Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Przyniesiemy wam coś na śniadanie :cool3:[/quote]To bardzo miłe z twojej strony:loveu::multi::loveu: Liczę, że dziewczyny z Białegostoku po pikniuku pozwiedzają ze mną miasto:razz: Quote
akodirka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Izabela124.']To bardzo miłe z twojej strony:loveu::multi::loveu: Liczę, że dziewczyny z Białegostoku po pikniuku pozwiedzają ze mną miasto:razz:[/QUOTE] Ale do tych wiekszych zoologikow macie obowiazkowo zajsc :diabloti: Ostatnio nawet fajnego na wysockiego otworzyli :razz: Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='akodirka']Ale do tych wiekszych zoologikow macie obowiazkowo zajsc :diabloti: Ostatnio nawet fajnego na wysockiego otworzyli :razz:[/quote]Jak mnie tam zaprowadzisz to zajdę:diabloti: musze trochę ze sobą aksiory wziąśc :evil_lol: Quote
Ewa3 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 O duzo was bedzie:lol: fajnie;) to mam nadzije ze takze bedzie duzo zdjec i moich psow tez:cool3: Jak patrze Ania na twoje zdjecia to az szkoda ze ostatnio jak sie widzialysmy nie mialas aparatu:lol: dobrze akodirka ze Twojego psa nie bedzie bo ten to dopiero grzeczny i nadzwyczaj spokojny:diabloti: Ania do jakiech szkol wkoncu zlozylas papiery?? Ja o 11 juz moge zapomniec:shake: a z egzaminu mam 69pkt. w sumie porownujac z moja klasa to nie jest zle. Bedzie co ma byc;0) akodirka zapomnialas o [B]Czarnej Owieczce :eviltong:[/B] Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 A tak wogle to jak wy dziewczyny macie na imie? Quote
akodirka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Izabela124.']Jak mnie tam zaprowadzisz to zajdę:diabloti: musze trochę ze sobą aksiory wziąśc :evil_lol:[/QUOTE] Obrozki tam maja fajne :loveu: ja tam z kasa nie moge wchodzic, bo wszystko bym po kolei powykupowala. Wogole w galeriach wieksze zoologi pootwierali, ale tez calkiem niedaleko towarowej jest kameleon z wiekszych, ale tam zdzierstwo jest. Quote
Ewa3 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 a co do jedzenia to w tamtym roku pizze zamawialismy W tym roku mozemy tez zlozyc sie i zamowic razem;) Ciekawa jestem czy beda jak w tamtym roku parasole i siedzenia, fajnie by bylo Quote
Ewa3 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Aska jest anonimowa:eviltong: ups:lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 A tam jakieś żerełko będą dawac? Mam nadzieję, że będą tam łagodne psy i żaden nie zje mojej kruszynki Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Ewa3']Aska jest anonimowa:eviltong: ups:lol::evil_lol:[/quote]Asia to akodirka?:razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Ewa - zrobię wam mnóstwo zdjęć :cool3: składałam 7, 5, 10 Iza- Ania ;) Quote
akodirka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Ewa3']O duzo was bedzie:lol: fajnie;) to mam nadzije ze takze bedzie duzo zdjec i moich psow tez:cool3: dobrze akodirka ze Twojego psa nie bedzie bo ten to dopiero grzeczny i nadzwyczaj spokojny:diabloti: Ja o 11 juz moge zapomniec:shake: a z egzaminu mam 69pkt. w sumie porownujac z moja klasa to nie jest zle. Bedzie co ma byc;0) akodirka zapomnialas o [B]Czarnej Owieczce :eviltong:[/B][/QUOTE] Specjalnie dla Ciebie bede zdjęcić :diabloti: szkoda tylko, ze nie Gugi aparatem :eviltong: Bo przeciez to b. spokojny chlopak jest, tylko troche wulgarny w towarzystwie. W sumie to tak, jesli takie osoby jak Beata czy Karolina mialy mniej, no ale jak by nie patrzec, to Lipek mial 64... A jak nie, to jeszcze 8 lo zostaje. Nie zapomniala, tylko jeszcze nie wiadomo bylo, czy bierze, wiec nie pisalam :P w koncu to ona sie pytala :razz: Quote
akodirka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Izabela124.']A tak wogle to jak wy dziewczyny macie na imie?[/QUOTE] Nie moge Ci powiedziec, bo? zgadnij co? :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 czyli czarna owieczka to Ania akoodirka to Asia Hmm mam nadzieję, że zapamietam Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='akodirka']Nie moge Ci powiedziec, bo? zgadnij co? :evil_lol:[/quote]Zabijesz mnie?:evil_lol: Jeju ty chyba już seryjnym mordercą jesteś:diabloti: Quote
akodirka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Izabela124.']Zabijesz mnie?:evil_lol: Jeju ty chyba już seryjnym mordercą jesteś:diabloti:[/QUOTE] Dokladnie, bede musiala Cie zabic :evil_lol: Jeszcze nie jestem, Ciebie tylko bede musiala kilka razy usmiercic przez to, ze za duzo wiesz. :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='akodirka']Dokladnie, bede musiala Cie zabic :evil_lol: Jeszcze nie jestem, Ciebie tylko bede musiala kilka razy usmiercic przez to, ze za duzo wiesz. :evil_lol:[/quote]A na pikniku jeszcze więcej info od ciebie wyciągne:diabloti: Quote
Ewa3 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Darmowego jedzenia nie bedzie;) ale w tamtym roku byl taki mini bar i tam grill;) wszystko platne oczywiscie:P Ania, Asia :loveu::loveu: za zdjecia;) Aska powiedz lepiej ile Ty masz:diabloti: a z tymi punkatami i nasza klasa to moze juz nie tu;) Quote
Czarna_Owieczka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 O kurcze, w czwartek zakończenie roku szkolnego, a piknik to taki miły akcent na rozpoczęcie wakacji :loveu: bylebym tam Bolka nie spotkała :lol: Quote
akodirka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Ewa3'] Ania, Asia :loveu::loveu: za zdjecia;) Aska powiedz lepiej ile Ty masz:diabloti: a z tymi punkatami i nasza klasa to moze juz nie tu;)[/QUOTE] O ile cos wyjdzie z tych moich zjdec, miejmy nadzieje, ze bedzie slonce swiecic. A ja juz mowilam gdzies wczesniej, nie moja wina, ze mnie nie slychasz :evil_lol: Ale tak dla przypomnienia, mam 67 z egzaminu w tym 3 za charakterystyke :evil_lol: (nie moge tego przebolec) i bede miala 112 do jednej kl a do innej 117 :diabloti: Przeplasiam, wymsknęło mi się :evil_lol: Iza, a ile Ci zyc zostalo? :diabloti: Quote
akodirka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']O kurcze, w czwartek zakończenie roku szkolnego, a piknik to taki miły akcent na rozpoczęcie wakacji :loveu: bylebym tam Bolka nie spotkała :lol:[/QUOTE] Ale Ci dobrze, my z Ewa mamy w piatek :placz: Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 A czemu u niektórych wcześniej zakończenie roku? U mnie w piatek Asia- mam jeszcze wszystkie, bo jeszcze mnie nie zabiłaś :P Quote
Czarna_Owieczka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Bo moja szkoła jest w ogóle...taka na odwrót :lol: Quote
Ewa3 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [B]akodirka[/B] ale ja chcialam zebys sie przyznala tez innym, bo ja doskonale pamietam;) [quote name='Czarna_Owieczka']O kurcze, w czwartek zakończenie roku szkolnego, a piknik to taki miły akcent na rozpoczęcie wakacji :loveu: bylebym tam Bolka nie spotkała :lol:[/quote] co nie:multi: a jesli mysle o tym samym Bolku to napewno go tam spotkasz on tam staruje;) mi tam bez roznicy czy w czwartek czy w piatek i tak juz prawie nie chodze:eviltong: a tak wogle to prosze trzymac za mnie kciuki na zawodach:lol::eviltong: Quote
akodirka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Ewa3'][B]akodirka[/B] ale ja chcialam zebys sie przyznala tez innym, bo ja doskonale pamietam;) mi tam bez roznicy czy w czwartek czy w piatek i tak juz prawie nie chodze:eviltong: a tak wogle to prosze trzymac za mnie kciuki na zawodach:lol::eviltong:[/QUOTE] Juz sie dawno przyznalam :diabloti: Wlasnie Ewa, idziesz jutro do szkoly? bo ja z Anką chyba nie. Jak bede trzymac kciuki, to nie bede robic zdjec - wybieraj co chcesz :P Quote
Recommended Posts