Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Dobra, dobra - spałaś jak janiołek :eviltong:

..... ale za to jeNdzowatość Ciebie nie opuszcza :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wtedy kiedy spałam to tak:diabloti: Ale niestety więcej nie spałam niż spałam bo Ala się budziła kilka razy...padam na pysk:mdleje:

To mam w genach.....nie idzie się tego pozbyć:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wtedy kiedy spałam to tak:diabloti: Ale niestety więcej nie spałam niż spałam bo Ala się budziła kilka razy...padam na pysk:mdleje:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To mam w genach.....nie idzie się tego pozbyć:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
To widzę, że Ala na Ciebie działa jak Agnieszka na mnie :diabloti:

Muszę sobie jakąś uodparniającą na jeNdzowatość, szczepionkę zapodać :p

Posted

[quote name='Menrzuś']To widzę, że Ala na Ciebie działa jak Agnieszka na mnie :diabloti:

Muszę sobie jakąś uodparniającą na jeNdzowatość, szczepionkę zapodać :p[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To Agnieszka też płacze po nocach i moczy się w papmersa:crazyeye::evil_lol:

Pomogę[IMG]http://yelims3.free.fr/Jesuis/Infirmier.gif[/IMG]:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To Agnieszka też płacze po nocach i moczy się w papmersa:crazyeye::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Pomogę[IMG]http://yelims3.free.fr/Jesuis/Infirmier.gif[/IMG]:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Nie wiem co ona tam po nocach wyprawia,bo ja śpię :p

A czym tam machasz? Lewatywą??? :shocked!:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie wiem co ona tam po nocach wyprawia,bo ja śpię :p

A czym tam machasz? Lewatywą??? :shocked!:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ja też nie wiem...nie podgladam:roll::evil_lol:

Nie, termometrem:roll:....ale lewatywkę też mam[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-585.gif[/IMG]...zapodać?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie wiem co ona tam po nocach wyprawia,bo ja śpię :p

A czym tam machasz? Lewatywą??? :shocked!:[/quote]

Termometra nie poznajesz i strzykawki? :crazyeye: AAA! No tak, na widok strzykawki mężczyźni tracą świadomość :)

Posted

[quote name='jbk']Ja mam we krwi dużo przeciwciał przeciw jeNdzowatości ;)[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Podziel się z Menrzusiem on ma deficyt:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ja też nie wiem...nie podgladam:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie, termometrem:roll:....ale lewatywkę też mam[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-585.gif[/IMG]...zapodać?:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No nie róbcie tu bałaganu!

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Podziel się z Menrzusiem on ma deficyt:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A co tam, oddam połowę ;) Tylko, jak się przez to jeNdzowata zrobię, to mnie mężu rozwiedzie, i będziemy musieli o psy walczyć w sądzie...... TO JA SIĘ MOŻE ZASTANOWIĘ!

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ja też nie wiem...nie podgladam:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie, termometrem:roll:....ale lewatywkę też mam[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-585.gif[/IMG]...zapodać?:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[SIZE=4]Czyż dziewczęta nie zauważyłyście, że się pogoda poprawiła? :razz::razz::razz:[/SIZE]

Posted

[quote name='Menrzuś'][SIZE=4]Czyż dziewczęta nie zauważyłyście, że się pogoda poprawiła? :razz::razz::razz:[/SIZE][/quote]

Nie wiem, co Ci się poprawiło, u mnie pada i w ogóle jest FUJ!

Posted

[quote name='Menrzuś'][SIZE=4]Czyż dziewczęta nie zauważyłyście, że się pogoda poprawiła? :razz::razz::razz:[/SIZE][/quote]
[CENTER][SIZE=7][COLOR=Red]NIE!:placz:[/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Kret wrócił:placz:....to by było na tyle:cool1:.....to ja se ide:roll:........paaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][CENTER][SIZE=7][COLOR=red]NIE!:placz:[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Kret wrócił:placz:....to by było na tyle:cool1:.....to ja se ide:roll:........paaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Będę tęsknić znowu szalenie...........

Posted

[quote name='apple'][CENTER][SIZE=7][COLOR=red]NIE!:placz:[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Kret wrócił:placz:....to by było na tyle:cool1:.....to ja se ide:roll:........paaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Buuuuuuuuu :placz:

Paaaaaaaa :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']A ja nie będę.....już tęsknię :placz::placz:[/quote]

Ha! A jak moja tęsknota stanie się nie do zniesienia, to hopsam w autobus i za dwie godziny mam Jabco w oryginale :)

Posted

Cze Kochany Menrzusiu i Babole!

Zuza mi się pochorowała! Siedzę w domu... Po południu jedziemy do lekarza :shake:

A przy okazji się zareklamuję...

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/anioly-pomagaja-bokserom-do-14-02-08-a-130953/[/URL]

:loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cze Kochany Menrzusiu i Babole!

Zuza mi się pochorowała! Siedzę w domu... Po południu jedziemy do lekarza :shake:

A przy okazji się zareklamuję...

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/anioly-pomagaja-bokserom-do-14-02-08-a-130953/[/URL]

:loveu:[/quote]
Czeeeee Izuś :multi:

Biedna Zuzia......mam nadzieję, że to nic poważnego.
Czymnijcie się jakoś :calus:

Posted

[quote name='jbk']Ha! A jak moja tęsknota stanie się nie do zniesienia, to hopsam w autobus i za dwie godziny mam Jabco w oryginale :)[/quote]
.....a ja tu sam na tej północy :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś'].....a ja tu sam na tej północy :placz:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
cho ...nie pękaj ;)tutaj miałbyś nas hurtem w realu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[QUOTE].....a ja tu sam na tej północy :placz:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A wziął byś się prz[COLOR=Green]eniósł tutaj do nas.......widzisz że najszwarniejsze dzioUchy są na śląsku:evil_lol:[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]

Ja dzisiaj tylko na chwileczkę......jutro muszę wcześnie wstać......przyjeżdża kupiec na nasz samochód wiec rano też mnie nie będzie, dopiero wieczorkiem:placz:

Trzymajcie kciuki co by transakcja doszła do skutku:razz:

Iv...........Kochana:loveu:...Dostałam:multi:.....PRZEPIĘKNE! I niespodziewanka...taka bardzo osobista:oops::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[CENTER][SIZE=6][COLOR=Red]DZIĘKUJĘ!!!!

:Rose::Rose::Rose:
[/COLOR][/SIZE][/CENTER]