Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

17 miesieczny Prezes szuka domu, jest w domu z dobermanem ktorego nie toleruje gdyz jego panstwo sie rozstali i pani zabrała psa do domu swojego ojca ale nie toleruja z dobermanem.
Jego pani ma obecnie małe dziecko ,Prezes jest grzeczny w stosunku to dzieci i ludzi, nie toleruje samców.
Ksiazeczka zdrowia aktualna.
Szukamy domku dla Prezeska!!!!!

Zdjecia sa złej jakosci postaram sie zrobic lepsze.
Prezes mieszka w Wałbrzychu.

[URL=http://imageshack.us][/UR

• 3 months later...
Posted

Prezes został ze Swoja panią,kocha dzidzie i jest super psiakiem-niestety dobek musiał opuscic dom bo zachowywał sie agresywnie w stosunku do niemowlaka(jego pan zanlazł mu nowy domek),wszystko poniekad skonczyło sie dobrze.

Temat mozna zamknac i przeniesc :)

• 4 weeks later...
Posted

Prezes w lipcu konczy 2 lata , wychowany w domu z dzieckiem.
Był juz post o jego adopcje ale jakos :? sie ułozyło , dzis sie dowiedziałam ze pies bedac pod "nadzorem" "właścieli" pocharatał jakiegos psa , był bez kaganca i smyczy.
Własciel chciał go dzis uspic bo sie boi kosztów i juz go nie chce , dał czas do jutra do 18.
Zapewniano mnie predzej ze wszystko wporzadku a teraz nagle sie zmieniło.
Mówiłam o kastacji psa lecz.... nie dochodzi do nich takie cos.
Pies jest zdrowy , wesoły toleruje suczki , nie toleruje samców i kotów.
Maść trikolor .

nie mam gdzie go zabrac , zapsiona jestem tymczasów brak.
Zadnego kojca do wynajecia , jest hotelik ale , nie mam jak do Prezesa bo zablokowana jestem psa mam po kastracji i szaleje .

Na początek daje 100 na tymczas lub kojec , ewentualny dojazd....dołoze sie do kastracji!
Spróbuje jeszcze wydebic kilka dni , ale boje się ze ot pojdą uspią , a wet przytuli stówke....

A sami predzej stwierdzali ze się uspokoił ich wina nie dopilnowali ateraz pozbyc sie.... :(

Posted

Czekamy na transport , a oto wczorajsze zdjeci , niestety złej jakosci ale , pozyczyłam aparat kolezankce i ostał mi się telefon .

Przesik , jest u mojej znajomej dzis czekamy na transport.
Ogólnie grzeczny , ma zapedy kopulacyjne ale stanowcze Fe i daje sobie spokoj. Po kastracji mu przejdzie.
Od poprzednich właścieli wiemze nie nosi metalowych obroży by ma na nie uczulenie , nie niszczy w domu jak zostaje sam , spi na kanapach i wersalkach , uwielbia marchewke.
Ma awersje do On i małych latajacych szczekajacych psów.
Byłam z nim na spacerkach i ciagnie troche na smyczy ale po korekcie idzie jakis czas ładnie .
Dobrze znosi kaganiec nie sciaga sobie.
Potrafi jeździc samochodem.
Jest troche namolny z wylewaniem uczuc ale to zadna wada :)
oddaje zabawki po kilku słowach "pusć" - testowane.
zatłuszczony jest chlopak , ale stawy ma wporzadku zadnych odchyłow od normy.
Właściel musi sobie poradzic z jego nadmierna wylewnościa i musi mieć dla niego czas.

sukamy domku!!!!

Posted

A wiec dzieki naszej KOCHANEJ MRÓWIE , Prezes jedzie do poznania i BEDZIE ZYŁ!!!!
Tam bedzie u chlopaka który ma 2 suczki , po za tym Prezesik bedzie kastrowany!!
Prezesik szuka domku do adopcji dopiero po kastracji!

Akceptuje dzieci.

ciag dalszy zeby postów nie baijac.....:

wiec tak :
w czwartek rano zadzwonił do mnie ten Pan powiedamiają mnie ze Prezesa sprzeadł gdzies , no myslałam ze mnie trafi , ot pieniazki dali to sprzdałem , na moje oburzenie odłozył słuchawke....... i nie odbierał .
Zadzwoniłam do jego córki , z nia rozmawiałam spokojnie i udało sie odebrał Prezesika!
Przywiozł go do mnie , wykupiłam go ...... ale jest zyje!!!!

noc spedził u mojej kolezanki,
Prezes jest zaiedbany , pogryziony , ropiejące oko...
na ogonie przezedzona sierc....
a facet śmiał płakać.... jak go zostawiał , gdy jeszcze wczoraj chciał go uśpić.

Szukamy Domku poziej wstawie zdjecia aktualne.
Prezes ma aktualne szczepienia .

Nadaje sie do mieszkania ale nie toleruje samców i oczywiscie kastracja go czeka bo juz nazanczył teren u tej Pani :?.
Chodzi wacha oglada.

Posted

cd:

Ogólnie grzeczny , ma zapedy kopulacyjne ale stanowcze Fe i daje sobie spokoj. Po kastracji mu przejdzie.
Od poprzednich właścieli wiemze nie nosi metalowych obroży by ma na nie uczulenie , nie niszczy w domu jak zostaje sam , spi na kanapach i wersalkach , uwielbia marchewke.
Ma awersje do On i małych latajacych szczekajacych psów.
Byłam z nim na spacerkach i ciagnie troche na smyczy ale po korekcie idzie jakis czas ładnie .
Dobrze znosi kaganiec nie sciaga sobie.
Potrafi jeździc samochodem.
Jest troche namolny z wylewaniem uczuc ale to zadna wada :)
oddaje zabawki po kilku słowach "pusć" - testowane.
zatłuszczony jest chlopak , ale stawy ma wporzadku zadnych odchyłow od normy.
Właściel musi sobie poradzic z jego nadmierna wylewnościa i musi mieć dla niego czas.

to dane z wczoraj.. kopiuje z innego fo bo dogo muli i nie nadazyłam....

Posted

Te Dane rózniez sa z wczotaj :

Prezes był na spacerze z Agrą - zadziorą , wszystko było wporzadku na poczetku wkładał nos miedzy tylko lapska , ale po upomnieniu dał sobie spokój , nie zabierał jej patyka , lizała go po skaleczonym oku nie wyrazał sprzeciwu.
Idąc na spacerze oglada się za psami ale nie rwie jakos szczególnie , chyba ze blisko cosik podejdzie .
Ładnie oddaje zabawki , tylko chwile trzeba go prosić , sam rózniez podaje "linke" do trzepania , masz i ciagnij :? a ze zatłuszczony zdeka to siłe ma ;).
Uwielbia wode , chciał mi rzeczki - smródki wskoczyc :?

Wesoło nastawiony do świata :)

wielka rozpacz opanowała rodzine u której nocował a wszczególnosci ich synka 12 letniego Mateusza , zakochał sie . ale nie mogą sobie pozwolić na 3 psa....
rano po spacerze wszystkie ciotki płakałyu a Mateusz na czele , Prezes porywa za serducho minami i całym sobą.

-Edit-
Prezes już pojechał do Wrocławia i jeszcze Foty z drogi na przestanek !

Cała para szukamy domku !!!!

Posted

Do wrovcławia skad uderzał na Poznań , Prezesa zawiozła Ania (od Agary) niestety nie dałam rady sama :( ,
Dziekuje Aniu!
Mało tego Ania jechała na kredytowy bo zapomniała ze skocczyła niedawno24 lata i ulga przepadła.... Damy rade...

W przedzziale byli sami.. wiec Prezes pospał i odpoczywał.
Czekajac na ciocie Gosię , Prezesik rózniez wykazał sie dobrym zachowaniem na dworcu Głównym we wrocławiu zachowywał sie wzorowo!

Prezes jest na DT wiesci :

Akceptuje mieszkajace tam 2 suczki , jak tylko spotkał Krzysia od razu przylgnał do jego nogi w niecnych celach ale korekta i "Fe" i dał sobie spokoj.
Na chlopczyka 3 latnie go nie reaguje , w domu miał dziecko wiec wiadomo ;)
W samochodzie był grzeczniutki :)

Prezes jest na DTw Poznaniu u Krzysia , Dziekuje Krzysiu! , Mrówko! i Gosiu!!!!!!!!!
poglliście uratować Zycie!!!

Posted

Piękny prezes!!
Mam nadzieję, że szybko znajdzie nowy dom;)!

Chciałam przeprosić wszystkich, że nie dałam rady zawieźć prezesa:-( do Wrocławia, ale moja kotka bojowniczka (powinna trafić na listę niebezpiecznych zwierząt;)) wszystko zrobiła, żebym o niej nie zapomniała do końca życia:razz:

• 2 weeks later...
Posted

Prezes jest juz w nowym domku !!! domek sprawdzony , przeswietlony , kochajacy , to była milosc od 1-go wejrzenia!!

Wszystko sie skonczylo dobrze i tu pragne podziekowac Mrowa23 i Krzysiowi u ktorego byl na tymczasie ludzki baaaardzo Wam dziekuje !!!