Maupa4 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 [quote name='Celina12']Doba minęła a tu cisza......na jamniki-odezwijcie się.....[/QUOTE] Dwie doby minęły to wydamy ... głos ;) [quote name='Bila']Witanko, laski:loveu::loveu::loveu:. Żyjecie???????????????????[/QUOTE] Witanko :loveu: Żyjemy - ale ... ale upał przeokrutny ... :roll: [quote name='Bliss']odwołałam dzieciom dobranockę ... pójdą spać bez ... prosiaków :diabloti: ciekawe czy wszystko gra u prosiaczków :-( [/quote] Bliss - przeproś dzieci w naszym imieniu ... :oops: A własciwie to zwal wszystko na upał :razz: [quote name='Bliss']Maupa mi się śniła :evil_lol: i ockhama :evil_lol: przyszły do mnie, zasiadły za stołem w ogrodzie i mnie obcyndalały, że ja jedyna jeszcze na świecie nie mam bulwy ... a ja stałam w pokorze, pokajana ....[/quote] Taki upał a Tobie się śnią taakie koszmary :mdleje: Ale własciwie to dlaczego Ty nie masz jeszcze prawdziwej bulwy :hmmmm: Masz tylko bulwę Biedronkę i jedną bulwę sznupa ... chyba czas nadrobic to niedopatrzenie ... :siara: Jedno co Cię usprawiedliwia to ten upał ... [quote name='Bliss']chyba upał mi krzywdę już robi :diabloti:[/QUOTE] Tak - zwal wszystko na upał :cool3: [quote name='akucha']No jak to co? Czterołaplandia of kors. Maupa i Okhama pewnie spuchną z dumy. Śnią się już ludziom, naród w pokorze przed nimi staje. [B]To się nazywa AUTORYTET![/B][/QUOTE] To się Akucha nazywa ... upał. Z powodu koszmarnych upałów ludziom się śnią koszmarne koszmary ... Szkoda tylko że ze mna w roli głównej :placz: - w imieniu Luizy się nie wypowiadam bo może ona lubi straszyc ludzi po nocach :siara: Quote
Bila Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='Maupa4'] w imieniu Luizy się nie wypowiadam bo może ona lubi straszyc ludzi po nocach :siara:[/QUOTE] Jak przyjdzie, to się wypowie:diabloti:. Sama jestem ciekawa:diabloti: Quote
Bila Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='Bliss']ach - dajcie spokój - umordowały mnie :mad: miny miały marsowe i takie głosy pełne wyrzutu ,,jak możesz tak żyć?" mi mówiły ... i jeszcze ,,bez bulwy dom jest pusty!" i takie tam :roll:[/QUOTE] Znaczy pedagogizacja była:cool3: Quote
Bliss Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='Bila']Znaczy pedagogizacja była:cool3:[/QUOTE] taaaa był tez kawałek o małej ilości zwierza ...:diabloti: Quote
Maupa4 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 [quote name='Bliss']ach - dajcie spokój - umordowały mnie :mad: [/QUOTE] Jaa ? Ja Cię umordowałam ? :hmmmm: To niemożliwe ... Albo upał Cie umordował albo ... Luiza. :cool3: Ja to na pewno w kącie siedziałam i zdjęcia cykałam ... z mordu również ... :siara: [quote name='Bliss'] miny miały marsowe i takie głosy pełne wyrzutu ,,[B]jak możesz tak żyć[/B]?" mi mówiły ... i jeszcze ,,bez bulwy dom jest pusty!" [/quote] No właśnie - jak Ty możesz tak życ ? Bez bulwy ?!? :crazyeye: I Twój dom na pewno jest ... pusty :placz: A miejsce na bulwy jest ... Zdecydowanie miejsce jest skoro dom jest pusty :cool3: [quote name='Bliss']i takie tam :roll:[/QUOTE] Takie tam - to tylko Luiza ... :diabloti: Quote
Maupa4 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 [quote name='Bliss']taaaa był tez kawałek o małej ilości zwierza ...:diabloti:[/QUOTE] To w takim razie w tym śnie to nie byłam ja :multi: Ja jestem zwolenniczką umiarkowanej liczby zwierząt ... tylko po dwa ... :siara: Quote
Bliss Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='Maupa4']Jaa ? Ja Cię umordowałam ? :hmmmm: To niemożliwe ... Albo upał Cie umordował albo ... Luiza. :cool3: Ja to na pewno w kącie siedziałam i zdjęcia cykałam ... z mordu również ... :siara: [COLOR=SeaGreen][B]odkładając łyżeczkę na spodeczek, ściągając usta w ciup powiedziałaś mi: ,,musisz to zmienić!" :razz:[/B][/COLOR] No właśnie - jak Ty możesz tak życ ? Bez bulwy ?!? :crazyeye: I Twój dom na pewno jest ... pusty :placz: A miejsce na bulwy jest ... Zdecydowanie miejsce jest skoro dom jest pusty :cool3: [COLOR=Teal][B]tak - pusty jest - w jednym miejscu - konkretnie kawałek w salonie i kawałek w łazience :eviltong: czasem mam też pusty kawałeczek w łóżku ... ale to tylko czasem :shake: [/B][/COLOR] Takie tam - to tylko Luiza ... :diabloti:[/QUOTE] Luiza siedziała z nogą na nogę (machała nią!) i twierdziła, że tu tyle cienia więc bulwy by się nie grzały :roll: Quote
Bliss Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='Maupa4']To w takim razie w tym śnie to nie byłam ja :multi: Ja jestem zwolenniczką umiarkowanej liczby zwierząt ... tylko po dwa ... :siara:[/QUOTE] ale jak po dwa? po dwa na mieszkańca? czy po dwa na każdą rękę? nie wiem jak to obliczyć :D Quote
ockhama Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='Bliss'] Maupa mi się śniła :evil_lol: i ockhama :evil_lol: przyszły do mnie, zasiadły za stołem w ogrodzie [B]i mnie obcyndalały, że ja jedyna jeszcze na świecie nie mam bulwy[/B] ... a ja stałam w pokorze, pokajana .... [/QUOTE] No i co? :razz: Czy to nasze bleblanie coś dało? Czy pogadałyśmy po śpróżnicy? :placz: Czy jakieś słuszne i ostateczne wnioski wyciągnełaś z tej naszej e-wizyty? Czy mamy ją powtórzyć w realu? A to może być jeszcze gorsze, niż ta senna mara :diabloti: [quote name='akucha'] Maupa i Okhama pewnie spuchną z dumy. Śnią się już ludziom, naród w pokorze przed nimi staje. To się nazywa AUTORYTET![/QUOTE] Jędzo! Masz jak w banku - dziś w nocy jesteśmy u Ciebie! :diabloti: 3.15 szykuj kawę i... pączki - z różą, lukrowane i dużo - żebyśmy miały z czego puchnąć! [quote name='Bliss']ach - dajcie spokój - umordowały mnie :mad: miny miały marsowe i takie głosy pełne wyrzutu ,,jak możesz tak żyć?" mi mówiły ... i jeszcze ,,bez bulwy dom jest pusty!" i takie tam :roll:[/QUOTE] czyli to był "miły" sen... :lol: [quote name='Maupa4'] Z powodu koszmarnych upałów ludziom się śnią koszmarne koszmary ... Szkoda tylko że ze mna w roli głównej :placz: - [B]w imieniu Luizy się nie wypowiadam bo może ona lubi straszyc ludzi po nocach [/B]:siara:[/QUOTE] nie takam straszna jak mnie malują :eviltong: a nawiasem, to wolę straszyć, niż samej się bać :diabloti: [quote name='Bila']Znaczy pedagogizacja była:cool3:[/QUOTE] nie pedagogizacja, tylko uświadamianie - prawd oczywistych i rzeczy niezastąpionych :razz: [quote name='Bliss'][B]ale jak po dwa?[/B] po dwa na mieszkańca? czy po dwa na każdą rękę? [B]nie wiem jak to obliczyć[/B] :D[/QUOTE] spokojnie, to proste :lol: ...po dwa na KAŻDE domowe zwierze! :razz: Bry Laski! [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/393/b2bd2a513f1ed1d9med.jpg[/IMG][/URL] córeczka pięknieje, co nie? :razz: Quote
Celina12 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Oj pięknieje...:loveu::loveu: To jak z tą ilością psiaków?.....ile mi w takim razie brakuje?JA i mąż mamy tylko 3....ale jamniki-metrowce to może to się jakoś dodaje???:diabloti: Quote
Bila Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Celinka musisz wymierzyć jamniki i zobaczymy jak to się ma do długości, dajmy na to, trzech bulw:diabloti: Quote
Celina12 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 :diabloti:Oki jutro zarządzam w domu komisyjne mierzenie długości posiadanych jamników i przedstawię raport-jeśli można-TU:evil_lol: Quote
Bila Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='Celina12']:diabloti:Oki jutro zarządzam w domu komisyjne mierzenie długości posiadanych jamników i przedstawię raport-jeśli można-TU:evil_lol:[/QUOTE] A swoją drogą, ciekawa jestem jak będzie ta całkowita długość twojego stadka:evil_lol: Quote
Celina12 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Sama jestem ciekawa...:diabloti:...a właśnie-mam podać dlugość łącznie z ogonkami czy bez?:cool3: Quote
Bliss Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='Celina12']Sama jestem ciekawa...:diabloti:...a właśnie-mam podać dlugość łącznie z ogonkami czy bez?:cool3:[/QUOTE] ogon to też pies jakby nie było ;) Quote
Bila Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='Celina12']Sama jestem ciekawa...:diabloti:...a właśnie-mam podać dlugość łącznie z ogonkami czy bez?:cool3:[/QUOTE] Z ogonkami, wynik będzie taki... potężniejszy:lol: Quote
ockhama Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 musowo "z"! :razz: raczej Marto długaśniejszy ;) Quote
Celina12 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 No i co ja bym bez WAS zrobiła....ogon to tez pies-fakt..hihihi Quote
ockhama Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Psi ogonek to bardzo poważny "szczegół" - wiele mówiący! Quote
Bliss Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 przybieżyłam donieść, że dziś nie śniło mi się nic :shake:, ani nikt ... nawet Bila :diabloti: Quote
Celina12 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 ...ponoć śni nam się zawsze coś ale nie zawsze pamiętamy...:diabloti:...może i dobrze? Pomiar jamniczy dokonany: Hektor - 110 cm Pirat - 108 cm Dumka - 98 cm mam ponad 3 metry szczęścia w domku :multi: Quote
Bila Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='Bliss']przybieżyłam donieść, że dziś nie śniło mi się nic :shake:, ani nikt ... nawet Bila :diabloti:[/QUOTE] To chyba dobrze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bila Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='Celina12']...ponoć śni nam się zawsze coś ale nie zawsze pamiętamy...:diabloti:...może i dobrze? Pomiar jamniczy dokonany: Hektor - 110 cm Pirat - 108 cm Dumka - 98 cm mam ponad 3 metry szczęścia w domku :multi:[/QUOTE] No Celinka, imponujący wynik:multi::multi::lol:. teraz Maupa musi zmierzyć trzy bulwy albo Luiza i porównamy wyniki:cool3: A w ogóle to witanko, Laski:loveu::loveu::loveu: Quote
ockhama Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/393/b0ce389dbba4a9e5med.jpg[/IMG][/URL] Aloha Laski ;) trochę bieli... bo coś mało jej tu ostatnio! O = 135 M = 60 C = 60 S = 56 [SIZE="1"]oczywiście wymiary :razz: w centymetrach i nie moje tylko moich dogów[/SIZE] A'propos sny i pamięć, to ja pamiętam tylko sny ekstremalne :diabloti: czyli piękne lub koszmarne Quote
Bila Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Witanko, laski:loveu::loveu::loveu: Gdzie nasza Maupa????:roll::roll::roll: Quote
Recommended Posts