Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Bo jeszcze nawet nie zdążyłem nic powiedzieć :placz:

Tak mi nery obiłaś, że musiałem gdzieś tam pójść :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no tego juz na mnie nie zwalaj......poszłedłeś zanim Ci nery obiłam......ZOSTAW to piwo:mad::diabloti::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']....ale nikomu nic nie powiem.....spoko ;)

:modla::modla:

może lepiej na PW? :razz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Trzymam Cię.......za słowo:evil_lol:

powstań...odpokutowane:p

oki...no to dawaj:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']a ciągle na klęczkach siedzą :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaaaaaaaaaaaaa.....nie:shake:;)

po japońsku czyli jako tako:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dla mnie nie spoko...ja siem czujem inwigilowana :placz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No a jednak! Wiedziałam że to nie stringi były:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Poooooka, nikomu nie powiem:roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Muszę jakoś panować nad sytuacją :p

Dobra.....zostawmy te elementa w spokoju....................... :shocked!:

Nie ma.....to jest tylko moje i nawet Agnieszka nie ma wglądu :p

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:cool1::cool1::cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]po japońsku:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
:razz::razz::razz:

to tak Ciebie połamało? :crazyeye:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No bo własnie żadnego tłumacznienia nie było...same wykrety:mad::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Słucham...kaj eś polazł?:p[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Bo jeszcze nawet nie zdążyłem nic powiedzieć :placz:

Tak mi nery obiłaś, że musiałem gdzieś tam pójść :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']aaaa....o tamto pójście Ci chodzi......poszedłem, bo nikogo nie było :shake:

piwo daaaawno mi sie skończyło :placz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:mdleje::mdleje::mdleje:......no a o które:mdleje::mdleje::mdleje:

No bo tak łapczywie pijesz....trzeba sączyć...jak ja:razz::diabloti:

eeeeeeeeeee no oki mi się kleją:roll: Oćmy spać?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:roll::roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No dobra..........jeszcze sie zestresujesz:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No że Agnieszka to rozumiem...ale JA?! Ja?! No coooo ty...noooo;):razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
....ale nikomu nic nie powiem.....spoko ;)

:modla::modla:

może lepiej na PW? :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Za słowo to możesz :eviltong::evil_lol:

o...wspaniałomyslności Twoja :modla::modla:

zaraz......coś taka niecierpliwa :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pfff myslisz ze ja twojego pozwoleństwa potrzebuję:diabloti::evil_lol:

Ochhh no już przestań....bo siem czerwieniem:oops:

No bo ile można czekać nooooo:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no tego juz na mnie nie zwalaj......poszłedłeś zanim Ci nery obiłam......ZOSTAW to piwo:mad::diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
aaaa....o tamto pójście Ci chodzi......poszedłem, bo nikogo nie było :shake:

piwo daaaawno mi sie skończyło :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']A to z tych nerw mi się tak gulgnęło :oops:

Dawaj....idziemy :razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeeeeehhhhhhh........jakis taki płochliwy jesteś.......muszę na ciebie uważać zdaje się:roll::evil_lol:

No to oć:razz:

:sleep2::hand:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]A nie? :crazyeye: Niewolnikiem juz jestem :crazyeye:.................:placz:

To pozostałość po solarce :evil_lol:

Pewnie znowu ta zazdrosna modka przechwytuje :placz::placz:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A to jakiś problem:roll:

Nie chadzam na solarkę:eviltong:

Ożesz......która to?:mad:

Dobra smigam........do jutra...kolorowych:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Trzymam Cię.......za słowo:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]powstań...odpokutowane:p[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]oki...no to dawaj:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Za słowo to możesz :eviltong::evil_lol:

o...wspaniałomyslności Twoja :modla::modla:

zaraz......coś taka niecierpliwa :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaaaaaaaaaaaa.....nie:shake:;)[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]po japońsku czyli jako tako:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
....może byc i "tak se" :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:mdleje::mdleje::mdleje:......no a o które:mdleje::mdleje::mdleje:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No bo tak łapczywie pijesz....trzeba sączyć...jak ja:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]eeeeeeeeeee no oki mi się kleją:roll: Oćmy spać?:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
A to z tych nerw mi się tak gulgnęło :oops:

Dawaj....idziemy :razz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pfff myslisz ze ja twojego pozwoleństwa potrzebuję:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ochhh no już przestań....bo siem czerwieniem:oops:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No bo ile można czekać nooooo:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
A nie? :crazyeye: Niewolnikiem juz jestem :crazyeye:.................:placz:

To pozostałość po solarce :evil_lol:

Pewnie znowu ta zazdrosna modka przechwytuje :placz::placz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeeeeehhhhhhh........jakis taki płochliwy jesteś.......muszę na ciebie uważać zdaje się:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to oć:razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:sleep2::hand:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A to jakiś problem:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie chadzam na solarkę:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ożesz......która to?:mad:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobra smigam........do jutra...kolorowych:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Śpij dobrze :loveu:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uuuuu a co to się stało, że Alicja dzisiaj otwiera blogaska.....Menrzusiu zaspałeś?:razz:

A ja chciałam powiedzieć, że se chyba muszę wolne od Dogo zrobić bo chyba za dużo klikam:roll:

Menrzuś nawet moje sny inwigiluje:roll:.................idę na odwyk:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-424.gif[/IMG]doberek [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ależ wiosną zapachniało :razz:

Witanko :multi::loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Uuuuu a co to się stało, że Alicja dzisiaj otwiera blogaska.....Menrzusiu zaspałeś?:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A ja chciałam powiedzieć, że se chyba muszę wolne od Dogo zrobić bo chyba za dużo klikam:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Menrzuś nawet moje sny inwigiluje:roll:.................idę na odwyk:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
A tam zaspałem.....biegałem z piesami :roll:

Wszystko na mnie :shake:......nie ić :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']A tam zaspałem.....biegałem z piesami :roll:

Wszystko na mnie :shake:......nie ić :placz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Biegałeś?:razz: Nie kłam:diabloti:

no a na kogo......przecież nie Iza w tym śnie była:roll:[/B][/COLOR][/FONT]