Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ockhama']Dobry Wieczór Zdrowym i Chorym... na ciele i umyśle :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Bila']Witanko,j:loveu:, ja zdrowa na ciele:multi::multi:, z umysłem chyba gorzej:evil_lol:[/QUOTE]

Jak Witanko to ... Witanko :multi::multi::multi:
Witamy i tych zdrowych i tych chorych na ciele a zwłaszcza na umyśle ... :loveu:

[quote name='Bila']Będziesz łykać? Już coś chyba połknęłaś?:mad:Bo wiesz, od wpatrywania się to nie wyzdrowiejesz:cool3:[/QUOTE]

Łyknęłam ... na razie tak z pewną nieśmiałoscią ... ale jeden Apap C został już wypity ... babelki były i kwasek cytrynowy było czuc albo smakowac :multi:

• Replies 47.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maupa4

27969

• Bila

6040

• ockhama

3031

• wilczy zew

1578

Posted

[quote name='ockhama']co dlaczego?[/QUOTE]

Dlaczego podupadłaś na duchu? Bo na ciele to wiadomo, zasmarkana i chora jesteś jako i M.:shake:

Posted

[quote name='Bila']Dlaczego podupadłaś na duchu? Bo na ciele to wiadomo, zasmarkana i chora jesteś jako i M.:shake:[/QUOTE]

My wcale nie jesteśmy zasmarkane :mad:

jakoś mi dziś smutno bardzo :niewiem: nie wiedzieć czemu...

Posted

[quote name='ockhama']no to witaj w [I]czubkowym klubie[/I] :loveu: ...a ja to jeszcze na duchu i ciele podupadłam... :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Bila']A dlaczego?[/QUOTE]

A dlatego, że jak się do roboty nie weźmiemy a będziemy tylko gadac o aptekach a inni będą tylko czytac te nasze wywody o aptekach to jak nic za jakiś tydzień - no max dwa tygodnie - to ja jak nic zostanę szczęśliwą mamusią dwóch kolejnych bulw ... :mdleje:

[quote name='Bila'] A jak się czujesz? Temperaturę masz?[/quote]

Ja ?? Ja nie mam - nigdy raczej na ogół nie mam ... i to jest kicha.
Ale z tego co wiem to Luiza ma większy problem. Ona nie tylko nie ma temperatury ale wręcz ... stygnie ... :mdleje:

Posted

[quote name='Maupa4']A dlatego, że jak się do roboty nie weźmiemy a będziemy tylko gadac o aptekach a inni będą tylko czytac te nasze wywody o aptekach to jak nic za jakiś tydzień - no max dwa tygodnie - to ja jak nic zostanę szczęśliwą mamusią dwóch kolejnych bulw ... :mdleje:[/QUOTE]

no tak właśnie będzie... jak nic... :diabloti:

[quote name='Maupa4']Ale z tego co wiem to Luiza ma większy problem. Ona nie tylko nie ma temperatury ale wręcz ... stygnie ... :mdleje:[/QUOTE]

będę wiecznie młoda jak generałowa Zajączkowa...:eviltong: obniżanie temperatury ciała przedłuża życie, oczywiście pod warunkiem że obniżone jest niezbyt drastycznie... :razz:

Posted

[quote name='ockhama']My wcale nie jesteśmy zasmarkane :mad:

jakoś mi dziś smutno bardzo :niewiem: nie wiedzieć czemu...[/QUOTE]

Jesteście:p.

Ha, ja tam się domyślam, czemu Ci smutno:calus:

Posted

[quote name='ockhama']
będę wiecznie młoda jak generałowa Zajączkowa...:eviltong: obniżanie temperatury ciała przedłuża życie, oczywiście pod warunkiem że obniżone jest niezbyt drastycznie... :razz:[/QUOTE]

No ale ona to się ponoć lodem obkładała, świruska:roll:

Posted

[quote name='Bila']Jesteście:p.

Ha, ja tam się domyślam, czemu Ci smutno:calus:[/QUOTE]

a wiesz... że może trochę tak ... ale ogólnie to nie... ;)
idę kawę sobie zrobie, chcecie?

Posted

[quote name='Maupa4']A dlatego, że jak się do roboty nie weźmiemy a będziemy tylko gadac o aptekach a inni będą tylko czytac te nasze wywody o aptekach to jak nic za jakiś tydzień - no max dwa tygodnie - to ja jak nic zostanę szczęśliwą mamusią dwóch kolejnych bulw ... [/QUOTE]

Nie byłoby gadania o aptekach, jakbyś się od razu wzięła za siebie:p

Posted

[quote name='ockhama']a wiesz... że może trochę tak ... ale ogólnie to nie... ;)
idę kawę sobie zrobie, chcecie?[/QUOTE]

Pewnie, zrób od razu hurtowo:multi::multi:

Posted

To ja też poproszę kawę bo jak widzę to przy taaakim zaangażowaniu to jak nic zostanę nową szczęśliwą mamusią dwóch nowych bulw ...
Pięknie ... po prostu pieknie ... :mad:

Posted

Bila a jaką lubisz, białą czy czarną? gorzką czy słodką? mini filiżanka czy mega kubas?

A ty nie krzycz, już Ci zrobiłam, taką jak zawsze ;) i lepiej dawaj tu foty tych bulw

Posted

[quote name='Bila']mega kubas, biała bez cukru:cool3:, do filiżanki nie zasiadam, bo to za mało:roll:[/QUOTE]

biała jak neska, sypana to czarna:p

Posted

[quote name='ockhama']a ja jestem uzależniona... od czekolady... :mdleje:[/QUOTE]

No i dobrze, czekolada jest zdrowa:multi::multi::multi:. Ja jeszcze bezgranicznie kocham... pączki:oops:

Posted

[quote name='Bila']...Ja jeszcze bezgranicznie kocham... pączki:oops:[/QUOTE]

pączki... :loveu: lukrowane... z różą...
no i co mi smaka robisz :mad: tak... niestety, ja to jestem słodkolubem :evil_lol: chipsy mogą nie istnieć, no ale orzeszki mogą być ;)