apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Bo jeszcze nawet nie zdążyłem nic powiedzieć :placz: Tak mi nery obiłaś, że musiałem gdzieś tam pójść :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no tego juz na mnie nie zwalaj......poszłedłeś zanim Ci nery obiłam......ZOSTAW to piwo:mad::diabloti::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']....ale nikomu nic nie powiem.....spoko ;) :modla::modla: może lepiej na PW? :razz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Trzymam Cię.......za słowo:evil_lol: powstań...odpokutowane:p oki...no to dawaj:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']a ciągle na klęczkach siedzą :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaaaaaaaaaaaaa.....nie:shake:;) po japońsku czyli jako tako:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dla mnie nie spoko...ja siem czujem inwigilowana :placz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No a jednak! Wiedziałam że to nie stringi były:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Poooooka, nikomu nie powiem:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Muszę jakoś panować nad sytuacją :p Dobra.....zostawmy te elementa w spokoju....................... :shocked!: Nie ma.....to jest tylko moje i nawet Agnieszka nie ma wglądu :p Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:cool1::cool1::cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]po japońsku:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :razz::razz::razz: to tak Ciebie połamało? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No bo własnie żadnego tłumacznienia nie było...same wykrety:mad::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Słucham...kaj eś polazł?:p[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Bo jeszcze nawet nie zdążyłem nic powiedzieć :placz: Tak mi nery obiłaś, że musiałem gdzieś tam pójść :roll: Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']aaaa....o tamto pójście Ci chodzi......poszedłem, bo nikogo nie było :shake: piwo daaaawno mi sie skończyło :placz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:mdleje::mdleje::mdleje:......no a o które:mdleje::mdleje::mdleje: No bo tak łapczywie pijesz....trzeba sączyć...jak ja:razz::diabloti: eeeeeeeeeee no oki mi się kleją:roll: Oćmy spać?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:roll::roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No dobra..........jeszcze sie zestresujesz:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No że Agnieszka to rozumiem...ale JA?! Ja?! No coooo ty...noooo;):razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ....ale nikomu nic nie powiem.....spoko ;) :modla::modla: może lepiej na PW? :razz: Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Za słowo to możesz :eviltong::evil_lol: o...wspaniałomyslności Twoja :modla::modla: zaraz......coś taka niecierpliwa :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pfff myslisz ze ja twojego pozwoleństwa potrzebuję:diabloti::evil_lol: Ochhh no już przestań....bo siem czerwieniem:oops: No bo ile można czekać nooooo:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']....może byc i "tak se" :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ano może:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dlaczego połamało?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a ciągle na klęczkach siedzą :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no tego juz na mnie nie zwalaj......poszłedłeś zanim Ci nery obiłam......ZOSTAW to piwo:mad::diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] aaaa....o tamto pójście Ci chodzi......poszedłem, bo nikogo nie było :shake: piwo daaaawno mi sie skończyło :placz: Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']A to z tych nerw mi się tak gulgnęło :oops: Dawaj....idziemy :razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeeeeehhhhhhh........jakis taki płochliwy jesteś.......muszę na ciebie uważać zdaje się:roll::evil_lol: No to oć:razz: :sleep2::hand:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]A nie? :crazyeye: Niewolnikiem juz jestem :crazyeye:.................:placz: To pozostałość po solarce :evil_lol: Pewnie znowu ta zazdrosna modka przechwytuje :placz::placz:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A to jakiś problem:roll: Nie chadzam na solarkę:eviltong: Ożesz......która to?:mad: Dobra smigam........do jutra...kolorowych:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Trzymam Cię.......za słowo:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]powstań...odpokutowane:p[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]oki...no to dawaj:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Za słowo to możesz :eviltong::evil_lol: o...wspaniałomyslności Twoja :modla::modla: zaraz......coś taka niecierpliwa :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaaaaaaaaaaaa.....nie:shake:;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]po japońsku czyli jako tako:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ....może byc i "tak se" :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:mdleje::mdleje::mdleje:......no a o które:mdleje::mdleje::mdleje:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No bo tak łapczywie pijesz....trzeba sączyć...jak ja:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]eeeeeeeeeee no oki mi się kleją:roll: Oćmy spać?:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A to z tych nerw mi się tak gulgnęło :oops: Dawaj....idziemy :razz: Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Śpij dobrze :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ty też:loveu: paaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pfff myslisz ze ja twojego pozwoleństwa potrzebuję:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ochhh no już przestań....bo siem czerwieniem:oops:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No bo ile można czekać nooooo:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A nie? :crazyeye: Niewolnikiem juz jestem :crazyeye:.................:placz: To pozostałość po solarce :evil_lol: Pewnie znowu ta zazdrosna modka przechwytuje :placz::placz: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeeeeehhhhhhh........jakis taki płochliwy jesteś.......muszę na ciebie uważać zdaje się:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to oć:razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:sleep2::hand:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A to jakiś problem:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie chadzam na solarkę:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ożesz......która to?:mad:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobra smigam........do jutra...kolorowych:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Śpij dobrze :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ty też:loveu: paaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :razz: paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::loveu: Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-424.gif[/IMG]doberek [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uuuuu a co to się stało, że Alicja dzisiaj otwiera blogaska.....Menrzusiu zaspałeś?:razz: A ja chciałam powiedzieć, że se chyba muszę wolne od Dogo zrobić bo chyba za dużo klikam:roll: Menrzuś nawet moje sny inwigiluje:roll:.................idę na odwyk:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-424.gif[/IMG]doberek [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ależ wiosną zapachniało :razz: Witanko :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Uuuuu a co to się stało, że Alicja dzisiaj otwiera blogaska.....Menrzusiu zaspałeś?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A ja chciałam powiedzieć, że se chyba muszę wolne od Dogo zrobić bo chyba za dużo klikam:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Menrzuś nawet moje sny inwigiluje:roll:.................idę na odwyk:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A tam zaspałem.....biegałem z piesami :roll: Wszystko na mnie :shake:......nie ić :placz: Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś']A tam zaspałem.....biegałem z piesami :roll: Wszystko na mnie :shake:......nie ić :placz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Biegałeś?:razz: Nie kłam:diabloti: no a na kogo......przecież nie Iza w tym śnie była:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts