Bila Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='Maupa4']Pożyczyc Ci psią kuwetkę do nauki siusiania w miejscu dozwolonym ??? :cool3:[/QUOTE] czytam właśnie w "mojej" gazecie,że teraz są takie jakieś robot-kuwetki, co za nasikanie do niej ponoć ciacho dają:roll: Quote
Blisss Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='Maupa4']No cze Blisss-owa ... Normalnie rozbudziłam się od razu jak zobaczyłam że ... babcią zostałas ... i podwójną i z zaskoczenia ... :mdleje: Pożyczyc Ci psią kuwetkę do nauki siusiania w miejscu dozwolonym ??? :cool3:[/QUOTE] a jest coś takiego? :crazyeye: wiesz ona siedzi na razie w korytarzu - przy drzwiach wyjściowych na ogród w dzień otwieram więc myślę, że jakoś to będzie :roll: miała być sznupka - na kilka dni, max miesiąc bo wiecie jakis domek gdzieś tam się kręcił, albo miał być hotelik ... a tu proszę :p - i znów za moją prababcią - ,,dobrej gospodyni ciasto w rękach rośnie" :diabloti: ale pocieszające jest że to strasznie kochane stworzenie jest :loveu: Quote
Maupa4 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='Blisss']a jest coś takiego? :crazyeye: [/QUOTE] No masz: [IMG]http://1.1.1.5/bmi/p.animalia.pl/img/produkty/zoomy/psy/pup_trainer.jpg[/IMG] [URL]http://animalia.pl/produkt,7652,Savic_Kuweta_dla_szczeni%C4%85t.html[/URL] Ja taką kupiłam dla Mony jak już nie miała siły wychodzic i nawet załapała o co kaman ;) Quote
Bila Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Chciałam Wam donieść,że nie tylko u Bliss się rodzina powiększyła:razz:. Lećcie do Akuchy:diabloti: Quote
Maupa4 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='Bila']czytam właśnie w "mojej" gazecie,że teraz są takie jakieś robot-kuwetki, co za nasikanie do niej ponoć ciacho dają:roll:[/QUOTE] A gdzie te kuwetki co ciacho dają ? Daj poczytac i pooglądac ... :cool3: Quote
Bila Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='Maupa4']A gdzie te kuwetki co ciacho dają ? Daj poczytac i pooglądac ... :cool3:[/QUOTE] Jak będę miała pdf-a, to Ci przyślę:razz:, na razie tylko w Wordzie czytałam, aż mnie zatkało:diabloti:. Quote
Maupa4 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='Bila']Chciałam Wam donieść,że nie tylko u Bliss się rodzina powiększyła:razz:. Lećcie do Akuchy:diabloti:[/QUOTE] Epidemia jakaś ? :hmmmm: Jak to dobrze że mnie kręcą psy a zwłaszcza suczki w ... starszym wieku ... :siara: Quote
Bila Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='Maupa4']Epidemia jakaś ? :hmmmm: Jak to dobrze że mnie kręcą psy a zwłaszcza suczki w ... starszym wieku ... :siara:[/QUOTE] No u Akuchy kicia-junior Quote
Maupa4 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='Bila']Jak będę miała pdf-a, to Ci przyślę:razz:, na razie tylko w Wordzie czytałam, aż mnie zatkało:diabloti:.[/QUOTE] To szukaj tego pdf-a ... :razz: A dopóki nie znajdziesz - opowiadaj. Szczegóły techniczne i takie tam - a przede wszystkim czy to taka ciekawostka tylko czy produkt chcący podbic nasz rynek ... jak chcą podbic rynek to podeślij mi namiary na kuwetkę ... :cool3: Quote
Maupa4 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='Bila']No u Akuchy kicia-junior[/QUOTE] Widziałam ;) Ale dziecko ... i porzucone i podrzucone ... Quote
Bila Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Pdf-a dopiero dostanę, to jakaś nowość elektroniczna, niby jakiś dozownik ma na te ciacha:roll: Quote
Blisss Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 możecie podać link do akuchy ... nie mam tu wszystkich subskrypcjii .. Quote
Bila Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/28317-Pynia-nazbierala-na-ko%C5%9Bci-na-pi%C5%82eczke-i-nawet-dostala-w%C5%82asn%C4%85-ma%C5%82%C4%85-bulw%C4%99./page852?p=15407087#post15407087[/URL] Proszę:lol: Quote
Maupa4 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Bilunia - a Ty nie szykujesz nam jakiejś niespodzianki ??? :cool3: Quote
Blisss Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='Maupa4']Bilunia - a Ty nie szykujesz nam jakiejś niespodzianki ??? :cool3:[/QUOTE] taaaa - w sumie Bila z samym jednym biszkoptem ... jaki on samotny musi się czuć :shake: nie martw się Bila - zrobimy konkursik - wygrasz to sobie wybierzesz - co chcesz! Quote
Bila Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='Maupa4']Bilunia - a Ty nie szykujesz nam jakiejś niespodzianki ??? :cool3:[/QUOTE] Ja gdzieżby, Maupo:shake:. Ja to teraz chałtura za chałturą:roll:, ksiązke skończyłam, to dwie gazety równocześnie:shake:. na nic nie mam czasu, na niespodzianki też:placz:. Biszkoptowy jeszcze dostał ptaptów, bo chłodno i ciąga mnie na spacery. Siedze teraz jak ten zewłok, a jeszcze przetłuszczoną sierść u psów muszę przerobić :roll: Quote
Bila Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='Blisss']taaaa - w sumie Bila z samym jednym biszkoptem ... jaki on samotny musi się czuć :shake: nie martw się Bila - zrobimy konkursik - wygrasz to sobie wybierzesz - co chcesz![/QUOTE] On i samotny:evil_lol:. Dziś spotkaliśmy na spacerze maluteńką labkę z rodziną. Pan mu się podobał, pani bardzo, dziecko najbardziej, a od małej spieprzał jak od zarazy:roll: Quote
Maupa4 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='Bila']Ja gdzieżby, Maupo:shake:. Ja to teraz chałtura za chałturą:roll:, ksiązke skończyłam, to dwie gazety równocześnie:shake:.[B] na nic nie mam czasu, na niespodzianki też[/B]:placz:. Biszkoptowy jeszcze dostał ptaptów, bo chłodno i ciąga mnie na spacery. Siedze teraz jak ten zewłok, a jeszcze przetłuszczoną sierść u psów muszę przerobić :roll:[/QUOTE] No popatrz a u mnie to jakoś tak działało że jak nie miałam czasu to zawsze jakis "mundry" pomysł miałam ... :roll: Ostatni taki to ... Uszka :mdleje: Quote
Bila Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='Maupa4']No popatrz a u mnie to jakoś tak działało że jak nie miałam czasu to zawsze jakis "mundry" pomysł miałam ... :roll: Ostatni taki to ... Uszka :mdleje:[/QUOTE] To może Ci podeślę trochę mojej gazety:cool3::roll: Quote
Maupa4 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='Bila']On i samotny:evil_lol:. Dziś spotkaliśmy na spacerze maluteńką labkę z rodziną. Pan mu się podobał, pani bardzo, dziecko najbardziej, [B]a od małej spieprzał jak od zarazy[/B]:roll:[/QUOTE] Czyli Bilbo nie zostanie Wielką Beżową Matką ... :placz: Chociaż z drugiej strony jeżeli cofnąc się kilka lat wstecz WBM też nie przepadał za "dziecmi" a one wszystkie zawsze w nim widziały WBM ... więc może nic ... straconego ... :siara: [quote name='Bila']To może Ci podeślę trochę mojej gazety:cool3::roll:[/QUOTE] Czyli sugerujesz że powinnam pomyślec nad ... kolejnym tymczasem ... ? :hmmmm: Nie mam czasu ... absolutnie nie mam czasu ... nie mam nawet czasu żeby Uszatej domu szukac ... :roll: Quote
Bila Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='Maupa4']Czyli Bilbo nie zostanie Wielką Beżową Matką ... :placz: Chociaż z drugiej strony jeżeli cofnąc się kilka lat wstecz WBM też nie przepadał za "dziecmi" a one wszystkie zawsze w nim widziały WBM ... więc może nic ... straconego ... :siara:[/QUOTE] Ano własnie, z nim cały problem polega na tym,że on do wychowywania szczeniąt się kompletnie nie nadaje:shake:. Na początku wszystkie się go boją, bo to duże takie, a potem już jest znany jako słynny cieć, któremu można wszystko: obgryźć uszy, zabrać pikę, poskakać po łbie, wyostrzyć na nim ząbki, a ten memej i tak nic nie zrobi. Az mi go żal czasami [quote name='Maupa4']Czyli sugerujesz że powinnam pomyślec nad ... kolejnym tymczasem ... ? :hmmmm: Nie mam czasu ... absolutnie nie mam czasu ... nie mam nawet czasu żeby Uszatej domu szukac ... :roll:[/QUOTE] Nie już nie myśl nad żadnymi tymczasami, swoich masz wystarczająco dużo:lol: Quote
Maupa4 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='Bila'] Nie już nie myśl nad żadnymi tymczasami, swoich masz wystarczająco dużo:lol:[/QUOTE] Trzeba było tak mówic ... półtora miesiąca temu ... :diabloti: [quote name='Bila'] Ano własnie, z nim cały problem polega na tym,że on do wychowywania szczeniąt się kompletnie nie nadaje[IMG]http://1.1.1.1/bmi/www.dogomania.pl/images/smilies/shake.gif[/IMG]. Na początku wszystkie się go boją, bo to duże takie, a potem już jest znany jako słynny cieć, któremu można wszystko: obgryźć uszy, zabrać pikę, poskakać po łbie, wyostrzyć na nim ząbki, a ten memej i tak nic nie zrobi. Az mi go żal czasami [/quote] To WBM miał troszke inaczej - te małe nigdy się go nie bały ... on z obrzydzeniem na nie patrzył a one go ... kochały ... No i przykarcic jak matka też umiał ... nigdy żadnemu nic nie zrobił ale co powiedział to było święte ... Przy głuchych też nigdy nie stracił cierpliwości ... a do tych to gadac mozna i długo i namiętnie ... i cierpliwośc nie raz stracic ... :roll: Quote
Maupa4 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 To po wieczorze pełnym wrażeń zdecydowane Dobranoc ... [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images8.fotosik.pl/456/cb062f893dfe3e51med.jpg[/IMG][/URL] Quote
Bila Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='Maupa4']Trzeba było tak mówic ... półtora miesiąca temu ... :diabloti:[/QUOTE] A Ty myślisz, że tak łatwo za Tobą nadążyć:diabloti:. Nagle szast-prast i nowa bulwa się pojawia:lol: [quote name='Maupa4'] To WBM miał troszke inaczej - te małe nigdy się go nie bały ... on z obrzydzeniem na nie patrzył a one go ... kochały ... No i przykarcic jak matka też umiał ... nigdy żadnemu nic nie zrobił ale co powiedział to było święte ... Przy głuchych też nigdy nie stracił cierpliwości ... a do tych to gadac mozna i długo i namiętnie ... i cierpliwośc nie raz stracic ... :roll:[/QUOTE] Biszkopt musi na przeszkolenie do WBM pojechać:roll: Witanko wtorkowe:loveu::loveu:, lecę do roboty:placz: Quote
Recommended Posts