Bila Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Kup hepatil i lakcid plus witamina B i to bierz, trzeba po kuracjach antybiotykowych, lakcid dwa razy dziennie co najmniej Quote
Maupa4 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='ockhama']I mi zażywany, serio-serio, antybiotyk wygasił prawe płuco... :multi: [/QUOTE] I obniżył temperature do 35 stopni .... Quote
ockhama Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Maupa4']Sama pisałas że własnoocznie stwierdziłaś że grypy to ja ze sobą do magicznego nie przywiozłam ... za to transporterkę psią to i owszem ... :eviltong:[/QUOTE] owszem i zapomniałaś jeszcze o... tonie snickers cruncher... ;) Quote
Maupa4 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='ockhama']owszem i zapomniałaś jeszcze o... tonie snickers cruncher... ;)[/QUOTE] No nie bedę sie chwalic że lekarstwa Ci z Wawy wiozłam ... :oops: Quote
ockhama Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Bila']Kup hepatil i lakcid plus witamina B i to bierz, trzeba po kuracjach antybiotykowych, lakcid dwa razy dziennie co najmniej[/QUOTE] już wygaszone... po 2 tygodniach... tona Dicoflor60 zjedzona :diabloti: a hepatilu nie brałam, nigdzie dostać nie można - Czterołapy wykupują całą produkcję ;) Quote
Bila Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Maupa4']No nie bedę sie chwalic że lekarstwa Ci z Wawy wiozłam ... :oops:[/QUOTE] Do zwariowania jeden krok, jeden jedyny, krok nic więcej[IMG]http://www.bandyci.org/img/wesolyromek.gif[/IMG] Quote
Bila Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='ockhama']już wygaszone... po 2 tygodniach... tona Dicoflor60 zjedzona :diabloti: a hepatilu nie brałam, nigdzie dostać nie można - Czterołapy wykupują całą produkcję ;)[/QUOTE] W Poznaniu nie wykupili:diabloti:, dawaj adres jutro Ci kupię i wyślę Quote
Maupa4 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='ockhama']j a hepatilu nie brałam, nigdzie dostać nie można - Czterołapy wykupują całą produkcję ;)[/QUOTE] Kazali dawac to daję ... No ale w mojej aptece mi nie mówili że aż z Krakowa dla nas ściągają ... :hmmmm: Quote
ockhama Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Maupa4']No nie bedę sie chwalic że lekarstwa Ci z Wawy wiozłam ... :oops:[/QUOTE] no to ja się?Cię pochwaliłam ;) Bila a może właśnie to batony pomogły a nie antybiotyk :hmmmm: Quote
ockhama Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Bila']W Poznaniu nie wykupili:diabloti:, dawaj adres jutro Ci kupię i wyślę[/QUOTE] nie, nie... wolę pączki albo batony ;) Quote
Maupa4 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='Bila']Do zwariowania jeden krok, jeden jedyny, krok nic więcej[IMG]http://www.bandyci.org/img/wesolyromek.gif[/IMG][/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Quote
Bila Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='ockhama']no to ja się?Cię pochwaliłam ;) Bila a może właśnie to batony pomogły a nie antybiotyk :hmmmm:[/QUOTE] Pomogły ci na pewno rozpalić żołądek:cool3: Quote
Bila Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='ockhama']nie, nie... wolę pączki albo batony ;)[/QUOTE] Tego u nas w aptece nie sprzedają:roll: Quote
ockhama Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Bila']Do zwariowania jeden krok, jeden jedyny, krok nic więcej[IMG]http://www.bandyci.org/img/wesolyromek.gif[/IMG][/QUOTE] Marto... nic a nic o mnie nie dbasz... jeśli rzężę i zaczynam rechotać... to wtedy jeszcze bardziej rzężę... :diabloti: Quote
Maupa4 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='Bila']Tego u nas w aptece nie sprzedają:roll:[/QUOTE] I zaraz usłyszysz że ... że w Krakowie to i owszem ... :siara: Quote
Bila Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Maupa4']:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Andrzej D. by się załamał, jakby usłyszał, co się z jego przebojem stało:cool3: Quote
ockhama Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Bila']Pomogły ci na pewno rozpalić żołądek:cool3:[/QUOTE] i tu bym popolemizowała... bez nich to dopiero by się działo :evil_lol: [quote name='Bila']Tego u nas w aptece nie sprzedają:roll:[/QUOTE] a tylko apteki tam u Ciebie są... :diabloti: Quote
Bila Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Maupa4']I zaraz usłyszysz że ... że w Krakowie to i owszem ... :siara:[/QUOTE] Zapewne:evil_lol::evil_lol:. Dodają jako gratis Quote
ockhama Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Bila']Andrzej D. by się załamał, jakby usłyszał, co się z jego przebojem stało:cool3:[/QUOTE] brakowało churków... ;) Quote
Bila Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='ockhama']a tylko apteki tam u Ciebie są... :diabloti:[/QUOTE] No ale ja chciałam Ci lek wysłać:diabloti:, pączki padną zanim dolecą by PP:evil_lol: Quote
ockhama Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Bila']Zapewne:evil_lol::evil_lol:. Dodają jako gratis[/QUOTE] tonami nie gratisują ;) Quote
Bila Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='ockhama']tonami nie gratisują ;)[/QUOTE] Zachłanna jesteś:diabloti: Quote
ockhama Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Bila'][B]No ale ja chciałam Ci lek wysłać[/B]:diabloti:, paczki padną zanim dolecą by PP:evil_lol:[/QUOTE] batony są lekiem... LEKIEM NA CAŁE ZŁO... ;) Quote
Bila Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='ockhama']batony są lekiem... LEKIEM NA CAŁE ZŁO... ;)[/QUOTE] i "nadzieją na przyszły rok" też:roll:? Quote
Maupa4 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='ockhama']tonami nie gratisują ;)[/QUOTE] Jakimi tonami ? To były tylko 24 sztuki ... kuracja ośmiodniowa ... :roll: Quote
Recommended Posts