Maupa4 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='ockhama']Dobry Wieczór Zdrowym i Chorym... na ciele i umyśle :loveu:[/QUOTE] [quote name='Bila']Witanko,j:loveu:, ja zdrowa na ciele:multi::multi:, z umysłem chyba gorzej:evil_lol:[/QUOTE] Jak Witanko to ... Witanko :multi::multi::multi: Witamy i tych zdrowych i tych chorych na ciele a zwłaszcza na umyśle ... :loveu: [quote name='Bila']Będziesz łykać? Już coś chyba połknęłaś?:mad:Bo wiesz, od wpatrywania się to nie wyzdrowiejesz:cool3:[/QUOTE] Łyknęłam ... na razie tak z pewną nieśmiałoscią ... ale jeden Apap C został już wypity ... babelki były i kwasek cytrynowy było czuc albo smakowac :multi: Quote
ockhama Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Bila']A dlaczego?[/QUOTE] co dlaczego? Quote
Bila Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='ockhama']co dlaczego?[/QUOTE] Dlaczego podupadłaś na duchu? Bo na ciele to wiadomo, zasmarkana i chora jesteś jako i M.:shake: Quote
ockhama Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Bila']Dlaczego podupadłaś na duchu? Bo na ciele to wiadomo, zasmarkana i chora jesteś jako i M.:shake:[/QUOTE] My wcale nie jesteśmy zasmarkane :mad: jakoś mi dziś smutno bardzo :niewiem: nie wiedzieć czemu... Quote
Maupa4 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='ockhama']no to witaj w [I]czubkowym klubie[/I] :loveu: ...a ja to jeszcze na duchu i ciele podupadłam... :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Bila']A dlaczego?[/QUOTE] A dlatego, że jak się do roboty nie weźmiemy a będziemy tylko gadac o aptekach a inni będą tylko czytac te nasze wywody o aptekach to jak nic za jakiś tydzień - no max dwa tygodnie - to ja jak nic zostanę szczęśliwą mamusią dwóch kolejnych bulw ... :mdleje: [quote name='Bila'] A jak się czujesz? Temperaturę masz?[/quote] Ja ?? Ja nie mam - nigdy raczej na ogół nie mam ... i to jest kicha. Ale z tego co wiem to Luiza ma większy problem. Ona nie tylko nie ma temperatury ale wręcz ... stygnie ... :mdleje: Quote
ockhama Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Maupa4']A dlatego, że jak się do roboty nie weźmiemy a będziemy tylko gadac o aptekach a inni będą tylko czytac te nasze wywody o aptekach to jak nic za jakiś tydzień - no max dwa tygodnie - to ja jak nic zostanę szczęśliwą mamusią dwóch kolejnych bulw ... :mdleje:[/QUOTE] no tak właśnie będzie... jak nic... :diabloti: [quote name='Maupa4']Ale z tego co wiem to Luiza ma większy problem. Ona nie tylko nie ma temperatury ale wręcz ... stygnie ... :mdleje:[/QUOTE] będę wiecznie młoda jak generałowa Zajączkowa...:eviltong: obniżanie temperatury ciała przedłuża życie, oczywiście pod warunkiem że obniżone jest niezbyt drastycznie... :razz: Quote
Bila Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='ockhama']My wcale nie jesteśmy zasmarkane :mad: jakoś mi dziś smutno bardzo :niewiem: nie wiedzieć czemu...[/QUOTE] Jesteście:p. Ha, ja tam się domyślam, czemu Ci smutno:calus: Quote
Bila Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='ockhama'] będę wiecznie młoda jak generałowa Zajączkowa...:eviltong: obniżanie temperatury ciała przedłuża życie, oczywiście pod warunkiem że obniżone jest niezbyt drastycznie... :razz:[/QUOTE] No ale ona to się ponoć lodem obkładała, świruska:roll: Quote
ockhama Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Bila']Jesteście:p. Ha, ja tam się domyślam, czemu Ci smutno:calus:[/QUOTE] a wiesz... że może trochę tak ... ale ogólnie to nie... ;) idę kawę sobie zrobie, chcecie? Quote
Bila Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Maupa4']A dlatego, że jak się do roboty nie weźmiemy a będziemy tylko gadac o aptekach a inni będą tylko czytac te nasze wywody o aptekach to jak nic za jakiś tydzień - no max dwa tygodnie - to ja jak nic zostanę szczęśliwą mamusią dwóch kolejnych bulw ... [/QUOTE] Nie byłoby gadania o aptekach, jakbyś się od razu wzięła za siebie:p Quote
Bila Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='ockhama']a wiesz... że może trochę tak ... ale ogólnie to nie... ;) idę kawę sobie zrobie, chcecie?[/QUOTE] Pewnie, zrób od razu hurtowo:multi::multi: Quote
Maupa4 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 To ja też poproszę kawę bo jak widzę to przy taaakim zaangażowaniu to jak nic zostanę nową szczęśliwą mamusią dwóch nowych bulw ... Pięknie ... po prostu pieknie ... :mad: Quote
ockhama Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Bila a jaką lubisz, białą czy czarną? gorzką czy słodką? mini filiżanka czy mega kubas? A ty nie krzycz, już Ci zrobiłam, taką jak zawsze ;) i lepiej dawaj tu foty tych bulw Quote
Bila Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 mega kubas, biała bez cukru:cool3:, do filiżanki nie zasiadam, bo to za mało:roll: Quote
Bila Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Bila']mega kubas, biała bez cukru:cool3:, do filiżanki nie zasiadam, bo to za mało:roll:[/QUOTE] biała jak neska, sypana to czarna:p Quote
Bila Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Może, pychaaaaaaaaaa Ciasteczka przyniosłam [IMG]http://th.interia.pl/10,oikuchnia,71df2e2e55547/487620d0a9b6f_440.jpg[/IMG] Quote
ockhama Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 petit beurre? mmmm lubię... a M. uwielbia ;) a co mają w środku? tak a'la markizy... Quote
Bila Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 nadzionko orzechowe, markizy to moja zguba, lubię wszystkie, orzechowe, śmietankowe Quote
ockhama Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 a ja jestem uzależniona... od czekolady... :mdleje: Quote
Bila Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ha, nie ma zażerania ciastek, na spacer kupny trza lecieć:placz: Quote
Bila Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='ockhama']a ja jestem uzależniona... od czekolady... :mdleje:[/QUOTE] No i dobrze, czekolada jest zdrowa:multi::multi::multi:. Ja jeszcze bezgranicznie kocham... pączki:oops: Quote
ockhama Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Bila']...Ja jeszcze bezgranicznie kocham... pączki:oops:[/QUOTE] pączki... :loveu: lukrowane... z różą... no i co mi smaka robisz :mad: tak... niestety, ja to jestem słodkolubem :evil_lol: chipsy mogą nie istnieć, no ale orzeszki mogą być ;) Quote
Recommended Posts