Kiłi Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Cosmo'][COLOR=purple]Czesc dziewczynki :) :) :) [/COLOR] [COLOR=purple]Gratuluje autka nowego :) w ogole sliczna chonika, Spot i Tops jak zawsze kochani :loveu: noo i Manius oczywiscie też :p[/COLOR] [COLOR=purple]zycze zdrowka Spotkowi biednemu :shake: - oby to nie bylo nic powaznego ;)[/COLOR] [COLOR=purple]Udanego Sylwka, choc mysle, ze jeszcze tu wpadne przed 2008 :cool3:[/COLOR] [COLOR=purple]pozdrawiam cieplo:p[/COLOR][/quote] Cześć:loveu: Też życzymy udanego sylwestra:cool3: [quote name='Medorowa']Jak milutko:diabloti::diabloti::loveu: :loveu: [URL]http://images23.fotosik.pl/130/8ac73f6e67ac4425.jpg[/URL][/quote] :loveu::diabloti: [quote name='tygra']super foteczki :) a historyjka spacerowa rewelacja, zdrowo się usmiałąm :)[/quote] Dziękujemy:loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Heyka :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Co u Spocika :razz: :razz: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Ozzy też jak byl maly biegał za laserkiem:cool1:....ale teraz już wie że aparat i swiatełko to foty ....i ucieka :evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ja mam nadzieje, że Maniek z tego wyrośnie... Ze Spotem ok, ma dostawał rutinoskorbin ma lekki katar. Ten glucior to był jednak przez suche powietrze;) Mamy już dla Topsa tabletki uspokajające na sylwestra, Spot jednak nie może brać. Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Kiłi'] Ja mam nadzieje, że Maniek z tego wyrośnie... Ze Spotem ok, ma dostawał rutinoskorbin ma lekki katar. Ten glucior to był jednak przez suche powietrze;) Mamy już dla Topsa tabletki uspokajające na sylwestra, Spot jednak nie może brać.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Zobojętnieje ;) bedzie olewal aparata;)zobaczysz Uffff dopsz że Spocik oki ........ Ja mam szczęście ze Ozzy nie boi się wystrzałów...ale Harley mój koffany boxio ...tak sie bał panicznie że jak żyl ....4 lata....tak wszystkie sylwestry spedzilam z nim na podłodze pod biurkiem ....w łazience ...:razz::razz::razz:a po lekach było jeszcze gorzej ...bo mialam piesa naćpanego :oops::oops: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Cosmo Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 no to dobrze, ze wszystko ok :) ja w sumie jak Spot - zaglutana, chora :cool1: mimo wszystko na Spotka trzeba uwazac, bo juz starszy pan z niego ;) pozdrawiam :p Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Zdrówka dla Spotka... którykolwiek to jest... bo ja już nie spamiętuje tych wszystkich psów :oops::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Zdrówka dla Spotka... którykolwiek to jest... bo ja już nie spamiętuje tych wszystkich psów :oops::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]SPOCIK to faflunek ...boxiu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: TOPSIK to ten mały biały jegomość ;) MAGNUS ........nie takie psy cię nie interesują :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kiłi Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Zobojętnieje ;) bedzie olewal aparata;)zobaczysz[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Uffff dopsz że Spocik oki ........[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Ja mam szczęście ze Ozzy nie boi się wystrzałów...ale Harley mój koffany boxio ...tak sie bał panicznie że jak żyl ....4 lata....tak wszystkie sylwestry spedzilam z nim na podłodze pod biurkiem ....w łazience ...:razz::razz::razz:a po lekach było jeszcze gorzej ...bo mialam piesa naćpanego :oops::oops:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] No właśnie Spot się nigdy nie bał wystrzałów, a wczoraj jak piechotką szłyśmy do weta to po prostu masakra, Spot na każdy byle wystrzał podskakiwał, była bardzo podniecony, na ludzi się jeżył i nawet śmieciami sie interesował, przez co nasza wyprawa trwała dwa razy dłużej:evil_lol: [quote name='Cosmo']no to dobrze, ze wszystko ok :) ja w sumie jak Spot - zaglutana, chora :cool1: mimo wszystko na Spotka trzeba uwazac, bo juz starszy pan z niego ;) pozdrawiam :p[/quote] Ja też troche zaglutana:eviltong: No o Spotersona dbamy, wczoraj nam wet powiedział, że chudy (37)... a my go specjalnie odchudzamy z uwagi na chore łapy:roll: Quote
Kiłi Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]Zdrówka dla Spotka... którykolwiek to jest... bo ja już nie spamiętuje tych wszystkich psów :oops::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nooo nie...:mad::mad: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]SPOCIK to faflunek ...boxiu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]TOPSIK to ten mały biały jegomość ;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]MAGNUS ........nie takie psy cię nie interesują :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ;) Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]SPOCIK to faflunek ...boxiu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: TOPSIK to ten mały biały jegomość ;) MAGNUS ........nie takie psy cię nie interesują :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]na chwile obecna wiem juz wsjo.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czyli za fafluna czymałam kciuki... ale juz poczytałam że nic groźnego Klocuś tez przesypia strzały.... nawet panowie policjanci jak wzieli go na testy strzelali przy nim coby zobaczyć reakcje- wzdrygnął sie przy pierwszych trzech razach... potem nie słyszał :roll::roll: wczoraj jadąc autem widziałam gówniarzy jak rzucają petardy obok SWOJEGO psa... psina mało sie nie osr*ała ze strachu...była na smyczy, nie miała jak uciec... nie miałam mozliwości zatrzymania sie i zaparkowania :angryy::angryy::mad: może to i dobrze... bo wsadziłabym te petardy gościowi w okrężnice [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:roll:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:angryy::mad: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]na chwile obecna wiem juz wsjo.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [COLOR=Red]jestem z Ciebie DUMNA :p[/COLOR] czyli za fafluna czymałam kciuki... ale juz poczytałam że nic groźnego Klocuś tez przesypia strzały.... nawet panowie policjanci jak wzieli go na testy strzelali przy nim coby zobaczyć reakcje- wzdrygnął sie przy pierwszych trzech razach... potem nie słyszał :roll::roll: wczoraj jadąc autem widziałam gówniarzy jak rzucają petardy obok SWOJEGO psa... psina mało sie nie osr*ała ze strachu...była na smyczy, nie miała jak uciec... nie miałam mozliwości zatrzymania sie i zaparkowania :angryy::angryy::mad: może to i dobrze... bo wsadziłabym te petardy gościowi w okrężnice [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:roll:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:angryy::mad: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie doczytując do końca tak to wlasnie skomentowałam :angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kiłi Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]Klocuś tez przesypia strzały.... nawet panowie policjanci jak wzieli go na testy strzelali przy nim coby zobaczyć reakcje- wzdrygnął sie przy pierwszych trzech razach... potem nie słyszał :roll::roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=#0000ff][COLOR=black]A po co go panowie policjanci na testy brali?[/COLOR][B]:-o:razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]wczoraj jadąc autem widziałam gówniarzy jak rzucają petardy obok SWOJEGO psa... psina mało sie nie osr*ała ze strachu...była na smyczy, nie miała jak uciec... nie miałam mozliwości zatrzymania sie i zaparkowania :angryy::angryy::mad: może to i dobrze... bo wsadziłabym te petardy gościowi w okrężnice [/COLOR][/FONT][/B][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:roll:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:angryy::mad: [/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Biedny psiór:shake: Kiedyś jamnik mojej sąsiadki biegał z odpaloną fajerwerką, jak ja to zabaczyłam to mało na serce nie padłam, ale małej cholerze nic się nie stało:lol: Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Kiłi'][FONT=Arial][COLOR=#0000ff][COLOR=black]A po co go panowie policjanci na testy brali?[/COLOR][B]:-o:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bo chcieli zobaczyc co to za pies i z czym sie go je :roll: więc zaprosili nas na plac dla psów policyjnych i troszke z nim popracowali ... nie bede opisywać całej historii powiem tylko że Klocuś spisał sie wysmienicie i dla policji Clockwork jest SUPER... straż miejska jednak i tak ma swoje zdanie... choć od tamtej pory mamy luzik... nie zaczepiają nas, nie każą ubierać kagańca, najlepiej zbroi, a jeszcze lepiej ubić... bo..... ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]na chwile obecna wiem juz wsjo.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czyli za fafluna czymałam kciuki... ale juz poczytałam że nic groźnego Klocuś tez przesypia strzały.... nawet panowie policjanci jak wzieli go na testy strzelali przy nim coby zobaczyć reakcje- wzdrygnął sie przy pierwszych trzech razach... potem nie słyszał :roll::roll: wczoraj jadąc autem widziałam gówniarzy jak rzucają petardy obok SWOJEGO psa... psina mało sie nie osr*ała ze strachu...była na smyczy, nie miała jak uciec... nie miałam mozliwości zatrzymania sie i zaparkowania :angryy::angryy::mad: może to i dobrze... bo wsadziłabym te petardy gościowi w okrężnice [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:roll:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:angryy::mad: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :angryy::angryy::angryy: DoBerek:p Quote
Kiłi Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'] [I][FONT=Arial][COLOR=blue][B]bo chcieli zobaczyc co to za pies i z czym sie go je[/B] :roll:[/COLOR][/FONT][/I] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]więc zaprosili nas na plac dla psów policyjnych i troszke z nim popracowali ... nie bede opisywać całej historii powiem tylko że Klocuś spisał sie wysmienicie i dla policji Clockwork jest SUPER... [/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=#0000ff][COLOR=black]Czyli takie testy mówisz mu robili... fajnie[/COLOR][B]:cool3:[/B][COLOR=black] I fajnie że Klocek dobrze się spisał:loveu:[/COLOR][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue][quote] straż miejska jednak i tak ma swoje zdanie... [/quote][/COLOR][/FONT][/B] Ale dlaczego? Przecież Klocuś to czarny labrador:diabloti::diabloti: [quote name='Medorowa'] DoBerek:p[/quote] Witanko:loveu: Coś mi się z cytatami chrzani... Quote
Cosmo Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 ale to mu lapki mu sztywnieja??? na wielki sylwestrowy strach polecam lazienke i owijanie kocami i bycie przy piesku, z moja Tinucha [*] potrafilam dwie godziny przesiedziec, az sie uspokoila i doszla do siebie, ostatni spacer zwykle odbywal sie ok godziny 18, bo pozniej juz strzelali co chwile, pies nie chcial wyjsc na dwor az do ok 7 rano.. jeja tak sobie wspominam, lezka mi sie w oku zakrecila..:-( Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Kiłi'][FONT=Arial][COLOR=#0000ff][COLOR=black]Czyli takie testy mówisz mu robili... fajnie[/COLOR][B]:cool3:[/B][COLOR=black] I fajnie że Klocek dobrze się spisał:loveu:[/COLOR][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]ułożony... po panci :grins: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Ale dlaczego? Przecież Klocuś to czarny labrador:diabloti::diabloti: [/quote] [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]bo sie nie znają :roll:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Kiłi Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Cosmo']ale to mu lapki mu sztywnieja??? [B]Komu?[/B] na wielki sylwestrowy strach polecam lazienke i owijanie kocami i bycie przy piesku, z moja Tinucha [*] potrafilam dwie godziny przesiedziec, az sie uspokoila i doszla do siebie, ostatni spacer zwykle odbywal sie ok godziny 18, bo pozniej juz strzelali co chwile, pies nie chcial wyjsc na dwor az do ok 7 rano.. jeja tak sobie wspominam, lezka mi sie w oku zakrecila..:-([/quote] Nie smutaj się:calus: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=blue][B]bo sie nie znają :roll:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] :evil_lol: Lece Topsa strzyc:lol: Filmik jak to Maniek męczy Topsa [URL]http://www.youtube.com/watch?v=iOFFAZfd_Us[/URL] Mam dylemat czy malować na sylwestra paznokcie na czerwono czy nie... będe miała fioletową torebke:roll: Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Kiłi'] Lece Topsa strzyc:lol: Filmik jak to Maniek męczy Topsa [URL]http://www.youtube.com/watch?v=iOFFAZfd_Us[/URL] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Maniek jest bowski :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Mam dylemat czy malować na sylwestra paznokcie na czerwono czy nie... będe miała fioletową torebke:roll:[/quote] :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz: a poczemu chcesz sobie brudzić paznokietki ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kiłi Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz: a poczemu chcesz sobie brudzić paznokietki ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Żeby lepiej wyglądały:oops: W końcu to sylwester:loveu: Quote
Cosmo Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Spotkowi? czy ma artretyzm? czy lapki - sciegna nadwyrezyl? :cool3: juz ok, ale teskni mi sie do mojego suczyska ukochanego... filmik - chce wiecej :loveu: jak ja Wam zazdroszcze, ze w Gdansku mieszkacie to normalnie... Gdansk mi sie marzy dniami i nocami, z checia bym sie tam wyprowadzila, w ogole jak tam teraz z praca??? taka na caly etat? wiem, ze wynagrodzenia sa calkiem, calkiem ;) a co do kolorow - ja bym chyba ich nie laczyla, ale nie wiem hmm :cool3: pozdrawiam:p Quote
Kiłi Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Cosmo']Spotkowi? czy ma artretyzm? czy lapki - sciegna nadwyrezyl? :cool3: [B]Artretyzm, może i lekka dysplazja. Biedak się starzeje:-( Żeby wstać z łóżka potrzebuje conajmniej dwóch minut[/B] juz ok, ale teskni mi sie do mojego suczyska ukochanego... :calus: filmik - chce wiecej :loveu: [B]Poszukam może coś znajde jeszcze[/B]:razz: jak ja Wam zazdroszcze, ze w Gdansku mieszkacie to normalnie... Gdansk mi sie marzy dniami i nocami, z checia bym sie tam wyprowadzila, w ogole jak tam teraz z praca??? taka na caly etat? wiem, ze wynagrodzenia sa calkiem, calkiem ;) [B]Ja to bym się z chęcią się na wieś wyprowadziła, mam już troszke dość tych korków spalin pchających się na mnie ludzi itd, wczoraj jakiś idiota na mnie trąbił, bo czekałam na dogodną chwilę by wyjechać z uliczki, ja się powoli spokojnie odwróciłam i pokazałam mu środkowy palec, nie będzie mi tu jakiś facet ponaglał, ja jeżdże w swoim tempie:evil_lol: Jak z pracą?:hmmmm::niewiem: Chyba tak jak wszędzie:evil_lol:[/B] a co do kolorow - ja bym chyba ich nie laczyla, ale nie wiem hmm :cool3: pozdrawiam:p[/quote] Dobra wygrałyście nie będzie czerwieni:eviltong: Będzie delikatny róż:cool3: Quote
Kiłi Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Aha no i co zapomniałam napisać, Tops już ostrzyżony teraz tylko po wieczornym spacerku kąpiel i będzie cud piesek... co prawda nie chce mi się za bardzo go kąpać, ale już troszke śmierdzi:evil_lol::evil_lol: Jutro jadziem do Kachny, Tops koło 20 ma dostac tabletki. Porobie dużo zdjęć m.in. "Iluminacje" domu Kasi:diabloti: Quote
Cosmo Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 aa moja Tina tez miala problemy z wstawaniem, ale ona dodatkowo miala wielgachne guzisko:( do starszych psow trzeba miec znacznie wiecej cierpliwosci, ale zycze, zeby Spocik dozyl sedziwego wieku - milosci mu nie musze zyczyc, bo jest nia w pelni otoczony :) :p my mamy dom w okolicach Nowego Dworu Gdanskiego, ale zeby zamieszkac calorocznie, trzeba zalozyc centralne ogrzewanie i najlepiej wymienic dach + zrobienie II lazienki i inne przerobki, a to laczne koszty ok 50000zl - wiec poki ma konkretnych planow, to nie bedzie sensu dla kaprysu wywalac tyle kasy, kiedy jestesmy tam pare razy do roku... w sumie po jednym dniu spedzonym w Gdansku tez jestem potwornie zmeczona i jak wracamy do domu na wsi - to jest pelen relaksik + uwielbiane przeze mnie gruchanie golebi mrrrr, a tu w belchatowie, mieszka sie w miescie w bloku jak w klatce, nie ma juz naszej tinuchy i wlaciwie zapomnialam czym sa spacery po okolicznych laczkach, malym lasku, kiedy nie musze to nie wychodze, strasznie brakuje mi psa, z checia zaadoptowalabym jakiegos kundelka albo kupila jakas mordeczke z rodowodem, ale rodzice strzelaja fochy :roll: a dodatkowo, to, co jest fajne mieszkajac na zulawach to 21km od domu to plaza w Jantarze, wiosna albo jesienia spacerki sa boskie - jak nie ma wiatru, latem na plazy sie wlasciwie nie pokazuje, chyba, ze poznym wieczorkiem albo rano przed 7 jak kutry z rybkami wracaja :evil_lol: sorki, ze sie tak rozpisalam, ale naprawde jestescie szczesciarami, ze tam mieszkacie :eviltong: - nakrecilam sie hehe :razz: Quote
Jagoda1 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Niech Nowy Rok przyniesie Tobie, Bliskim, Zwierzakom zdrowie, radość, szczęście.:lol: Quote
clockwork Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witam świętą trójce (psią) i dwójce nie świętą :roll:(człowieczą) ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bereczek :hand: i Spokojnego dla piesów sylwestra zyczę :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts