Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:crazyeye: no masz... aż tyle nie piłam żeby nie wiedzieć że dałam.... czy tyle piłam :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:oops:ale to był kawał o PILE:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
Vectra Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:crazyeye: no masz... aż tyle nie piłam żeby nie wiedzieć że dałam.... czy tyle piłam :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] buhahahhaha a Tpbie tylko jedno w głowie :evil_lol: teletubisie :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Vectra']buhahahhaha a Tpbie tylko jedno w głowie :evil_lol: teletubisie :evil_lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak to juz jest z tymi ....Teletubisiami:evil_lol:[/I][/B] Quote
agnes1 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak to juz jest z tymi ....Teletubisiami:evil_lol:[/I][/B][/quote] NO TAK WSZĘDZIE SIĘ POKAZAŁA TLKO NIE U SIĘ:mad: :mad: :mad: Quote
clockwork Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='agnes1']NO TAK WSZĘDZIE SIĘ POKAZAŁA TLKO NIE U SIĘ:mad: :mad: :mad:[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]pojawiam sie i znikam... :eviltong: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]w gościach jestem... siedze na kompie 2 godz..:oops: [/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]ale puściłam[/B] [COLOR=paleturquoise](bąka:evil_lol: )[/COLOR] [B]totka... pewnie mam szóstke więc kompik w domciu bedzie[/B] :multi: [/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B] Quote
Pysia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]pojawiam sie i znikam... :eviltong: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]w gościach jestem... siedze na kompie 2 godz..:oops: [/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]ale puściłam[/B] [COLOR=paleturquoise](bąka:evil_lol: )[/COLOR] [B]totka... pewnie mam szóstke więc kompik w domciu bedzie[/B] :multi: [/COLOR][/FONT] [/quote] Nie wygrasz bo wygram ja :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Pysia']Nie wygrasz bo wygram ja :evil_lol:[/quote][B][I]:shake:a u mnie znów cyferki z poślizgiem były .....doopa.....nie bedzie laptopa:cool1:[/I][/B] Quote
agnes1 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:shake:a u mnie znów cyferki z poślizgiem były .....doopa.....nie bedzie laptopa:cool1:[/I][/B][/quote] A JA JESZCZE NIE SPRAWDZAŁAM:shake: I NIE WIEM CZY DENERWOWAC SIĘ JUŻ DZIŚ:mad::mad: :mad:CZY ZOSTAWIĆ NA JUTRO:roll::hmmmm: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='agnes1']A JA JESZCZE NIE SPRAWDZAŁAM:shake: I NIE WIEM CZY DENERWOWAC SIĘ JUŻ DZIŚ:mad::mad: :mad:CZY ZOSTAWIĆ NA JUTRO:roll::hmmmm:[/quote][B][I]:crazyeye:do poniedziałku chcesz czekać ....ja bym nie wytrzymała:razz:[/I][/B] Quote
agnes1 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:crazyeye:do poniedziałku chcesz czekać ....ja bym nie wytrzymała:razz:[/I][/B][/quote] JAK SPRAWDZĘ DZISIAJ TO NIEDZIELA SPAPRANA:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='agnes1']JAK SPRAWDZĘ DZISIAJ TO NIEDZIELA SPAPRANA:angryy: :angryy: :angryy:[/quote][B][I]:shake:a jak w ponieziałek to cały tydzień do doopy:cool1:jakby nie spojrzeć to .....zawsze z tyłu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
agnes1 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:shake:a jak w ponieziałek to cały tydzień do doopy:cool1:jakby nie spojrzeć to .....zawsze z tyłu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] ALE W PONIEDZIAŁEK TO JUŻ BLIŻEJ ŚRODY, ZAŚ MOŻNA WYSŁAĆ I ŻYĆ NADZIEJĄ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='agnes1']ALE W PONIEDZIAŁEK TO JUŻ BLIŻEJ ŚRODY, ZAŚ MOŻNA WYSŁAĆ I ŻYĆ NADZIEJĄ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja to nadzieją zyję w czwartek że jeszcze 2 dni i weekend:evil_lol:[/I][/B] Quote
agnes1 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja to nadzieją zyję w czwartek że jeszcze 2 dni i weekend:evil_lol:[/I][/B][/quote] WYGLĄDA NA TO ŻE KAZDY DZIEŃ JEST DOBRY:lol: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='agnes1']WYGLĄDA NA TO ŻE KAZDY DZIEŃ JEST DOBRY:lol:[/quote][B][I];)a to już zależy na co:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
agnes1 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I];)a to już zależy na co:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] NA ZŁUDZENIA Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='agnes1']NA ZŁUDZENIA[/quote][B][I];)kurcze tylko dlaczego czasami psują humorki;)[/I][/B] Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [I][B]:multi::multi::multi:hey Klockowe ludzieńki;) i jak macie w rodzinie milionerkę czy nie bo zniknęła:razz: [/B][/I] Quote
clockwork Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Pysia']Nie wygrasz bo wygram ja :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wygrałaś?? :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:shake:a u mnie znów cyferki z poślizgiem były .....doopa.....nie bedzie laptopa:cool1:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja też po raz kolejny wykręciłm ich... zaś nie trafili w moje :multi: jacek górą!!! [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agnes1']A JA JESZCZE NIE SPRAWDZAŁAM:shake: I NIE WIEM CZY DENERWOWAC SIĘ JUŻ DZIŚ:mad::mad: :mad:CZY ZOSTAWIĆ NA JUTRO:roll::hmmmm:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]sprawdzaj siostra sprawdzaj... choć nie wiem czy warto bo były 3 szóstki (666:hmmmm:?) więc po 6 milionów na łeb... lichutko :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wygrałaś?? :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja też po raz kolejny wykręciłm ich... zaś nie trafili w moje :multi: jacek górą!!! [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]sprawdzaj siostra sprawdzaj... choć nie wiem czy warto bo były 3 szóstki (666:hmmmm:?) więc po 6 milionów na łeb... lichutko :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Red][I][B]cicho siedzą dzielić się nie chcą .......:mad:[/B][/I][/COLOR] Quote
agnes1 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][I][B]cicho siedzą dzielić się nie chcą .......:mad:[/B][/I][/COLOR][/quote] CICHO SIEDZĄ BO SĄ ROZCZAROWANI:placz::placz: :placz: , ZNOWU NIE TRAFILI W MOJE CYFERKI :mad: :mad: :mad: CHOĆ BARDZO SIĘ STARALI:angryy: :angryy: :angryy: . TRAFILI TYLKO 3 CYFRY, ALE TO JUŻ DOBRY POCZATEK.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agnes1 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][I][B]cicho siedzą dzielić się nie chcą .......:mad:[/B][/I][/COLOR][/quote] CICHO SIEDZĄ BO SĄ ROZCZAROWANI:placz::placz: :placz: , ZNOWU NIE TRAFILI W MOJE CYFERKI :mad: :mad: :mad: CHOĆ BARDZO SIĘ STARALI:angryy: :angryy: :angryy: . TRAFILI TYLKO 3 CYFRY, ALE TO JUŻ DOBRY POCZATEK.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agnes1 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][I][B]cicho siedzą dzielić się nie chcą .......:mad:[/B][/I][/COLOR][/quote] CICHO SIEDZĄ BO SĄ ROZCZAROWANI:placz: :placz: :placz: ZNOWU NIE TRAFILI:mad: :mad: :mad: , CHOĆ BARDZO SIĘ STARALI :angryy: :angryy: :angryy: TRAFILI TYLKO W TRZY CYFERKI, ALE TO JUŻ DOBRY POCZĄTEK:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agnes1 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 NO TAK -NAJPIERW NIE CHCE PRZEJŚĆ TO CO MAM DO POWIEDZENIA, A POTEM JAK NAPISZĘ DRUGI RAZ TO POJAWIAJĄ SIĘ OBA:mad: :mad: :mad: Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='agnes1']CICHO SIEDZĄ BO SĄ ROZCZAROWANI:placz: :placz: :placz: ZNOWU NIE TRAFILI:mad: :mad: :mad: , CHOĆ BARDZO SIĘ STARALI :angryy: :angryy: :angryy: TRAFILI TYLKO W TRZY CYFERKI, ALE TO JUŻ DOBRY POCZĄTEK:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote][B][I]:cool3:rozumie ześ rozczarowana ...bo i mnie przykro że sie nie masz czym z nami podzielić ale żeby aż 3 razy o tym pisać:crazyeye: Witaj z SAMEGO ranka;) [/I][/B] Quote
Recommended Posts