Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] .miłego wieczoru...;)
[/I][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

i stosunkowo mile spedzonej nocy:evil_lol: :evil_lol: :loveu:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Magda :p

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to tera Wam opowiem jak to Ala ostatnio była świadkiem dyskryminacji mnie za wygląd mój.......................[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Krew zalewa :angryy: Przykre, olać babę ciepłym moczem :diabloti: Ważne, że Ty wiesz jaka jesteś i my wiemy, jaką jesteś wartościową osobą :loveu:

Posted

[quote name='paula_z']Witaj Magda :p

Krew zalewa :angryy: Przykre, olać babę ciepłym moczem :diabloti:[SIZE=4] Ważne, że Ty wiesz jaka jesteś i my wiemy, jaką jesteś wartościową osobą[/SIZE] :loveu:[/quote]
Klocusiowa jest the best! :D

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']i stosunkowo mile spedzonej nocy:evil_lol: :evil_lol: :loveu:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakoś ...mi się skojarzyło z tym stwierdzeniem Mirka o nieuzywaniu:diabloti::eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Krew zalewa :angryy: Przykre, olać babę ciepłym moczem :diabloti: Ważne, że Ty wiesz jaka jesteś i my wiemy, jaką jesteś wartościową osobą :loveu:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:pwiemy i to bardzo dobrze...i tak jak powiedziałam ...kiedyś komuś , akurat za Magdę odałabym rękę / a takich osób znam bardzo mało.../...a są tacy ....gdzie paznokcia bym nie poświęciła[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]pisz podanie .....Rządowa jest NASZA:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
Przyjedzcie rządową kropka Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby:loveu:kropka ...

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]o masz... a może jeszcze napierdzieć w oponki :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]
Byłabyś tak dobra:multi::multi::multi::evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakoś ...mi się skojarzyło z tym stwierdzeniem Mirka o nieuzywaniu:diabloti::eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:pwiemy i to bardzo dobrze...i tak jak powiedziałam ...kiedyś komuś , akurat za Magdę odałabym rękę / a takich osób znam bardzo mało.../...a są tacy ....gdzie paznokcia bym nie poświęciła[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Szkoda tipsa:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']i stosunkowo mile spedzonej nocy:evil_lol: :evil_lol: :loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]stosunkowo powiadasz... że ja też nie przeczytałam tego wczoraj :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Krew zalewa :angryy: Przykre, olać babę ciepłym moczem :diabloti: Ważne, że Ty wiesz jaka jesteś i my wiemy, jaką jesteś wartościową osobą :loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wiem że jestem wartościowa, nawet bardzo... chyba pójde sie sprzedać :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Samturia']Klocusiowa jest the best! :D[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wiadomo :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakoś ...mi się skojarzyło z tym stwierdzeniem Mirka o nieuzywaniu:diabloti::eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:pwiemy i to bardzo dobrze...i tak jak powiedziałam ...kiedyś komuś , akurat za Magdę odałabym rękę / a takich osób znam bardzo mało.../...a są tacy ....gdzie paznokcia bym nie poświęciła[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
:oops::oops::oops:
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tipsików byś nie poświęciła??? dajże spokój- założysz se nówki...:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='madzia i medor']Przyjedzcie rządową kropka Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby:loveu:kropka ...
[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]podanie stop odłożono stop do stop rozpatrzenia stop koniec i kropka:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]stosunkowo powiadasz... że ja też nie przeczytałam tego wczoraj :shake:[/B][COLOR=Red][I].....[B]no patrzaj ...a mogłam ci posłać eska;)[/B][/I][/COLOR][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wiem że jestem wartościowa, nawet bardzo... chyba pójde sie sprzedać :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)za ile i dlaczego tak tanio:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

:oops::oops::oops: [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]nie stydaj ...bo wiesz że mówię albo prawdę albo wcale się nie wypowiadam:oops:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tipsików byś nie poświęciła??? dajże spokój- założysz se nówki...:evil_lol:
[COLOR=Red][I]taaaa TIPSIKI:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....może chcesz o tym pogadać:eviltong:[/I][/COLOR]
[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]podanie stop odłożono stop do stop rozpatrzenia stop koniec i kropka:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]
witaj Wstanięta:multi::loveu::multi: zapracowana ostatnimi czasy .........jak wyszły mielone;)
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]
witaj Wstanięta:multi::loveu::multi: zapracowana ostatnimi czasy .........jak wyszły mielone;)
[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie spaliłam tym razem .:multi::multi:.. ale przesoliłam :roll::roll: :angryy: ale tylko troszke :roll::roll:
Ala pamiętaj że juterko z rana jedziemy do Czech... poderwać jakiś fajnych pepików- nie spóźnij sie ;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie spaliłam tym razem .:multi::multi:.. ale przesoliłam :roll::roll: :angryy: ale tylko troszke :roll::roll:
Ala pamiętaj że juterko z rana jedziemy do Czech... poderwać jakiś fajnych pepików- nie spóźnij sie ;)
[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)solone lepsiejsze:eviltong:
Pamintom koffana , pamintom ...już jutro budziczka nie wyłączę;)...tak jak dziś:oops:
będę sie zameldowawszy z samego ranka:p
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)solone lepsiejsze:eviltong:
Pamintom koffana , pamintom ...już jutro budziczka nie wyłączę;)...tak jak dziś:oops:
będę sie zameldowawszy z samego ranka:p
[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Pawcio zje :loveu::loveu: on lubi przesolone- lata praktyki z domciu :evil_lol::evil_lol:
a ja se zrobie wątrubeczke ;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Pawcio zje :loveu::loveu: on lubi przesolone- lata praktyki z domciu :evil_lol::evil_lol:
a ja se zrobie wątróbeczke ;)
[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko niech Pawcio juz nie Magguje tych mielonych;).....:hmmmm:
coś mnię teraz naszło ...u mnie też chłopaki strasznie solą wszystko...widać to jakaś samcza cecha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko niech Pawcio juz nie Magguje tych mielonych;).....:hmmmm:
coś mnię teraz naszło ...u mnie też chłopaki strasznie solą wszystko...widać to jakaś samcza cecha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ta bo oni tylko solić, pieprzyć, magować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ta bo oni tylko solić, pieprzyć, magować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...............wyjmłaś mi to z mózga mego.......;)....musi to ich hobby;)[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...............wyjmłaś mi to z mózga mego.......;)....musi to ich hobby;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja?? :crazyeye::crazyeye: nic ci nie wyciągłam... fuj... nie lubiam bez potrzeby w muskach grzebać :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja?? :crazyeye::crazyeye: nic ci nie wyciągłam... fuj... nie lubiam bez potrzeby w muskach grzebać :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...to na mus miałas potrzebę:diabloti:...chyba że wolisz w wątróbce;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]podanie stop odłożono stop do stop rozpatrzenia stop koniec i kropka:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Czekam na STOPa kropka:diabloti:

Ale tu się... medycznie zrobiło:cool1::cool1::cool1:

Posted

[quote name='madzia i medor']Czekam na STOPa kropka:diabloti:

Ale tu się... medycznie zrobiło:cool1::cool1::cool1:[/quote]:diabloti:[FONT=Arial][B][I][COLOR=Red].....prawie kulinarnie:eviltong:[/COLOR] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/I][/B][/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']Czekam na STOPa kropka:diabloti:

Ale tu się... medycznie zrobiło:cool1::cool1::cool1:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bo trza być wszechstronnym.. kochaniutka ;)

ale że co?? że nasze TZty solą i pieprzą to medycznie?? :crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[FONT=Arial][B][I][COLOR=Red].....prawie kulinarnie:eviltong:[/COLOR] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/I][/B][/FONT][/quote]
Zgłodniałam:roll::roll::roll::evil_lol:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bo trza być wszechstronnym.. kochaniutka ;)

ale że co?? że nasze TZty solą i pieprzą to medycznie?? :crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Zamilcz :roflt::roflt:Nie wiem co i jak preferujecie:niewiem::roflt:

Posted

[quote name='madzia i medor']Zgłodniałam:roll::roll::roll::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]....
a ja spaliłam RYŻ.....:diabloti:....i nadal jestem głodna.......
[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Zamilcz :roflt::roflt:Nie wiem co i jak preferujecie:niewiem::roflt:[/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....lepiej nie pytaj ....:eviltong::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='madzia i medor']Zgłodniałam:roll::roll::roll::evil_lol:

Zamilcz :roflt::roflt:Nie wiem co i jak preferujecie:niewiem::roflt:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:megagrin::megagrin::megagrin: zamilkłam...

ide do domu ŁIKEND!!!! :multi::multi::multi:

Ala!! jjutro do CZECH- abo cztrarech ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....lepiej nie pytaj ....:eviltong::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:turn-l::turn-l::turn-l:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zupełnie nie wiem DLACZEGO spaliłaś ryż?? :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:megagrin::megagrin::megagrin: zamilkłam...

Ala!! jjutro do CZECH- abo cztrarech ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)...pamintom ...jadziem na 4 do 3:eviltong:

ha ha ja też mam Łikend ...kurde długi łikend:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....lepiej nie pytaj ....:eviltong::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
nie pytam, wolę nie, dość traumatycznych przeżyc;):diabloti::diabloti::diabloti:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:megagrin::megagrin::megagrin: zamilkłam...

Ala!! jjutro do CZECH- abo cztrarech ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Do miłego:hand::hand:

Posted

[quote name='madzia i medor']nie pytam, wolę nie, dość traumatycznych przeżyc;):diabloti::diabloti::diabloti:[/quote[COLOR=Red][COLOR=Black][FONT=Arial]][COLOR=Red][B][I]przyzwyczajaj się .......;)......w końcu jesteś na nas .....skazana:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/COLOR][/FONT][/COLOR][FONT=Arial][B][/B][/FONT][/COLOR]