bodzia78 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Ponieważ na Forum CORGI na serwerze hod Lisie Pysie mnie nie ma (usunięto mnie jako użytkownika bez wytłumaczenia dlaczego - chyba za to, że mam psa z TEJ nielubianej hodowli) zakładam galerię mojego sierściucha TU :D PRETTY WOMAN GauchoGau - cho v-ce Zwycięzca Świata 2008 Quote
Frytela Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Ej ej, a może też dlatego że Twój sierściuch jest zepsuty? :) Ja zostałam usunięta za to że kłamie, ale wg mnie to nie było kłamstwo, ja po prostu nie wiedziałam tego co chcieli wiedzieć. Każdy powód jest dobry :) Piękna młoda dama, no i zobaczymy się znów w Kielcach :) Quote
Fuksowa Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 A ja jak sie zarejestrowalam na tym forum to nie widzialam niestety nigdzie watku w ktorym bym sie miala przedstawic tak jak jest napisane w zasadach... Quote
Agataw Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Mnie w ogóle nie wpuścili... Dobrze, że my-miernoty mamy tu choć kawałek miejsca. Mała jest cudowna!!! Quote
Frytela Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Agataw napisał(a):Mnie w ogóle nie wpuścili... Dobrze, że my-miernoty mamy tu choć kawałek miejsca. Mała jest cudowna!!! Mnie tam jest dobrze tutaj :) Już nie taka mała, Bogusia dawaj zdjęcia :)))) Quote
rasowa2410 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Oj śliczna! Musi już być sporo większa, no nie? Też czekam gorączkowo na fotorelację. ;) PS Pamiętaj, że w jednym poście może być max 5 zdjęć (niestety) Quote
Recommended Posts