Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bliss']no co? logiczne przecież - załóż kurtkę w upał wiesz jak Ci będzie chłodno po zdjęciu? :grin:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Czyli stawiasz na to, że jednak Żwir zdjął z siebie poduszkę:diabloti:

• Replies 47.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maupa4

27969

• Bila

6040

• ockhama

3031

• wilczy zew

1578

Posted

[quote name='Maupa4']A ja właśnie wróciłam z moich wałów przeciwpowodziowych.
Po raz kolejny piwnica uratowana :multi: garaż również :multi: :multi:
Fajnie było i całkiem przyjemnie.
No i chłodno jest albo przynajmniej chłodniej niż było. Żeby tylko jutro nie świeciło za mocno.

Sąsiedzi z balkonów obok dzielnie mi kibicowali w walce z żywiołem ... Zobaczymy jutro co i gdzie im poprzeciekało :diabloti:[/QUOTE]
Znaczy sąsiedzi lenie śmierdzące:razz:

Posted

[quote name='Maupa4']
edit:
Byłam w ... kurtce :siara:

edit2:
Zimowej :cool3:[/QUOTE]

no i po kim one mają te miłość do ciepła i poduszek... :razz:

Posted

[quote name='Bila']Znaczy sąsiedzi lenie śmierdzące:razz:[/QUOTE]

Imprezowali ...
To i pewnie nie czuli realnego ... zagrożenia ...
Jutro może byc niespodzianka.

Posted

[quote name='Bila']W ramach walki z upałem?:cool3:[/QUOTE]

no i proszę :diabloti: wyszło na Żwirowate - ale pańcię ma bystrą szybko załapała jak walczyc z upałem :eviltong:

Posted

[quote name='ockhama']
[quote name='Maupa4']edit:
Byłam w ... kurtce [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/peinlich.gif[/IMG]

edit2:
Zimowej [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/cool3.gif[/IMG] [/quote]

no i po kim one mają te miłość do ciepła i poduszek... :razz:[/QUOTE]

Albo kurtka albo miss mokrej sukienki - wybór chyba oczywisty. Kurtka :multi:

Posted

[quote name='ockhama']no i po kim one mają te miłość do ciepła i poduszek... :razz:[/QUOTE]

Cała Maupa, w mróz czapki nie założy, ale w upały w zimówce śmiga:diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Cała Maupa, w mróz czapki nie założy, ale w upały w zimówce śmiga:diabloti:[/QUOTE]

Kaptur na łbie też miałam ... :cool3:
Widocznie istniało realne zagrozenie - fryz mógł mi się na deszczu popsuc :siara:

Posted

[quote name='Maupa4']Albo kurtka albo miss mokrej sukienki - wybór chyba oczywisty. Kurtka :multi:[/QUOTE]

chyba nie - nie dla imprezujących sąsiadów :razz:

[quote name='Bila']Cała Maupa, w mróz czapki nie założy, ale w upały w zimówce śmiga:diabloti:[/QUOTE]

M lubi wyzwania :razz:

[quote name='Maupa4']Kaptur na łbie też miałam ... :cool3:
Widocznie istniało realne zagrozenie - fryz mógł mi się na deszczu popsuc :siara:[/QUOTE]

taaa... krople deszczu i woda (niekoniecznie święcona) to mogą człowieka zabić... :diabloti:
...w przeciwieństwie do "padających" lodowych sopli :eviltong:

Posted

[quote name='ockhama']...w przeciwieństwie do "padających" lodowych sopli :eviltong:[/QUOTE]

Dobra, sople soplami, a teraz mów banda czworga jakies nowe foty ma?:cool3:

Posted

[quote name='Bila']Dobra, sople soplami, a teraz mów banda czworga jakies nowe foty ma?:cool3:[/QUOTE]

nooo... nie ma :oops: no... upał masakryczny :mdleje: no... no wiesz... no może jutro... jak doradziłaby Scarlett O.

a Bilbo... ma? :razz: :diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Dobra, sople soplami, a teraz mów [B]banda czworga jakies nowe foty ma?[/B]:cool3:[/QUOTE]

[quote name='ockhama']nooo... nie ma :oops: no... upał masakryczny :mdleje: no... no wiesz... no może jutro... jak doradziłaby Scarlett O.

[B]a Bilbo... ma?[/B] :razz: :diabloti:[/QUOTE]

Uuuuuuu ... gorąco się robi ... :siara:

Posted

[quote name='ockhama']nooo... nie ma :oops: no... upał masakryczny :mdleje: no... no wiesz... no może jutro... jak doradziłaby Scarlett O.

a Bilbo... ma? :razz: :diabloti:[/QUOTE]

Ale ja pierwsza zadałam pytanie:cool3::multi::multi::multi: i się przynależy mi odpowiedź i fotki:diabloti:

Posted

[quote name='Maupa4']Uuuuuuu ... gorąco się robi ... :siara:[/QUOTE]

:diabloti:

no jak to? a podobno u wszystkich ochłodziło się po deszczu - u mnie już 2x po 10 minut lało w ciągu ostatniej godziny :mdleje: niezbyt się namęczyło ale schłodziło :lol:

[quote name='Bliss']kurtka!!! natychmiast włożyć kurtki dla wystudzenia atmosfery!!! :D[/QUOTE]

dobra, kurtki kurtkami... ale gdzie foty Bilba :diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Ale ja pierwsza zadałam pytanie:cool3::multi::multi::multi: i się przynależy mi odpowiedź i fotki:diabloti:[/QUOTE]

Ty pierwsza a ja ostatnia...? :placz: ...a podobno ostatni będą kiedyś pierwszymi... to nie jest właśnie TA chwila? :hmmmm: :diabloti:

[quote name='Bila']Ni ma:roll::roll:[/QUOTE]

nic to :lol: jutro też jest dzień ;)

Posted

[quote name='ockhama']Ty pierwsza a ja ostatnia...? :placz: ...a podobno ostatni będą kiedyś pierwszymi... to nie jest właśnie TA chwila? :hmmmm: :diabloti:[/QUOTE]

Dokładnie, ja pierwsza, Ty ostatnia:multi::multi::multi:
Wstań jutro wcześniej i zadaj pytanie przede mną, to będziesz pierwsza:cool3:.

Posted

I wyszło na to, ze nie tylko sąsiedzi Maupy to śmierdzące lenie, ale my też:oops::oops:.
Maupa w zimowej kurtce obroniła piwnicę, nacykała Świrołapom fot, wszystko w kosmicznej temperaturze, a my...:shake::shake::shake:

Posted

[quote name='Bila']Dokładnie, ja pierwsza, Ty ostatnia:multi::multi::multi:
Wstań jutro wcześniej i zadaj pytanie przede mną, to będziesz pierwsza:cool3:.[/QUOTE]

Spryciara :lol: dobra... zapytam rano ... a Ty mi odpowiesz tak... że padne o poranku i na pewno nie z niewyspania :diabloti:

[quote name='Bila'][B]I wyszło na to, ze nie tylko sąsiedzi Maupy to śmierdzące lenie, ale my też[/B]:oops::oops:.
Maupa w zimowej kurtce obroniła piwnicę, nacykała Świrołapom fot, wszystko w kosmicznej temperaturze, a my...:shake::shake::shake:[/QUOTE]

my? no przecież nie gapiłyśmy się bezczynnie jak ktoś inny pracowicie foty robi :diabloti:

Posted

[quote name='ockhama']Spryciara :lol: dobra... zapytam rano ... a Ty mi odpowiesz tak... że padne o poranku i na pewno nie z niewyspania :diabloti:[/QUOTE]

To nie bierzesz pod uwagę tej opcji, że Ty mi pytanie, a ja Ci fotę:crazyeye::placz:

Posted

[quote name='ockhama']my? no przecież nie gapiłyśmy się bezczynnie jak ktoś inny pracowicie foty robi :diabloti:[/QUOTE]
Racja:diabloti::diabloti::diabloti:
laski, lecę spać,żeby tu jutro być na wątku przed niektórymi:cool3:. Kolorowych i dobranoc:loveu: