Selket Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Dzisiaj, a właściwie już wczoraj byłem na odwścieczeniu Sylwy i pobraniu jej krwi na badania.....dzisiaj polecę, mam nadzieję że ostatni raz, na badanie kontrolne Gackowego oka....jutro na pobranie krwi do badań na leukocyty Argona....boszsz, chyba lepiej jak wynajmę pokój w lecznicy :mdleje: Dobrej nocki Wam :loveu:.....na mnie już czas[/quote] :diabloti: A ja mam o tyle luxus, że pana doktora mam za płotkiem:diabloti: Nie daj się Menrzusiu, jeszcze 6 lat i oddam Ci pokój u siebie w gabinecie:diabloti: Ino nie mam zamiaru leczyć piesków, ale one pewnie działają tak samo jak krowy i świnki i koniki więc sobie poradzimy :grins: :grins: :grins: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Doberek.......:multi: :multi:Wysłałam TZ z Krosem na szczepienia.......posiedzi chwilkę w lecznicy wiec jestem:diabloti:....Cieszycie się:razz: A poza tym musiałam przyjść bo się chyba dzisiaj uduszę ze szczęscia:loveu::multi: Ala dzisiaj ze mną liczyła:multi: Ja mówię "jeden"......ona: wa (czyt. dwa).......i ści (czyt. trzy):loveu::loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Jak chorera :multi:...... Ty to każdą chwilkę wykorzystasz :evil_lol: No to gratulacje :thumbs::loveu:...... ależ musisz być dumna :p Bryyyyyyyy Wam obu :loveu::multi:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No co..............:roll: Uzależniłam sie od was:loveu: Normalnie...pekam...z dumy oczywiście:evil_lol: Przekażę;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Doberek.......:multi: :multi:Wysłałam TZ z Krosem na szczepienia.......posiedzi chwilkę w lecznicy wiec jestem:diabloti:....Cieszycie się:razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A poza tym musiałam przyjść bo się chyba dzisiaj uduszę ze szczęscia:loveu::multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ala dzisiaj ze mną liczyła:multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja mówię "jeden"......ona: wa (czyt. dwa).......i ści (czyt. trzy):loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Jak chorera :multi:...... Ty to każdą chwilkę wykorzystasz :evil_lol: No to gratulacje :thumbs::loveu:...... ależ musisz być dumna :p Bryyyyyyyy Wam obu :loveu::multi: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Selket']:diabloti: A ja mam o tyle luxus, że pana doktora mam za płotkiem:diabloti: Nie daj się Menrzusiu, jeszcze 6 lat i oddam Ci pokój u siebie w gabinecie:diabloti: Ino nie mam zamiaru leczyć piesków, ale one pewnie działają tak samo jak krowy i świnki i koniki więc sobie poradzimy :grins: :grins: :grins:[/quote] Ale po co mi pokój w lecznicy, jak wetka nie będzie chciała leczyć moich bestii? :shake::eviltong: Czeeeeść :multi::loveu: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']To już teraz nie wiem jak tegoroczny urlop przeżyjesz :evil_lol: Niedługo zaczniesz Ale uczyć pisać, co? :razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No i dlatego jade do mojej najlepszej psiapsiólki do Londona....a Uni tam mają neta:diabloti: Nie wykluczone:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']No cóż, się ma pieski, to się lata.... przy dzieciach jest podobnie ;)[/quote] Aleś mnie pocieszyła :eviltong:..... lepiej latać i w zarodku wszystko wyłapywać. A i psiaki urozmaicenie w życiu mają - z ulubioną wetką się pomirzdolą :evil_lol: Witanko ;) Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='halbina'][IMG]http://www.gifownik.pl/zmienione/2.gif[/IMG][IMG]http://www.gifownik.pl/zmienione/9x.gif[/IMG][/quote] Halbinko......każdy o tym wie, że o 4:24 spoczywam grzecznie w łóżku ;) Nie wiem czy Ci mówić dzień dobry, czy dobrych snów :evil_lol: To Ci pomacham za to....... :hand: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No co..............:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Uzależniłam sie od was:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Normalnie...pekam...z dumy oczywiście:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Przekażę;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To już teraz nie wiem jak tegoroczny urlop przeżyjesz :evil_lol: Niedługo zaczniesz Ale uczyć pisać, co? :razz: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale oni tam wszystko na odwrotkę mają, to pewnie i "enter" mają z lewej strony :diabloti: Kurcze.....e-wujek też już puchnie z dumy :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Opanuję.....dla wyższej ideii....opanuję!:p No ja myslę:mad:..........w końcu to po części dzieki dogo.....bo jak mi tu kuka przez ramie to jej pokazywałam emoty i liczyłyśmy...aż zaskoczyła:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No i dlatego jade do mojej najlepszej psiapsiólki do Londona....a Uni tam mają neta:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie wykluczone:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ale oni tam wszystko na odwrotkę mają, to pewnie i "enter" mają z lewej strony :diabloti: Kurcze.....e-wujek też już puchnie z dumy :p Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Na długo tam śmigacie? Niedługo sama zacznie szukać nowych emot , pomagając dzielnie mamie :diabloti: Teraz będę wiedział już, że jak klikniesz 5":evil_lol:" to znaczy, że już do pięciu liczycie :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]na tydzien tylko bo TZ nie dostanie więcej urlopu...wiesz bez niego to się firma wali!!!:cool1: Oki..........taki mały kod;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Opanuję.....dla wyższej ideii....opanuję!:p[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ja myslę:mad:..........w końcu to po części dzieki dogo.....bo jak mi tu kuka przez ramie to jej pokazywałam emoty i liczyłyśmy...aż zaskoczyła:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Na długo tam śmigacie? Niedługo sama zacznie szukać nowych emot , pomagając dzielnie mamie :diabloti: Teraz będę wiedział już, że jak klikniesz 5":evil_lol:" to znaczy, że już do pięciu liczycie :evil_lol: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']No to już Ci życzę przyjemnego urlopu :multi: Przynajmniej "tam" TZta doceniają :eviltong::evil_lol: ;);)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]dziękuje:loveu: No wiesz co? ja nie doceniam? gdybym nie doceniała to bym w domu nie trzymała:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]na tydzien tylko bo TZ nie dostanie więcej urlopu...wiesz bez niego to się firma wali!!!:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oki..........taki mały kod;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No to już Ci życzę przyjemnego urlopu :multi: Przynajmniej "tam" TZta doceniają :eviltong::evil_lol: ;);) Quote
Iv_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Dzień dobry [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] Miłego dnia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']I fotÓw będzie pewnie mnóstwo :razz: No i co ja mam teraz napisać? Chyba tylko: "Biedny TZ" :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]yyyyyyyyyyyyy....no taaaaak.....jak nie zapomnę focić:evil_lol: No jak to co? Co chcesz........tylko nie bbiedny TZ...już Ci powiedziałam ze tak dobrze jak on ma to mało kto ma[/B][/COLOR][/FONT]:p Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nic.....TZ nadciąga....czas na mnie:placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]dziękuje:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiesz co? ja nie doceniam? gdybym nie doceniała to bym w domu nie trzymała:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] I fotÓw będzie pewnie mnóstwo :razz: No i co ja mam teraz napisać? Chyba tylko: "Biedny TZ" :evil_lol: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']To już zaopatrz się w lecytynę :eviltong::evil_lol: Mówisz, że ma jak pączek w maśle? :razz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To też juz muszę zacząć brać:evil_lol: Lepiej;) No nic spadam....do wieczorka.......:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Iv_']Dzień dobry [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] Miłego dnia :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Dzieńdoberek :sweetCyb::sweetCyb: Tobie też miłego :razz::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]yyyyyyyyyyyyy....no taaaaak.....jak nie zapomnę focić:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jak to co? Co chcesz........tylko nie bbiedny TZ...już Ci powiedziałam ze tak dobrze jak on ma to mało kto ma[/COLOR][/FONT][/B]:p[/quote] To już zaopatrz się w lecytynę :eviltong::evil_lol: Mówisz, że ma jak pączek w maśle? :razz: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No nic.....TZ nadciąga....czas na mnie:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Czym się cieeeeepłooooooo :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To też juz muszę zacząć brać:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Lepiej;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nic spadam....do wieczorka.......:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Zaczyna się :evil_lol: Ale go musi piec od spodu :diabloti: :hand: Quote
credita Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 O a pan gospodarz ucieka ,jak ja tu zaglądam :eviltong: Quote
Recommended Posts