Jump to content
Dogomania

Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kiłi']

Maniek miał prześwietlenia stawów biodrowych, bo miesiąc temu spadł ze zbocza razem z kozą i kulał, przeszło mu ale teraz znowu zaczął kuleć. Wet stwierdził, że robimy prześwietlenie a przy okazji na dysplazje bo by się przydało. No i po badaniu Kasia coś tam przebąknęła, że coś z łokciami i coś może być nie tak ... Nie wiem... na razie wole nic nie mówić,bo nie wiem, oby tylko nie dysplazja, bo pal licho wystawy i tą całą hodowlanke, ale Maniek nie będzie mógł szaleć, a to bardzo kocha, czekamy do jutra, aż wyniki odczyta uprawniony do tego lekarz, także ciotka Klockowa trzymaj mocno kciuki:p
trzymam tak mocno... że mocniej sie nie da ;)
wycałuj pręgusa kanalie ode mnie... i bedzie dobrze :kciuki:

Posted

Matko dwie pod jednym nickiem:huh::diabloti:

Wycałuje jak tylko go spotkam i przekaże Kasi żeby go dzisiaj wycałowała:loveu:

Jechałam!!! Przez obwodnice:loveu: Co prawda Kangoos mi zgasł na samym początku pod domem, ale to ze stresu bo tata stał w oknie i oceniał, a później jakoś się jechało...:diabloti:

Posted

[quote name='Kiłi']Matko dwie pod jednym nickiem:huh::diabloti:

Wycałuje jak tylko go spotkam i przekaże Kasi żeby go dzisiaj wycałowała:loveu:

Jechałam!!! Przez obwodnice:loveu: Co prawda Kangoos mi zgasł na samym początku pod domem, ale to ze stresu bo tata stał w oknie i oceniał, a później jakoś się jechało...:diabloti:

2 bo na jednym kompecku :grins: .....jedna u sia a druga gościnnie :p...
bywa że się czasem ktosik i nickiem podzieli :p

o masz ...jazda próbna ;)

Posted

Dysplazja średnia.Może biegać, ale bez forsownych ćwiczeń i długich dystansów.Nie może być rozmnażany.Co dwa lata musi się prześwietlić w celu kontroli.Smutno mi martwie się o jego zdrowie.

Posted

k_achna napisał(a):
Dysplazja średnia.Może biegać, ale bez forsownych ćwiczeń i długich dystansów.Nie może być rozmnażany.Co dwa lata musi się prześwietlić w celu kontroli.Smutno mi martwie się o jego zdrowie.

Nie zamartwiaj się na zapas...
Wymiziaj trzy Cudaki...:lol:

Posted

[quote name='Kiłi']Magnus ma dysplazje:-(

o masz!!!! jak ja nie lubie tych słów na "DYS" ... samo zło!!!!!:angryy::angryy:

DYSplazja,
DYSkomfort
DYSkoteka :evil_lol::evil_lol:

Maniek... kanalio Ty moja ulubiona... :loveu: co mam powiedzieć:hmmmm: lipa z tą dysplazją... ale średnia... nie znaczy że świat sie kończy :kciuki:

Posted

Jutro wieczorkiem podjedziemy do weta po odbiór zdjęć, to się wypytamy z mamą co i jak.
Ehhh szkoda wielka zarówno pod względem zdrowotnym jak i hodowlanym, Magnus to syn championa Hiszpani, świeża krew... ehh zła jestem:angryy:

Posted

[quote name='k_achna']Dysplazja średnia.Może biegać, ale bez forsownych ćwiczeń i długich dystansów.Nie może być rozmnażany.Co dwa lata musi się prześwietlić w celu kontroli.Smutno mi martwie się o jego zdrowie.
cholera ....no i nie pociesze nooooooo........bo nie potrafie ...:shake:

Posted

Magni ma HD-D. Kolano nie ma zerwanego więzadła ale jest bardzo poluzowany staw i Magnus ma chodzić dwa miesiące tylko na smyczy.Do tego zakupujemy Gelacan Fast i cortaflex .:placz:

Posted

[quote name='Kiłi']Magnus ma dysplazje:-(
:placz::placz::placz:
[quote name='k_achna']Nie może być rozmnażany.
rozumiem że Wam na tym zależało......:glaszcze:
[quote name='k_achna']Smutno mi martwie się o jego zdrowie.
Ja również:-(
[quote name='Kiłi']Jutro wieczorkiem podjedziemy do weta po odbiór zdjęć, to się wypytamy z mamą co i jak.
Ehhh szkoda wielka zarówno pod względem zdrowotnym jak i hodowlanym, Magnus to syn championa Hiszpani, świeża krew... ehh zła jestem:angryy:
:calus:
[quote name='k_achna']Magni ma HD-D. Kolano nie ma zerwanego więzadła ale jest bardzo poluzowany staw i Magnus ma chodzić dwa miesiące tylko na smyczy.Do tego zakupujemy Gelacan Fast i cortaflex .:placz:
życzę zdrówka.....

Posted

[quote name='k_achna']Magni ma HD-D. Kolano nie ma zerwanego więzadła ale jest bardzo poluzowany staw i Magnus ma chodzić dwa miesiące tylko na smyczy.Do tego zakupujemy Gelacan Fast i cortaflex .:placz:

czy ja mogę prosić wersje dla blondynek :oops::oops:
co to jest HD-D ??

Posted

[quote name='clockwork']czy ja mogę prosić wersje dla blondynek :oops::oops:
co to jest HD-D ??
HD D czyli dysplazja średnia, od ciężkiej dysplazji dzieli tylko jeden stopień. Szczerze to miałam nadzieje, że będzie to chociaż HD C lekka dysplazja... :placz:

Posted

[quote name='Kiłi']HD D czyli dysplazja średnia, od ciężkiej dysplazji dzieli tylko jeden stopień. Szczerze to miałam nadzieje, że będzie to chociaż HD C lekka dysplazja... :placz:
smutnio:placz::placz::placz::placz:

Posted

Słuchajcie kochani, nie możemy już dłużej się oszukiwać co do Topsa, dlatego też powiemy to pubicznie: Tops jest gejem. Aby mógł w pełni wyrazić siebie dostał od nas ten o to prezent:diabloti:

Posted

Kiłi napisał(a):
Słuchajcie kochani, nie możemy już dłużej się oszukiwać co do Topsa, dlatego też powiemy to pubicznie: Tops jest gejem. Aby mógł w pełni wyrazić siebie dostał od nas ten o to prezent:diabloti:

http://images29.fotosik.pl/110/87c11354cbe80980.jpg nie zrobisz mu tego:shake::shake: :cool1::evil_lol:

HEJJA sobotnio-wieczornie... dobijałam sie do was ciągle i wciąż.. i dopiero mnie ten BUSY tera dopuścił

Posted

Alicja napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.......różowe ozdóbki ;)

I do tego różowa gumeczka:loveu:

clockwork napisał(a):
http://images29.fotosik.pl/110/87c11354cbe80980.jpg nie zrobisz mu tego:shake::shake: :cool1::evil_lol:

Już mu zrobiłam:diabloti: Pierwszy spacer za nami, Topsowi się bardzo podobało:loveu:

Eszzz ten durny fotosik:angryy:

Tops u "fryzjera"

obok Spot zajada ucho

pyyyyyycha

pańcia zostaw już mnie:shake: