Paulina_mickey Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 zdałam mature wczoraj odebrałam świadectwo a co do studiów składam tylko do nas do tbg na pedagogike jak sie dostane to bede happy a jak nie to sie nie bede martwić;) niestety od nas z klasy nie zdało kilka osób i najciekawsze jest to że wśród nich są takie osoby po których bym sie nie spodziewała że mogły by nie zdać i odwrotnie były tez osoby że tak powiem słabe, którym raczej nikt nie dawał szansy na zdanie a mimo to udalo im sie... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 To tym bardziej jest czego gratulować! :multi: :multi: :multi: Quote
Paulina_mickey Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Hej hej, a co tu tak pusto??[/quote] hey ja jestem tu zawsze ale że nikt nic prawie w ogule nie pisze to ja też sie nie wychylam:Dteraz raczej można mnie zobaczyć na PWP... Quote
g_o_n_i_a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='Paulina_mickey']hey ja jestem tu zawsze ale że nikt nic prawie w ogule nie pisze to ja też sie nie wychylam:Dteraz raczej można mnie zobaczyć na PWP...[/quote] No to dobra :eviltong: Ja jestem tylko co mam pisać? :p Aaa, cem zdjęcia Mickeya :loveu: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']No to dobra :eviltong: Ja jestem tylko co mam pisać? :p Aaa, cem zdjęcia Mickeya :loveu: :loveu:[/quote] Ja u Ciebie tez jestem codziennie ale nie ujawniam sie tylko podziwiam Twoje sliczne fotki :DQrde teraz ta DGM sie jakoś zmieniła, nie moge dodawać minek i edycja postów jest jakaś inna:(poszukam jakiś starszych fotek Mickey bo nowych nie mam :( Quote
g_o_n_i_a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='Paulina_mickey']Ja u Ciebie tez jestem codziennie ale nie ujawniam sie tylko podziwiam Twoje sliczne fotki :DQrde teraz ta DGM sie jakoś zmieniła, nie moge dodawać minek i edycja postów jest jakaś inna:(poszukam jakiś starszych fotek Mickey bo nowych nie mam :([/quote] Oojj nie mialam pojecia ze sie czaisz u nas hihi :evil_lol: :loveu: Dziękuję Nom czytałam u Kasi od Halszki, że masz problemy. :shake: U mnie na szczescie wszystko działa ok. Quote
puchu Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Fotki by nie zaszkodziły ( u mnie będą dzisiaj albo jutro). A co ze studiami? Quote
Paulina_mickey Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='puchu']Fotki by nie zaszkodziły ( u mnie będą dzisiaj albo jutro). A co ze studiami?[/quote] złożyłam papiery do uczelni w Tarnobrzegu ale nie wiem czy sie dostałam bo jak na razie nikt nic nie mówi :) Quote
puchu Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 W wawie to wszystko internetowo się załatwia. Wyniki były 14. Ok 20 drugie listy Quote
ewatr Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [B][COLOR=darkorchid]A co tu taka cisza ?[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]Witam serdecznie :loveu: [/COLOR][/B] Quote
puchu Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Tyle mnie tu nie było i tylko dwa posty przybyły? Byłam pewna, że dobre kilkanaście stron :P Pewnie się włóczysz z Mickeyem i na kompa czasu nie starcza :) Quote
Paulina_mickey Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='DiDDlina85']Dzien doberek:)[/quote] witam witam :buzi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Paulinko! Nareszcie jesteście! :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 A gdzie aparat? :shake: Kto ukradł aparat? :placz: Quote
Paulina_mickey Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']A gdzie aparat? :shake: Kto ukradł aparat? :placz:[/quote] ja niestety w ogule nie mam aparatu...:-( ale mam zamiar sobie w niedłumim czasie kupić:diabloti: p.s może ktoś chce szczeniaczka?(jest 5 do wydania,od dwóch matek,4 sunie i jeden chłopiec. Dwie są takie szorstkowłose z krótkimi ogonkami, jedna sunia jest cała czarna z długim ogonkiem, chłopiec i jego siostra są łaciatymi kulkami), jest też shar pei ,którego ktoś wyrzucił:angryy: Quote
Recommended Posts