Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:[B][I]nie wiżdżę

[/I][/B][/quote]

[quote name='Vectra']no i co kurde , robie KLIK i mi się portal otwiera :razz:[/quote]

no właśnie!!! :-x dlaczego portal!!!!?????:madgo::zly7:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Red][B]juz działa!! klik!!!! buuaaahhhhhaaaahhhhhaaa [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]:evil_lol::evil_lol:[B][I]:evil_lol:zależy co i komu:roll:

a tak na marginesie co to za rasa Retriwer labradorski:cool3:
[/I][/B]

Posted

[quote name='Shikka']Fiuuuuu fiuuuuu...
Helloł...
Czyzby to Twoje odnoża na tym zdjęciu sie prezentowały...??:evil_lol:[/quote]

:PROXY5:... :eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:[B][I]:evil_lol:zależy co i komu:roll:

a tak na marginesie co to za rasa Retriwer labradorski:cool3:
[/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]retriwer... jaki?? :-o skąd Ty to Ala wzięłaś???
a Tobie sie nie otwiera?? :evil_lol:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']:PROXY5:... :eviltong:

[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]retriwer... jaki?? :-o skąd Ty to Ala wzięłaś???
a Tobie sie nie otwiera?? :evil_lol:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote][B][I]:cool1:no kliknęłam na twoj klik i były male fotki i se klikłam na takiego czaernego psa i pisało etriwer Labradorski ....i nie wiem co to za rasa.....nawet Vectra mi napisała że to pewno ten kot co z nim leży:oops:[/I][/B]

Posted

[quote name='Vectra']ja już nie bede klikać :obrazic: bo oszukujesz tu nas :obrazic:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]ja??? to pomówienia!!! że niby z czym.. ten klik to sam jakoś tak sie przekierowywał na dogomanie, ale już to naprawiłam- zrób teraz klik[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:cool1:no kliknęłam na twoj klik i były male fotki i se klikłam na takiego czaernego psa i pisało etriwer Labradorski ....i nie wiem co to za rasa.....nawet Vectra mi napisała że to pewno ten kot co z nim leży:oops:[/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]kurna.. że ja tego nie widziałam.... [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

teee... no kurde- zerknełam tera na galerie i f.u.c.k.tycznie jest tam taka rasa- retriver labradorski...[URL="http://www.dogomania.pl/forum/../gallery/286.html"]http://www.dogomania.pl/gallery/286.html[/URL]

Posted

[quote name='clockwork']nowe zdjęcie Klocka :razz::oops:
[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8dee11650965ea3b.html"]---> klik <---[/URL][URL="http://www.dogomania.pl/forum/www.kamuflaz.com/galeria/kteam/team_1.jpg"]
[/URL][/quote]

[quote name='Vectra']klikam i co ??
i tu wchodze [URL]http://www.dogomania.pl/portal/[/URL] :mad:[/quote]
powaga?? ejjj... poprawiłam ten odsyłacz :angryy: i mi normalnie działa... serio, serio...

Posted

[quote name='clockwork']powaga?? ejjj... poprawiłam ten odsyłacz :angryy: i mi normalnie działa... serio, serio...[/quote][B][I];)hmmmm nogi niczego sobie ...Klocka ledwo widać:cool3:[/I][/B]

Posted

[quote name='Vectra']no teraz widac :) phii jakieś tam nogi :evil_lol::evil_lol:[/quote]

jakieś, jakies... ale są.. proszę mi tu zwrócić honor :cool3:, bo mie tu zwyzywano od kłamczuchów!!!

eeeeeeeeeeeeeee:placz::placz::placz: pawcio mnie do domu ciągnie!! :placz::placz::placz:, a ja ... jeszcze chwileczke, jeszcze chwileczke :modla::modla: prosze, prosze...

Posted

[quote name='clockwork']jakieś, jakies... ale są.. proszę mi tu zwrócić honor :cool3:, bo mie tu zwyzywano od kłamczuchów!!!

eeeeeeeeeeeeeee:placz::placz::placz: pawcio mnie do domu ciągnie!! :placz::placz::placz:, a ja ... jeszcze chwileczke, jeszcze chwileczke :modla::modla: prosze, prosze...[/quote]:mad::mad::mad:[B][I]puszczaj ....Klockowa jest Nasza :mad::mad::mad:[/I][/B]

Posted

[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]hihi!! nudzi mi się i chyba wyczerpałam zasób zdjęć, bo już wklejam jakieś bzdurne :oops: może bym sie roboty chyciła...
on mnie zaciąga do domu :placz: :placz: :placz:
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]hihi!! nudzi mi się i chyba wyczerpałam zasób zdjęć, bo już wklejam jakieś bzdurne :oops: może bym sie roboty chyciła...
on mnie zaciąga do domu :placz: :placz: :placz:
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote][B][I]:crazyeye:bosz a co on w domu chce robić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:crazyeye:bosz a co on w domu chce robić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]
[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=PaleTurquoise][B]coś mówił o obiedzie, ale czy ja wiem czy warto:hmmmm: godzina przy garach a i tak to wszystko to goowno :evil_lol:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]