ockhama Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Maupa4']S - to chyba od ... spania ... :diabloti: A w tym to rzeczywiście są pierwsza klasa ... [/QUOTE] sleep mode - źle, obgryzanie/dewastacja foteli i zabawek - źle, zwiedzanie blatów i kominka - źle, charcowanie do upadłego na wsi - też źle... ale to nie ich wina że Ciebie to trudno zadowolić :diabloti: Quote
Maupa4 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='ockhama']no cholera czy te podłogi muszą być u Ciebie takie lustrzano-czyste... wszystko się w nich aż odbija... [/QUOTE] [quote name='Bila']U mnie nic się nie odbije:shake:. Zawsze mam chandrę jak widzę te Maupy wymopowane na cycuś podłogi:placz:[/QUOTE] Teraz do moich podłóg sie przyczepiłście ??? :crazyeye: Jak nie do łba to do ... podłóg :mad: I to są koleżanki ?!? :razz: Quote
ockhama Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Bila']U mnie nic się nie odbije:shake:. Zawsze [B]mam chandrę jak widzę[/B] te Maupy wymopowane na cycuś podłogi:placz:[/QUOTE] Bila no co Ty - ciesz się szczęściem dogo-siostry :diabloti: Quote
Bila Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Maupa4']Teraz do moich podłóg sie przyczepiłście ??? :crazyeye: Jak nie do łba to do ... podłóg :mad: I to są koleżanki ?!? :razz:[/QUOTE] Widziałas, Luiza, jak się wściekła:roll: :diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Bila Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='ockhama']sleep mode - źle, obgryzanie/dewastacja foteli i zabawek - źle, zwiedzanie blatów i kominka - źle, charcowanie do upadłego na wsi - też źle... ale to nie ich wina że Ciebie to trudno zadowolić :diabloti:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Quote
Bila Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Maupa4']Teraz do moich podłóg sie przyczepiłście ??? :crazyeye:[/QUOTE] Bo podłóg Ci zazdrościmy:oops: [quote name='Maupa4']Jak nie do łba to do ... podłóg :mad:[/QUOTE] Do łba to musowo:roll:. Trzeba japić, żebyś znowu sobie czegoś nie rozwaliła:angryy:. To się nazywa... ta no profilaktyka:multi: [quote name='Maupa4']I to są koleżanki ?!? :razz:[/QUOTE] Ale co? Niefajne?:roll::roll: Quote
ockhama Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Maupa4']Teraz do moich podłóg sie przyczepiłście ??? :crazyeye: Jak nie do łba to do ... podłóg :mad: [B]I to są koleżanki ?!?[/B] :razz:[/QUOTE] [quote name='Bila']Widziałas, Luiza, jak się wściekła:roll: :diabloti::diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Widziałam :mdleje: no a co nieprawdę piszemy? - czacha rozwalona BO świadomie NIEzabezpieczona - tak? Podłogi mopowane na błysk - tak? Mamy być fałszywe? Nie zauważać? Nie krytykować? Nie udzielać dobrych - a właściwie to wręcz najlepszych - rad? Jak nie zauważać kiedy się aż odbija... no i Migotka się ślizga... i 7 szwów na czaszcze. Marto nie poddamy się! Dobre rady zawsze w cenie tak w realu jak i na forum :diabloti: Kiedyś nas doceni - jak dogo padnie i nas już nie bedzie... :roll: Quote
Bila Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='ockhama'] czacha rozwalona BO świadomie NIEzabezpieczona - tak? Podłogi mopowane na błysk - tak? Mamy być fałszywe? Nie zauważać? Nie krytykować? Nie udzielać dobrych - a właściwie to wręcz najlepszych - rad? Jak nie zauważać kiedy się aż odbija... no i Migotka się ślizga... i 7 szwów na czaszcze. Marto nie poddamy się! Dobre rady zawsze w cenie tak w realu jak i na forum :diabloti: Kiedyś nas doceni - jak dogo padnie i nas już nie bedzie... :roll:[/QUOTE] Normalnie zapluty monitorek mam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bila Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='ockhama']Kiedyś nas doceni - jak dogo padnie i nas już nie bedzie... :roll:[/QUOTE] No, jeszcze zaszlocha za nami:roll: Quote
ockhama Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Bila']Normalnie zapluty monitorek mam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No proszę Cie Marto nie pluj na monitor - bo jestem [I]po drugiej stronie monitora[/I] i jeszcze trafisz we mnie :placz: [quote name='Bila']No, jeszcze zaszlocha za nami:roll:[/QUOTE] No co jak co ale na TO to ja bym nie liczyła :diabloti: Quote
Bila Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='ockhama']No proszę Cie Marto nie pluj na monitor - bo jestem [I]po drugiej stronie monitora[/I] i jeszcze trafisz we mnie :placz:[/QUOTE] Starałam się ostrożnie zapluwać:diabloti: [quote name='ockhama']No co jak co ale na TO to ja bym nie liczyła :diabloti:[/QUOTE] Nie???????????????????????????? :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
ockhama Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Bila']Starałam się ostrożnie zapluwać:diabloti:[/QUOTE] no dobra tym razem Ci się udało - nie trafić :loveu: [quote name='Bila']Nie???????????????????????????? :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/QUOTE] Nie. M to twarda sztuka - tradycyjne łkania blondynek - zapomnij :diabloti: Jak wędkarze? Quote
Maupa4 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='ockhama'] No co jak co ale na TO to ja bym nie liczyła [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/diablotin.gif[/IMG][/quote] No nie - taka wredna Maupa to ja już nie jestem ... A na znak że Was lubię i płakałabym okrutnie jakby ewentualnie dogo padło i w związku z tym straciłabym kontakt z Wami pokażę Wam jeszcze moje lustrzaneczki ... [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images8.fotosik.pl/211/22587cfcf6f39322.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images8.fotosik.pl/211/554cc297509d0c35.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images8.fotosik.pl/211/8e6dec6751f9dffb.jpg[/IMG][/URL] No tylko dlaczego mam tracic kontakt z Wami jak dogo padnie ? :hmmmm: I dlaczego ma Was nie byc ? Quote
Bila Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Maupa4'] No tylko dlaczego mam tracic kontakt z Wami jak dogo padnie ? :hmmmm: I dlaczego ma Was nie byc ?[/QUOTE] No nie wiem, tak chciałyśmy Cię postraszyć:roll::oops::evil_lol: Quote
Bila Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='ockhama']no dobra tym razem Ci się udało - nie trafić :loveu:[/QUOTE] Ma się ten sokoli wzrok:multi::diabloti: [quote name='ockhama']Jak wędkarze?[/QUOTE] Przerobiłam bieliznę, kurtki, kamizelki, spodnie, jakies śpiochy:razz:. I jeszcze prezentację szamponów dla psów:roll: Quote
Maupa4 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='Bila']No nie wiem, tak chciałyśmy Cię postraszyć:roll::oops::evil_lol:[/QUOTE] A jak postraszyc to ok. Lubię czasem trochę adrenalinki. Tylko nie wracajmy do tematu rozwalonego łba. Taka adrenalinka może niekoniecznie. :mdleje: Quote
ockhama Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Maupa4']No nie - taka wredna Maupa to ja już nie jestem ...[/QUOTE] :hmmmm: :multi: serio serio? :loveu: [quote name='Maupa4']A na znak że Was lubię i płakałabym okrutnie jakby [B]ewentualnie dogo padło[/B] i w związku z tym straciłabym kontakt z Wami pokażę Wam jeszcze moje lustrzaneczki ... [/QUOTE] ble ble ble... a dogo nigdy nie padnie :multi: a nie mówiłam... odbijają się na mega-maxa :eviltong: [quote name='Maupa4']No tylko dlaczego mam tracic kontakt z Wami jak dogo padnie ? :hmmmm: I dlaczego ma Was nie byc ?[/QUOTE] to gdzie będziemy forumowo gadać jak jednak padnie? bo ani na tamtym forum ani na siamtym forum już nie gadamy :diabloti: Quote
Bila Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Maupa4']A jak postraszyc to ok. Lubię czasem trochę adrenalinki. Tylko nie wracajmy do tematu rozwalonego łba. Taka adrenalinka może niekoniecznie. :mdleje:[/QUOTE] JAk ładnie zaleczysz, to obiecuję nie japić:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Maupa4 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='ockhama'] Jak wędkarze ?[/quote] [quote name='Bila'] [B]Przerobiłam[/B] bieliznę,[B] kurtki, kamizelki, spodnie[/B], jakies śpiochy:razz:. I jeszcze prezentację szamponów dla psów:roll:[/QUOTE] Byłoby cos interesującego - tak dla mnie ... pomijam szampony dla psów ... No bo jakby nie było roztopy nadciągają i jak nic poziom wód w naszej okolicy dramatycznie wzrośnie. Ponton jakiś w piwnicy mam - bulwy będą miały jak pływac na spacer ... ale dla mnie coś może by się przydało :hmmmm: Quote
Bila Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Może te śpiochy, to niby jakies spodniobuty Quote
Bila Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 I jeszcze wodery, jak zacznie to wszystko topnieć, to wszystkie będziemy musiały sobie zamówić to gumowe obuwko:roll: Quote
Maupa4 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='ockhama'] to gdzie będziemy forumowo gadać jak jednak padnie? bo ani na tamtym forum ani na siamtym forum już nie gadamy :diabloti:[/QUOTE] Założymy sobie swoje własne forum ... zamknięte forum ... :cool3: No tylko będziemy musiały sprawdzac szczelnośc "blokad" ... bo z tą techniką w dzisiejszych czasach to róóóżnie bywa ... no i żeby nas nagle któregoś dnia nie zaskoczyło że czytaja nas wszyscy i to nie wiadomo od kiedy ... :siara: Quote
ockhama Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Bila']Ma się ten sokoli wzrok:multi::diabloti:[/QUOTE] ...i ja :oops: robiłam uniki :diabloti: [quote name='Bila']Przerobiłam bieliznę, kurtki, kamizelki, spodnie, jakies śpiochy:razz:. I jeszcze prezentację szamponów dla psów:roll:[/QUOTE] Ciuchy? A to co najlepsze - wędki, kołowrotki, sztuczne przynęty, pontony...? A pobilbowe-pozaspowe przeźiębienie to jeszcze Cię trzyma? Quote
ockhama Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Bila']I jeszcze wodery, jak zacznie to wszystko topnieć, to [B]wszystkie będziemy musiały sobie zamówić to gumowe obuwko[/B]:roll:[/QUOTE] i gumowe butki dla psów też ;) [quote name='Maupa4']Założymy sobie swoje własne forum ... zamknięte forum ... :cool3: No tylko będziemy musiały sprawdzac szczelnośc "blokad" ... [B]bo z tą techniką w dzisiejszych czasach to róóóżnie bywa ...[/B] no i żeby nas nagle któregoś dnia nie zaskoczyło że czytaja nas wszyscy i to nie wiadomo od kiedy ... :siara:[/QUOTE] Na własne forum to trzeba mieć nerwy :evil_lol: ...a może tam to poszło "z automatu"... a może siakiś sabotaż :diabloti: Quote
Maupa4 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='Bila']I jeszcze wodery, jak zacznie to wszystko topnieć, to [B]wszystkie będziemy musiały sobie zamówić to gumowe obuwko[/B]:roll:[/QUOTE] No u weta dziś poruszony został bardzo ważny i bardzo aktualny temat "bez kaloszy nie przeżyjemy" :diabloti: I przez te kaloszki i występ artystyczny Debi zapomniałam poruszyc problem proteusa, który nie daje mi spac po nocach od kilku dni ... :roll: Quote
Recommended Posts