Bila Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Bliss']no co? logiczne przecież - załóż kurtkę w upał wiesz jak Ci będzie chłodno po zdjęciu? :grin:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Czyli stawiasz na to, że jednak Żwir zdjął z siebie poduszkę:diabloti: Quote
Bila Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Maupa4']A ja właśnie wróciłam z moich wałów przeciwpowodziowych. Po raz kolejny piwnica uratowana :multi: garaż również :multi: :multi: Fajnie było i całkiem przyjemnie. No i chłodno jest albo przynajmniej chłodniej niż było. Żeby tylko jutro nie świeciło za mocno. Sąsiedzi z balkonów obok dzielnie mi kibicowali w walce z żywiołem ... Zobaczymy jutro co i gdzie im poprzeciekało :diabloti:[/QUOTE] Znaczy sąsiedzi lenie śmierdzące:razz: Quote
ockhama Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Maupa4'] edit: Byłam w ... kurtce :siara: edit2: Zimowej :cool3:[/QUOTE] no i po kim one mają te miłość do ciepła i poduszek... :razz: Quote
Maupa4 Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [quote name='Bila']Znaczy sąsiedzi lenie śmierdzące:razz:[/QUOTE] Imprezowali ... To i pewnie nie czuli realnego ... zagrożenia ... Jutro może byc niespodzianka. Quote
Bila Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Maupa4'] edit: Byłam w ... kurtce :siara: edit2: Zimowej :cool3:[/QUOTE] W ramach walki z upałem?:cool3: Quote
Bliss Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Bila']W ramach walki z upałem?:cool3:[/QUOTE] no i proszę :diabloti: wyszło na Żwirowate - ale pańcię ma bystrą szybko załapała jak walczyc z upałem :eviltong: Quote
Maupa4 Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [quote name='ockhama'] [quote name='Maupa4']edit: Byłam w ... kurtce [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/peinlich.gif[/IMG] edit2: Zimowej [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/cool3.gif[/IMG] [/quote] no i po kim one mają te miłość do ciepła i poduszek... :razz:[/QUOTE] Albo kurtka albo miss mokrej sukienki - wybór chyba oczywisty. Kurtka :multi: Quote
Bila Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='ockhama']no i po kim one mają te miłość do ciepła i poduszek... :razz:[/QUOTE] Cała Maupa, w mróz czapki nie założy, ale w upały w zimówce śmiga:diabloti: Quote
Maupa4 Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [quote name='Bila']W ramach walki z upałem?:cool3:[/QUOTE] W ramach [B]wyboru [/B]:siara: Quote
Maupa4 Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [quote name='Bila']Cała Maupa, w mróz czapki nie założy, ale w upały w zimówce śmiga:diabloti:[/QUOTE] Kaptur na łbie też miałam ... :cool3: Widocznie istniało realne zagrozenie - fryz mógł mi się na deszczu popsuc :siara: Quote
ockhama Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Maupa4']Albo kurtka albo miss mokrej sukienki - wybór chyba oczywisty. Kurtka :multi:[/QUOTE] chyba nie - nie dla imprezujących sąsiadów :razz: [quote name='Bila']Cała Maupa, w mróz czapki nie założy, ale w upały w zimówce śmiga:diabloti:[/QUOTE] M lubi wyzwania :razz: [quote name='Maupa4']Kaptur na łbie też miałam ... :cool3: Widocznie istniało realne zagrozenie - fryz mógł mi się na deszczu popsuc :siara:[/QUOTE] taaa... krople deszczu i woda (niekoniecznie święcona) to mogą człowieka zabić... :diabloti: ...w przeciwieństwie do "padających" lodowych sopli :eviltong: Quote
Bila Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='ockhama']...w przeciwieństwie do "padających" lodowych sopli :eviltong:[/QUOTE] Dobra, sople soplami, a teraz mów banda czworga jakies nowe foty ma?:cool3: Quote
ockhama Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Bila']Dobra, sople soplami, a teraz mów banda czworga jakies nowe foty ma?:cool3:[/QUOTE] nooo... nie ma :oops: no... upał masakryczny :mdleje: no... no wiesz... no może jutro... jak doradziłaby Scarlett O. a Bilbo... ma? :razz: :diabloti: Quote
Maupa4 Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [quote name='Bila']Dobra, sople soplami, a teraz mów [B]banda czworga jakies nowe foty ma?[/B]:cool3:[/QUOTE] [quote name='ockhama']nooo... nie ma :oops: no... upał masakryczny :mdleje: no... no wiesz... no może jutro... jak doradziłaby Scarlett O. [B]a Bilbo... ma?[/B] :razz: :diabloti:[/QUOTE] Uuuuuuu ... gorąco się robi ... :siara: Quote
Bliss Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Maupa4']Uuuuuuu ... gorąco się robi ... :siara:[/QUOTE] kurtka!!! natychmiast włożyć kurtki dla wystudzenia atmosfery!!! :D Quote
Bila Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='ockhama']nooo... nie ma :oops: no... upał masakryczny :mdleje: no... no wiesz... no może jutro... jak doradziłaby Scarlett O. a Bilbo... ma? :razz: :diabloti:[/QUOTE] Ale ja pierwsza zadałam pytanie:cool3::multi::multi::multi: i się przynależy mi odpowiedź i fotki:diabloti: Quote
ockhama Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Maupa4']Uuuuuuu ... gorąco się robi ... :siara:[/QUOTE] :diabloti: no jak to? a podobno u wszystkich ochłodziło się po deszczu - u mnie już 2x po 10 minut lało w ciągu ostatniej godziny :mdleje: niezbyt się namęczyło ale schłodziło :lol: [quote name='Bliss']kurtka!!! natychmiast włożyć kurtki dla wystudzenia atmosfery!!! :D[/QUOTE] dobra, kurtki kurtkami... ale gdzie foty Bilba :diabloti: Quote
Maupa4 Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [quote name='Bliss']kurtka!!! natychmiast włożyć kurtki dla wystudzenia atmosfery!!! :D[/QUOTE] Juz chyba za późno ... :siara: Quote
Bila Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='ockhama']dobra, kurtki kurtkami... ale gdzie foty Bilba :diabloti:[/QUOTE] Ni ma:roll::roll: Quote
ockhama Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Bila']Ale ja pierwsza zadałam pytanie:cool3::multi::multi::multi: i się przynależy mi odpowiedź i fotki:diabloti:[/QUOTE] Ty pierwsza a ja ostatnia...? :placz: ...a podobno ostatni będą kiedyś pierwszymi... to nie jest właśnie TA chwila? :hmmmm: :diabloti: [quote name='Bila']Ni ma:roll::roll:[/QUOTE] nic to :lol: jutro też jest dzień ;) Quote
Bila Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='ockhama']Ty pierwsza a ja ostatnia...? :placz: ...a podobno ostatni będą kiedyś pierwszymi... to nie jest właśnie TA chwila? :hmmmm: :diabloti:[/QUOTE] Dokładnie, ja pierwsza, Ty ostatnia:multi::multi::multi: Wstań jutro wcześniej i zadaj pytanie przede mną, to będziesz pierwsza:cool3:. Quote
Bila Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 I wyszło na to, ze nie tylko sąsiedzi Maupy to śmierdzące lenie, ale my też:oops::oops:. Maupa w zimowej kurtce obroniła piwnicę, nacykała Świrołapom fot, wszystko w kosmicznej temperaturze, a my...:shake::shake::shake: Quote
ockhama Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Bila']Dokładnie, ja pierwsza, Ty ostatnia:multi::multi::multi: Wstań jutro wcześniej i zadaj pytanie przede mną, to będziesz pierwsza:cool3:.[/QUOTE] Spryciara :lol: dobra... zapytam rano ... a Ty mi odpowiesz tak... że padne o poranku i na pewno nie z niewyspania :diabloti: [quote name='Bila'][B]I wyszło na to, ze nie tylko sąsiedzi Maupy to śmierdzące lenie, ale my też[/B]:oops::oops:. Maupa w zimowej kurtce obroniła piwnicę, nacykała Świrołapom fot, wszystko w kosmicznej temperaturze, a my...:shake::shake::shake:[/QUOTE] my? no przecież nie gapiłyśmy się bezczynnie jak ktoś inny pracowicie foty robi :diabloti: Quote
Bila Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='ockhama']Spryciara :lol: dobra... zapytam rano ... a Ty mi odpowiesz tak... że padne o poranku i na pewno nie z niewyspania :diabloti:[/QUOTE] To nie bierzesz pod uwagę tej opcji, że Ty mi pytanie, a ja Ci fotę:crazyeye::placz: Quote
Bila Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='ockhama']my? no przecież nie gapiłyśmy się bezczynnie jak ktoś inny pracowicie foty robi :diabloti:[/QUOTE] Racja:diabloti::diabloti::diabloti: laski, lecę spać,żeby tu jutro być na wątku przed niektórymi:cool3:. Kolorowych i dobranoc:loveu: Quote
Recommended Posts