Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Celina12']Doba minęła a tu cisza......na jamniki-odezwijcie się.....[/QUOTE]

Dwie doby minęły to wydamy ... głos ;)

[quote name='Bila']Witanko, laski:loveu::loveu::loveu:. Żyjecie???????????????????[/QUOTE]

Witanko :loveu:

Żyjemy - ale ... ale upał przeokrutny ... :roll:

[quote name='Bliss']odwołałam dzieciom dobranockę ... pójdą spać bez ... prosiaków :diabloti:

ciekawe czy wszystko gra u prosiaczków :-( [/quote]

Bliss - przeproś dzieci w naszym imieniu ... :oops:
A własciwie to zwal wszystko na upał :razz:

[quote name='Bliss']Maupa mi się śniła :evil_lol: i ockhama :evil_lol:
przyszły do mnie, zasiadły za stołem w ogrodzie i mnie obcyndalały, że ja jedyna jeszcze na świecie nie mam bulwy ... a ja stałam w pokorze, pokajana ....[/quote]

Taki upał a Tobie się śnią taakie koszmary :mdleje:
Ale własciwie to dlaczego Ty nie masz jeszcze prawdziwej bulwy :hmmmm:
Masz tylko bulwę Biedronkę i jedną bulwę sznupa ... chyba czas nadrobic to niedopatrzenie ... :siara:
Jedno co Cię usprawiedliwia to ten upał ...

[quote name='Bliss']chyba upał mi krzywdę już robi :diabloti:[/QUOTE]

Tak - zwal wszystko na upał :cool3:

[quote name='akucha']No jak to co? Czterołaplandia of kors.
Maupa i Okhama pewnie spuchną z dumy.
Śnią się już ludziom, naród w pokorze przed nimi staje. [B]To się nazywa AUTORYTET![/B][/QUOTE]

To się Akucha nazywa ... upał.
Z powodu koszmarnych upałów ludziom się śnią koszmarne koszmary ...
Szkoda tylko że ze mna w roli głównej :placz: - w imieniu Luizy się nie wypowiadam bo może ona lubi straszyc ludzi po nocach :siara:

• Replies 47.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maupa4

27969

• Bila

6040

• ockhama

3031

• wilczy zew

1578

Posted

[quote name='Maupa4']
w imieniu Luizy się nie wypowiadam bo może ona lubi straszyc ludzi po nocach :siara:[/QUOTE]

Jak przyjdzie, to się wypowie:diabloti:. Sama jestem ciekawa:diabloti:

Posted

[quote name='Bliss']ach - dajcie spokój - umordowały mnie :mad:

miny miały marsowe i takie głosy pełne wyrzutu ,,jak możesz tak żyć?" mi mówiły ...
i jeszcze ,,bez bulwy dom jest pusty!"

i takie tam :roll:[/QUOTE]

Znaczy pedagogizacja była:cool3:

Posted

[quote name='Bliss']ach - dajcie spokój - umordowały mnie :mad: [/QUOTE]

Jaa ? Ja Cię umordowałam ? :hmmmm:
To niemożliwe ... Albo upał Cie umordował albo ... Luiza. :cool3:
Ja to na pewno w kącie siedziałam i zdjęcia cykałam ... z mordu również ... :siara:

[quote name='Bliss'] miny miały marsowe i takie głosy pełne wyrzutu ,,[B]jak możesz tak żyć[/B]?" mi mówiły ...
i jeszcze ,,bez bulwy dom jest pusty!" [/quote]

No właśnie - jak Ty możesz tak życ ? Bez bulwy ?!? :crazyeye:
I Twój dom na pewno jest ... pusty :placz:
A miejsce na bulwy jest ...
Zdecydowanie miejsce jest skoro dom jest pusty :cool3:

[quote name='Bliss']i takie tam :roll:[/QUOTE]

Takie tam - to tylko Luiza ... :diabloti:

Posted

[quote name='Bliss']taaaa był tez kawałek o małej ilości zwierza ...:diabloti:[/QUOTE]

To w takim razie w tym śnie to nie byłam ja :multi:
Ja jestem zwolenniczką umiarkowanej liczby zwierząt ... tylko po dwa ... :siara:

Posted

[quote name='Maupa4']Jaa ? Ja Cię umordowałam ? :hmmmm:
To niemożliwe ... Albo upał Cie umordował albo ... Luiza. :cool3:
Ja to na pewno w kącie siedziałam i zdjęcia cykałam ... z mordu również ... :siara:

[COLOR=SeaGreen][B]odkładając łyżeczkę na spodeczek, ściągając usta w ciup powiedziałaś mi: ,,musisz to zmienić!" :razz:[/B][/COLOR]

No właśnie - jak Ty możesz tak życ ? Bez bulwy ?!? :crazyeye:
I Twój dom na pewno jest ... pusty :placz:
A miejsce na bulwy jest ...
Zdecydowanie miejsce jest skoro dom jest pusty :cool3:

[COLOR=Teal][B]tak - pusty jest - w jednym miejscu - konkretnie kawałek w salonie i kawałek w łazience :eviltong: czasem mam też pusty kawałeczek w łóżku ... ale to tylko czasem :shake:
[/B][/COLOR]
Takie tam - to tylko Luiza ... :diabloti:[/QUOTE]

Luiza siedziała z nogą na nogę (machała nią!) i twierdziła, że tu tyle cienia więc bulwy by się nie grzały :roll:

Posted

[quote name='Maupa4']To w takim razie w tym śnie to nie byłam ja :multi:
Ja jestem zwolenniczką umiarkowanej liczby zwierząt ... tylko po dwa ... :siara:[/QUOTE]

ale jak po dwa? po dwa na mieszkańca? czy po dwa na każdą rękę?

nie wiem jak to obliczyć :D

Posted

[quote name='Bliss']
Maupa mi się śniła :evil_lol: i ockhama :evil_lol:
przyszły do mnie, zasiadły za stołem w ogrodzie [B]i mnie obcyndalały, że ja jedyna jeszcze na świecie nie mam bulwy[/B] ... a ja stałam w pokorze, pokajana ....
[/QUOTE]

No i co? :razz: Czy to nasze bleblanie coś dało? Czy pogadałyśmy po śpróżnicy? :placz: Czy jakieś słuszne i ostateczne wnioski wyciągnełaś z tej naszej e-wizyty? Czy mamy ją powtórzyć w realu? A to może być jeszcze gorsze, niż ta senna mara :diabloti:

[quote name='akucha']
Maupa i Okhama pewnie spuchną z dumy.
Śnią się już ludziom, naród w pokorze przed nimi staje. To się nazywa AUTORYTET![/QUOTE]

Jędzo! Masz jak w banku - dziś w nocy jesteśmy u Ciebie! :diabloti: 3.15 szykuj kawę i... pączki - z różą, lukrowane i dużo - żebyśmy miały z czego puchnąć!

[quote name='Bliss']ach - dajcie spokój - umordowały mnie :mad:

miny miały marsowe i takie głosy pełne wyrzutu ,,jak możesz tak żyć?" mi mówiły ...
i jeszcze ,,bez bulwy dom jest pusty!"

i takie tam :roll:[/QUOTE]

czyli to był "miły" sen... :lol:

[quote name='Maupa4']
Z powodu koszmarnych upałów ludziom się śnią koszmarne koszmary ...
Szkoda tylko że ze mna w roli głównej :placz: - [B]w imieniu Luizy się nie wypowiadam bo może ona lubi straszyc ludzi po nocach [/B]:siara:[/QUOTE]

nie takam straszna jak mnie malują :eviltong: a nawiasem, to wolę straszyć, niż samej się bać :diabloti:

[quote name='Bila']Znaczy pedagogizacja była:cool3:[/QUOTE]

nie pedagogizacja, tylko uświadamianie - prawd oczywistych i rzeczy niezastąpionych :razz:

[quote name='Bliss'][B]ale jak po dwa?[/B] po dwa na mieszkańca? czy po dwa na każdą rękę?

[B]nie wiem jak to obliczyć[/B] :D[/QUOTE]

spokojnie, to proste :lol: ...po dwa na KAŻDE domowe zwierze! :razz:

Bry Laski!

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/393/b2bd2a513f1ed1d9med.jpg[/IMG][/URL]

córeczka pięknieje, co nie? :razz:

Posted

Oj pięknieje...:loveu::loveu:

To jak z tą ilością psiaków?.....ile mi w takim razie brakuje?JA i mąż mamy tylko 3....ale jamniki-metrowce to może to się jakoś dodaje???:diabloti:

Posted

[quote name='Celina12']:diabloti:Oki jutro zarządzam w domu komisyjne mierzenie długości posiadanych jamników i przedstawię raport-jeśli można-TU:evil_lol:[/QUOTE]

A swoją drogą, ciekawa jestem jak będzie ta całkowita długość twojego stadka:evil_lol:

Posted

[quote name='Celina12']Sama jestem ciekawa...:diabloti:...a właśnie-mam podać dlugość łącznie z ogonkami czy bez?:cool3:[/QUOTE]

ogon to też pies jakby nie było ;)

Posted

[quote name='Celina12']Sama jestem ciekawa...:diabloti:...a właśnie-mam podać dlugość łącznie z ogonkami czy bez?:cool3:[/QUOTE]

Z ogonkami, wynik będzie taki... potężniejszy:lol:

Posted

...ponoć śni nam się zawsze coś ale nie zawsze pamiętamy...:diabloti:...może i dobrze?

Pomiar jamniczy dokonany:

Hektor - 110 cm

Pirat - 108 cm

Dumka - 98 cm

mam ponad 3 metry szczęścia w domku :multi:

Posted

[quote name='Bliss']przybieżyłam donieść, że dziś nie śniło mi się nic :shake:, ani nikt ...

nawet Bila :diabloti:[/QUOTE]
To chyba dobrze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Celina12']...ponoć śni nam się zawsze coś ale nie zawsze pamiętamy...:diabloti:...może i dobrze?

Pomiar jamniczy dokonany:

Hektor - 110 cm

Pirat - 108 cm

Dumka - 98 cm

mam ponad 3 metry szczęścia w domku :multi:[/QUOTE]

No Celinka, imponujący wynik:multi::multi::lol:. teraz Maupa musi zmierzyć trzy bulwy albo Luiza i porównamy wyniki:cool3:

A w ogóle to witanko, Laski:loveu::loveu::loveu:

Posted

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/393/b0ce389dbba4a9e5med.jpg[/IMG][/URL]

Aloha Laski ;) trochę bieli... bo coś mało jej tu ostatnio!

O = 135
M = 60
C = 60
S = 56

[SIZE="1"]oczywiście wymiary :razz: w centymetrach i nie moje tylko moich dogów[/SIZE]

A'propos sny i pamięć, to ja pamiętam tylko sny ekstremalne :diabloti: czyli piękne lub koszmarne