ockhama Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Bila']To Maupa dzisiaj wypoczęta:diabloti:[/QUOTE] taak, tradycyjnie...wypoczęta sił nabrała i... zaraz nas pogoni... :evil_lol: Quote
Maupa4 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='olenka_f']śliczności :loveu: ja oczywiście całkiem pogubiona jaka bulwa to kto i ile ich tam jest zawsze rozpoznawałam Mone :-( no i Migotkę :loveu:[/quote] Trochę alternatywna ta uroda ... :grins: Nie martw sie Olenko my czasem też nie rozpoznajemy tylko liczymy czy stan się zgadza ... ;) No jak ich rozpoznać ? Po ... obrożach ... :cool3: [IMG]http://images6.fotosik.pl/500/36af744bc80ae2e8med.jpg[/IMG] [IMG]http://images8.fotosik.pl/58/6eae4723434c1197med.jpg[/IMG] [IMG]http://images6.fotosik.pl/500/0c598c6ea3e82b8emed.jpg[/IMG] Quote
Bila Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='ockhama']taak, tradycyjnie...wypoczęta sił nabrała i... zaraz nas pogoni... :evil_lol:[/quote] Weźmie broń masowego rażenia, znaczy mopa:roll: :cool3: Quote
Bila Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 No jak???? Od prawej: Motyl, Żwiras, Muchomor:razz: Quote
Maupa4 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='ockhama']Witanko Bila... :lol: ...oni tak się wypompowali... wymopowali... wysprzątali... wyspacerowali... wyjedli... i wyspali... dlatego wypadli z obiegu i padli pokotem :diabloti:[/quote] [quote name='Bila']To Maupa dzisiaj wypoczęta:diabloti:[/quote] [quote name='ockhama']taak, tradycyjnie...wypoczęta sił nabrała i... zaraz nas pogoni... :evil_lol:[/quote] Taaak ... Maupa nic od rana nie robi tylko ... WYPOCZYWA ... :mad: Quote
Bila Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Maupa4']Taaak ... Maupa nic od rana nie robi tylko ... WYPOCZYWA ... :mad:[/quote] Tak myślałam:cool3: Quote
ockhama Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Bila']Weźmie broń masowego rażenia, znaczy mopa:roll: :cool3:[/QUOTE] ...i jeszcze miotły... te z sufitu w komputerowym... dorwie nas w s z ę d z i e... :evil_lol: Quote
Maupa4 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Bila']No jak???? Od prawej: Motyl, Żwiras, Muchomor:razz:[/quote] Nie oszukasz mnie ... po obrożach poznałaś ... jak nic po obrożach ... :diabloti: Po tylnych częściach rozpoznaje jedynie ... Fasolka ... :eviltong: :multi: Quote
Bila Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='ockhama']...i jeszcze miotły... te z sufitu w komputerowym... dorwie nas w s z ę d z i e... :evil_lol:[/quote] Patrz, zapomniałam o tych, i ptasior jeszcze:-o:-o Quote
Bila Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Maupa4']Nie oszukasz mnie ... po obrożach poznałaś ... jak nic po obrożach ... :diabloti: Po tylnych częściach rozpoznaje jedynie ... Fasolka ... :eviltong: :multi:[/quote] Ha, MAupo, musisz zdjąć obroże, cyknąć fotę i zrobimy TEST:diabloti: Quote
ockhama Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Maupa4'][B]Nie oszukasz mnie ... po obrożach poznałaś ...[/B] jak nic po obrożach ... :diabloti:[/QUOTE] :hmmmm: a jak by je, te obroże, tak pozamieniać... kiedyś... :knuje: :diabloti: Quote
Maupa4 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Bila']Weźmie broń masowego rażenia, znaczy mopa:roll: :cool3:[/quote] [quote name='ockhama']...i jeszcze miotły... te z sufitu w komputerowym... dorwie nas w s z ę d z i e... :evil_lol:[/quote] Tak i zapomniałas Luizo że miotła jest jeszcze przy kominku ... i przy kominku jest jeszcze coś i jak nic Was dorwę ... :diabloti: [quote name='Bila'] Patrz, zapomniałam o tych, i ptasior jeszcze[/quote] No i ptaszydłem "poszczuję" ... :diabloti: [quote name='Bila'] To Maupa dzisiaj wypoczęta:diabloti:[/quote] Bo jestem dziś wyjątkowo ... wypoczęta ... :siara: Quote
Maupa4 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Bila']Ha, MAupo, musisz zdjąć obroże, cyknąć fotę i zrobimy TEST:diabloti:[/quote] [quote name='ockhama']:hmmmm: a jak by je, te obroże, tak pozamieniać... kiedyś... :knuje: :diabloti:[/quote] Ok - od jutra latają na golasa i zobaczymy jak sobie dacie radę ... Ja tam i tak ich rozpoznaje nie po obrożach a po ... chrapaniu. :roll: Jak nie chrapią to nie wiem kto jest kto ... :oops: Quote
ockhama Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Maupa4']Tak i [B]zapomniałas Luizo[/B] że miotła jest jeszcze przy kominku ... [B]i przy kominku jest jeszcze coś[/B] i jak nic Was dorwę ... :diabloti: No i ptaszydłem "poszczuję" ... :diabloti: Bo jestem dziś wyjątkowo ... wypoczęta ... :siara:[/QUOTE] bossze... zapomniałam... że masz w domu... przy kominku... [COLOR="Red"]SIEKIERĘ[/COLOR]... :loveu: Quote
Maupa4 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='ockhama']bossze... zapomniałam... że masz w domu... przy kominku... [COLOR=Red]SIEKIERĘ[/COLOR]... :loveu:[/quote] I ... pogrzebacze ... :p A co ? - full serwis będzie ... :loveu: Quote
ockhama Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Maupa4'][B]Ok - od jutra latają na golasa i zobaczymy jak sobie dacie radę ...[/B][/QUOTE] Ja jestem NA TAK... damy radę... co nie, Bila... ;) Quote
ockhama Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Maupa4']I ... pogrzebacze ... :p A co ? - [B]full serwis będzie ...[/B] :loveu:[/QUOTE] ...i znowu jestem NA TAK... i nie mów/nie pisz mi, że na przyjemności to trzeba sobie zasłużyć... :diabloti: Quote
Maupa4 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='ockhama']... i nie mów/nie pisz mi, że na przyjemności to trzeba sobie zasłużyć... :diabloti:[/quote] A pewnie, że TAK ... :grins: Quote
Bila Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='ockhama']Ja jestem NA TAK... damy radę... co nie, Bila... ;)[/quote] JAsne. Jutro konkurs z Czterołapów:multi::multi::multi::multi::multi: A teraz spadam spać, bo bezlitosny i chamski budzik:angryy: będzie jutro o 6 zero zero dzwonił:mad:. Dobranoc:loveu: Quote
ockhama Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [COLOR="Navy"]...zasłużyć... no to masz... motorek...[/COLOR] :wink:: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images45.fotosik.pl/172/5f033b9326eddb89med.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images38.fotosik.pl/168/c64afae04191eacemed.jpg[/IMG][/URL] Quote
Maupa4 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Bila'] Dobranoc:loveu:[/quote] Dobranoc Bila ... ;) Myśmy dziś przez to markowanie nocne troszku zaspali ... :roll: Nie przyznam się jak "troszku" ... :mdleje: Quote
Maupa4 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='ockhama'][COLOR=Navy]...zasłużyć... no to masz... motorek...[/COLOR] :wink:: [/quote] Zasłużyłam na ... motorek ... ? :crazyeye: :bigcool::Cool!::bigcool: Quote
ockhama Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Bila']... A teraz spadam spać, [B]bo bezlitosny i chamski budzik[/B]:angryy: będzie jutro o 6 zero zero dzwonił:mad:. Dobranoc:loveu:[/QUOTE] Dobranoc ;) Biedactwo... a na pocieszenie... ja wstaję (lub się staram :diabloti:) o 30 minut później... Quote
ockhama Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Maupa4']Zasłużyłam na ... motorek ... ? :crazyeye: :bigcool::Cool!::bigcool:[/QUOTE] A dlaczego nie? Byłaś przecież grzeczna?... hmm... ale zaraz, zaraz... motorki chyba nie są dla grzecznych... :diabloti: Quote
Recommended Posts