Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej;) mam na imię Karolina;)
Bardzo interesują mnie pieski tej rasy.Byłam na kilku wystawach i przyglądałam się im.Są naprawdę wspaniałe.Planuję w przyszłości kupić sobie pieska tej rasy.
Powiedzcie mi coś o nich, jak je pielęgnować,jak przygotować do wystawy?Podzielcie się jakimiś radami na temat hodowli tej rasy:lol:

Posted

[quote name='Wiśnia15']Hej;) mam na imię Karolina;)
Bardzo interesują mnie pieski tej rasy.Byłam na kilku wystawach i przyglądałam się im.Są naprawdę wspaniałe.Planuję w przyszłości kupić sobie pieska tej rasy.
Powiedzcie mi coś o nich, jak je pielęgnować,jak przygotować do wystawy?Podzielcie się jakimiś radami na temat hodowli tej rasy:lol:[/QUOTE]

Polecam, to cudowne pieski, sa nieslychanie inteligentne i fizycznie wytrwale. Mimo ze wygladaja krucho maja fantastyczna dynamike i lubia ruch, spacery, maja specyficzna fizjonomie i spojrzenie , prawie ludzkie, ale maja humory i to jest tez bardzo ciekawe w t ej rasie. Raczej ale nie musi byc regula przywiazuja sie do jednej osoby a innych w rodzinie po prostu akceptuja, sa troche na dystans do obcych na poczatku ale to specyfika rasy . Radosne i i niepowtarzalne w swojej urodzie. Raczej zdrowo ida przez zycie jak sie nie kupi z jakiejs pseudohodowli z choroba oczu lub wypadajacej rzepki kolanowej ale normalnie to bardzo zdrowe psy.

Posted

na kazde Twoje pytanie znajdziesz odp tutaj na forum ,musisz tylko przewertowac tematy :) tymczasem zaproaszam na moją www gdzie w dziale 'O Rasie" jest dosc duzo na temat grzyw :grins: