Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W opisie pisze, że Bejka waży 7,5kg. Nadal tyle waży? toż to ja myślałam, że moja jest taka mała, a tu się okazuje, że widuję mniejsze okazy. Moja 7,7 yeee. :D

Posted

A wiecie dziewczyny że ja ostatnio właśnie ważyłam . I kurcze nie pamiętam czy to było 7 , czy 8 kg.Później ją zważę i wam powiem.Bejka ogólnie jest bardzo drobna , niestety :(

Posted

[quote name='Glaria']A wiecie dziewczyny że ja ostatnio właśnie ważyłam . I kurcze nie pamiętam czy to było 7 , czy 8 kg.Później ją zważę i wam powiem.Bejka ogólnie jest bardzo drobna , niestety :([/QUOTE]

Ok. Moja przytyła. Mniej ważyła. Dziuba też jest strasznie drobna ;)

Posted

Kiedyś jakiś pan na spacerze też miał westa w typie , i ona mi na to że Bejka , tak jak jego Qadi jest tej odmiany mniejszej ;o Kurde , ludowe mądrości :D

Posted

[quote name='Glaria']Kiedyś jakiś pan na spacerze też miał westa w typie , i ona mi na to że Bejka , tak jak jego Qadi jest tej odmiany mniejszej ;o Kurde , ludowe mądrości :D[/QUOTE]

Ludzie często dzielą rasy na osobniki większe jak i mniejsze to normalne ;)

Posted

Mam do Was takie pytanie , podoba wam się fryzura szczenięca westika ?
o taka [url]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/431183_387655231260409_98961267_n.jpg[/url] ?:p
Mnie się strasznie podoba , jak tylko w tygodniu znajdę czas , postaram się tak wytrymować Bejkę

Posted

ja bym tam chciała żeby D była własnie drobna;)
A szczeniaca fryza bardzo fajna;) tak własnie zrobie firane :diabloti: u nas ogolnie podobnie ale głowe robie jeszcze prostszą:P

Posted

Ja tam Bejce likwiduje wszystko , chryzamtemkę , firankę , włosy z łap :diabloti::diabloti::evil_lol::diabloti::diabloti:
Psina nie wystawa , więc po co ma się męczyć :shake: po za tym fryz jest bardzo praktyczny , a do tego bardzo , bardzo ładny :cool3:
A Ty Justynko sama trymujesz Dotusię ?

Posted

[quote name='Glaria']Ja tam Bejce likwiduje wszystko , chryzamtemkę , firankę , włosy z łap :diabloti::diabloti::evil_lol::diabloti::diabloti:
Psina nie wystawa , więc po co ma się męczyć :shake: po za tym fryz jest bardzo praktyczny , a do tego bardzo , bardzo ładny :cool3:
A Ty Justynko sama trymujesz Dotusię ?[/QUOTE]

Ale fryzura według wzorca jest świetna. ;)

Posted

Ale nie praktyczna :) Wyciąganie liści , i innych pierdoł z spódnicy itp jest na prawdę denerwujące , po za tym bardziej podoba mi się szczenięcy fryzz :D

Posted

[quote name='Glaria']Mam do Was takie pytanie , podoba wam się fryzura szczenięca westika ?
o taka [URL]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/431183_387655231260409_98961267_n.jpg[/URL] ?:p
Mnie się strasznie podoba , jak tylko w tygodniu znajdę czas , postaram się tak wytrymować Bejkę[/QUOTE]

Jak dla mnie super, west wreszcie wygląda jak użytkowy pies :loveu:
Poza tym ja mam manię na krótkie fryzury :eviltong:

Posted

[quote name='Glaria']Ale nie praktyczna :) Wyciąganie liści , i innych pierdoł z spódnicy itp jest na prawdę denerwujące , po za tym bardziej podoba mi się szczenięcy fryzz :D[/QUOTE]

Moja taki szczenięcy fryzik miała ale niestety pies rośnie wraz z włosem :)

Posted

Bejka pierwszy raz u naszej ( no , już nie naszej :cool3: ) groomerki była w wieku niespełna 6 miesięcy :oops: , więc pani zrobiła ją na ala'westa , żałuję że nie zrobiła jej na szczeniaczka :placz:

Posted

[quote name='Glaria']Siemasz Wika :D
Też mi się ten fryz bardzo podoba :loveu:[/QUOTE]

Czeeeść ;)
Nowe zdjęcia Bejki by się przydały, jakiś wpis na blogu zresztą też :eviltong:

Posted

[quote name='Voute']Czeeeść ;)
Nowe zdjęcia Bejki by się przydały, jakiś wpis na blogu zresztą też :eviltong:[/QUOTE]

I mówi to osoba która wpisu na bloga nie dodała od 2 miesięcy :eviltong:Jak będe miała czas , to dziś jej jakieś focie zrobię ;-)

Posted

[IMG]http://i53.tinypic.com/2hn6e5g.jpg[/IMG]

Tej foty nie widzieliście :evil_lol:.

[IMG]http://i53.tinypic.com/2d2att.jpg[/IMG]

Bardzo proszę :eviltong:

Posted

[quote name='Glaria']Bejka pierwszy raz u naszej ( no , już nie naszej :cool3: ) groomerki była w wieku niespełna 6 miesięcy :oops: , więc pani zrobiła ją na ala'westa , żałuję że nie zrobiła jej na szczeniaczka :placz:[/QUOTE]
dopiero? dlaczego? :o

Posted

Cały czas zwlekałam , lub raczej rodzice zwlekali z wizytą :roll:
Pani Marta spytała się mnie jak chcę żeby Bejka została wytrymowana , a ja głupia powiedziałam że tak jak jej Westy :angryy:

Ala , zdjęcia dodałam :D