Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Że niby ja taka że aż mnie ocenzurować trzeba:crazyeye::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A co wszyscy te rozdziały mają znać :p Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']A co wszyscy te rozdziały mają znać :p[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No to zalezy co tam wysmarujesz:roll:[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to zalezy co tam wysmarujesz:roll:[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol:[/quote] Całą prawdę :diabloti: Ładna pogoda, no nie? :evil_lol: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Całą prawdę :diabloti: Ładna pogoda, no nie? :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ładną tu mam reputację.....czas sie zbierać na innego bloga:placz: Nie męczy Cię to krecenie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ładną tu mam reputację.....czas sie zbierać na innego bloga:placz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie męczy Cię to krecenie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To idziemy na koty? :evil_lol: A trzeba cUś kombinować :p Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']To idziemy na koty? :evil_lol: A trzeba cUś kombinować :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ano nie ma wyjścia:placz: No tak.....teraz wyszło szydło z worka....kombinatorstwo to twoja druga natura:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ano nie ma wyjścia:placz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No tak.....teraz wyszło szydło z worka....kombinatorstwo to twoja druga natura:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Są jeszcze Selketowe świnki :razz: To dopiero teraz to odkryłaś? :crazyeye:......:mdleje: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Są jeszcze Selketowe świnki :razz: To dopiero teraz to odkryłaś? :crazyeye:......:mdleje:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nieeee...to ja wole na koty:evil_lol: No bo dobrze się maskowałeś:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nieeee...to ja wole na koty:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No bo dobrze się maskowałeś:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No co Ty....to takie miłe zwierzątka :roll: Już dawno Ci mówiłem, żebyś zaczęła nosić okurary :eviltong: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']No co Ty....to takie miłe zwierzątka :roll: Już dawno Ci mówiłem, żebyś zaczęła nosić okurary :eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Może i miłe ale jakoś goopio się kojarzą:evil_lol: No wieeeeem! wszyscy mi to mówią:roll: Mam nawet przepisane....zaczęłam nosić ale dla swojego bezpieczeństwa przestałam:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Może i miłe ale jakoś goopio się kojarzą:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wieeeeem! wszyscy mi to mówią:roll: Mam nawet przepisane....zaczęłam nosić ale dla swojego bezpieczeństwa przestałam:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Z morzem, czy wieprzowiną? :razz: A co.....Ala Ci ściągała? Noś, bo niedługo nic nie będziesz widziała :shake: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Z morzem, czy wieprzowiną? :razz: A co.....Ala Ci ściągała? Noś, bo niedługo nic nie będziesz widziała :shake:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ze schabowym:roll: Nie....obijałam się o sprzęty......normalnie nie umiem przez to ustrojstwo patrzać:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ze schabowym:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie....obijałam się o sprzęty......normalnie nie umiem przez to ustrojstwo patrzać:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ty to we wszystkim jak nie kluchy, to schabowe widzisz :diabloti: Przecież taka świnka to poza futerkiem to właściwie nic nie ma :eviltong: Dwa dni, a sie przyzwyczaisz, a przynajmniej wada się nie będzie pogłębiać ;) Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Ty to we wszystkim jak nie kluchy, to schabowe widzisz :diabloti: Przecież taka świnka to poza futerkiem to właściwie nic nie ma :eviltong: Dwa dni, a sie przyzwyczaisz, a przynajmniej wada się nie będzie pogłębiać ;)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No bo coś mnie ssie:evil_lol: Aaaaaaaaaaaaaaaaa takie świnki:splat: Myślałam o innych:evil_lol: Nie:shake:....nie każ mi nosić:placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No bo coś mnie ssie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Aaaaaaaaaaaaaaaaa takie świnki:splat: Myślałam o innych:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie:shake:....nie każ mi nosić:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Na noc? :crazyeye:......daj mi tu TZta - musi łańcuch na lodówkę założyć :diabloti: Załamujesz mnie :mdleje: Ja Ci przecież nic nie karzę :shake:....do dali, czy do bliży? Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Na noc? :crazyeye:......daj mi tu TZta - musi łańcuch na lodówkę założyć :diabloti: Załamujesz mnie :mdleje: Ja Ci przecież nic nie karzę :shake:....do dali, czy do bliży?[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]TZ ululany...nic go nie ruszy....nawet chrapanie Kronosa:evil_lol: Dlaczego? No przecież mogłam się pomylić Selketowa w końcu coś tam z weterynarią studiuje:roll: Plusy....nieduże...na jedno oko 0,5 a na drugie 1:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]TZ ululany...nic go nie ruszy....nawet chrapanie Kronosa:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dlaczego? No przecież mogłam się pomylić Selketowa w końcu coś tam z weterynarią studiuje:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Plusy....nieduże...na jedno oko 0,5 a na drugie 1:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Tiaaaa....więc to Twój czas :diabloti: To bym napisał "Setketowej [B]świnie[/B]" :eviltong: To noś - bo niedługo bedzie 2....3.... Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Tiaaaa....więc to Twój czas :diabloti: To bym napisał "Setketowej [B]świnie[/B]" :eviltong: To noś - bo niedługo bedzie 2....3....[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]NO! Już sobie zaklepałam:evil_lol: Ojj no....myślałam ze tak czule się wyrażasz:evil_lol: Dlaczemu mnie straszysz:placz: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]NO! Już sobie zaklepałam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ojj no....myślałam ze tak czule się wyrażasz:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dlaczemu mnie straszysz:placz:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Z tej strony to jeszcze Ciebie nie znałem - jest materiał na następny rozdział :diabloti: Teraz to Ty nie kombinuj :eviltong::evil_lol: Więc okurary na nosek......a strachu nie będzie ;) Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Z tej strony to jeszcze Ciebie nie znałem - jest materiał na następny rozdział :diabloti: Teraz to Ty nie kombinuj :eviltong::evil_lol: Więc okurary na nosek......a strachu nie będzie ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bossszzz....czyli mam jeszcze jakieś nieodkryte rejony?:crazyeye::multi: Nie kombinuję:roll:...każdy ma prawo do obrony:evil_lol: Nooooo doooobra:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bossszzz....czyli mam jeszcze jakieś nieodkryte rejony?:crazyeye::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie kombinuję:roll:...każdy ma prawo do obrony:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nooooo doooobra:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :roflt::roflt::roflt:.....ależ to zabrzmiało :evil_lol: A broń się, broń :razz: I alleluja :multi: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']:roflt::roflt::roflt:.....ależ to zabrzmiało :evil_lol: A broń się, broń :razz: I alleluja :multi:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak?:roll: No usiłuję przecież:evil_lol: Jak mi idzie?:razz: :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No usiłuję przecież:evil_lol: Jak mi idzie?:razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:placz::placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] aaaa tam :oops: całkiem, całkiem :razz: I co beczysz - masz juz te okurary? Nie podobają się? Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']aaaa tam :oops: całkiem, całkiem :razz: I co beczysz - masz juz te okurary? Nie podobają się?[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No coooooo?:crazyeye::razz: Wyrabiam się:razz::diabloti: Nioooooo.....:placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Bila']Ha, przyszłam znowu z gów... tematem:angryy::diabloti::evil_lol:. Otóż mój Bilbo od dobrego tygodnia miał problemy z TYM, znaczy z zatwardzeniem, niby robił, ale mało, jak wychodziliśmy na osiedle i potem sprzątałam, to można by tym zabić, gdybym chciała w kogoś rzucić:roll:.Podejrzewałam, że to wina karmy, bo jadł Acanę lamb & rice, która w tym miesiącu pojawiła się jako lamb & rice z suszonym jabłkiem (czyli trochę inna), podawałam jogurty, jabłka, bez specjalnych efektów, wczoraj zdesperowana dałam mu nawet karmę dla żołądkowców (bo może teraz jeszcze problemy z trawieniem), były długie spacery, żeby jelita rozruszać, jutro miałam z zapytaniem dzwonić do weta. Ale dziś:angryy::mad:, wyszło szydło z worka, a raczej wyszedł worek z d..., na popołudniowym spacerze. Bez mojej pomocy, oczywiście, się nie obeszło:diabloti::mad:. :grab:[/quote] ale masz przes......rane z Bilbusiem :cool3: :evil_lol: [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts