jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Uuuuu a co to się stało, że Alicja dzisiaj otwiera blogaska.....Menrzusiu zaspałeś?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A ja chciałam powiedzieć, że se chyba muszę wolne od Dogo zrobić bo chyba za dużo klikam:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Menrzuś nawet moje sny inwigiluje:roll:.................idę na odwyk:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jak to za dużo? ZA MAŁO KLIKASZ! JA CIĘ W OGÓLE NIE SPOTYKAM! Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Jak to za dużo? ZA MAŁO KLIKASZ! JA CIĘ W OGÓLE NIE SPOTYKAM![/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No przestań.....raptem jeden dzień mnie nie było do południa a ty już tak daleko idące wnioski wysnuwasz :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś']A tam zaspałem.....biegałem z piesami :roll: Wszystko na mnie :shake:......nie ić :placz:[/quote] Biegałeś? Przyznaj się, puściłeś psy i patrzyłeś, jak one biegały ;) Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No przestań.....raptem jeden dzień mnie nie było do południa a ty już tak daleko idące wnioski wysnuwasz :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dla mnie ten jeden dzień był jak rok! Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Dla mnie ten jeden dzień był jak rok![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przestań mnie wpędzać w poczucie winy:placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Biegałeś?:razz: Nie kłam:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]no a na kogo......przecież nie Iza w tym śnie była:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No powiedzmy, że szybciej nogami przebierałem :evil_lol: To ja byłem?? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Biegałeś? Przyznaj się, puściłeś psy i patrzyłeś, jak one biegały ;)[/quote] Na osiedlu ich nie spuszczam ze smyczy :shake: Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przestań mnie wpędzać w poczucie winy:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ale przecież wybaczyłam :) Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Na osiedlu ich nie spuszczam ze smyczy :shake:[/quote] My też nie, niestety :( Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']My też nie, niestety :([/quote] .....a rano do lasu nie chadzamy, bo dziki są :shake: Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś']No powiedzmy, że szybciej nogami przebierałem :evil_lol: To ja byłem?? :crazyeye:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jak Pawlak?:roflt: No przeca mówię, że moje sny zaczynasz inwigilować:roll: To się nazywa czytanie po łebkach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Ale przecież wybaczyłam :)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uffff to kamień z serca;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jak Pawlak?:roflt:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No przeca mówię, że moje sny zaczynasz inwigilować:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To się nazywa czytanie po łebkach:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ależ masz skojarzenia :evil_lol: Faktycznie......trzeba szukać innego forum :-( Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Ależ masz skojarzenia :evil_lol: Faktycznie......trzeba szukać innego forum :-([/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No coooo....on bardzo szybko nóżkami przebierał:evil_lol: No to idziemy na koty?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jak Pawlak?:roflt:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No przeca mówię, że moje sny zaczynasz inwigilować:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To się nazywa czytanie po łebkach:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Permanentna inwiligacja :) Mój ulubiony zwrot ;) Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No coooo....on bardzo szybko nóżkami przebierał:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to idziemy na koty?:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Na finie :) Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Permanentna inwiligacja :) Mój ulubiony zwrot ;)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie...powiedz jeszcze ze to twój ulubiony film:mad:......już sie Vanem z tobą dzielę....WYSTARCZY tych wspólności:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nie...powiedz jeszcze ze to twój ulubiony film:mad:......już sie Vanem z tobą dzielę....WYSTARCZY tych wspólności:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Vina Ci zostawię, Wesleya dziabnę ;)) Poza tym - jako idolka jesteś dla mnie WZOREM, nie dziw się, ze naśladować muszę :diabloti: Quote
Iv_ Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Bardzo ładne zdjęcie: [URL]http://img11.imageshack.us/img11/3430/obraz376kx6.jpg[/URL] Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No coooo....on bardzo szybko nóżkami przebierał:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to idziemy na koty?:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ale masz dobry humorek z samego rana :evil_lol: Jak na koty, kiedy ja Finia? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Na finie :)[/quote] Na Finie to z Tobą :razz::evil_lol: Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Vina Ci zostawię, Wesleya dziabnę ;)) Poza tym - jako idolka jesteś dla mnie WZOREM, nie dziw się, ze naśladować muszę :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ale tylko dziabnij...a potem oddaj:mad::evil_lol: Ahhaaaa no tak...to się nazywa modelowanie:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Iv_ Bardzo ładne zdjęcie: [URL]http://img11.imageshack.us/img11/3430/obraz376kx6.jpg[/URL][/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]aleś hAmerykę odkryła:cool1::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale masz dobry humorek z samego rana :evil_lol: Jak na koty, kiedy ja Finia? :crazyeye:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No tak jakoś....z niewyspania chyba:evil_lol: No własnie o to chodzi........tam byłbyś rodzynkiem nad rodzynkami:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Iv_']Bardzo ładne zdjęcie: [URL]http://img11.imageshack.us/img11/3430/obraz376kx6.jpg[/URL][/quote] Takie za serduszko chwytające......co? :razz: Dzieńdoberek :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No tak jakoś....z niewyspania chyba:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No własnie o to chodzi........tam byłbyś rodzynkiem nad rodzynkami:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Dobra, dobra - spałaś jak janiołek :eviltong: ..... ale za to jeNdzowatość Ciebie nie opuszcza :evil_lol: Quote
Recommended Posts