Aga_Mazury Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 nie wiem dlaczego nikt się nie interesuje tak uroczym psem? :niewiem: Quote
ewatr Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Aga_Mazury napisał(a):nie wiem dlaczego nikt się nie interesuje tak uroczym psem? :niewiem: na to pytanie chyba nie ma sensownej odpowiedzi :shake: musi pewnie swoje odsiedzieć w schronisku:-( ale uda sie z tym domem zobaczysz :lol: Quote
Aga_Mazury Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Padulek...Kochanie moj.e..nie gniewaj się na mnie, że rzadziej zaglądam...ale w sercu jesteś cały czas...przeciez wiesz... jesteś Moim Psem...:iloveyou: obiecałam...i nigdy nie przestanę szukac Ci domu...i na ile będę mogła będe umilac Ci życie w schronie... Quote
Aga_Mazury Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Skarby moje.....nie byłam dzisiaj z Wami na spacerku....bo woziłam koteczki...ale buziaka byłam i dałam...i kiełbaskę też :) Quote
Aga_Mazury Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Mój Kochany Przystojniaczku...pobiegnijmy na wieczorny wirtualny spacer...buziaki ...bardzo Cię Kocham :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Kolorowy mój słodziaku......mało masz odwiedzin Quote
Evelin Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 I jak Paduś się miewa? Aga Paduś chyba utył.....Nie za dużo tej kiełbaski? Quote
Aga_Mazury Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Teraz Ciotka to on juz schudł, ale wcześniej...to wałeczek..był z mojego Skarbucha :iloveyou: Quote
Aga_Mazury Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Muszę Wam powiedzieć, że rzadko można spotkać tak życzliwego, kochanego i radosnego psa.... naprawdę jak taki psi ideał ma problemy ze znalezieniem domu?....no poprostu nie pojęte... zero agresji...jedna wielka radość...z wszystkiego...do tego jedzeniowo nie wybredny ;) ludzie taka okazja....w ciemno brać nowego członka rodziny... dziś się przytulaliśmy....troszkę mojego Skarba zaniedbuję...bo zawsze jakas bieda mnie potrzebuje...zawsze jakaś choroba jakiś problem....a on bidulek czeka... Quote
Evelin Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Aga, wstyd zaniedbywać Padusia...co On winny,że zdrowy i radosny??? Na Twój widok!!! I kiełbaski oczywiście.... Paduś, ja też o Tobie pamiętam... Quote
Matusz Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Paduś na sobotnim spacerku szukał ochłody pod iglakiem Quote
Origami-7 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='matusz5']Paduś na sobotnim spacerku szukał ochłody pod iglakiem Super fotki ze świetnym psiakiem. Może ktoś zobaczy i pokocha. Trzymam kciuki. Quote
Aga_Mazury Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Mordziak mój Ukochany :calus:.... jak ja Cię uwielbiam.... Quote
Origami-7 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Szukasz oddanego przyjaciela???? :roll: Zobacz tutaj. Piękny Paduś czeka. Quote
Evelin Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Paduś, nie martw się...W następną sobote masz ekstra kawałek kiełbasy... Mordziak Cię Aga nazwała bo przystojniacha jesteś... Quote
DarkAngels Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Kto pokocha naszego słodkiego Padusia? On chce kochać i chce być kochany :loveu: Ten psiak czeka na nowy [SIZE="4"]domek Quote
Recommended Posts