Bila Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Maupa4 napisał(a): A teraz idę sprawdzić czy ewentualnie jest dla mnie miejsce na moim czystym posłanku-materacyku ... :roll: Kiepsko to widzę ze względu na godzinę ... :diabloti: To co... skrzynia Ci zostaje:roll:? Kurczaki, niewygodnie:shake:. Nawet jakbyś jeszcze dwie miała:roll:. A taki był fajny ten gigantyczny materac kiedyś:roll:. Dobranoc:cool3::cool3:. Quote
Maupa4 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Bila'] Maupo, dawaj na priva adres Już daję adres ... jeszcze raz dzięki. Kreon 10 000. [quote name='Bila'] To co... skrzynia Ci zostaje:roll:? Kurczaki, niewygodnie:shake:. Podłoga mi zostaje ... też niewygodna ... no ale zdrowa ... podobno ... zwłaszcza na kręgosłup. Też sprawdzałam i jest to ... oszustwo i sadyzm ... :cool3: Był materac ale ... oni nie chcą sami na nim w nocy spać ... z człowiekiem chcą spać ... Ok - nie z człowiekiem ... z Maupą chcą spać ... :placz: No ale Maupa niby też człowiek ... nie rozwijam dalej tematu bo zaraz napiszę że ... Maupa to jednak nie człowiek tylko blondynka i ... po co mi to ... :diabloti: I Majuta piratka na ... Maupich odnóżach ... jak nic wynika to z braku miejsca na materacu ... :shake: Quote
Maupa4 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Nie powiem że lubimy ale jak ładnie to dlaczego nie pokazać mimo, że nie w naszym ulubionym kolorze ?? Quote
Maupa4 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Tym bardziej, że znamy takich którzy lubią takie klimaty ... Quote
Maupa4 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 No i żeby już zupełnie się pogrążyć: zimno okrutnie ... śnieg po pachy ... traumatyczna biel wokół ... a zapowiadają, że będzie jeszcze gorzej i to nie wiadomo jak długo ... pociąg-owe zdjęcia pociąg-ającej zimy czyli ... piękna nasza Polska cała ... zwłaszcza widziana z okien ekspresu Małopolska ... :diabloti: Quote
Maupa4 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Nawklejałam tego białego śnieżnego badziestwa i nawet nie napisałam o co chodzi ... :shake: Ale to jeszcze powklejam troszeczkę żeby się zrobiło jeszcze zimniej .... :diabloti: Quote
Recommended Posts