Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Przyniesiemy wam coś na śniadanie :cool3:[/quote]To bardzo miłe z twojej strony:loveu::multi::loveu: Liczę, że dziewczyny z Białegostoku po pikniuku pozwiedzają ze mną miasto:razz:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela124.']To bardzo miłe z twojej strony:loveu::multi::loveu: Liczę, że dziewczyny z Białegostoku po pikniuku pozwiedzają ze mną miasto:razz:[/QUOTE]

Ale do tych wiekszych zoologikow macie obowiazkowo zajsc :diabloti:
Ostatnio nawet fajnego na wysockiego otworzyli :razz:

Posted

[quote name='akodirka']Ale do tych wiekszych zoologikow macie obowiazkowo zajsc :diabloti:
Ostatnio nawet fajnego na wysockiego otworzyli :razz:[/quote]Jak mnie tam zaprowadzisz to zajdę:diabloti: musze trochę ze sobą aksiory wziąśc :evil_lol:

Posted

O duzo was bedzie:lol: fajnie;) to mam nadzije ze takze bedzie duzo zdjec i moich psow tez:cool3:
Jak patrze Ania na twoje zdjecia to az szkoda ze ostatnio jak sie widzialysmy nie mialas aparatu:lol:

dobrze akodirka ze Twojego psa nie bedzie bo ten to dopiero grzeczny i nadzwyczaj spokojny:diabloti:

Ania do jakiech szkol wkoncu zlozylas papiery??

Ja o 11 juz moge zapomniec:shake: a z egzaminu mam 69pkt. w sumie porownujac z moja klasa to nie jest zle. Bedzie co ma byc;0)

akodirka zapomnialas o [B]Czarnej Owieczce :eviltong:[/B]

Posted

[quote name='Izabela124.']Jak mnie tam zaprowadzisz to zajdę:diabloti: musze trochę ze sobą aksiory wziąśc :evil_lol:[/QUOTE]

Obrozki tam maja fajne :loveu: ja tam z kasa nie moge wchodzic, bo wszystko bym po kolei powykupowala. Wogole w galeriach wieksze zoologi pootwierali, ale tez calkiem niedaleko towarowej jest kameleon z wiekszych, ale tam zdzierstwo jest.

Posted

a co do jedzenia to w tamtym roku pizze zamawialismy
W tym roku mozemy tez zlozyc sie i zamowic razem;)

Ciekawa jestem czy beda jak w tamtym roku parasole i siedzenia, fajnie by bylo

Posted

[quote name='Ewa3']O duzo was bedzie:lol: fajnie;) to mam nadzije ze takze bedzie duzo zdjec i moich psow tez:cool3:

dobrze akodirka ze Twojego psa nie bedzie bo ten to dopiero grzeczny i nadzwyczaj spokojny:diabloti:

Ja o 11 juz moge zapomniec:shake: a z egzaminu mam 69pkt. w sumie porownujac z moja klasa to nie jest zle. Bedzie co ma byc;0)

akodirka zapomnialas o [B]Czarnej Owieczce :eviltong:[/B][/QUOTE]

Specjalnie dla Ciebie bede zdjęcić :diabloti: szkoda tylko, ze nie Gugi aparatem :eviltong:

Bo przeciez to b. spokojny chlopak jest, tylko troche wulgarny w towarzystwie.

W sumie to tak, jesli takie osoby jak Beata czy Karolina mialy mniej, no ale jak by nie patrzec, to Lipek mial 64... A jak nie, to jeszcze 8 lo zostaje.

Nie zapomniala, tylko jeszcze nie wiadomo bylo, czy bierze, wiec nie pisalam :P w koncu to ona sie pytala :razz:

Posted

[quote name='Izabela124.']Zabijesz mnie?:evil_lol:
Jeju ty chyba już seryjnym mordercą jesteś:diabloti:[/QUOTE]

Dokladnie, bede musiala Cie zabic :evil_lol:
Jeszcze nie jestem, Ciebie tylko bede musiala kilka razy usmiercic przez to, ze za duzo wiesz. :evil_lol:

Posted

[quote name='akodirka']Dokladnie, bede musiala Cie zabic :evil_lol:
Jeszcze nie jestem, Ciebie tylko bede musiala kilka razy usmiercic przez to, ze za duzo wiesz. :evil_lol:[/quote]A na pikniku jeszcze więcej info od ciebie wyciągne:diabloti:

Posted

Darmowego jedzenia nie bedzie;) ale w tamtym roku byl taki mini bar i tam grill;) wszystko platne oczywiscie:P

Ania, Asia :loveu::loveu: za zdjecia;)

Aska powiedz lepiej ile Ty masz:diabloti: a z tymi punkatami i nasza klasa to moze juz nie tu;)

Posted

[quote name='Ewa3']
Ania, Asia :loveu::loveu: za zdjecia;)

Aska powiedz lepiej ile Ty masz:diabloti: a z tymi punkatami i nasza klasa to moze juz nie tu;)[/QUOTE]

O ile cos wyjdzie z tych moich zjdec, miejmy nadzieje, ze bedzie slonce swiecic.

A ja juz mowilam gdzies wczesniej, nie moja wina, ze mnie nie slychasz :evil_lol: Ale tak dla przypomnienia, mam 67 z egzaminu w tym 3 za charakterystyke :evil_lol: (nie moge tego przebolec) i bede miala 112 do jednej kl a do innej 117 :diabloti:

Przeplasiam, wymsknęło mi się :evil_lol:

Iza, a ile Ci zyc zostalo? :diabloti:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']O kurcze, w czwartek zakończenie roku szkolnego, a piknik to taki miły akcent na rozpoczęcie wakacji :loveu: bylebym tam Bolka nie spotkała :lol:[/QUOTE]

Ale Ci dobrze,
my z Ewa mamy w piatek :placz:

Posted

[B]akodirka[/B]
ale ja chcialam zebys sie przyznala tez innym, bo ja doskonale pamietam;)

[quote name='Czarna_Owieczka']O kurcze, w czwartek zakończenie roku szkolnego, a piknik to taki miły akcent na rozpoczęcie wakacji :loveu: bylebym tam Bolka nie spotkała :lol:[/quote]

co nie:multi: a jesli mysle o tym samym Bolku to napewno go tam spotkasz on tam staruje;)

mi tam bez roznicy czy w czwartek czy w piatek i tak juz prawie nie chodze:eviltong:

a tak wogle to prosze trzymac za mnie kciuki na zawodach:lol::eviltong:

Posted

[quote name='Ewa3'][B]akodirka[/B]
ale ja chcialam zebys sie przyznala tez innym, bo ja doskonale pamietam;)

mi tam bez roznicy czy w czwartek czy w piatek i tak juz prawie nie chodze:eviltong:

a tak wogle to prosze trzymac za mnie kciuki na zawodach:lol::eviltong:[/QUOTE]

Juz sie dawno przyznalam :diabloti:

Wlasnie Ewa, idziesz jutro do szkoly? bo ja z Anką chyba nie.

Jak bede trzymac kciuki, to nie bede robic zdjec - wybieraj co chcesz :P