Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Victoria']kurde no a Zuzia normalnie sama zmieniała kilka dni temu.. :roll:

nie ma bo mój tata jest trollem :mad:

-Tato moge twojego kompa zeby zrobic filmik? (moj coś niedomaga :P)
-nie
-dlaczego?
-bo nie. to mój komputer
-... a moge ten drugi?
-tak, ten drugi możesz
-ok, dzięki tato :)

cięszę sie, ide po niego na dół i za chwilę dzwonię do taty jeszcze raz
-tato, a gdzie on jest?
-Nie ma buahahahahahahahahahahahhaha

:diabloti:[/QUOTE]
Bo Zuzia, to Zuzia hehehehehehehe :cool3:

Skąd ja to znam? hmmm....

Posted

[quote name='Victoria']Kaśka, prośbę mam.
Naucz się linkować se banerek hehe :diabloti:[/QUOTE]

a co? Jest? JEST :evil_lol:

Weź mi wytłumacz dlaczego mój pies robi półobroty w powietrzu i wyskakuje żeby złapać starą sflaczałą piłkę, a nie piękne, w miare nowe frisbee :shake:

EDIT: Boże, za dużo tu Kasi :evil_lol:
Muszę zmienić imię :roll:

Posted

[quote name='Victoria']Kaśka, prośbę mam.
Naucz się linkować se banerek hehe :diabloti:[/QUOTE]
NOPE.

[quote name='Pixeloza']a co? Jest? JEST :evil_lol:

Weź mi wytłumacz dlaczego mój pies robi półobroty w powietrzu i wyskakuje żeby złapać starą sflaczałą piłkę, a nie piękne, w miare nowe frisbee :shake:[/QUOTE]
bo piłka jest fajniejsza, nie wiesz? a na talerzach sie je, a nie sie nimi rzuca :lol:

[quote name='rashelek']Pisałaś w końcu do moda o tą zmianę tytułu? Ja ze 3 dni temu i nic, nawet post nie zaakceptowany :shake:[/QUOTE]
a no wlasnie ja juz pisalam w 2 tematach tego dnia co sie zalilam ze sie nie chce zmienic. i tez zero odzewu i postow jak nie bylo tak nie ma.. :roll:

Posted

[quote name='Zuzia&Szanti']Bo Zuzia, to Zuzia hehehehehehehe :cool3:
[/QUOTE]
fakt. zapomnialam :eviltong:

[quote name='Pixeloza']EDIT: Boże, za dużo tu Kasi :evil_lol:
Muszę zmienić imię :roll:[/QUOTE]

przepraszam.. :-(

ej no i kurde znowu wyglada na to ze gadam ze soba xd i jeszcze to cytowanie 'wlasnych' postow :evil_lol:

Posted

wybaczam, nie twoja wina :evil_lol:

No to ma piękną piłkę za 10 zł a ten jakiegoś flaka (samopompującego się :cool3:) wyciągnął i sie w nim zakochał :evil_lol:

Posted

nana ostatnio znalazla sobie pilke nie wiem gdzie i nie wiem czyją i zmienila ją w sieczkę, a ja sie balam ze komus ukradla (np. ze sasiadom wpadla do nas, albo ze ktos zostawil xd) i ze bdzie przypal od rodzicow :lol:

no i po tym incydencie stwierdzilam ze jest skrajnie upośledzona, bo rozrywala ta pilke z taka furia i jakby w jakims transie byla.. ze az samo rzuca sie na mysl 'sizarowe' zabijanie zabawek.. z czerwonej strefy of kors :diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Masz filmiki z wczoraj :razz:?
Co się nic nie chwalisz :D?[/QUOTE]

Skoro ty nie chcesz się pochwalić Naną, to ja się nią pochwale :evil_lol:.
Mianowicie Nana zajęła 1 miejsce w przebiegu agility (torek był wyjątkowo trudny), a w jumpingach była 2 razy 2 :cool3:.

Posted

[quote name='Zuzia&Szanti']Skoro ty nie chcesz się pochwalić Naną, to ja się nią pochwale :evil_lol:.
Mianowicie Nana zajęła 1 miejsce w przebiegu agility (torek był wyjątkowo trudny), a w jumpingach była 2 razy 2 :cool3:.[/QUOTE]

No to wielkie gratulacje :multi: a ta się nawet nie pochwaliła takimi dobrymi wynikami :diabloti:

Posted

[quote name='Zuzia&Szanti']Skoro ty nie chcesz się pochwalić Naną, to ja się nią pochwale :evil_lol:.
Mianowicie Nana zajęła 1 miejsce w przebiegu agility (torek był wyjątkowo trudny), a w jumpingach była 2 razy 2 :cool3:.[/QUOTE]

Brawo Kasia i Nana oczywiście :loveu:

Zuzia, nagrałas może ich przebieg ? :P

Posted

Dziena, ale nie ma się czym chwalić, bo to był jedyny czysty przebieg, reszta to była masakra :evil_lol:

łapcie Nane :P

[IMG]http://i.picasion.com/pic76/7786c800f9fb8b0c55766d02591860fd.gif[/IMG]

mam takich więcej :p