Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maupa4']Pożyczyc Ci psią kuwetkę do nauki siusiania w miejscu dozwolonym ??? :cool3:[/QUOTE]
czytam właśnie w "mojej" gazecie,że teraz są takie jakieś robot-kuwetki, co za nasikanie do niej ponoć ciacho dają:roll:

• Replies 47.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maupa4

27969

• Bila

6040

• ockhama

3031

• wilczy zew

1578

Posted

[quote name='Maupa4']No cze Blisss-owa ...

Normalnie rozbudziłam się od razu jak zobaczyłam że ... babcią zostałas ... i podwójną i z zaskoczenia ... :mdleje:

Pożyczyc Ci psią kuwetkę do nauki siusiania w miejscu dozwolonym ??? :cool3:[/QUOTE]

a jest coś takiego? :crazyeye:
wiesz ona siedzi na razie w korytarzu - przy drzwiach wyjściowych na ogród
w dzień otwieram więc myślę, że jakoś to będzie :roll:

miała być sznupka - na kilka dni, max miesiąc bo wiecie jakis domek gdzieś tam się kręcił, albo miał być hotelik ... a tu proszę :p - i znów za moją prababcią - ,,dobrej gospodyni ciasto w rękach rośnie" :diabloti:

ale pocieszające jest że to strasznie kochane stworzenie jest :loveu:

Posted

[quote name='Blisss']a jest coś takiego? :crazyeye:
[/QUOTE]

No masz:

[IMG]http://1.1.1.5/bmi/p.animalia.pl/img/produkty/zoomy/psy/pup_trainer.jpg[/IMG]

[URL]http://animalia.pl/produkt,7652,Savic_Kuweta_dla_szczeni%C4%85t.html[/URL]

Ja taką kupiłam dla Mony jak już nie miała siły wychodzic i nawet załapała o co kaman ;)

Posted

[quote name='Bila']czytam właśnie w "mojej" gazecie,że teraz są takie jakieś robot-kuwetki, co za nasikanie do niej ponoć ciacho dają:roll:[/QUOTE]

A gdzie te kuwetki co ciacho dają ?
Daj poczytac i pooglądac ... :cool3:

Posted

[quote name='Maupa4']A gdzie te kuwetki co ciacho dają ?
Daj poczytac i pooglądac ... :cool3:[/QUOTE]
Jak będę miała pdf-a, to Ci przyślę:razz:, na razie tylko w Wordzie czytałam, aż mnie zatkało:diabloti:.

Posted

[quote name='Bila']Chciałam Wam donieść,że nie tylko u Bliss się rodzina powiększyła:razz:. Lećcie do Akuchy:diabloti:[/QUOTE]

Epidemia jakaś ? :hmmmm:

Jak to dobrze że mnie kręcą psy a zwłaszcza suczki w ... starszym wieku ... :siara:

Posted

[quote name='Maupa4']Epidemia jakaś ? :hmmmm:

Jak to dobrze że mnie kręcą psy a zwłaszcza suczki w ... starszym wieku ... :siara:[/QUOTE]

No u Akuchy kicia-junior

Posted

[quote name='Bila']Jak będę miała pdf-a, to Ci przyślę:razz:, na razie tylko w Wordzie czytałam, aż mnie zatkało:diabloti:.[/QUOTE]

To szukaj tego pdf-a ... :razz:
A dopóki nie znajdziesz - opowiadaj.
Szczegóły techniczne i takie tam - a przede wszystkim czy to taka ciekawostka tylko czy produkt chcący podbic nasz rynek ... jak chcą podbic rynek to podeślij mi namiary na kuwetkę ... :cool3:

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/28317-Pynia-nazbierala-na-ko%C5%9Bci-na-pi%C5%82eczke-i-nawet-dostala-w%C5%82asn%C4%85-ma%C5%82%C4%85-bulw%C4%99./page852?p=15407087#post15407087[/URL]
Proszę:lol:

Posted

[quote name='Maupa4']Bilunia - a Ty nie szykujesz nam jakiejś niespodzianki ??? :cool3:[/QUOTE]

taaaa - w sumie Bila z samym jednym biszkoptem ... jaki on samotny musi się czuć :shake:

nie martw się Bila - zrobimy konkursik - wygrasz to sobie wybierzesz - co chcesz!

Posted

[quote name='Maupa4']Bilunia - a Ty nie szykujesz nam jakiejś niespodzianki ??? :cool3:[/QUOTE]

Ja gdzieżby, Maupo:shake:. Ja to teraz chałtura za chałturą:roll:, ksiązke skończyłam, to dwie gazety równocześnie:shake:. na nic nie mam czasu, na niespodzianki też:placz:. Biszkoptowy jeszcze dostał ptaptów, bo chłodno i ciąga mnie na spacery. Siedze teraz jak ten zewłok, a jeszcze przetłuszczoną sierść u psów muszę przerobić :roll:

Posted

[quote name='Blisss']taaaa - w sumie Bila z samym jednym biszkoptem ... jaki on samotny musi się czuć :shake:

nie martw się Bila - zrobimy konkursik - wygrasz to sobie wybierzesz - co chcesz![/QUOTE]
On i samotny:evil_lol:. Dziś spotkaliśmy na spacerze maluteńką labkę z rodziną. Pan mu się podobał, pani bardzo, dziecko najbardziej, a od małej spieprzał jak od zarazy:roll:

Posted

[quote name='Bila']Ja gdzieżby, Maupo:shake:. Ja to teraz chałtura za chałturą:roll:, ksiązke skończyłam, to dwie gazety równocześnie:shake:.[B] na nic nie mam czasu, na niespodzianki też[/B]:placz:. Biszkoptowy jeszcze dostał ptaptów, bo chłodno i ciąga mnie na spacery. Siedze teraz jak ten zewłok, a jeszcze przetłuszczoną sierść u psów muszę przerobić :roll:[/QUOTE]

No popatrz a u mnie to jakoś tak działało że jak nie miałam czasu to zawsze jakis "mundry" pomysł miałam ... :roll:

Ostatni taki to ... Uszka :mdleje:

Posted

[quote name='Maupa4']No popatrz a u mnie to jakoś tak działało że jak nie miałam czasu to zawsze jakis "mundry" pomysł miałam ... :roll:

Ostatni taki to ... Uszka :mdleje:[/QUOTE]
To może Ci podeślę trochę mojej gazety:cool3::roll:

Posted

[quote name='Bila']On i samotny:evil_lol:. Dziś spotkaliśmy na spacerze maluteńką labkę z rodziną. Pan mu się podobał, pani bardzo, dziecko najbardziej, [B]a od małej spieprzał jak od zarazy[/B]:roll:[/QUOTE]

Czyli Bilbo nie zostanie Wielką Beżową Matką ... :placz:
Chociaż z drugiej strony jeżeli cofnąc się kilka lat wstecz WBM też nie przepadał za "dziecmi" a one wszystkie zawsze w nim widziały WBM ... więc może nic ... straconego ... :siara:

[quote name='Bila']To może Ci podeślę trochę mojej gazety:cool3::roll:[/QUOTE]

Czyli sugerujesz że powinnam pomyślec nad ... kolejnym tymczasem ... ? :hmmmm:
Nie mam czasu ... absolutnie nie mam czasu ... nie mam nawet czasu żeby Uszatej domu szukac ... :roll:

Posted

[quote name='Maupa4']Czyli Bilbo nie zostanie Wielką Beżową Matką ... :placz:
Chociaż z drugiej strony jeżeli cofnąc się kilka lat wstecz WBM też nie przepadał za "dziecmi" a one wszystkie zawsze w nim widziały WBM ... więc może nic ... straconego ... :siara:[/QUOTE]
Ano własnie, z nim cały problem polega na tym,że on do wychowywania szczeniąt się kompletnie nie nadaje:shake:. Na początku wszystkie się go boją, bo to duże takie, a potem już jest znany jako słynny cieć, któremu można wszystko: obgryźć uszy, zabrać pikę, poskakać po łbie, wyostrzyć na nim ząbki, a ten memej i tak nic nie zrobi. Az mi go żal czasami

[quote name='Maupa4']Czyli sugerujesz że powinnam pomyślec nad ... kolejnym tymczasem ... ? :hmmmm:
Nie mam czasu ... absolutnie nie mam czasu ... nie mam nawet czasu żeby Uszatej domu szukac ... :roll:[/QUOTE]

Nie już nie myśl nad żadnymi tymczasami, swoich masz wystarczająco dużo:lol:

Posted

[quote name='Bila']

Nie już nie myśl nad żadnymi tymczasami, swoich masz wystarczająco dużo:lol:[/QUOTE]

Trzeba było tak mówic ... półtora miesiąca temu ... :diabloti:

[quote name='Bila'] Ano własnie, z nim cały problem polega na tym,że on do wychowywania szczeniąt się kompletnie nie nadaje[IMG]http://1.1.1.1/bmi/www.dogomania.pl/images/smilies/shake.gif[/IMG]. Na początku wszystkie się go boją, bo to duże takie, a potem już jest znany jako słynny cieć, któremu można wszystko: obgryźć uszy, zabrać pikę, poskakać po łbie, wyostrzyć na nim ząbki, a ten memej i tak nic nie zrobi. Az mi go żal czasami [/quote]

To WBM miał troszke inaczej - te małe nigdy się go nie bały ... on z obrzydzeniem na nie patrzył a one go ... kochały ...
No i przykarcic jak matka też umiał ... nigdy żadnemu nic nie zrobił ale co powiedział to było święte ...
Przy głuchych też nigdy nie stracił cierpliwości ... a do tych to gadac mozna i długo i namiętnie ... i cierpliwośc nie raz stracic ... :roll:

Posted

[quote name='Maupa4']Trzeba było tak mówic ... półtora miesiąca temu ... :diabloti:[/QUOTE]
A Ty myślisz, że tak łatwo za Tobą nadążyć:diabloti:. Nagle szast-prast i nowa bulwa się pojawia:lol:

[quote name='Maupa4']
To WBM miał troszke inaczej - te małe nigdy się go nie bały ... on z obrzydzeniem na nie patrzył a one go ... kochały ...
No i przykarcic jak matka też umiał ... nigdy żadnemu nic nie zrobił ale co powiedział to było święte ...
Przy głuchych też nigdy nie stracił cierpliwości ... a do tych to gadac mozna i długo i namiętnie ... i cierpliwośc nie raz stracic ... :roll:[/QUOTE]
Biszkopt musi na przeszkolenie do WBM pojechać:roll:

Witanko wtorkowe:loveu::loveu:, lecę do roboty:placz: