Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maupa4']O przepraszam bardzo ... nic nie wrzucałam do kibla ... lekarstwa zostały zużyte zgodnie z przeznaczeniem ... [B]starczyło dla wszystkich ...[/B] :eviltong:[/QUOTE]

...i starczy ich, w takim aplikowaniu zachłannym, jeszcze na wiele gryp i lat... :eviltong:

No dobra... naocznie stwierdziłam że grypa już M opuściła... i to jak widać sie Jej lapsło bezlekowo!

• Replies 47.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maupa4

27969

• Bila

6040

• ockhama

3031

• wilczy zew

1578

Posted

[quote name='Maupa4']O przepraszam bardzo ... nic nie wrzucałam do kibla ... lekarstwa zostały zużyte zgodnie z przeznaczeniem ... starczyło dla wszystkich ... :eviltong:

I od razu uprzedzam nie podawałam Apapu Czterołapom ... :mad:[/QUOTE]

No to może się na dwie tableteczki załapałaś:roll::razz:

Posted

[quote name='ockhama']...i starczy ich, w takim aplikowaniu zachłannym, jeszcze na wiele gryp i lat... :eviltong:[/QUOTE]

Tez tak podejrzewam:mad::mad:.

Posted

[quote name='ockhama']Uwaga do wszystkich zainteresowanych grypą M... patrz post nr.: 16077 - oświadczenie i sprostowanie faktów.[/QUOTE]

Przyjęłam do wiadomości i cieszę się bardzo, ale żeby tak się człowiek musiał najapić, żeby ona trzy tabletki wzięła:angryy:.

A jak twoje płucko?

Posted

[quote name='Bila']Przyjęłam do wiadomości i cieszę się bardzo, ale żeby tak się człowiek musiał najapić, żeby ona trzy tabletki wzięła:angryy:.

A jak twoje płucko?[/QUOTE]

Moje co? :oops:

Ja to mam jeszcze wolne do 5.01.2010 :multi: bo sobie wziełam urlop :razz: :diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Przyjęłam do wiadomości i cieszę się bardzo, ale [B]żeby tak się człowiek musiał najapić[/B], żeby ona trzy tabletki wzięła:angryy:.

[/QUOTE]

No ale zobacz jaki efekt - była grypa nie ma grypy ... :multi:
Ona - ta grypa to sie Ciebie przestraszyła i poszła sobie precz ... :cool3:

Posted

[quote name='ockhama']Moje co? :oops:

Ja to mam jeszcze wolne do 5.01.2010 :multi: bo sobie wziełam urlop :razz: :diabloti:[/QUOTE]

PŁUCKO, to zapalone. na które sobie psiukałaś lekarstwem od głuchmanki
Masz urlop:roll::roll:, a ja nie:placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='ockhama']

Ja to mam jeszcze wolne do 5.01.2010 :multi: [B]bo sobie wziełam urlop [/B]:razz: :diabloti:[/QUOTE]

Na zapalone płucko ... :diabloti:

Posted

[quote name='Maupa4']No ale zobacz jaki efekt - była grypa nie ma grypy ... :multi:
Ona - ta grypa to sie Ciebie przestraszyła i poszła sobie precz ... :cool3:[/QUOTE]
Dobra dobra

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Bila'][B]PŁUCKO, to zapalone[/B]. na które sobie psiukałaś lekarstwem od głuchmanki
Masz urlop:roll::roll:, a ja nie:placz::placz::placz::placz:[/QUOTE]

no wiem, wiem... wołami mi pisać nie trzeba... :scared:

Posted

[quote name='ockhama']no wiem, wiem... wołami mi pisać nie trzeba... :scared:[/QUOTE]

To gdzie zwiewasz, przyjdż i się wypowiedz, wyleczyłaś????????????????????????????????????????? Czy sobie urlop wziełaś, bo dalej rzęzisz??????????????

Posted

[quote name='Maupa4']Na zapalone płucko ... :diabloti:[/QUOTE]

no jak możesz... ono już nie zapalone... zapalenie poszło precz, tak jak i Twoja grypa... :diabloti:

Posted

No i ciekawe czy to zapalone płucko to sobie wypocznie na tym urlopie ... :hmmmm:
... czy sie wyleczy psikadłem od pani doktor głuchomanki ... :niewiem:

[quote name='Bila'] Czy sobie urlop wziełaś, bo dalej rzęzisz??????????????[/quote]

Rzęzi ... rzęzi ...

Posted

[quote name='Bila']To gdzie zwiewasz, przyjdż i się wypowiedz, wyleczyłaś????????????????????????????????????????? Czy sobie urlop wziełaś, bo dalej rzęzisz??????????????[/QUOTE]

Dobra wypowiadam się:

rzężę sobie na urlopie :eviltong:

Posted

[quote name='ockhama']Dobra wypowiadam się:

rzężę sobie na urlopie :eviltong:[/QUOTE]

A leczysz się może przy okazji??? Tak sobie zapytam:mad:

Posted

[quote name='ockhama']z Twoją grypą??? :crazyeye:[/QUOTE]

Sama pisałas że własnoocznie stwierdziłaś że grypy to ja ze sobą do magicznego nie przywiozłam ... za to transporterkę psią to i owszem ... :eviltong:

Posted

[quote name='Bila']tez tak sadzę:angryy::angryy::angryy::angryy:

A byłaś na tym rentgenie???????????????????????????[/QUOTE]

Byłam... serce zdrowe, płuca i opłucna bez zmiam - czarnych dziur nie stwierdzono :razz: I mi zażywany, serio-serio, antybiotyk wygasił prawe płuco... :multi: ale kaszlu to niestety nie... [SIZE="1"]ale za to "rozpalił" żołądek... [/SIZE]:placz: