Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej kochana :*
Matko jaki ja mam dzisiaj okropny dzień i przyszłam się Ci pożalić :placz:
Malgośka mi napisała ze Kropka znowu szuka domku... kur** ten facet ją oddał
narazie robią jej badania a potem maja przeznaczyc do adopcji. Ta anka co ją miała wziasc to ma wziasc teraz Lulka jak jej powiedzialam ze Kropka juz nie ma domku to ona teraz chce Kropke... a co ku** z Lulkiem, a zaraz mi pisze ze chce rasowego... nie no kurwi*** ca mnie zaraz wezmie... :angryy::angryy::angryy::angryy:
Na dodatek posialam gdzies ladowarke do kom... :angryy::angryy::angryy: komputer mi sie zawiesza i wszystko przeciwko mnie...
i nie mam jak po Lulka pojechać... kurde ty wiesz gdzie ta Sylwia mieszka co nie? moze pojedziemy razem autobusem po niego ?? co ty na to?

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Hej kochana :*
Matko jaki ja mam dzisiaj okropny dzień i przyszłam się Ci pożalić :placz:
Malgośka mi napisała ze Kropka znowu szuka domku... kur** ten facet ją oddał
narazie robią jej badania a potem maja przeznaczyc do adopcji. Ta anka co ją miała wziasc to ma wziasc teraz Lulka jak jej powiedzialam ze Kropka juz nie ma domku to ona teraz chce Kropke... a co ku** z Lulkiem, a zaraz mi pisze ze chce rasowego... nie no kurwi*** ca mnie zaraz wezmie... :angryy::angryy::angryy::angryy:
Na dodatek posialam gdzies ladowarke do kom... :angryy::angryy::angryy: komputer mi sie zawiesza i wszystko przeciwko mnie...
i nie mam jak po Lulka pojechać... kurde ty wiesz gdzie ta Sylwia mieszka co nie? moze pojedziemy razem autobusem po niego ?? co ty na to?[/quote]
czekaj czekaj bo ja troche nie poinformowana jestem...z tego co zrozumiałam trzeba jechac po Lulka?hmmm musimy pogadać na gg bo mam pewniem pomysł....a Sylwia mieszka w sumie nad Małgośką a tam gdzie jest psiak to ma stajnie gdzie trzyma swojego konia...a co do Kropci to trzeba zmienic wątek dla niej i zacząć szukac od nowa...:angryy: ludzie sa beznadziejni...:mad:

Posted

[quote name='puchu']to gdzie te zdjęcia?[/QUOTE]juz sie wgrywają:D
a co Ty tak te banerki zmieniasz:cool3: może i mi byś zrobiła jakiś?:evil_lol: bo ja nie umiem:oops: jakiś ciepły niebieski:diabloti:
[quote name='Samturia']Czeeeeść.. co tam u myszki?[/QUOTE]Witam:cool3:
dziś doszłam do wniosku że Mickey jest jak Tamaguci jak mu czegos brakuje to piszczy i domaga sie swojego...:evil_lol: wzłaszcza miłości nie raz ma takie chwile czułości że sam sie naprasza o ściskanie miznianie itd a nie raz ucieka:roll:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']juz sie wgrywają:D[/quote]
jak się zbieram do wyłączenia kompa :watpliwy:
[quote]a co Ty tak te banerki zmieniasz:cool3: może i mi byś zrobiła jakiś?:evil_lol: bo ja nie umiem:oops: jakiś ciepły niebieski:diabloti: [/quote] Bo Kudełek dopiwro dzisiaj "dostał". Banerek dla Ciebie...Hmmm... no nie wiem... tak długo musimy czekać na nowe zdjęcia :eviltong: W weekend zrobie, ok? Z jakiś konkretnych zdjęć?
[quote]Witam:cool3:
dziś doszłam do wniosku że Mickey jest jak Tamaguci jak mu czegos brakuje to piszczy i domaga sie swojego...:evil_lol: wzłaszcza miłości nie raz ma takie chwile czułości że sam sie naprasza o ściskanie miznianie itd a nie raz ucieka:roll:[/quote] Tamagotchi jest świetne :) Zawsze strasznie to lubiłam :) TYlko dlaczego to tyle kosztuje :(

Posted

[quote name='puchu']Hmmm... no nie wiem... tak długo musimy czekać na nowe zdjęcia :eviltong: W weekend zrobie, ok? Z jakiś konkretnych zdjęć?
[/QUOTE]fotki były by już dawno tylko program coś nie chce dzialac:shake:
oki baaaaaardzo dziekuje z góry za banerek:D:buzi: a foteczki to jakie chcesz byle by był niebieski:evil_lol:

Posted

[quote name='Paulina_mickey'][IMG]http://i133.photobucket.com/albums/q68/paulina_mickey/elf21.jpg[/IMG]
Oto długo oczekiwane fotki mojego psiaka:evil_lol:
Na tej widać jego wade zgryzu-przodozgryz:evil_lol:[/quote]
fotki :multi:
jaka tam wada zgryzu! On się poprostu szczerzy do aparatu :lol:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']No tak to tez jest jakies wytłumacznie:evil_lol: Dobra ściema nie jest zła:diabloti: :eviltong:[/quote]
E tam sciema odrazu^^ Racjonalne wytlumaczenie :D

Posted

[quote name='a_ga.isk']E tam sciema odrazu^^ Racjonalne wytlumaczenie :D[/quote]
nie ale tak serio to Mickey ma przodozgryz...Może nie widać tego tak na fotkach ale w rzeczywistości dolna szczęka troszQ jest wysunieta do przodu...To kolejny bonus ze strony mojego psa:evil_lol:
Dobranoc cioteczki :buzi: