apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']....dobra, ale tylko po karoryferku :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O ile mi się nie omsknie to będzie po karoryferku:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']:crazyeye:.......:scared:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No co? Jakżeś zasiał deszcz to teraz zbieraj burzę:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie mogło byc inaczej.....[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie dość że się spóźnił to jeszcze z przodu leci...ehhhh niereformowalny jak bum cyk cyk:shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ...ale twarzą w twarz :evil_lol: Muszę uciekać, bo jeszcze oberwę :lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jak mogłeś.....byłam pare min po 22.............i se poszłeś ...na mnie nie poszczekałeś:placz: Widać niegodnam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To ja szczekałem i szczekałem :eviltong: [SIZE=1]( a za niegodnam, to masz w nocha)[/SIZE] Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Nic nie siałem....grzecznie sobie szczekałem :eviltong:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak nie a kto zleTkoważył Gwazdę takiego pokroju jak ja? No niestety teraz musisz ponieść konsekwencje:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zastanowię się:roll::cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ....dobra, ale tylko po karoryferku :roll: Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']To już lepiej w nery :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Oki...ale zastosuje cios zwany hakiem...dobrze?:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]I słusznie...spierniczaj...:evil_lol::mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :crazyeye:.......:scared: Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']To Ty piżamke na nosie nosisz? :crazyeye:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dlaczego na nosie?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']czy Ty aby nie chcesz mnie w ziemię wcisnąć? :crazyeye:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A po co? To było by za proste...pyk i już....ja się poznęcam:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Jessssssu :crazyeye: Spoko....posłuchaj: Ładna pogoda dzisiaj była......napewno była....ok? :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty mnie tu Bodyguardem się nie zasłaniaj:evil_lol: Eeeeeehhhhhhh ryjesz, ryjesz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No co? Jakżeś zasiał deszcz to teraz zbieraj burzę:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nic nie siałem....grzecznie sobie szczekałem :eviltong: Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']A dlaczego piżamka? :roll: :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To nie piżamka była:crazyeye: To za co ja złapałam:hmmmm::diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']No to jednak absolutnie z Ciebie jest sadystka :crazyeye:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tylko jak mnie ktoś zleTkoważy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O ile mi się nie omsknie to będzie po karoryferku:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To już lepiej w nery :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taaaa widziałam własnie.....za piżamkę w ostatniej chwili złapałam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]damski bokser?:crazyeye::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] To Ty piżamke na nosie nosisz? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak nie a kto zleTkoważył Gwazdę takiego pokroju jak ja? No niestety teraz musisz ponieść konsekwencje:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] czy Ty aby nie chcesz mnie w ziemię wcisnąć? :crazyeye: Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Ciiiiiiiiiiiiiiiii....skup się [SIZE=4]Ładna pogoda była dzisiaj :razz:[/SIZE][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No skupiłam się i co?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://poradnikogrodniczy.pl/pliki/plikiporady/krecik.jpg[/IMG] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oki...ale zastosuje cios zwany hakiem...dobrze?:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jessssssu :crazyeye: Spoko....posłuchaj: Ładna pogoda dzisiaj była......napewno była....ok? :evil_lol: Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :eek2:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Oooooo Jeeessssssssuuuuuuu[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-419.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Ufffffffffffffffffffffff....to nie ja <ściera pot z czoła>[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Otóz mam dla Ciebie złą wiadomość........TY!!!!:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dlaczego na nosie?:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A dlaczego piżamka? :roll: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A po co? To było by za proste...pyk i już....ja się poznęcam:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No to jednak absolutnie z Ciebie jest sadystka :crazyeye: Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś'].... a teraz sobie okurary załóż ;) [SIZE=1](za kreta to masz w doopalona)[/SIZE][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]yyyyyy a skąd wiesz ze nie mam:roll::oops: No i załozyłam...i co?:roll: No cos ty....tak przy wszystkich[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-410.gif[/IMG] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ty mnie tu Bodyguardem się nie zasłaniaj:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Eeeeeehhhhhhh ryjesz, ryjesz:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ciiiiiiiiiiiiiiiii....skup się [SIZE=4]Ładna pogoda była dzisiaj :razz:[/SIZE] Quote
Recommended Posts