clockwork Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]lalaaaaaaaaaaaallllllalalalalala jaka cisza ......:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [quote name='dealer']ze co????? glosniej mowcie bo przez te larmo nic nie slyszeeeeeee:diabloti:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:mad:nic nie słysze bo wrzeszczysz........................:diabloti: [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] maupy!!!!! czlowiek na moment zaniemoze i juz blogasek na szescsetszescdziesiatejszostej stronie :mad: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='clockwork']maupy!!!!! czlowiek na moment zaniemoze i juz blogasek na szescsetszescdziesiatejszostej stronie :mad:[/quote]:placz::placz::placz:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]fotaska dałam ....a ona jesce od maupów wyzywa:placz:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]fotaska dałam ....a ona jesce od maupów wyzywa:placz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] a no jak dalas fotaska- zwracam honor!!!!! Maupa dajaca fotaski :diabloti: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='clockwork']a no jak dalas fotaska- zwracam honor!!!!! Maupa dajaca fotaski :diabloti:[/quote]:diabloti:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]pocekaj ........już ja coś wymyślę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='dealer']maupy???:crazyeye: ide...wychodze....[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:bo ta ona ...nasza 1/3 nas już nie koffa:placz::placz::placz:ona woli anglików i jak bedziemy wyglądać z 2/3 mózga.... [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:bo ta ona ...nasza 1/3 nas już nie koffa:placz::placz::placz:ona woli anglików[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]i jak bedziemy wyglądać z 2/3 mózga....[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] to ja tej lady mowie bye:diabloti: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='dealer']to ja tej lady mowie bye:diabloti:[/quote]:razz:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...a może tam ktoś kupił niebiewska walizkę i krzywde nasze 1/3 zrobił ...i dlatego taka nie nasza:diabloti:...albo ten ....pedofil ja skrzywdził:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]...a może tam ktoś kupił niebiewska walizkę i krzywde nasze 1/3 zrobił ...i dlatego taka nie nasza:diabloti:...albo ten ....pedofil ja skrzywdził:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] a moze Freddy Kruger tam byl??:crazyeye: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='dealer']a moze Freddy Kruger tam byl??:crazyeye: :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:mad:trza ja ratować ...ze szponów tych oprawców...:diabloti::diabloti::diabloti: łuułuułuułuułuułuułuułuułuułuu.....policaje pedza ......będa ratować:p [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:mad:trza ja ratować ...ze szponów tych oprawców...:diabloti::diabloti::diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]łuułuułuułuułuułuułuułuułuułuu.....policaje pedza ......będa ratować:p[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] ijoijoijojioijoijo......:diabloti: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='dealer']ijoijoijojioijoijo......:diabloti:[/quote] [COLOR=Blue][FONT=Arial][B][I]migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu na sygnale swietlnym jadą:cool1: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=blue][FONT=Arial][B][I]migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=blue]na sygnale swietlnym jadą:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] we amerykanskim stylu [B][COLOR=blue]migu[/COLOR] [COLOR=red]migu [/COLOR][COLOR=blue]migu[/COLOR][COLOR=red] migu:cool1: [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='dealer']we amerykanskim stylu [B][COLOR=blue]migu[/COLOR] [COLOR=red]migu [/COLOR][COLOR=blue]migu[/COLOR][COLOR=red] migu:cool1: [/COLOR][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:...kkkurde i co teraz ...dojechali i co ...aaa ruki wierch:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:...kkkurde i co teraz ...dojechali i co ...aaa ruki wierch:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] teraz do ja ide sliping meine kleine Klockowa i Alutkowa... guten nacht:diabloti: :loveu: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='dealer']teraz do ja ide sliping meine kleine Klockowa i Alutkowa... guten nacht:diabloti: :loveu:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:loveu::loveu::loveu:i znów razem :p...uratowana nasza częsteczka:p...dobrej nocki bez koszmarów;)....Moja KLocusiowa:loveu:i Moja Dilerówno:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agnes1 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:mad:trza ja ratować ...ze szponów tych oprawców...:diabloti::diabloti::diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]łuułuułuułuułuułuułuułuułuułuu.....policaje pedza ......będa ratować:p[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] [quote name='dealer']ijoijoijojioijoijo......:diabloti:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=blue][FONT=Arial][B][I]migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=blue]na sygnale swietlnym jadą:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] [quote name='dealer']we amerykanskim stylu [B][COLOR=blue]migu[/COLOR] [COLOR=red]migu [/COLOR][COLOR=blue]migu[/COLOR][COLOR=red] migu:cool1: [/COLOR][/B][/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:...kkkurde i co teraz ...dojechali i co ...aaa ruki wierch:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [IMG]http://www.clik24.pl/images/gify/humor32.gif[/IMG] Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='agnes1'][IMG]http://www.clik24.pl/images/gify/humor32.gif[/IMG][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:...Aga ...a tobię sie cos staneło;)...pomogę ci wstać;)...oć zaprowadzę na fotelik:p[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agnes1 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:...Aga ...a tobię sie cos staneło;)...pomogę ci wstać;)...oć zaprowadzę na fotelik:p[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B]to ja już wolę tu zostać:diabloti: bo drugi raz upadku mogę nie przeżyć:evil_lol:[/B] Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='agnes1'][B]to ja już wolę tu zostać:diabloti: bo drugi raz upadku mogę nie przeżyć:evil_lol:[/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:doprowadzę ...najwyżej upadniemy cuzamen do kupy;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jagodziane wypił:eviltong:...biołego nie było:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] Białego nie macie, boshh baby, przeca dilerową tu mamy:loveu::loveu: [quote name='dealer']ijoijoijojioijoijo......:diabloti:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Blue][FONT=Arial][B][I]migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu migu na sygnale swietlnym jadą:cool1: [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] :mdleje::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:witaj o Nasza ...:loveu:...upodlona angielskim trunkiem:diabloti:...nie ma to jak polski beer:loveu::loveu::loveu:wstajesz rano zadowolony , wypoczęty , zapychasz z piesem na psacerek , wracasz , robisz kawę i odpalasz kompka:grins::grins::grins:po angielskim to yno śpią:razz: Wstawaj ...zacznij się już pakować:razz:...wracasz TU do NAS:multi::loveu::multi::loveu::multi: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='madzia i medor']Witaj niebawem powracająca;)[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:szybciej niż niebawem ....;)...już jutro wsiada do pięknego:razz:różowego samolociku:evil_lol: Wyciągam Naszego Blogasa co byś mnie znów nie nakrzyczała:diabloti: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='dealer']maupy???:crazyeye: ide...wychodze....[/quote] mialas wyjsc... a mi tu wylyscie ijowalyscie i blyskalyscie kogutami... alem sie uplakala- wariatki [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:bo ta ona ...nasza 1/3 nas już nie koffa:placz::placz::placz:ona woli anglików i jak bedziemy wyglądać z 2/3 mózga.... [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] KWM!!!:loveu::loveu::loveu: [quote name='dealer']to ja tej lady mowie bye:diabloti:[/quote] fochmenka :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...a może tam ktoś kupił niebiewska walizkę i krzywde nasze 1/3 zrobił ...i dlatego taka nie nasza:diabloti:...albo ten ....pedofil ja skrzywdził:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] po co niebieska walizka :hmmmm: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:witaj o Nasza ...:loveu:...upodlona angielskim trunkiem:diabloti:...nie ma to jak polski beer:loveu:wstajesz rano zadowolony , wypoczęty , zapychasz z piesem na psacerek , wracasz , robisz kawę i odpalasz kompka:grins:po angielskim to yno śpią:razz: Wstawaj ...zacznij się już pakować:razz:...wracasz TU do NAS:multi: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] wstanieta o 7mej- juz po jednych zakupkach na tzw. bowlu, tera jedziem na drugi. [quote name='madzia i medor']Witaj niebawem powracająca;)[/quote] witalec Quote
Recommended Posts