Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdałam mature wczoraj odebrałam świadectwo
a co do studiów składam tylko do nas do tbg na pedagogike jak sie dostane to bede happy a jak nie to sie nie bede martwić;)
niestety od nas z klasy nie zdało kilka osób i najciekawsze jest to że wśród nich są takie osoby po których bym sie nie spodziewała że mogły by nie zdać i odwrotnie były tez osoby że tak powiem słabe, którym raczej nikt nie dawał szansy na zdanie a mimo to udalo im sie...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Paulina_mickey']hey ja jestem tu zawsze ale że nikt nic prawie w ogule nie pisze to ja też sie nie wychylam:Dteraz raczej można mnie zobaczyć na PWP...[/quote]
No to dobra :eviltong: Ja jestem tylko co mam pisać? :p
Aaa, cem zdjęcia Mickeya :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']No to dobra :eviltong: Ja jestem tylko co mam pisać? :p
Aaa, cem zdjęcia Mickeya :loveu: :loveu:[/quote]

Ja u Ciebie tez jestem codziennie ale nie ujawniam sie tylko podziwiam Twoje sliczne fotki :DQrde teraz ta DGM sie jakoś zmieniła, nie moge dodawać minek i edycja postów jest jakaś inna:(poszukam jakiś starszych fotek Mickey bo nowych nie mam :(

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Ja u Ciebie tez jestem codziennie ale nie ujawniam sie tylko podziwiam Twoje sliczne fotki :DQrde teraz ta DGM sie jakoś zmieniła, nie moge dodawać minek i edycja postów jest jakaś inna:(poszukam jakiś starszych fotek Mickey bo nowych nie mam :([/quote]
Oojj nie mialam pojecia ze sie czaisz u nas hihi :evil_lol: :loveu: Dziękuję
Nom czytałam u Kasi od Halszki, że masz problemy. :shake: U mnie na szczescie wszystko działa ok.

Posted

[quote name='puchu']Fotki by nie zaszkodziły ( u mnie będą dzisiaj albo jutro).

A co ze studiami?[/quote]

złożyłam papiery do uczelni w Tarnobrzegu ale nie wiem czy sie dostałam bo jak na razie nikt nic nie mówi :)

• 3 weeks later...
Posted

Tyle mnie tu nie było i tylko dwa posty przybyły? Byłam pewna, że dobre kilkanaście stron :P Pewnie się włóczysz z Mickeyem i na kompa czasu nie starcza :)

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']A gdzie aparat? :shake: Kto ukradł aparat? :placz:[/quote]
ja niestety w ogule nie mam aparatu...:-( ale mam zamiar sobie w niedłumim czasie kupić:diabloti:

p.s może ktoś chce szczeniaczka?(jest 5 do wydania,od dwóch matek,4 sunie i jeden chłopiec. Dwie są takie szorstkowłose z krótkimi ogonkami, jedna sunia jest cała czarna z długim ogonkiem, chłopiec i jego siostra są łaciatymi kulkami), jest też shar pei ,którego ktoś wyrzucił:angryy: