Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a myślisz że nie wysępił :razz:....zawsze wysępi ...on tak slicznie patrzy:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Nawet przez myśl mi nie przeszło, że nie wysępił :evil_lol: Doświadczyłam tego na własnych oczach :loveu:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_z']Nawet przez myśl mi nie przeszło, że nie wysępił :evil_lol: Doświadczyłam tego na własnych oczach :loveu:[/quote]:hmmmm:[COLOR=Red][B][I][FONT=Arial].....tylko jak on te twoje oczęta sępił to nie kojarzę...:eviltong:...
HELLoł...mła 1/3 :loveu:...czekam tu i czekam :razz:...wypiwszy kolejny kaff..[/FONT][/I][/B][/COLOR].:evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']:multi: Witaj pani swego miasta :evil_lol: ;)[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jeszcze nie Pani Jebia... ale kto wie, kto wie... uczę się kraść i kombinować- lada dzień bede extra kandydatem na prezydenta ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='malawaszka']:placz::-(:placz: to straszne coście zrobili z bluebirdem :placz::-(:placz:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja?? ja nic nie zrobiłam... dbałam o niego jak nikt inny- 2 lata go oszczędzałam nie siadając nawet za kierownice, nie otwierając drzwi, coby muchi do niego nie wlecieli..., paliwka nie lałam, tylko na niego zerkałam i głaskałam :placz::placz: listeczki z zeszłej jesieni jeszcze miał pod maską, coby mu cieplutko było...
a Ty mówisz że ja go skrzywdziłam :-x[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='paula_z']:loveu: [URL]http://images26.fotosik.pl/18/a79e0e856b1fdd59.jpg[/URL] "Dajcie choć jedną delicję, nooo....:modla: " ;)[/quote]
[QUOTE]Alicja RRRRRR napisała: [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol:a myślisz że nie wysępił :razz:....zawsze wysępi ...on tak slicznie patrzy[/I][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]okrutne babsztyle... dobrze wiecie że mój piesek nie sępi- wie że nie ma sensu bo i tak NIC mu ze stołu nie skapnie... delicyjki to dekoracja stołu a na fotce pilnował coby ktoś nie zepsuł :roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][B][I][FONT=Arial]
HELLoł...mła 1/3 :loveu:...czekam tu i czekam :razz:...wypiwszy kolejny kaff..[/FONT][/I][/B][/COLOR].:evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no jestem jestem... o boże- zdarzyło mi sie spóźnić :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Mordercy aut :cool3: ^^

No locuś tak ładnie prooosi... trza mu dać ciachoo...
[color=yellow]gdyby to byl pies mojej cioci to by wskoczył na stół i zjadł wszystko...:shake:[/color]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]okrutne babsztyle... dobrze wiecie że mój piesek nie sępi- wie że nie ma sensu bo i tak NIC mu ze stołu nie skapnie... delicyjki to dekoracja stołu a na fotce pilnował coby ktoś nie zepsuł :roll:[COLOR=Red][I]....no przeci mówie ze nie sępi ....tylko sama mu dałam:eviltong:[/I][/COLOR]
[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no jestem jestem... o boże- zdarzyło mi sie spóźnić :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:kkkurde zatkło mnie ......[/I][/B][I][SIZE=1]czy mam cię przepraszać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[SIZE=2][B]Więc witaj o witaj:evil_lol::eviltong:...przyjdziona...[/B][/SIZE]
[/SIZE][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Samturia']Mordercy aut :cool3: ^^

No locuś tak ładnie prooosi... trza mu dać ciachoo...
[COLOR=yellow][SIZE=3][COLOR=Black][B]gdyby to byl pies mojej cioci to by wskoczył na stół i zjadł wszystko..[/B][/COLOR][/SIZE].:shake:[/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wtedy bym go wypatroszyła i wypchała:angryy: 2 razy zdażyło mu sie wziąć ze stołu- uwierz że więcej tego nie zrobi :eviltong:.. co prawda wcześniej tańcował koło talerza stojącego na brzegu stołu aż ciach spadło :-x
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:kkkurde zatkło mnie ......[/I][/B][I][SIZE=1][B][U][SIZE=3]czy mam cię przepraszać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][B]Więc witaj o witaj:evil_lol::eviltong:...przyjdziona...[/B][/SIZE]
[/SIZE][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie , nie przepraszaj.... przeca nie przez Ciebie sie spóźniłam :eviltong::eviltong: przez Ciebie tylko Pawcio ostatnio nie dostał kawy :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie , nie przepraszaj.... przeca nie przez Ciebie sie spóźniłam :eviltong::eviltong: przez Ciebie tylko Pawcio ostatnio nie dostał kawy :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:mad::mad::mad:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]jak to przeze mnie ...że ja nie chciałam to Ty i Pawciowi nie zrobiłaś ....to ja też mam zaczęć pić w doniczkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wespół w zespół , co byś o chłopaku nie zapominała:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='madzia i medor']To to różowe zjącowate jeszcze żyje:hmmmm:
[URL]http://images25.fotosik.pl/18/cc5fedd01937212d.jpg[/URL]

Witaj Klocusiowa:multi:[/quote][B][COLOR=Red][FONT=Arial][I]:diabloti:to nie zającowate ...to kolejny RÓŻOWY stwór PINK :evil_lol::evil_lol::evil_lol:świniaczek ma się rozumieć:eviltong:[/I][/FONT][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='madzia i medor']To to różowe zjącowate jeszcze żyje:hmmmm:
[URL]http://images25.fotosik.pl/18/cc5fedd01937212d.jpg[/URL]

Witaj Klocusiowa:multi:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to była fotecka z dnia kiedy Klocus dostał od Ali świniaczka... ale jeszcze żyje- troche stracił na wadze, KTOŚ go wypatroszył, ale jeszcze jest :multi: i piłeczka gumiana jest- nawet nie straciła na kształcie :cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]jak to przeze mnie ...że ja nie chciałam to Ty i Pawciowi nie zrobiłaś ....to ja też mam zaczęć pić w doniczkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wespół w zespół , co byś o chłopaku nie zapominała:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przez ciebie i tyle ... i tej wersji bede sie trzymać...[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]jestem....[/B]
[B]byłam,.....[/B]
[B]nie przeczytałam....:shake: [/B]
[B]bede ........:diabloti: [/B]

[B]sle całusy...poczta....:diabloti: [/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dlaczego nie przeczytałaś?? tyle istotnych rzeczy ominęłaś :shake::shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to była fotecka z dnia kiedy Klocus dostał od Ali świniaczka... ale jeszcze żyje- troche stracił na wadze, KTOŚ go wypatroszył, ale jeszcze jest :multi: i piłeczka gumiana jest- nawet nie straciła na kształcie :cool3::cool3:
[COLOR=Red][I]
piłeczka guminiana fajnie się kiełza w łapkach ...jak klocuś zaślimta:evil_lol:
[/I][/COLOR]
[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przez ciebie i tyle ... i tej wersji bede sie trzymać...[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:razz:to ja może zawołam .....PAWCIO!!!!!!!!!!....[/B][/I][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dlaczego nie przeczytałaś?? tyle istotnych rzeczy ominęłaś :shake::shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:ptak tak ....najistotniejszych:evil_lol::eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][COLOR=Red][FONT=Arial][I]:diabloti:to nie zającowate ...to kolejny RÓŻOWY stwór PINK :evil_lol::evil_lol::evil_lol:świniaczek ma się rozumieć:eviltong:[/I][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
Zającowate czy świniakowate, ważne, że różowe:loveu:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] troche stracił na wadze,[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
Teraz moda na zdrowy styl życia, więc Klocuś zatroszczył się o kolegę świniaczka:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Zającowate czy świniakowate, ważne, że różowe:loveu:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...to ja ci napiszę w tajemnicy....że różowe zabaweczki cioteczka Alicja zamawia spod lady:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...specjalnie dla Klocusia:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Teraz moda na zdrowy styl życia, więc Klocuś zatroszczył się o kolegę świniaczka:loveu::loveu::loveu:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:oj postarał sie chłopak postarał :evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='madzia i medor']Zającowate czy świniakowate, ważne, że różowe:loveu:

Teraz moda na zdrowy styl życia, więc Klocuś zatroszczył się o kolegę świniaczka:loveu::loveu::loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tak odchudził go w tępie natychmiastowym [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska']
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]tajemnicy....że różowe zabaweczki cioteczka Alicja zamawia spod lady:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...specjalnie dla Klocusia:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a pomyślałaś może że on sie tak z nimi rozprawia dlatego że KOLOR nie ten?? niebieska albo czarna świń na pewno byłaby nadal nieuszkodzona ;)

to tera Wam opowiem jak to Ala ostatnio była świadkiem dyskryminacji mnie za wygląd mój.......................

idziemy sobie do sklepu, wchodzimy- jest tam ok. 40 ludzików... wszyscy mają torebki, siatki, reklamówki, plecaki... 5 minut po wejściu- podchodzi do mnie pani sprzedawczyni i mówi:
"proszę panią- proszę zostawić plecak przy kasie"
mi- mi jako jedynej baba zwróciła uwage że do sklepu nie wolno wchodzić bagażem podręcznym. Oczywiście tyczyło sie to też Ali, bo była ze mną....:p reszta łaziła nadal po sklepiku ze swoimi siateczkami, torebkami... i nic, zupełnie nic , nikt nie zwrócił im uwagi :angryy::angryy::angryy:
nie znosze jak ktoś traktuje mnie jak złodzieja :angryy::angryy::angryy::angryy:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:ptak tak ....najistotniejszych:evil_lol::eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[B]znaczy sie musze wrocic sie i doczytac bo inaczej nie bede wiedziec jak bedziecie szyfrem pisac o czy mowicie????:diabloti:[/B]

Posted

[quote name='clockwork']

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]to tera Wam opowiem jak to Ala ostatnio była świadkiem dyskryminacji mnie za wygląd mój.......................[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]idziemy sobie do sklepu, wchodzimy- jest tam ok. 40 ludzików... wszyscy mają torebki, siatki, reklamówki, plecaki... 5 minut po wejściu- podchodzi do mnie pani sprzedawczyni i mówi:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]"proszę panią- proszę zostawić plecak przy kasie" [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]mi- mi jako jedynej baba zwróciła uwage że do sklepu nie wolno wchodzić bagażem podręcznym. Oczywiście tyczyło sie to też Ali, bo była ze mną....:p reszta łaziła nadal po sklepiku ze swoimi siateczkami, torebkami... i nic, zupełnie nic , nikt nie zwrócił im uwagi :angryy::angryy::angryy: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie znosze jak ktoś traktuje mnie jak złodzieja :angryy::angryy::angryy::angryy:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

[B][COLOR=red]mydłem ja...mydłem......:diabloti:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tak odchudził go w tępie natychmiastowym [/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a pomyślałaś może że on sie tak z nimi rozprawia dlatego że KOLOR nie ten?? niebieska albo czarna świń na pewno byłaby nadal nieuszkodzona ;)
[COLOR=Red][I]a co to za satysfakcja ze pies nie niszczy zabaweczki ...toz to mój swiadomy wybór :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/COLOR]

to tera Wam opowiem jak to Ala ostatnio była świadkiem dyskryminacji mnie za wygląd mój.......................

idziemy sobie do sklepu, wchodzimy- jest tam ok. 40 ludzików... wszyscy mają torebki, siatki, reklamówki, plecaki... 5 minut po wejściu- podchodzi do mnie pani sprzedawczyni i mówi:
mi- mi jako jedynej baba zwróciła uwage że do sklepu nie wolno wchodzić bagażem podręcznym. Oczywiście tyczyło sie to też Ali, bo była ze mną....:p reszta łaziła nadal po sklepiku ze swoimi siateczkami, torebkami... i nic, zupełnie nic , nikt nie zwrócił im uwagi :angryy::angryy::angryy:
nie znosze jak ktoś traktuje mnie jak złodzieja :angryy::angryy::angryy::angryy:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]....poczekaj pójde następna raza sama :evil_lol:i zobaczę ...boo może ja jako terrorystka mogłam mieć bomben w plecaczku:diabloti:...
no f.u.c.k.tycznie miło nie było:diabloti:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:oj postarał sie chłopak postarał :evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Zdolna bestia:loveu::loveu::loveu::diabloti:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tak odchudził go w tępie natychmiastowym [/B][/COLOR][/FONT]

[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ja pier2dole, ja bym się wqrwiła:angryy: Ale czym się Klocusiowa przejmować, to świadczy tylko o jej płytkości:angryy: Nie trawięę ludzi, którzy oceniają po wygladzie:angryy::angryy:
Normalnie się zdenerwowałam...

Posted

[quote name='Samturia']Klockowa.... dobrze ze tylko jako złodziej, a nie morderca i szatanista :evil_lol:[/quote]
:diabloti:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]jakem Terrorystka ...ja z Nią byłam :angryy:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]znaczy sie musze wrocic sie i doczytac bo inaczej nie bede wiedziec jak bedziecie szyfrem pisac o czy mowicie????:diabloti:[/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zawróć i czytaj... nie ma to tamto :mad::cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Samturia']Klockowa.... dobrze ze tylko jako złodziej, a nie morderca i szatanista :evil_lol:[/quote]

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B][COLOR=red]mydłem ja...mydłem......:diabloti:[/COLOR][/B][/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]....poczekaj pójde następna raza sama :evil_lol:i zobaczę ...boo może ja jako terrorystka mogłam mieć bomben w plecaczku:diabloti:...
no f.u.c.k.tycznie miło nie było:diabloti:
[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
:angryy::angryy::angryy:

[quote name='madzia i medor']Zdolna bestia:loveu::loveu::loveu::diabloti:

Ja pier2dole, ja bym się wqrwiła:angryy: Ale czym się Klocusiowa przejmować, to świadczy tylko o jej płytkości:angryy: Nie trawięę ludzi, którzy oceniają po wygladzie:angryy::angryy:
Normalnie się zdenerwowałam...[/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=Blue]wiesz madzia... codziennie spotykam sie z dyskryminacją... niestety u nas w kraju nie można wyróżniać sie z tłumu. Nie traktuje sie ludzi innych poważnie, pani w urzędzie nie gada z tobą jak z interesantem, ludzie na ulicy walą głupie komentarze, w sklepie łażą za mną ochroniarze,nie znajde mieszkania czy lokalu do wynajęcia- oprócz tych których właściciele są nastawieni wyłącznie na zysk- i wali ich kto lokal weźmie (no... tera mieszkanko mamy po znajomości, ale też przechodziliśmy gehenne przez pierwsze miesiące),dostajemy po doopie od straży miejskiej za psa czy auto- choć dziesiątki innych takich rzeczy im nie przeszkadza... itd, itd... raczej przestałam reagować- gdybym nie olewała to albo już dawno bym nie była sobą- dostosowując sie do NORM, albo wylądowałabym w wariatkowie.... czasem tylko boli i to qrewnie usłyszany komentarz... np. psychicznie chora :roll:

a opisałam tu tą sytuacje, bo słysze czesto- "przesadzasz... wmawiasz sobie... już nie te czasy braku tolerancji i zrozumienia..." więc opisałam motyw którego Ala była świadkiem ;)[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

taaak... Polska bez dyskryminacji?-to nie Polska...

A w wariatkowie podobo bardzo fajna atmosfera jest... i Alicjarydzewska by miałą bliżej do Ciebie... :evil_lol:

Posted

[B]Madzia,[/B]

[B]olej ja. to ona ma problem. nie Ty!!!!!!!![/B]
[B] i pamietaj o tym....badz soba. i najwazniejsza zasada zyciowa - nie szkodzic innym bo wroci do Ciebie...a jesli nie szkodzi a ona dyskryminuje to jej zycie za to zapałaci...a Ty nosek do gory i usmiech nr 7 na twarz i z dzika uprzejmoscia....biagaj po sklepie...[/B]

[B]i zajrzyj tez do mnie som nowe foty....:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='Samturia']taaak... Polska bez dyskryminacji?-to nie Polska...

A w wariatkowie podobo bardzo fajna atmosfera jest... i Alicjarydzewska by miałą bliżej do Ciebie... :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:eviltong:Alicji wszędzie blisko.......................jak jest do KOGO:p...a nie do wszystkich Alicji jest blisko ...;)
[/I][/B][/FONT][/COLOR]