Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Że niby ja taka że aż mnie ocenzurować trzeba:crazyeye::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A co wszyscy te rozdziały mają znać :p

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']A co wszyscy te rozdziały mają znać :p[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No to zalezy co tam wysmarujesz:roll:[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to zalezy co tam wysmarujesz:roll:[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol:[/quote]
Całą prawdę :diabloti:

Ładna pogoda, no nie? :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Całą prawdę :diabloti:

Ładna pogoda, no nie? :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ładną tu mam reputację.....czas sie zbierać na innego bloga:placz:

Nie męczy Cię to krecenie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ładną tu mam reputację.....czas sie zbierać na innego bloga:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie męczy Cię to krecenie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
To idziemy na koty? :evil_lol:

A trzeba cUś kombinować :p

Posted

[quote name='Menrzuś']To idziemy na koty? :evil_lol:

A trzeba cUś kombinować :p[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ano nie ma wyjścia:placz:

No tak.....teraz wyszło szydło z worka....kombinatorstwo to twoja druga natura:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ano nie ma wyjścia:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No tak.....teraz wyszło szydło z worka....kombinatorstwo to twoja druga natura:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Są jeszcze Selketowe świnki :razz:

To dopiero teraz to odkryłaś? :crazyeye:......:mdleje:

Posted

[quote name='Menrzuś']Są jeszcze Selketowe świnki :razz:

To dopiero teraz to odkryłaś? :crazyeye:......:mdleje:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nieeee...to ja wole na koty:evil_lol:

No bo dobrze się maskowałeś:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nieeee...to ja wole na koty:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No bo dobrze się maskowałeś:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
No co Ty....to takie miłe zwierzątka :roll:

Już dawno Ci mówiłem, żebyś zaczęła nosić okurary :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']No co Ty....to takie miłe zwierzątka :roll:

Już dawno Ci mówiłem, żebyś zaczęła nosić okurary :eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Może i miłe ale jakoś goopio się kojarzą:evil_lol:

No wieeeeem! wszyscy mi to mówią:roll: Mam nawet przepisane....zaczęłam nosić ale dla swojego bezpieczeństwa przestałam:evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Może i miłe ale jakoś goopio się kojarzą:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wieeeeem! wszyscy mi to mówią:roll: Mam nawet przepisane....zaczęłam nosić ale dla swojego bezpieczeństwa przestałam:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Z morzem, czy wieprzowiną? :razz:

A co.....Ala Ci ściągała? Noś, bo niedługo nic nie będziesz widziała :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Z morzem, czy wieprzowiną? :razz:

A co.....Ala Ci ściągała? Noś, bo niedługo nic nie będziesz widziała :shake:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ze schabowym:roll:

Nie....obijałam się o sprzęty......normalnie nie umiem przez to ustrojstwo patrzać:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ze schabowym:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie....obijałam się o sprzęty......normalnie nie umiem przez to ustrojstwo patrzać:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ty to we wszystkim jak nie kluchy, to schabowe widzisz :diabloti:
Przecież taka świnka to poza futerkiem to właściwie nic nie ma :eviltong:

Dwa dni, a sie przyzwyczaisz, a przynajmniej wada się nie będzie pogłębiać ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Ty to we wszystkim jak nie kluchy, to schabowe widzisz :diabloti:
Przecież taka świnka to poza futerkiem to właściwie nic nie ma :eviltong:

Dwa dni, a sie przyzwyczaisz, a przynajmniej wada się nie będzie pogłębiać ;)[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No bo coś mnie ssie:evil_lol:

Aaaaaaaaaaaaaaaaa takie świnki:splat: Myślałam o innych:evil_lol:

Nie:shake:....nie każ mi nosić:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No bo coś mnie ssie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Aaaaaaaaaaaaaaaaa takie świnki:splat: Myślałam o innych:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie:shake:....nie każ mi nosić:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Na noc? :crazyeye:......daj mi tu TZta - musi łańcuch na lodówkę założyć :diabloti:

Załamujesz mnie :mdleje:

Ja Ci przecież nic nie karzę :shake:....do dali, czy do bliży?

Posted

[quote name='Menrzuś']Na noc? :crazyeye:......daj mi tu TZta - musi łańcuch na lodówkę założyć :diabloti:

Załamujesz mnie :mdleje:

Ja Ci przecież nic nie karzę :shake:....do dali, czy do bliży?[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]TZ ululany...nic go nie ruszy....nawet chrapanie Kronosa:evil_lol:

Dlaczego? No przecież mogłam się pomylić Selketowa w końcu coś tam z weterynarią studiuje:roll:

Plusy....nieduże...na jedno oko 0,5 a na drugie 1:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]TZ ululany...nic go nie ruszy....nawet chrapanie Kronosa:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dlaczego? No przecież mogłam się pomylić Selketowa w końcu coś tam z weterynarią studiuje:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Plusy....nieduże...na jedno oko 0,5 a na drugie 1:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Tiaaaa....więc to Twój czas :diabloti:

To bym napisał "Setketowej [B]świnie[/B]" :eviltong:

To noś - bo niedługo bedzie 2....3....

Posted

[quote name='Menrzuś']Tiaaaa....więc to Twój czas :diabloti:

To bym napisał "Setketowej [B]świnie[/B]" :eviltong:

To noś - bo niedługo bedzie 2....3....[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]NO! Już sobie zaklepałam:evil_lol:

Ojj no....myślałam ze tak czule się wyrażasz:evil_lol:

Dlaczemu mnie straszysz:placz:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]NO! Już sobie zaklepałam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ojj no....myślałam ze tak czule się wyrażasz:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dlaczemu mnie straszysz:placz:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Z tej strony to jeszcze Ciebie nie znałem - jest materiał na następny rozdział :diabloti:

Teraz to Ty nie kombinuj :eviltong::evil_lol:

Więc okurary na nosek......a strachu nie będzie ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Z tej strony to jeszcze Ciebie nie znałem - jest materiał na następny rozdział :diabloti:

Teraz to Ty nie kombinuj :eviltong::evil_lol:

Więc okurary na nosek......a strachu nie będzie ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bossszzz....czyli mam jeszcze jakieś nieodkryte rejony?:crazyeye::multi:

Nie kombinuję:roll:...każdy ma prawo do obrony:evil_lol:

Nooooo doooobra:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bossszzz....czyli mam jeszcze jakieś nieodkryte rejony?:crazyeye::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie kombinuję:roll:...każdy ma prawo do obrony:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nooooo doooobra:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
:roflt::roflt::roflt:.....ależ to zabrzmiało :evil_lol:

A broń się, broń :razz:

I alleluja :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']:roflt::roflt::roflt:.....ależ to zabrzmiało :evil_lol:

A broń się, broń :razz:

I alleluja :multi:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak?:roll:

No usiłuję przecież:evil_lol: Jak mi idzie?:razz:

:placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No usiłuję przecież:evil_lol: Jak mi idzie?:razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:placz::placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

aaaa tam :oops:

całkiem, całkiem :razz:

I co beczysz - masz juz te okurary? Nie podobają się?

Posted

[quote name='Menrzuś']aaaa tam :oops:

całkiem, całkiem :razz:

I co beczysz - masz juz te okurary? Nie podobają się?[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No coooooo?:crazyeye::razz:

Wyrabiam się:razz::diabloti:

Nioooooo.....:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Bila']Ha, przyszłam znowu z gów... tematem:angryy::diabloti::evil_lol:. Otóż mój Bilbo od dobrego tygodnia miał problemy z TYM, znaczy z zatwardzeniem, niby robił, ale mało, jak wychodziliśmy na osiedle i potem sprzątałam, to można by tym zabić, gdybym chciała w kogoś rzucić:roll:.Podejrzewałam, że to wina karmy, bo jadł Acanę lamb & rice, która w tym miesiącu pojawiła się jako lamb & rice z suszonym jabłkiem (czyli trochę inna), podawałam jogurty, jabłka, bez specjalnych efektów, wczoraj zdesperowana dałam mu nawet karmę dla żołądkowców (bo może teraz jeszcze problemy z trawieniem), były długie spacery, żeby jelita rozruszać, jutro miałam z zapytaniem dzwonić do weta.
Ale dziś:angryy::mad:, wyszło szydło z worka, a raczej wyszedł worek z d..., na popołudniowym spacerze. Bez mojej pomocy, oczywiście, się nie obeszło:diabloti::mad:.
:grab:[/quote]
ale masz przes......rane z Bilbusiem :cool3: :evil_lol: [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]