Vectra Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]i nie podobają się ? :evil_lol:[/B][/I][/quote] podobają tylko , jedno ALE :diabloti: większe poproszę , można 640 x 640 pix :eviltong: Runusiowa reglamina to Ty nie czytała :shake: :mad: :evilbat: :diabloti: Quote
Rinuś Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Vectra']podobają tylko , jedno ALE :diabloti: większe poproszę , można 640 x 640 pix :eviltong: Runusiowa reglamina to Ty nie czytała :shake: :mad: :evilbat: :diabloti:[/quote] [I][B]haha pewnie że nie czyutałam :evil_lol: tych którzy go przeczytali można na palcach policzyć :diabloti: ale mi się taki rozmiar podoba :diabloti:[/B][/I] Quote
basia bonnie Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [url]http://images24.fotosik.pl/105/0b440cbc4a8ec968.jpg[/url] cóż za piękny portret :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Dzień dobry :) A ja jestem tylko ciekawa, co leciało w TV w pierwszej serii zdjęć z piłeczką... :lol: [URL]http://images28.fotosik.pl/105/fb850297cb3bd64d.jpg[/URL] Niczym Matrix :razz: :loveu: Quote
Rinuś Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='basia bonnie'][URL]http://images24.fotosik.pl/105/0b440cbc4a8ec968.jpg[/URL] cóż za piękny portret :loveu:[/quote] [I][B]dziękujemy :loveu::loveu:[/B][/I] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry :) A ja jestem tylko ciekawa, co leciało w TV w pierwszej serii zdjęć z piłeczką... :lol: [URL]http://images28.fotosik.pl/105/fb850297cb3bd64d.jpg[/URL] Niczym Matrix :razz: :loveu:[/quote] [I][B]a dzień dobry :multi: nie wiem nawet co tam leciało :evil_lol: jakaś reklama :eviltong:[/B][/I] Quote
diabelkowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 fajne pileczkowe foty :)))) [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]to co tam robilas w tym drugim pokoju?:evil_lol:[/SIZE][/COLOR] Quote
Rinuś Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='diabelkowa']fajne pileczkowe foty :)))) [COLOR=PaleTurquoise][SIZE=1]to co tam robilas w tym drugim pokoju?:evil_lol:[/SIZE][/COLOR][/quote] [I][B]oo witamy po raZ 1:multi::multi::multi: też zaraz wpadnę do Ciebie :diabloti: haha nie słuchaj tego co oni piszą :evil_lol::evil_lol: wszyscy kłamią :mad:[/B][/I] Quote
diabelkowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 klamia ? to plotka a w kazdej plotce jest ziarnko prawdy:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Tutaj tak wesoło, że i ja przydreptałam... Brutusek - zdolna bestia, nie przepusci żadnej piłeczce...:lol: pzdr. Quote
eria Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [URL]http://images27.fotosik.pl/105/f84b93c5952883ac.jpg[/URL] nooo niezła głupawka Brutusowa :cool3: Quote
Rinuś Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='diabelkowa']klamia ? to plotka a w kazdej plotce jest ziarnko prawdy:evil_lol:[/quote] [I][B]haha w tej akurat nie ma :diabloti:[/B][/I] [quote name='Asiaczek']Tutaj tak wesoło, że i ja przydreptałam... Brutusek - zdolna bestia, nie przepusci żadnej piłeczce...:lol: pzdr.[/quote] [I][B]aa witamy witamy :loveu: mam nadzieję że częściej będziesz wpadać :loveu: otworzyłam nasza galerię już na dobre :multi:[/B][/I] Quote
Alicja Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Brutusek śliczności :loveu::loveu::loveu: ta fota rewelka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url]http://images33.fotosik.pl/29/3623719e396a7d70.jpg[/url] WITANKO :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Diabelkowa, prawdę mówią, prawdę :diabloti: Quote
Luzia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ojojoj jakieś tajemnice czy cóś :evil_lol: Proszę mi tu wszystko wyjaśnić ale to natychmiast :diabloti: Quote
Kajduk Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 obejrzalam galerie, i fotki sa super :) Sliczny piesio!!! Quote
Rinuś Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [I][B]witamy wszystkich u nas :loveu: wróciłam właśnie z fajki wodnej...ten tytoń to jakiś kwas był...niedobrze mi po tym :roll:[/B][/I] Quote
Rinuś Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [I][B]jestem przerażona :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: u mnie w pokoju jest mysz!!tzn teraz już jest u rodziców bo ją wypędziłam!! skąd u mnie mysz????????????[/B][/I]? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 A jaki smak taki niedobry był? ;) Jak mogłaś wypędzić taką malutką, fajniutką, słodziutką myszeczkę :loveu: Quote
basia bonnie Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 wpuść mysz do akwarium i hoduj :loveu: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A jaki smak taki niedobry był? ;) Jak mogłaś wypędzić taką malutką, fajniutką, słodziutką myszeczkę :loveu:[/quote] [I][B]jabłkowa :shake: i do tego herbata jabłkowa...ale chyba jakiś stary tyto[/B][B]ń był :shake:[/B][/I] [quote name='basia bonnie']wpuść mysz do akwarium i hoduj :loveu: :evil_lol:[/quote] [I][B]taaa żebym jeszcze dała radę ja złapać....Brutusa poszczuje niech ją złapie :razz:[/B][/I] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]jabłkowa :shake: i do tego herbata jabłkowa...ale chyba jakiś stary tyto[/B][B]ń był :shake:[/B][/I] [I][B]taaa żebym jeszcze dała radę ja złapać....Brutusa poszczuje niech ją złapie :razz:[/B][/I][/quote] Jabłkowa jest fuj :p Bananowa rządzi :loveu: I co Brutusek ma z nią zrobić? :-( Quote
Rinuś Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='Gonitwa']Myszkę Brutusem szczuć? Ty nieczuła![/quote] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jabłkowa jest fuj :p Bananowa rządzi :loveu: I co Brutusek ma z nią zrobić? :-([/quote] [I][B]no jabłkowa niedobra :shake: też się zgadzam że banan rządzi :loveu: haha byście widziały minę Brutusa jak ta mysz przelatywała z mojego pokoju do rodziców :evil_lol: spojrzał się tylko na nią :evil_lol:[/B][/I] Quote
kasykk Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Kochana morda :) Niech sie dobrze chowa :) Quote
Rinuś Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='kasyk']Kochana morda :) Niech sie dobrze chowa :)[/quote] [I][B]dziękuję bardzo :loveu: i zapraszamy częściej :multi:[/B][/I] Quote
Recommended Posts