apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Dobra, dobra - spałaś jak janiołek :eviltong: ..... ale za to jeNdzowatość Ciebie nie opuszcza :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wtedy kiedy spałam to tak:diabloti: Ale niestety więcej nie spałam niż spałam bo Ala się budziła kilka razy...padam na pysk:mdleje: To mam w genach.....nie idzie się tego pozbyć:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wtedy kiedy spałam to tak:diabloti: Ale niestety więcej nie spałam niż spałam bo Ala się budziła kilka razy...padam na pysk:mdleje:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To mam w genach.....nie idzie się tego pozbyć:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To widzę, że Ala na Ciebie działa jak Agnieszka na mnie :diabloti: Muszę sobie jakąś uodparniającą na jeNdzowatość, szczepionkę zapodać :p Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś']To widzę, że Ala na Ciebie działa jak Agnieszka na mnie :diabloti: Muszę sobie jakąś uodparniającą na jeNdzowatość, szczepionkę zapodać :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To Agnieszka też płacze po nocach i moczy się w papmersa:crazyeye::evil_lol: Pomogę[IMG]http://yelims3.free.fr/Jesuis/Infirmier.gif[/IMG]:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To Agnieszka też płacze po nocach i moczy się w papmersa:crazyeye::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Pomogę[IMG]http://yelims3.free.fr/Jesuis/Infirmier.gif[/IMG]:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nie wiem co ona tam po nocach wyprawia,bo ja śpię :p A czym tam machasz? Lewatywą??? :shocked!: Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ja mam we krwi dużo przeciwciał przeciw jeNdzowatości ;) Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie wiem co ona tam po nocach wyprawia,bo ja śpię :p A czym tam machasz? Lewatywą??? :shocked!:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ja też nie wiem...nie podgladam:roll::evil_lol: Nie, termometrem:roll:....ale lewatywkę też mam[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-585.gif[/IMG]...zapodać?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie wiem co ona tam po nocach wyprawia,bo ja śpię :p A czym tam machasz? Lewatywą??? :shocked!:[/quote] Termometra nie poznajesz i strzykawki? :crazyeye: AAA! No tak, na widok strzykawki mężczyźni tracą świadomość :) Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Ja mam we krwi dużo przeciwciał przeciw jeNdzowatości ;)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Podziel się z Menrzusiem on ma deficyt:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ja też nie wiem...nie podgladam:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie, termometrem:roll:....ale lewatywkę też mam[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-585.gif[/IMG]...zapodać?:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No nie róbcie tu bałaganu! Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Podziel się z Menrzusiem on ma deficyt:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A co tam, oddam połowę ;) Tylko, jak się przez to jeNdzowata zrobię, to mnie mężu rozwiedzie, i będziemy musieli o psy walczyć w sądzie...... TO JA SIĘ MOŻE ZASTANOWIĘ! Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Ja mam we krwi dużo przeciwciał przeciw jeNdzowatości ;)[/quote] No taaaaaaak......następna zarażona :mdleje: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ja też nie wiem...nie podgladam:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie, termometrem:roll:....ale lewatywkę też mam[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-585.gif[/IMG]...zapodać?:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [SIZE=4]Czyż dziewczęta nie zauważyłyście, że się pogoda poprawiła? :razz::razz::razz:[/SIZE] Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś'][SIZE=4]Czyż dziewczęta nie zauważyłyście, że się pogoda poprawiła? :razz::razz::razz:[/SIZE][/quote] Nie wiem, co Ci się poprawiło, u mnie pada i w ogóle jest FUJ! Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś'][SIZE=4]Czyż dziewczęta nie zauważyłyście, że się pogoda poprawiła? :razz::razz::razz:[/SIZE][/quote] [CENTER][SIZE=7][COLOR=Red]NIE!:placz:[/COLOR][/SIZE] [/CENTER] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Kret wrócił:placz:....to by było na tyle:cool1:.....to ja se ide:roll:........paaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][CENTER][SIZE=7][COLOR=red]NIE!:placz:[/COLOR][/SIZE][/CENTER] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Kret wrócił:placz:....to by było na tyle:cool1:.....to ja se ide:roll:........paaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Będę tęsknić znowu szalenie........... Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][CENTER][SIZE=7][COLOR=red]NIE!:placz:[/COLOR][/SIZE][/CENTER] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Kret wrócił:placz:....to by było na tyle:cool1:.....to ja se ide:roll:........paaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Buuuuuuuuu :placz: Paaaaaaaa :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Będę tęsknić znowu szalenie...........[/quote] A ja nie będę.....już tęsknię :placz::placz: Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś']A ja nie będę.....już tęsknię :placz::placz:[/quote] Ha! A jak moja tęsknota stanie się nie do zniesienia, to hopsam w autobus i za dwie godziny mam Jabco w oryginale :) Quote
Iza i Avanti Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Cze Kochany Menrzusiu i Babole! Zuza mi się pochorowała! Siedzę w domu... Po południu jedziemy do lekarza :shake: A przy okazji się zareklamuję... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/anioly-pomagaja-bokserom-do-14-02-08-a-130953/[/URL] :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cze Kochany Menrzusiu i Babole! Zuza mi się pochorowała! Siedzę w domu... Po południu jedziemy do lekarza :shake: A przy okazji się zareklamuję... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/anioly-pomagaja-bokserom-do-14-02-08-a-130953/[/URL] :loveu:[/quote] Czeeeee Izuś :multi: Biedna Zuzia......mam nadzieję, że to nic poważnego. Czymnijcie się jakoś :calus: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Ha! A jak moja tęsknota stanie się nie do zniesienia, to hopsam w autobus i za dwie godziny mam Jabco w oryginale :)[/quote] .....a ja tu sam na tej północy :placz: Quote
e.v.a Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś'].....a ja tu sam na tej północy :placz:[/quote] :lol::lol::lol::lol:hooo do mnie :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś'].....a ja tu sam na tej północy :placz:[/quote] Chooooooooooooo do mnie! :loveu: Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś'].....a ja tu sam na tej północy :placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] cho ...nie pękaj ;)tutaj miałbyś nas hurtem w realu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [QUOTE].....a ja tu sam na tej północy :placz:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A wziął byś się prz[COLOR=Green]eniósł tutaj do nas.......widzisz że najszwarniejsze dzioUchy są na śląsku:evil_lol:[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Ja dzisiaj tylko na chwileczkę......jutro muszę wcześnie wstać......przyjeżdża kupiec na nasz samochód wiec rano też mnie nie będzie, dopiero wieczorkiem:placz: Trzymajcie kciuki co by transakcja doszła do skutku:razz: Iv...........Kochana:loveu:...Dostałam:multi:.....PRZEPIĘKNE! I niespodziewanka...taka bardzo osobista:oops::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [CENTER][SIZE=6][COLOR=Red]DZIĘKUJĘ!!!! :Rose::Rose::Rose: [/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Recommended Posts