia, to Zuzia hehehehehehehe :cool3: [/QUOTE] fakt. zapomnialam :eviltong: [quote name='Pixeloza']EDIT: Boże, za dużo tu Kasi :evil_lol: Muszę zmienić imię :roll:[/QUOTE] przepraszam.. :-( ej no i kurde znowu wyglada na to ze gadam ze soba xd i jeszcze to cytowanie 'wlasnych' postow :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Masz filmiki z wczoraj :razz:? Co się nic nie chwalisz :D? Quote
Victoria Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 czym mam sie chwalic :P nie mam filmikow, kobieto ja tam umierałam, nawet torkow nie pamietam a co najwazniejsze komentarzy do torkow i naszych przebiegow tez nie.. Quote
Pixeloza Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 wybaczam, nie twoja wina :evil_lol: No to ma piękną piłkę za 10 zł a ten jakiegoś flaka (samopompującego się :cool3:) wyciągnął i sie w nim zakochał :evil_lol: Quote
Victoria Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 nana ostatnio znalazla sobie pilke nie wiem gdzie i nie wiem czyją i zmienila ją w sieczkę, a ja sie balam ze komus ukradla (np. ze sasiadom wpadla do nas, albo ze ktos zostawil xd) i ze bdzie przypal od rodzicow :lol: no i po tym incydencie stwierdzilam ze jest skrajnie upośledzona, bo rozrywala ta pilke z taka furia i jakby w jakims transie byla.. ze az samo rzuca sie na mysl 'sizarowe' zabijanie zabawek.. z czerwonej strefy of kors :diabloti: Quote
rashelek Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Widocznie bardzo jej się ta piłka nie spodobała :lol: Albo, kto wie, obudził się w niej morderca i Cie zeżre w nocy :hmmmm: Quote
Zuzia&Szanti Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 [quote name='Aleksandrossa']Masz filmiki z wczoraj :razz:? Co się nic nie chwalisz :D?[/QUOTE] Skoro ty nie chcesz się pochwalić Naną, to ja się nią pochwale :evil_lol:. Mianowicie Nana zajęła 1 miejsce w przebiegu agility (torek był wyjątkowo trudny), a w jumpingach była 2 razy 2 :cool3:. Quote
Sonka95 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 [quote name='Zuzia&Szanti']Skoro ty nie chcesz się pochwalić Naną, to ja się nią pochwale :evil_lol:. Mianowicie Nana zajęła 1 miejsce w przebiegu agility (torek był wyjątkowo trudny), a w jumpingach była 2 razy 2 :cool3:.[/QUOTE] No to wielkie gratulacje :multi: a ta się nawet nie pochwaliła takimi dobrymi wynikami :diabloti: Quote
Aleksa. Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 [quote name='Zuzia&Szanti']Skoro ty nie chcesz się pochwalić Naną, to ja się nią pochwale :evil_lol:. Mianowicie Nana zajęła 1 miejsce w przebiegu agility (torek był wyjątkowo trudny), a w jumpingach była 2 razy 2 :cool3:.[/QUOTE] Brawo Kasia i Nana oczywiście :loveu: Zuzia, nagrałas może ich przebieg ? :P Quote
Zuzia&Szanti Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 [quote name='Aleksandra95']Brawo Kasia i Nana oczywiście :loveu: Zuzia, nagrałas może ich przebieg ? :P[/QUOTE] Niestety nie :-(, bo biegłam zaraz po niej. Quote
betty_labrador Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Brawo Kasia i Nana ! Gratulacje ! :D Quote
Victoria Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Dziena, ale nie ma się czym chwalić, bo to był jedyny czysty przebieg, reszta to była masakra :evil_lol: łapcie Nane :P [IMG]http://i.picasion.com/pic76/7786c800f9fb8b0c55766d02591860fd.gif[/IMG] mam takich więcej :p Quote
Zuzia&Szanti Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Ooooo..... Z piłeczką mojego autorstwa :loveu:. Quote
Recommended Posts