olalolaa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Tak jak w temacie, bezdomny Denis choruje na uszka, ma gronkowca złocistego, zastanawiamy się nad autoszczepionką. Po za wskazaniem laboratorium, najlepiej na dolnym śląsku, wszelkie rady (na ten temat leczenia itd) mile widziane ;) to wątek Denisa Quote
gryf80 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 gdybys chciała to moge co najwyżej zapytac gdzie w lublinie wykonują. Quote
olalolaa Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Możesz, i przy okazji o cenę. Znalazłam jak na razie w Krakowie - koszt to 350zł.. Quote
gryf80 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 ok.postaram sie dac ci znać jutro po południu Quote
agastaffbull Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Moja koleżanka robiła w ideexie albo laboklinie, paczka przyszła do lecznicy. Quote
Faro Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 olalolaa napisał(a):Możesz, i przy okazji o cenę. Znalazłam jak na razie w Krakowie - koszt to 350zł.. Czy chodzi o lab. na ul Sławkowskiej 17 ? Ja dzięki ich pomocy wyleczyłam nie tylko gronkowca ale i pałęczkę ropy błękitnej (!!!!) w uszach Sanderki . Zrobili na moją prośbę rozszerzony antybiogram z wymazu i dzięki temu mogliśmy dobrać antybiotyk (mało popularny w stosowaniu , ale jak okazało się SKUTECZNY !! ) Quote
olalolaa Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Akcja autoszczepionki wstrzymana, bo Denis miał kolejny wymaz i już nic nie wyszło :) Quote
Recommended Posts