Maupa4 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='Bila']Sypie dalej???? U nas tylko rano popadało:placz:[/QUOTE] No sypie tak trochę śpiąco od rana ... ale sypie cały czas. [quote name='Bila']Maupo, a Wy już po laseringu, czy dopiero lecicie?[/QUOTE] Wylaserowaliśmy sie już. Podwójnie. I o ile Perz po laserach jak młody bóg to Muchomorowi lasery nic nie dają. Wpuściliśmy w kolejkę między siebie starutkiego pieska z mocznicą. Na kroplówke ją pani przyniosła. I ... kicha. Kicha z suczką. Quote
Bila Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 U suńki to i wiek i choróbsko wredne:shake:. Z Muchomorem, Maupo, to chyba trzeba iść jednak w tego Bacha, to chyba jednak psyche, a nie jakaś fizyczna dolegliwość, a kica dalej? Quote
Maupa4 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Tak u suczki to wiek i choroba ... A Muchomor bez Bacha to pewnie zaraz wymyśli coś nowego ... :roll: Kica na trzech ... próbował też chodzic na dwóch - jednej z przodu i jednej z tyłu ... nie udało się ... Quote
ockhama Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Dobry Wieczór Laski :loveu: A u mnie nie pada :placz: ale zimniaście -13... :placz: [quote name='Bila']Z Muchomorem, Maupo, [B]to chyba trzeba iść jednak w tego Bacha, to chyba jednak psyche[/B], a nie jakaś fizyczna dolegliwość, a kica dalej?[/QUOTE] ...bo on też jest z Klubu Mających Nie Teges Z Szarymi :diabloti: Quote
Bila Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Maupa4'] A Muchomor bez Bacha to pewnie zaraz wymyśli coś nowego ... :roll: Kica na trzech ... próbował też chodzic na dwóch - jednej z przodu i jednej z tyłu ... nie udało się ...[/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Rany boskie, Maupo, co to robić:roll: Quote
Bila Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='ockhama']Dobry Wieczór Laski :loveu: A u mnie nie pada :placz: ale zimniaście -13... :placz: ...bo on też jest z Klubu Mających Nie Teges Z Szarymi :diabloti:[/QUOTE] Cześć, laseczko:loveu::multi:. Krakowską malutka Syberię macie:cool3:. No, ale po kim Grzybek to ma, po kim??????:roll:Przeciez juz nie ma Emerytur dla rolników:shake::???::niewiem: Quote
ockhama Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Bila'][B]No, ale po kim Grzybek to ma, po kim??????[/B]:roll:Przeciez juz nie ma Emerytur dla rolników:shake::???::niewiem:[/QUOTE] po Mamusi bo należy do rodziny! ...to nie o wiek idzie, ale całokształt ogólny z "nie ten teges" - mega pozytywny z domieszką mini negatywnych akcentów... ;) Quote
Maupa4 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='Bila']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Rany boskie, Maupo, co to robić:roll:[/QUOTE] No jak to co ??? Nosic go na rękach ... Lubi tak spacerowac :siara: Bo on w domu to wszystkie cztery nogi ma czynne ... na wsi też nie kicał ... jak nic miasto mu nie służy ... :cool3: [quote name='Bila'] No, ale po kim Grzybek to ma, po kim??????:roll:Przeciez juz nie ma Emerytur dla rolników:shake::???::niewiem:[/QUOTE] Przepraszam - czy Ty sugerujesz że ja te Emerytury dla rolników to tak namiętnie z taśm oglądam ... :crazyeye: [quote name='ockhama'] po Mamusi bo należy do rodziny! ...to nie o wiek idzie, ale całokształt ogólny z "nie ten teges" - mega pozytywny z domieszką mini negatywnych akcentów... [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG][/quote] Co po mamusi ma ? Hipochondrię ?!? :mad: A czy ja się chwalę co mam ? Albo czego nie mam ? :hmmmm: Z głową może rzeczywiście nie wszystko w porządku ale to ... szczegół a nie choroba :eviltong: Quote
ockhama Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Maupa4']No jak to co ??? [B]Nosic go na rękach ... Lubi tak spacerowac[/B] :siara: Bo on w domu to wszystkie cztery nogi ma czynne ... na wsi też nie kicał ... jak nic miasto mu nie służy ... :cool3: [B]Co po mamusi ma ?[/B] Hipochondrię ?!? :mad: A czy ja się chwalę co mam ? Albo czego nie mam ? :hmmmm: Z głową [B]może rzeczywiście[/B] nie wszystko w porządku ale to ... [B]szczegół a nie choroba[/B] :eviltong:[/QUOTE] Nie rób mi tu swoich sławetnych kotoogonków :mad: Teoria hipochondrii jego dotyczy - nie Ciebie - dawno mówiłam że to chisteryk jest i rozpieszczony synek szalonej mamusi :diabloti: Quote
Maupa4 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Rozpieszczony to jest Żwirek :mad: ... a nie ... Muchomorek ... :loveu: Quote
ockhama Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Maupa4']Rozpieszczony to jest Żwirek :mad: ... a nie ... Muchomorek ... :loveu:[/QUOTE] taaak... jedno drugiemu [I]ne wadi[/I]... :diabloti: nie zasłaniaj się Karol, Ona ma swojego synka i Ty masz swojego synka :razz: Quote
Maupa4 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Ja mam trzy córeczki i sześciu synków ... I mam jeszcze dwie córki ... I jednego królika Bobka ... A i ... Filia mam ... Quote
Bila Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Maupa4']Ja mam trzy córeczki i sześciu synków ... I mam jeszcze dwie córki ... I jednego królika Bobka ... A i ... Filia mam ...[/QUOTE] Tia i wszyscy nierozpuszczeni:cool3::lol::multi: Quote
ockhama Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Maupa4']Ja mam trzy córeczki i sześciu synków ... I mam jeszcze dwie córki ... I jednego królika Bobka ... A i ... Filia mam ...[/QUOTE] :mdleje: zapomniałaś jeszcze mi napisać: "i blondynką jestem" :chaos: [SIZE="1"]Bila ratujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!... bo Ona znowu zaczyna :talker: zupełnie jak z tą apteką i leczeniem.[/SIZE] Quote
Bila Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Maupa4'] Przepraszam - czy Ty sugerujesz że ja te Emerytury dla rolników to tak namiętnie z taśm oglądam ... :crazyeye:[/QUOTE] Kto tam Cię wie MAupo, co z taś oglądasz:evil_lol: Quote
Bila Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='ockhama']:mdleje: zapomniałaś jeszcze mi napisać: "i blondynką jestem" :chaos: [SIZE=1]Bila ratujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!... bo Ona znowu zaczyna :talker: zupełnie jak z tą apteką i leczeniem.[/SIZE][/QUOTE] No ale powiedz, co ja mogę, przecież dalej udaje, że jest zdrowa, a grypa to mi się przyśniła:roll: Quote
Bila Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Bila']Kto tam Cię wie MAupo, co z taśm oglądasz:evil_lol:[/QUOTE] Ale jakbyś miała zarchiwizowane emerytury, to ja bym chętnie obejrzała;):roll: Quote
Maupa4 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 W archiwum to ja mam wszystkie odcinki Smerfów i Kaczych opowieści ... a nie Emerytury dla rolników ... :roll: Quote
ockhama Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 No tak... jako prawdziwe brunetki wysiadamy w przedbiegach... :diabloti: Quote
Bila Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Maupa4']W archiwum to ja mam wszystkie odcinki Smerfów i Kaczych opowieści ... a nie Emerytury dla rolników ... :roll:[/QUOTE] Szkoda:placz::placz: :evil_lol: Quote
Bila Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='ockhama']No tak... jako prawdziwe brunetki wysiadamy w przedbiegach... :diabloti:[/QUOTE] [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]A jak myślisz, Maupa te lekarstwa na grypę zużytkowała, czy tylko wysłała Paulinę do apteki, żebym się odczepiła? :roll:[/COLOR][/SIZE] Quote
ockhama Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Bila'][SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]A jak myślisz, Maupa te lekarstwa na grypę zużytkowała, czy tylko wysłała Paulinę do apteki, żebym się odczepiła? :roll:[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Marto... no prosze Cię... stawiasz mnie "między młotem a kowadłem"...;) Quote
Bila Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='ockhama']Marto... no prosze Cię... stawiasz mnie "między młotem a kowadłem"...;)[/QUOTE] Ja młot, MAupa kowadło:evil_lol: [SIZE=1][COLOR=LemonChiffon]Ja sadzę, że wzięła jeden apap na odczepnego, resztę wyrzuciła do kibla, bo jej leki szkodzą i dalej smarka i leczy się papierosami:roll::mad:[/COLOR][/SIZE] Quote
ockhama Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Bila']Ja młot, MAupa kowadło:evil_lol: [SIZE=1][COLOR=LemonChiffon]Ja sadzę, że [B]wzięła jeden apap na odczepnego[/B], resztę wyrzuciła do kibla, bo jej leki szkodzą i dalej smarka [B]i leczy się papierosami[/B]:roll::mad:[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] znowu mnie stawisz jw. ... :diabloti: odp: patrz boldowanie w cytacie ;) Quote
Maupa4 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='Bila'] [SIZE=1][COLOR=LemonChiffon]Ja sadzę, że wzięła jeden apap na odczepnego, resztę wyrzuciła do kibla, bo jej leki szkodzą i dalej smarka i leczy się papierosami:roll::mad:[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] O przepraszam bardzo ... nic nie wrzucałam do kibla ... lekarstwa zostały zużyte zgodnie z przeznaczeniem ... starczyło dla wszystkich ... :eviltong: I od razu uprzedzam nie podawałam Apapu Czterołapom ... :mad: Quote
Recommended Posts