HexaWHWT Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 większość widziałam na bloguu :( coś nowego? :D Quote
HexaWHWT Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 W opisie pisze, że Bejka waży 7,5kg. Nadal tyle waży? toż to ja myślałam, że moja jest taka mała, a tu się okazuje, że widuję mniejsze okazy. Moja 7,7 yeee. :D Quote
Bejkowa Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 A wiecie dziewczyny że ja ostatnio właśnie ważyłam . I kurcze nie pamiętam czy to było 7 , czy 8 kg.Później ją zważę i wam powiem.Bejka ogólnie jest bardzo drobna , niestety :( Quote
HexaWHWT Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='westie_justa']moja 8 :diabloti:[/QUOTE] To się ciesz :) Quote
HexaWHWT Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Glaria']A wiecie dziewczyny że ja ostatnio właśnie ważyłam . I kurcze nie pamiętam czy to było 7 , czy 8 kg.Później ją zważę i wam powiem.Bejka ogólnie jest bardzo drobna , niestety :([/QUOTE] Ok. Moja przytyła. Mniej ważyła. Dziuba też jest strasznie drobna ;) Quote
Bejkowa Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Kiedyś jakiś pan na spacerze też miał westa w typie , i ona mi na to że Bejka , tak jak jego Qadi jest tej odmiany mniejszej ;o Kurde , ludowe mądrości :D Quote
HexaWHWT Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Glaria']Kiedyś jakiś pan na spacerze też miał westa w typie , i ona mi na to że Bejka , tak jak jego Qadi jest tej odmiany mniejszej ;o Kurde , ludowe mądrości :D[/QUOTE] Ludzie często dzielą rasy na osobniki większe jak i mniejsze to normalne ;) Quote
Bejkowa Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Mam do Was takie pytanie , podoba wam się fryzura szczenięca westika ? o taka [url]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/431183_387655231260409_98961267_n.jpg[/url] ?:p Mnie się strasznie podoba , jak tylko w tygodniu znajdę czas , postaram się tak wytrymować Bejkę Quote
Yuveza Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 ja bym tam chciała żeby D była własnie drobna;) A szczeniaca fryza bardzo fajna;) tak własnie zrobie firane :diabloti: u nas ogolnie podobnie ale głowe robie jeszcze prostszą:P Quote
Bejkowa Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Ja tam Bejce likwiduje wszystko , chryzamtemkę , firankę , włosy z łap :diabloti::diabloti::evil_lol::diabloti::diabloti: Psina nie wystawa , więc po co ma się męczyć :shake: po za tym fryz jest bardzo praktyczny , a do tego bardzo , bardzo ładny :cool3: A Ty Justynko sama trymujesz Dotusię ? Quote
HexaWHWT Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Glaria']Ja tam Bejce likwiduje wszystko , chryzamtemkę , firankę , włosy z łap :diabloti::diabloti::evil_lol::diabloti::diabloti: Psina nie wystawa , więc po co ma się męczyć :shake: po za tym fryz jest bardzo praktyczny , a do tego bardzo , bardzo ładny :cool3: A Ty Justynko sama trymujesz Dotusię ?[/QUOTE] Ale fryzura według wzorca jest świetna. ;) Quote
Bejkowa Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Ale nie praktyczna :) Wyciąganie liści , i innych pierdoł z spódnicy itp jest na prawdę denerwujące , po za tym bardziej podoba mi się szczenięcy fryzz :D Quote
Voute Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Glaria']Mam do Was takie pytanie , podoba wam się fryzura szczenięca westika ? o taka [URL]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/431183_387655231260409_98961267_n.jpg[/URL] ?:p Mnie się strasznie podoba , jak tylko w tygodniu znajdę czas , postaram się tak wytrymować Bejkę[/QUOTE] Jak dla mnie super, west wreszcie wygląda jak użytkowy pies :loveu: Poza tym ja mam manię na krótkie fryzury :eviltong: Quote
Bejkowa Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Siemasz Wika :D Też mi się ten fryz bardzo podoba :loveu: Quote
whiteterrier Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Bejkata chowa się przy Amoorze? ;> No wątpię, wątpię :D Kiedy nowe fotki ? ;) Quote
HexaWHWT Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Glaria']Ale nie praktyczna :) Wyciąganie liści , i innych pierdoł z spódnicy itp jest na prawdę denerwujące , po za tym bardziej podoba mi się szczenięcy fryzz :D[/QUOTE] Moja taki szczenięcy fryzik miała ale niestety pies rośnie wraz z włosem :) Quote
Bejkowa Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Bejka pierwszy raz u naszej ( no , już nie naszej :cool3: ) groomerki była w wieku niespełna 6 miesięcy :oops: , więc pani zrobiła ją na ala'westa , żałuję że nie zrobiła jej na szczeniaczka :placz: Quote
Yuveza Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Dot pierwszy raz u fryza była w wieku 13 miesięcy :roflt: mwahahah Quote
Voute Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Glaria']Siemasz Wika :D Też mi się ten fryz bardzo podoba :loveu:[/QUOTE] Czeeeść ;) Nowe zdjęcia Bejki by się przydały, jakiś wpis na blogu zresztą też :eviltong: Quote
Bejkowa Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [quote name='Voute']Czeeeść ;) Nowe zdjęcia Bejki by się przydały, jakiś wpis na blogu zresztą też :eviltong:[/QUOTE] I mówi to osoba która wpisu na bloga nie dodała od 2 miesięcy :eviltong:Jak będe miała czas , to dziś jej jakieś focie zrobię ;-) Quote
Bejkowa Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [IMG]http://i53.tinypic.com/2hn6e5g.jpg[/IMG] Tej foty nie widzieliście :evil_lol:. [IMG]http://i53.tinypic.com/2d2att.jpg[/IMG] Bardzo proszę :eviltong: Quote
HexaWHWT Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='Glaria']Bejka pierwszy raz u naszej ( no , już nie naszej :cool3: ) groomerki była w wieku niespełna 6 miesięcy :oops: , więc pani zrobiła ją na ala'westa , żałuję że nie zrobiła jej na szczeniaczka :placz:[/QUOTE] dopiero? dlaczego? :o Quote
Bejkowa Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Cały czas zwlekałam , lub raczej rodzice zwlekali z wizytą :roll: Pani Marta spytała się mnie jak chcę żeby Bejka została wytrymowana , a ja głupia powiedziałam że tak jak jej Westy :angryy: Ala , zdjęcia dodałam :D Quote
Recommended Posts