Bila Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='ockhama']A my tego nie mamy :placz: więc nie oglądniemy...[/QUOTE] No patrz, a teraz w jakiejś gazecie dodawali MAmma mię Quote
ockhama Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Bila']Oriśka miała chęć na pieczona względnie surową kózkę?:cool3:[/QUOTE] Ori średnio, ją raczej zawsze bardziej interesują psy pasterskie :evil_lol: Ale Szekspir bardzo bardzo i tak do końca to nie wiem czy to ze względów poznawczych czy łowieckiich :hmmmm: koza szczura raczej nie przypomina :roll: Quote
Bila Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='ockhama']Ori średnio, ją raczej zawsze bardziej interesują psy pasterskie :evil_lol: Ale Szekspir bardzo bardzo i tak do końca to nie wiem czy to ze względów poznawczych czy łowieckiich :hmmmm: koza szczura raczej nie przypomina :roll:[/QUOTE] Może tylko chciał zawrzeć bliższą znajomość:diabloti: Quote
ockhama Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Bila']O matko, mniej enigmatycznie proszę, co wety będa robić?[/QUOTE] Doktoressa dziś wyoglądała dokładnie 3 powiekę, na tyle na ile się dało przy tym nadaktywnym łośku, i nie wie czy jest tam coś co wbiło się mechanicznie np. fragment suchej trawy i co zostało otorbione przez tkankę miękką czy niestety rośnie nam ponownie ziarniniak taki jak miał wycinany z tego samego oka rok temu. Quote
ockhama Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Bila']Może tylko chciał zawrzeć bliższą znajomość:diabloti:[/QUOTE] No ile razy można próbować zawierać znajomość bez chęci drugiej strony :evil_lol: Quote
Bila Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='ockhama']No ile razy można próbować zawierać znajomość bez chęci drugiej strony :evil_lol:[/QUOTE] Ha, moja droga, może te kozy były niekumate i nie zdawały sobie sprawy, że chcą się zapoznać z Szekspirem. Ciemna kozia masa:diabloti: Quote
ockhama Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Kozy są bardzo kumate :razz: i może mają instynktowną samoobronę i nie pchają się jak ćmy do ognia :diabloti: Quote
Bila Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='ockhama']Doktoressa dziś wyoglądała dokładnie 3 powiekę, na tyle na ile się dało przy tym nadaktywnym łośku, i nie wie czy jest tam coś co wbiło się mechanicznie np. fragment suchej trawy i co zostało otorbione przez tkankę miękką czy niestety rośnie nam ponownie ziarniniak taki jak miał wycinany z tego samego oka rok temu.[/QUOTE] Może to rzeczywiście tylko jakiś uraz mechaniczny, a jak coś się wbiło, to co? Będą wyciągać? Czy antybiotykami to spędzać? Quote
Bila Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='ockhama']Kozy są bardzo kumate :razz: i może mają instynktowną samoobronę i nie pchają się jak ćmy do ognia :diabloti:[/QUOTE] No wiesz, nie rób killera z synusia.:mad: Quote
ockhama Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Bila']Może to rzeczywiście tylko jakiś uraz mechaniczny, a jak coś się wbiło, to co? Będą wyciągać? Czy antybiotykami to spędzać?[/QUOTE] Powiedziała że jak jest to ciało obce to muszą to jak najszybciej usunąć z oka... a jak nic nie znajdą to czekamy aż opanujemy ten stan zapalny i wtedy za 2-3 tygodnie zmianę będą wycinać i poleci wycinek na badanie histopatologiczne Quote
Bila Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Biedny niuniuś tyle razy u doktorów:shake:. JA stawiam na ciało obce Quote
ockhama Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Bila']No wiesz, nie rób killera z synusia.:mad:[/QUOTE] ja? z syneczka killera? ja tylko świadomie/nieświadomie podbudowuję jego ego ;) ale on sam to chyba nie wie że jest 5x mniejszy od standardowej kozy... [quote name='Bila']Biedny niuniuś tyle razy u doktorów:shake:. JA stawiam na ciało obce[/QUOTE] ja też mam nadzieję że jutro wieczorem znajdą jakieś źdźbełko Quote
ockhama Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Bila']Tylko jak wrócicie, to od razu kliknij tu nam[/QUOTE] Mamy być o 19.15 już po zamknięciu gabinetu, bo jutro mogą byc poświąteczne tłumy, a z nami nie wiadomo ile te atrakcje miejscowe czy inne zajmą czasu. [COLOR="silver"]Najwyżej M tu zreferuje[/COLOR] ;) Quote
Maupa4 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='a.piurek']My w Pieskowie juz decyzję podjęliśmy - oglądamy!!!![/QUOTE] [quote name='Bila']My też, nie wiadomo po raz który[/QUOTE] Obejrzeliśmy :bigcool::Cool!::bigcool: Przy okazji zrobiliśmy "troszku" zdjęc :oops: [quote name='ockhama']A my tego nie mamy :placz: więc nie oglądniemy... [/QUOTE] Wyślemy Ci :loveu: Ale Ty nie lubisz Meryl Streep :hmmmm: Masz próbkę ... Dancing Queen ... [URL]http://www.youtube.com/watch?v=xXCnvROuv2s&NR=1[/URL] Bo przecież "królową tańca" można byc w kazdym wieku - trzeba miec tylko pomysł na życie ;) Ta jest jeszcze lepsza ... angielski znasz ... :multi: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=GlPMEdQKzJc&feature=related[/URL] Dowcip ... sytuacyjny i ... dwuznaczności a własciwie nie tyle dwuznaczności co ... "kazde słowo ma wiele znaczeń" [quote name='Bila']No patrz, a teraz w jakiejś gazecie dodawali MAmma mię[/QUOTE] Dawali ... "dawali" ... taaa A teraz poczytam dokładnie co napisałaś o syneczku ... ... bo w ramach "schiza precz" szukałam Ci [I]Mamma Mii[/I] Quote
ockhama Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Maupa4'] ... bo w ramach "schiza precz" szukałam Ci [I]Mamma Mii[/I][/QUOTE] Wariatka :lol: te zwiastuny są baaardzo zachęcające :razz: wysyłaj CD a do ABBY mam nostalgiczną mega słabość ;) Quote
Bila Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='ockhama']Wariatka :lol: te zwiastuny są baaardzo zachęcające :razz: wysyłaj CD a do ABBY mam nostalgiczną mega słabość ;)[/QUOTE] też mam słabość do Abby:razz:. Maupa to wariatka:crazyeye::crazyeye::lol: Quote
Bila Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Maupa4'] Wyślemy Ci :loveu: Ale Ty nie lubisz Meryl Streep :hmmmm: Masz próbkę ... Dancing Queen ... [URL]http://www.youtube.com/watch?v=xXCnvROuv2s&NR=1[/URL] [/QUOTE] Wariatka jeden z lepszych kawałków Ci wyszukała:lol::lol::lol: A Meryl Streep jest świetna:multi::multi::multi::multi: Quote
ockhama Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Bila']też mam słabość do Abby:razz:. Maupa to wariatka:crazyeye::crazyeye::lol:[/QUOTE] [quote name='Bila']Wariatka jeden z lepszych kawałków Ci wyszukała:lol::lol::lol: A Meryl Streep jest świetna:multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] a nie jest? no dzięki Niej i youtube to prawie jakbym już cały film zobaczyła :diabloti: Quote
Maupa4 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='ockhama'] no dzięki Niej i youtube to prawie jakbym już cały film zobaczyła [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/diablotin.gif[/IMG][/quote] We fragmentach się nie liczy ... :mad: Cały, po kolei, scena po scenie i piosenka po piosence ... [quote name='Bila'] Wariatka jeden z lepszych kawałków Ci wyszukała[IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_lol.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_lol.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_lol.gif[/IMG][/quote] Mam jeszcze paru faworytów ... no ale to musi byc film i spiewająca Meryl Streep a nie tak jak na youtube - piosenka i obrazki z filmu .... :placz: No taka "Mamma Mia", "Money, Money, Money" czy ... czy "Take a Chance on Me" ... :cool3: [quote name='ockhama'] wysyłaj CD [/quote] Jutro wysyłam ... wysyłam "Nieokiełznaną radośc życia" (to z recenzji) w której [I]The Winner Takes It All[/I] A czy ja Wam pisałam że mieliśmy dziś w Wawce pierwszą wiosenną ... burzę :multi: [IMG]http://www.faces-of-nature.art.pl/photos/gallery/burza/b2.jpg[/IMG] Zdjęcie z netu bo przeciez nie miałam czasu focic burzy jak siedziałam na youtub-ie ... :mdleje: A teraz śmigam na ... fotosik. Wgrywac to co sfociłam jak oglądałam ... film. [B][SIZE=2] [/SIZE][/B] Quote
ockhama Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Maupa4']We fragmentach się nie liczy ... :mad: Cały, po kolei, scena po scenie i piosenka po piosence ... Jutro wysyłam ... wysyłam "Nieokiełznaną radośc życia" (to z recenzji) w której [I]The Winner Takes It All[/I][/QUOTE] no nakręcaj mnie, nakręcaj - a potem Poczta Polska zrobi standardowy nr i dostanę CD dopiero za tydzień :diabloti: jak obroże dla C&S [quote name='Maupa4']A czy ja Wam pisałam że mieliśmy dziś w Wawce pierwszą wiosenną ... burzę :multi:[/QUOTE] no to wiosna już oficjalnie/hucznie otwarta ;) choć dzisiejsze Twoje foty badyli już żółtej forcysji są dla mnie symbolem wiosny - a u mnie leje... bulwy powiedziały "nie" na przedkolacyjny spacer :evil_lol: Quote
ockhama Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Bila']A my lecimy na spacer:placz::placz:[/QUOTE] omijaj tylko akweny wodne ;) a pada u Ciebie? Quote
Bila Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='ockhama']omijaj tylko akweny wodne ;) a pada u Ciebie?[/QUOTE] lecimy już tylko na przydomowy spacerek. U nas na razie sucho:multi: Quote
akucha Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='ockhama']Powiedziała że jak jest to ciało obce to muszą to jak najszybciej usunąć z oka... a jak nic nie znajdą to czekamy aż opanujemy ten stan zapalny i wtedy za 2-3 tygodnie zmianę będą wycinać i poleci wycinek na badanie histopatologiczne[/QUOTE] O rany!!! OKO - najgorsze co możne być. A jak rogówka, lepiej? Okhama, a badaliście ciśnienie w gałce ocznej? U Beli też te uszkodzenia rogówek miały najprawdopodobniej podłoże genetyczne. Po uratowaniu prawego, zaczęlo się to samo z lewym. Dostała autoszczepionkę i nic to nie dało. Trzymam mocno za to nieszczęsne i niedobre ślepię. Cześć dziewczyny. U nas wiosna dopiero nadchodzi. Zieleninki żadnej jeszcze nie ma. Oglądam fotki Maupy i nie wierze, że w stolicy już tak kolorowo. Quote
Recommended Posts