Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:eviltong:...możemy ....hmmm w Auchanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..
dobra ....to ja już wole na Harcerskiej;)
widze żeś już wstanięta....
[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
kochanienka... wstanieta, zaliczona shopy, klikajaca.... :cool3:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']kochanienka... wstanieta, zaliczona shopy, klikajaca.... :cool3:[/quote]

hej darling was hast du kupilas??:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']kochanienka... wstanieta, zaliczona shopy, klikajaca.... :cool3:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]oj ...to ty obrotna jesteś;)....klikaj ...klikanie ma przyszłość;)[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']hej darling was hast du kupilas??:diabloti:[/quote]
nothing, kupilam nothinga... nic nie ma... nic, zupelnie nic... nawet Bartkowi (mojemu siostrzencowi) nic nie znalazlam...buuuuu :placz::placz: ja sie tak nie bawie:placz:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]oj ...to ty obrotna jesteś;)....klikaj ...klikanie ma przyszłość;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
klik klik... obrotna czy obrocona??

wczoraj Pawcio dziaral portugalczyka, a ze koles potrafi troszke po polsku mowi-
zeby nie laua mi sie blood- i'm pedofil (a mial powiedziec hemofil- nie krzepnie mu krew) alem sie ubawila :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']nothing, kupilam nothinga... nic nie ma... nic, zupelnie nic... nawet Bartkowi (mojemu siostrzencowi) nic nie znalazlam...buuuuu :placz::placz: ja sie tak nie bawie:placz:

klik klik... obrotna czy obrocona??

wczoraj Pawcio dziaral portugalczyka, a ze koles potrafi troszke po polsku mowi-
zeby nie laua mi sie blood- i'm pedofil (a mial powiedziec hemofil- nie krzepnie mu krew) alem sie ubawila :evil_lol:[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no to faktycznie...troszke tylko umi:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']nothing, kupilam nothinga... nic nie ma... nic, zupelnie nic... nawet Bartkowi (mojemu siostrzencowi) nic nie znalazlam...buuuuu :placz::placz: ja sie tak nie bawie:placz:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...nie martwiaj ...jeszcze kupisz:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

klik klik... obrotna czy obrocona?? [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak wolisz;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

zeby nie laua mi sie blood- i'm pedofil (a mial powiedziec hemofil- nie krzepnie mu krew) alem sie ubawila :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:juz mi sie gostek podoba[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork']witaj... w nocy z poniedzialku na wtorek bede w domciu- w pracy dopiero w srode... trza dychanac po tym urlopie :diabloti:[/quote]
A to już niebawem odpoczniesz po odpoczywaniu:razz:
[quote name='clockwork']??

zeby nie laua mi sie blood- i'm pedofil (a mial powiedziec hemofil- nie krzepnie mu krew) alem sie ubawila :evil_lol:[/quote]
Padłam:mdleje::roflt::roflt:

Posted

[quote name='madzia i medor']A to już niebawem odpoczniesz po odpoczywaniu:razz:

Padłam:mdleje::roflt::roflt:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:powstań ...damie leżeć nie wypada:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:powstań ...damie leżeć nie wypada:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

Ja tam dziołcha małorolna to i leżeć
muge:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='dealer']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no to faktycznie...troszke tylko umi:diabloti:[/quote]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:juz mi sie gostek podoba[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[quote name='madzia i medor']

Padłam:mdleje::roflt::roflt:[/quote]

no wesolo mamy... nie ma jak to sie poslugiwac obcymi jezykami

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:powstań ...damie leżeć nie wypada:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
ona moze... ona jest rolna dziolcha
[quote name='madzia i medor']Ja tam dziołcha małorolna to i leżeć
muge:diabloti::diabloti:[/quote]
:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']no wesolo mamy... nie ma jak to sie poslugiwac obcymi jezykami [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:na mus sie podszkolisz;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

ona moze... ona jest rolna dziolcha

:eviltong::eviltong:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaa no taka to może miedzy bruzdami na polu:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='madzia i medor']Skad wiedziałaś, skąd, no skąd:razz::diabloti::diabloti: Małorolna:cool1:[/quote]

znam twoje korzenie... malo to ja jestem tys je rolna :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']znam twoje korzenie... malo to ja jestem tys je rolna :eviltong:[/quote]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]wow ...toś ty ją z ziemi wykopała że znasz jej korzonka:razz:....bo żeś mała to i ja wiem;)

Donoszę uprzejmie :diabloti:...że u nas burza i deszcz :angryy:...niby powinien popadać , ale żeby zaraz gradem dowalać:razz:...wcale nie jest miło :shake:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork']wczoraj Pawcio dziaral portugalczyka, a ze koles potrafi troszke po polsku mowi-
:roflt:

Witaj Magdo zarobiona i nieobkupiona ;)

Posted

[quote name='clockwork']znam twoje korzenie... malo to ja jestem tys je rolna :eviltong:[/quote]

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]wow ...toś ty ją z ziemi wykopała że znasz jej korzonka:razz:....bo żeś mała to i ja wiem;)

[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
A kopała mnie, kopała... po nereczkach i po głowie:shake::shake:

Posted

[quote name='madzia i medor']A kopała mnie, kopała... po nereczkach i po głowie:shake::shake:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:....e no za mocno nie kopała jak tylko korzonki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:....e no za mocno nie kopała jak tylko korzonki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No niby tak, ale to było dla mnie bardzo traumatyczne przeżycie:cool1:

Posted

[quote name='madzia i medor']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No niby tak, ale to było dla mnie bardzo traumatyczne przeżycie:cool1:[/quote][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]:evil_lol:dostałas z glana;)czy z trampka:razz:[/COLOR][/I][/B][/FONT]

Posted

[quote name='paula_z']:roflt:

Witaj Magdo zarobiona i nieobkupiona ;)[/quote]

witaj Paulo
zarobiona jestem po pachi i juz po lekku obkupiona ;)

[quote name='madzia i medor']A kopała mnie, kopała... po nereczkach i po głowie:shake::shake:[/quote]
klamiesz.... po glowie niee

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]:evil_lol:dostałas z glana;)czy z trampka:razz:[/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote]
z sandalka... rozowego :cool3:

dopadlam kompecek na chwilke... i nie opuszcze go :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]:evil_lol:dostałas z glana;)czy z trampka:razz:[/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote]
O już ci klocusiowa odpowiedziała:loveu: Róziowy i z brokatem był:loveu::loveu:
[quote name='clockwork']
[/quote]
To niby dlaczego teraz jestem, jaka jestem:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']witaj Paulo
zarobiona jestem po pachi i juz po lekku obkupiona ;)

z sandalka... rozowego :cool3:

dopadlam kompecek na chwilke... i nie opuszcze go :mad:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:jesteś ....nie opuszczaj kompecka ...poka sandałki ...poka;)

oj oj byłaś na zakupkach:evil_lol:

[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='madzia i medor']O już ci klocusiowa odpowiedziała:loveu: Róziowy i z brokatem był:loveu::loveu:

To niby dlaczego teraz jestem, jaka jestem:diabloti:[/quote]

bez brokatu!!!!

to bombelki tyskacza uderzyly ci do glowy- nie moj glan- tak wysoko nie siegam

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:jesteś ....nie opuszczaj kompecka ...poka sandałki ...poka;)

oj oj byłaś na zakupkach:evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
bylas na zakupkach- w akcie desperacji kupuje jak leci... w przyzwoitej cenie

zdjecie sandalek rozowych po powrocie, bo ten komp tu nie wydoli z odebraniem fotek....

Posted

[quote name='clockwork']bez brokatu!!!!

to bombelki tyskacza uderzyly ci do glowy- nie moj glan- tak wysoko nie siegam

bylas na zakupkach- w akcie desperacji kupuje jak leci... w przyzwoitej cenie

zdjecie sandalek rozowych po powrocie, bo ten komp tu nie wydoli z odebraniem fotek....[/quote]:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:evil_lol:...oj to chyba nie ten rozmiar;)
nie ma rózowych w rozmiarze 36
[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:evil_lol:...oj to chyba nie ten rozmiar;)
nie ma rózowych w rozmiarze 36
[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote]
som:diabloti:

masiakla bo tu jest wszystko TYLKO w rozu:placz: mus isc za modom.... HA! :placz:

apropos 37 nie 36 seria dla barbie:cool1: