Hannnah Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Witam serdecznie! moje kociaki są już w nowych domkach. :) Dziękuje za pomoc! Pozdrawiam Hania Quote
miki27 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 516 239 246 to nr do dziewczyny, która wczoraj do mnie dzwoniła,że ma panią, która weźmie malucha, który wymaga karmienia butelką, wprawdzie mowa była o 2 tygodniowym maluchu, ale możesz spróbować. Quote
miki27 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 zdjęcia umieszcza się przez program imageshack, musisz tam załadować zdjęcia i pokazują Ci się linki, i ten link wklejasz na stronkę bo kopiuj wklej nie działa. Też pilnie szukam domku dla maluszka ale ma 3 miesiące i 1,5 rocznego Diabełka Quote
Patmol Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 zrobiłaś im wątek na miau? tutaj na kociarni trzeba byłoby założyć nowy temat http://forum.miau.pl/viewforum.php?f=13może może ktoś ktoś przygarnąłby takie maluchy na DT zdjęcia możesz przesłać do mnie na maila - to wstawię ([email protected]) tylko napisz tutaj na wątku, że wysłałaś zdjęcia, bo rzadko wchodzę na pocztę nie oddawaj ich do schroniska, trzeba im znaleźć chociaz Dom tymczasowy Quote
Recommended Posts