Agata Hanel Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='rem65']Bardzo fajny ten Twój tor! Gratulacje! A może coś takiego u siebie postawić??? Miałby stworek gdzie skakać. [/quote] Z własnego doświadczenia wiem że lepiej się ćwiczy w towarzystwie:cool3: niż solo. Quote
rem65 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 No jak to jak? Dobrze :razz: Psiura mam już od wczoraj w domu Fajnie sika na podłogę :multi: Quote
zelek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Super, ze sie coraz wiecej zaczyna dziac w agilitowopolskim swiecie :D Trzymamy kciuki i do zobaczenia na jakis zawodach ;) Quote
Agata Hanel Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Magd@']jak to tak :cool1:???[/quote] Zabrakło osoby z Zielonej na tyle zapalonej żeby pociągnąć dalej sprawę. Na ostatnim spotkaniu stanęło na zadaniu szukania terenu pod plac ćwiczeń bo do mnie dojeżdżać jest daleko a moje przeszkody popzostawiają wiele do życzenia, ale nikt tego nie podchwycił. Niestety. Bo zrzucać wszystko na pogodę też nie można:razz: Quote
Domik Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 I co z agility?? :) Ja też z Zielonej jestem i poszukiwałam czegoś fajnego, ale nic nie znalazłam, a póki co nie mam jak zrobić przeszkód. Ciepło już jest, a spotkania widzę nie było :) Też bardzo chciałybyśmy z Mią poćwiczyć :) Quote
Domik Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Po pierwsza nazywam się Dominika :) ;p A po drugie jestem nowa i nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje na tym forum :) Quote
Domik Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 No dobra, przeszukałam forum i nie wiem gdzie jest ten wątek spacerowy... Gdzie jest?? :) Proszę o pomoc :) EDIT Znałazłam już :) Quote
MusliStracciatella Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 O fajnie, że u Was też cos się dzieje :) powodzenia w rozkręcaniu agility;) Quote
Obelix Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 pooglądajcie przeszkody wlasnej roboty na wątkach. Pomyslowośc górą :) wszystko można wykorzystać Quote
Domik Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Ley']Domik przepraszam :oops: Jakoś tak mi się twój nick z Dominikiem skojarzył.:oops:[/quote] Nie martw się, większości się tak kojarzy :p Quote
Margo Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Ley']Obelix , pomysły na przeszkody fajne tylko ,gdzie ćwiczyć i trzymać te przeszkody jak się w bloku mieszka?:angryy:[/quote] ZKwP Zielona Gora jest gotowy wylozyc pieniadze na zakup sprzetu JESLI zostanie utworzona AKTYWNA grupa osob zainteresowanych tym sportem... Jak dotad co jakis czas pojawiaja sie jakies osoby, ale na deklaracjach sie konczy... :cool1::p Quote
Agata Hanel Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Margo']ZKwP Zielona Gora jest gotowy wylozyc pieniadze na zakup sprzetu JESLI zostanie utworzona AKTYWNA grupa osob zainteresowanych tym sportem... Jak dotad co jakis czas pojawiaja sie jakies osoby, ale na deklaracjach sie konczy... :cool1::p[/quote] Ja jestem nadal chętna. Jeśli nasz związek chce nam sprezentować przeszkody to chwała mu za to:multi:. Pozostaje tylko :mad: kwestia znalezienia odpowiedniego terenu, na którym owe przeszkody mogłyby spoczywac w spokoju. Trochę u nas jest kiepsko ze znalezieniem trenera, ale do tego można dojść później. Zresztą swego czasu Leszek Kalisz z Wrocławia oferował się nam pomagać. Quote
Domik Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ooo, widzę, że coś zaczęło się dziać :) Co trzeba zrobić, żeby się zadeklarować?? Pójść do ZK??? Czy jak?? Quote
psiara2101 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Agata Hanel']Ja jestem nadal chętna. Jeśli nasz związek chce nam sprezentować przeszkody to chwała mu za to:multi:. Pozostaje tylko :mad: kwestia znalezienia odpowiedniego terenu, na którym owe przeszkody mogłyby spoczywac w spokoju. Trochę u nas jest kiepsko ze znalezieniem trenera, ale do tego można dojść później. [B]Zresztą swego czasu Leszek Kalisz z Wrocławia[/B] oferował się nam pomagać.[/quote] dalej jest gotów nam pomagać Quote
Agata Hanel Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Tak, na Leszka mozna liczyć:loveu: Ja pomogę na ile będę mogła, ale mieszkam 40 km od Zielonej i nie jestem w stanie zorganizowac ewentualnego placu do szkoleń, bo chyba w tej chwili to jest główny problem. Nie, głównym problemem jest znalezienie aktywnej osoby która zgromadzi chętnych :cool1: i zorganizuje grupę:mad:. Na początek wystarczy kilka hopek i tunel i trening cotygodniowy gotowy... Mozna (ponownie:roll:) ogłosić spotkanie w związku, ale sugeruję termin powakacyjny. Ja ze swojej strony moge odezwać się do naszej starej ekipy z zeszłego roku. Quote
Recommended Posts