Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 47.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maupa4

27969

• Bila

6040

• ockhama

3031

• wilczy zew

1578

Posted

[quote name='Maupa4']Sama pisałas że własnoocznie stwierdziłaś że grypy to ja ze sobą do magicznego nie przywiozłam ... za to transporterkę psią to i owszem ... :eviltong:[/QUOTE]

owszem i zapomniałaś jeszcze o... tonie snickers cruncher... ;)

Posted

[quote name='ockhama']owszem i zapomniałaś jeszcze o... tonie snickers cruncher... ;)[/QUOTE]

No nie bedę sie chwalic że lekarstwa Ci z Wawy wiozłam ... :oops:

Posted

[quote name='Bila']Kup hepatil i lakcid plus witamina B i to bierz, trzeba po kuracjach antybiotykowych, lakcid dwa razy dziennie co najmniej[/QUOTE]

już wygaszone... po 2 tygodniach... tona Dicoflor60 zjedzona :diabloti: a hepatilu nie brałam, nigdzie dostać nie można - Czterołapy wykupują całą produkcję ;)

Posted

[quote name='Maupa4']No nie bedę sie chwalic że lekarstwa Ci z Wawy wiozłam ... :oops:[/QUOTE]

Do zwariowania jeden krok, jeden jedyny, krok nic więcej[IMG]http://www.bandyci.org/img/wesolyromek.gif[/IMG]

Posted

[quote name='ockhama']już wygaszone... po 2 tygodniach... tona Dicoflor60 zjedzona :diabloti: a hepatilu nie brałam, nigdzie dostać nie można - Czterołapy wykupują całą produkcję ;)[/QUOTE]

W Poznaniu nie wykupili:diabloti:, dawaj adres jutro Ci kupię i wyślę

Posted

[quote name='ockhama']j a hepatilu nie brałam, nigdzie dostać nie można - Czterołapy wykupują całą produkcję ;)[/QUOTE]

Kazali dawac to daję ...
No ale w mojej aptece mi nie mówili że aż z Krakowa dla nas ściągają ... :hmmmm:

Posted

[quote name='Maupa4']No nie bedę sie chwalic że lekarstwa Ci z Wawy wiozłam ... :oops:[/QUOTE]

no to ja się?Cię pochwaliłam ;)
Bila a może właśnie to batony pomogły a nie antybiotyk :hmmmm:

Posted

[quote name='Bila']Do zwariowania jeden krok, jeden jedyny, krok nic więcej[IMG]http://www.bandyci.org/img/wesolyromek.gif[/IMG][/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='ockhama']no to ja się?Cię pochwaliłam ;)
Bila a może właśnie to batony pomogły a nie antybiotyk :hmmmm:[/QUOTE]

Pomogły ci na pewno rozpalić żołądek:cool3:

Posted

[quote name='Bila']Do zwariowania jeden krok, jeden jedyny, krok nic więcej[IMG]http://www.bandyci.org/img/wesolyromek.gif[/IMG][/QUOTE]

Marto... nic a nic o mnie nie dbasz... jeśli rzężę i zaczynam rechotać... to wtedy jeszcze bardziej rzężę... :diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Pomogły ci na pewno rozpalić żołądek:cool3:[/QUOTE]

i tu bym popolemizowała... bez nich to dopiero by się działo :evil_lol:

[quote name='Bila']Tego u nas w aptece nie sprzedają:roll:[/QUOTE]

a tylko apteki tam u Ciebie są... :diabloti:

Posted

[quote name='ockhama']a tylko apteki tam u Ciebie są... :diabloti:[/QUOTE]

No ale ja chciałam Ci lek wysłać:diabloti:, pączki padną zanim dolecą by PP:evil_lol:

Posted

[quote name='Bila'][B]No ale ja chciałam Ci lek wysłać[/B]:diabloti:, paczki padną zanim dolecą by PP:evil_lol:[/QUOTE]

batony są lekiem... LEKIEM NA CAŁE ZŁO... ;)